שביתה

אונגי2

New member
עצומה לדחיית בגרויות החורף!!!

בגרויות החורף אמורות להתקיים בחודש ינואר, אך מכיוון שהמורים שובתים כבר חודש, אין סיכוי שנספיק ללמוד אליהן! הרי איך אפשר לגשת לבגרות בספרות/אזרחות, כשהספקנו ללמוד במקרה הטוב 10% מהחומר שיש? לכן, על מנת שנוכל לגשת לבגרויות החורף, וכדי שיהיה לנו מספיק זמן להשלים את כל החומר שהפסדנו (בתקווה שהשביתה תסתיים בקרוב), הפתרון היחיד הוא להזיז את כל הבגרויות לחודש פברואר. אם אתם אמורים לגשת לבגרות כלשהי בחורף, ורוצים להצליח בה, חתמו על העצומה ושלחו לכל מי שאתם מכירים!

JumpInTheFire

New member
ביטול בגרויות חורף../images/Emo35.gif תראו:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3470652,00.html מה אתם חושבים על זה? אני חושבת שזה די טיפשי. אז שהמנהלים האלה לא יגישו את התלמידים שלהם לבגרויות. זו בעיה גדולה לבטל את בגרויות החורף. זה יוצר בלבול בחומר הלימוד וסחיבה של חומר שמסיימים עכשיו עד למועד הקיץ, כך שכבר נספיק לשכוח אותו.

היי לכם,

קוראים לי תמר, אני שמינסטית בירושלים. אני רוצה לארגן הפגנת תמיכה במורים שקוראת לסיום השביתה ולתת להם מה שהם רוצים, הרעיון הכללי הוא להפנות את ההפגנה לאולמרט, שמעדיף להתעלם לא-כל-כך-באלגנטיות מכל העניינים... אם יש פה מישהו שמוכן לארגן איתי אשמח אם תצרו קשר במסרים... [ולמנהלים, מצטערת אם הייתי צריכה לשרשר לאנשהו...]

liorhikri1991

New member
זה ממש לא פייר...

מחר אני אדבר עם המנהלת שלי על זה. אנחנו במרתון לבגרות חורף במתמטיקה,והמון תלמידים בקורסים להשלים בגרויות בחורף,והם רוצים לבטל. למה מה קרה?אז הם שובתים,לא כולם צריכים להידפק

Shira Esther

New member
האמת, זה נורא מעצבן

שאת כל ההפגנות עושים במוצ"ש. בתור דתיה, יש לי בעיה הלכתית חמורה ללכת להפגנות כאלה.

איזו בעיה הלכתית? זה מוצ"ש.

זה מתחיל רק ב8 ושבת יוצאת מקסימום ב6. (יותר לכיוון 5 וחצי..)

אבל לא מתחילים לארגן את העצרות האלה במוצ"ש

יש הכנות שקורות בשבת,ואז יש עניין של להנות מחילול שבת[ולא,אני לא מאמינה שכל פועלי הבמה הם גויים.]אם מדינת ישראל השכילה להבין את זה,ולכן דוחים ימי זיכרון שחלים ביום ראשון ליום שני,כדי שעצרת פתית יום הזכרון לא תצא במוצ"ש,ארגון המורים יכל להבין את זה גם. מה גם שלא כולם גרים באזור חיוג 03,ולא יכולים להספיק להגיע..

nimaim

New member
ההפגנה בחמישי

תלמידי י"א – י"ב צעדת התלמידים הגדולה ביותר בישראל! יום חמישי הקרוב, בשעה 10:00 בבוקר, מחוץ לבנייני עזריאלי תצא צעדת התלמידים הגדולה ביותר בישראל שהייתה אי פעם לכיוון רחוב רוטשילד- מקום הכרזת המדינה! הגיע הזמן לשבור את האדישות! הדרך היחידה להניע את המדינה היא לעצור אותה!! לפרטים: http://hafgana.txt.co.il

Shira Esther

New member
למה לא י'?../images/Emo4.gif

אני שישיסטית, ומאוד הייתי רוצה להשתתף בהפגנה, כי גם לי אכפת.

nimaim

New member
חברה הפגנת תלמידים בחמישי הזה!!!

תלמידי י"א – י"ב צעדת התלמידים הגדולה ביותר בישראל! יום חמישי הקרוב, בשעה 10:00 בבוקר, מחוץ לבנייני עזריאלי תצא צעדת התלמידים הגדולה ביותר בישראל שהייתה אי פעם לכיוון רחוב רוטשילד- מקום הכרזת המדינה! הגיע הזמן לשבור את האדישות! הדרך היחידה להניע את המדינה היא לעצור אותה!! לפרטים: http://hafgana.txt.co.il

AS00AS

New member
במוצ"ש יש הפגנת ענק!

בכיכיר רבין בת"א מיטב אומני ישראל יהיו שם! חברה באו לתמוך במבאקם של המורים לשכר הוגן וצודק! ניפגש מוצ"ש

מי בא במוצ"ש../images/Emo35.gif

אנ אהיה שם עם הגרעין
ובטח כל הגרעינים יהיו ביחד
...אז אם תראו הרבה חולצתנועה לבנות של בנ"ע,אני שם... מי עוד בא

היי שלום..

מצטער שפתחתי הודעה חדשה.. לא ידעתי לאן לשרשר.. מישהו שמע על העצרת ביום שבת בכיכר רבין? למישהו יש פרטים? שמעתי שיש גם אוטובוסים חינם זה נכון?

למעלה