שיר השבועע : )

../images/Emo192.gif../images/Emo140.gif שיר השבועע : )

היייי מלא זמן לא הייתי פה : ( פשוט לא היה לי שניה כל השבוע צ'היה וגם שבוע הבא די לחוץ באמת מבאס קצת שהפורום לא פעיל אבל יאללההה להפעיל אותו תשתפו פעולה! שיר השבוע ( בלי כתב הפקצות שלי :(
--> לחן! מה היה השיר של נלי? שיר השבוע בכלל? קליפ השבוע? דיסק השבוע? אומן או אומנית השבוע? שבתשלום

>>>>>

מה היה השיר של נלי? Say It RiGht+ GI2M+ Try שיר השבוע בכלל? מאיה בוסקילה- ציפור אל הרוח, Masaari- Real Love ReMix שירי מימון- השקט שנישאר קליפ השבוע? JLo- All i Have דיסק השבוע?שירי מימון- שירי מימון אומן או אומנית השבוע? שירי ..

HaDaRoSh

New member
אני ../images/Emo9.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

מה היה השיר של נלי? give it to me שיר השבוע בכלל? fergie - big girls dont cry Hellogoodbye - here (in your arms)
קליפ השבוע? ביג גירלז דונט קרי ! אומייגאד איזה קליפ
דיסק השבוע? אין אומן או אומנית השבוע? פרג וריאנה

../images/Emo60.gif../images/Emo13.gif

מה היה השיר של נלי?מניטר שיר השבוע בכלל?אין לך מקום - היהודים קליפ השבוע?אממ יחפה של נינט דיסק השבוע?
אומן או אומנית השבוע? דיימונדז ונינט

../images/Emo66.gif יחפה ../images/Emo99.gif אוף לא יצא לי

לראות את הקליפ.. איך הוא? בטוח 100מם.. זה השיר הכי יפה שהיא הוציאה אי פעם.. טוב נו חוץ מסוף העולם שמאלה נגיד

../images/Emo51.gif איזה יפה היא! ../images/Emo99.gif

מה זה יפה לה השער ארוך חבל שהיסתפרה.. אבל השיר כל כך עצוב:(( אני מרחם עליה חחח כאילו היא באמת סובלת... ומה היא אומרת- הוא הגיע כמו גנן או גנב?? חחח זה רן דנקר נכון?

חחח סבבוש

תמיד אני שמעתי גנן...
אבל מה הקטע?? אביב כתב תשיר? הייתי בטוח שזה המילים שלה על כל הסיפור שלה ואיך היא נפרדה מרן ונמאס לה מהסלבס... : ( זה בכלל לא היא כתבה

shay08

New member
אניי ../images/Emo9.gif

שיר השבוע - Big Girls Don't Cry של פרגי ולשקר לעצמי של גילת הלל
מה היה השיר של נלי?מ נ י ט ר קליפ השבוע?Big Girls Don't Cry המצויין של פרגי
דיסק השבוע?אכן, לוז של נלייייי
אומן או אומנית השבוע?נלי, פרגי ואבריל לאבין ..

West Doll

New member
היי למה בוקס רק לי?../images/Emo46.gif

כולם דרשו שתשנה את הכתב
אתה יודע מה? הנה
גם לך!

West Doll

New member
אה ואני עונה../images/Emo3.gif

מה היה השיר של נלי? האמת שלא ממש שמעתי אותה השבוע
אז רק מה שחרשו עליו בטלוויזיה כמו AGT ו-SIR
שיר השבוע בכלל? יו, השבוע שמעתי מלא שירים
אבל בעיקר דיסקים
אבל שיהיה משו לשים בקטגוריה אז Kelly Clarkson - Never Again
קליפ השבוע? Fergie- Big Girls Don't Cry ו-Kelly- Clarkson- Never Again דיסק השבוע? אוקיי
Cassie- Cassie Maroon 5- It Wont Be Soon Before Long Fergie- The Dutchess Within Temptation- The Heart Of Everything והפסקול של הסרט "שחקי אותה מותק" עם ג'סיקה אלבה
יש שם שירים טובים
אומן או אומנית השבוע? כל מי שלמעלה נו

West Doll

New member
../images/Emo6.gif

סתם נכנסתי ל'צליל' בקניון פה וראיתי את העטיפה והיא יפה אז קניתי
יש שם שירים מהממים

עם איך שאני מכיר אותך

בטח כל הדיסקים שלך אמיתיים ששמעת חחח ימושפעת!! תדשעי שצרובים שול=ט=י=ם ו-CASSIE יפיופה ומלכה ו-
חזרה ( הכל מאהבה חחע)

למעלה