מלכת התמונות-המנצח

Little McMickey

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo141.gif../images/Emo47.gifמלכת התמונות-המנצח../images/Emo106.gif

הגענו לסוף של המשחק הזה בין התמונות של כל הלהקה. התחרות בין 2 התמונות האחרונות היה נורא צמוד.
המנצח בהפרש של נקודה אחת
...................
תמונה מס' 12
........................
זאת אחת מהתמונות הכי יפות שלהם ביחד בתקופה הכי יפה שלהם, לדעתי, ומגיע לה לזכות. תמונה מס' 9 הייתה גם היא נורא יפה וגם באחת מן התקופות המדהימות שלהם... כולם נראו בה נפלא. להודעה הזו אני אשרשר את הודעת הפתיחה של המשחק הבא שיהיה עם תמונות של דאגי
ואת ההצבעות שלכן תשרשרו להודעה הזו! הראשית
.

Little McMickey

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo152.gifמלכת התמונות-התחלה חדשה../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif

מעכשיו המשחק מתחיל עם התמונות של חברי הלהקה
הסבר
במשחק הזה יש 12 תמונות שונות של דאגי יחדיו. כאשר כל סיבוב אתן תעיפו תמונה אחת עד שתשאר תמונה אחת ויחידה שתהיה הכי יפה לדעתכן כמובן
שימו
שלפעמים ההוראות יהיו שונות.
הוראות
: -תבחרו להדחה רק 2 תמונות
-תבחרו לחסינות רק תמונה אחת
כפי שאתן רואות התמונות ממוספרות, אז בבקשה תכתבו בכותרת למשל ככה: התמונה שאתן מוציאות: 2
או
והתמונה של החסינות: 4
או
. אני מקווה שהכל מובן, אז יאללה... שחקו אותה

BRooKE 162

New member
../images/Emo128.gif 6,11 חסינות אני אתן אחר כך ../images/Emo9.gif

זה קשה מדי! +

יעליקק

New member
|באג../images/Emo128.gif11,8 ../images/Emo127.gif7

אבל הקטע שגם בכלל כל ה12 תמונות האלה לפי דעתי את צריכה לבחור את ה12 היכ יפות שלו ומביניהם שתהיה התחרות לאחת הכי יפה כי פה אין לו הרבה תמונות יפות ><"

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאת יודעת כמה תמונות יפות יש לו

ואלה שבחרתי הם יפות חח ניסיתי למצוא גם מכל תקופות השיער וזה את הכי יפות וזה מה שיצא, גם שיניתי מלא פעמים חח

BRooKE 162

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo45.gifמסכימה איתך על התמונות...

יש פה רק איזה 4 תמונות שהן ממש יפות שלו, כל השאר אפילו לא בתיקיה שלי XDDDDD [והתיקיה שלי זה מקום עם כבוד
] -זו רק דעתי, אל תתנפלו עלי-

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo128.gif5,11 וחסינות ל...8../images/Emo23.gif

פור יו רוני ^^

white in Angel

New member
זה קשה............

דאסגי ניראה כול כך טוב בכולם....... [חוץ מ ב- 3,5,8,9 ] אבל אני לא יכולה להצביע נגד תמונה מכוערת על דאגי הוא כול הזמן יפה....... אני מחוץ למשחק עד שנעבור לתמונות של טום הארי ודני..... או כול דבר אחר חוץ משל דאגי אני נמנעת...

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifשוםדבר!! XDD

תצביעי כאילו חייך היו תלויים בזה! XDD נו זה רק משחק, אל תדאגי חחחחחחחחח

white in Angel

New member
אי אפשר זה לא נתפס אצלי הוא כול

כך חתיך ברמות.............. הייתי מעדיפה לחשוב על משהו אחר אם זה היה חיי........

white in Angel

New member
אולי תעשי כזה לדני..

ואני רוצה לראות אם את תצבעי לזה..... [את באמת תצבעי לזה אם כן?]

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאני אצביע ברור XDDD כי

אני אראה איזהתמונה הכי יפה לדעתי ויעיף את האחרות כדי שזאת שאני אוהבת תזכה
אני עושה לכולם.

white in Angel

New member
זה קשה............, זה קשה............

דאגי ניראה כול כך טוב בכולם....... [חוץ מ ב- 3,5,8,9 ] אבל אני לא יכולה להצביע נגד תמונה מכוערת על דאגי הוא כול הזמן יפה....... אני מחוץ למשחק עד שנעבור לתמונות של טום הארי ודני..... או כול דבר אחר חוץ משל דאגי אני נמנעת...
דאגי
דאגי

למעלה