בוקר טוב

../images/Emo192.gif../images/Emo193.gif../images/Emo22.gif../images/Emo112.gif../images/Emo87.gifבוקר טוב../images/Emo9.gif

היום הולך להיות לי יום עמוס.. אני צריכה לעשות פאן ולהתארגן לקראת מסיבה כיתתית בערב[כן..עושים את זה עדין
] אז יש לי יום עמוס ואולי מחר אני נוסעת לבלות בקריון
בילוי מדליקקקקק..חח ובהמשך השבוע נראה מה מצב השביתה בתקווה שהכול יסתדר
מה איתכם? תכנונים? משהו?

YaEl 15

New member
יאאאההה !! תפוז המעצבנים האלו ../images/Emo46.gif../images/Emo43.gif

אוף. איזה יום משעמם. שום דבר לא קורה, שמתם לב? פחח. מה אני מדברת? הרי כולם נהנים. רק אני יושבת בבית כמו פוץ ומסתמכת על """חיי החברה""" הוורטואלים שלי, שיפיגו את השיעמום. בולוקס ! GOD... אוף. לחנוק !! פשוט לחנוק את העולם ! אה, ותהני, שלי.

תודה יעל..ומה גורם לך לחשוב

שכולם נהנים? אני משועממת ובהוט הסרטים עלובים ברמות ואין שום דבר שיפיג את השעמום
במיוחד כשאני אעשה פאן אני אמות מחום וגם יגידו לי-לא לזוז.חח כמו מומיה
יעל,אולי תראי פרקים בהאוס,תלכי תבלי עם חברות,לכי לקניות משהו..

YaEl 15

New member
ראיתי כבר. אין לך מושג כמה ראיתי השבוע...

ואני מנסה להקטין את הכפייתיות שלי. אני צריכה לצאת מהבית בשעה 7:00 ולכן, אני לא יכולה לצאת עכשיו.. אני יודעת שזה נשמע מוזר, אבל אני לא אוהבת לצאת עם הגבלה.. אח שלי גם לקח את הפלאפון שלי.. מה גם, שאני צריכה להכין שיעורים. באמת צריכה אבל אין לי לא כוח ולא חשק
בכל אופן, תודה על העניין...

always be me mc

New member
תגידי תודה ש-5 ילדים לא בוכים ומטפסים עליך../images/Emo7.gif

ואל תתלונני על שיעמום כי שיעמום ניתן להפיג(חשבת אולי על איזה ספר ? מוזיקה? סרט נחמד?) אבל כשאתה עמוס את זה קשה לפרוק.. מנסיון אישי... של היום

YaEl 15

New member
מצטערת, ואני לגמרי מסכימה איתך לגביי השיעמום,

ברור שאני מעדיפה שיעמום על פני תעסוקה מעייפת ושוטפת... ואני מצטערת שעבר עלייך יום לא טוב

spelling

New member
בוקר טוב!!!!../images/Emo42.gif

יום חביב! לומד את האות כ' לפסיכומטרי..וואי אני מתקדם מהר יחסית! חדר כושר אחר כך!-->שמתם לב לאובססיה הזאת אצלי? ואחי הקטן הדפקט נתן לי וואחד נוגרה לאף טוב שלא שבר לי אותו..האף שלי יפה!!!!!!!!!! אבל זה היה בלי כוונה כי הוא ילד מגושם האמת... וזהו סתם להעביר תיום בכיף.....שלי תהני ביום כיף!אבל לא שורף הפן??? ויעלללללללללללללללללל קומי לכי תעשי הליכה עם הmp3 שלך!

שורף את השיער-אבל אני עושה פאן

לא כל שני וחמישי אז לא נורא.. ואגב..אני לא יודעת מה איתך אבל לבנים הפאן לא יוצא מהממם ממש-אל תנסה
חח
ואגב,נכון שסיפרתם שאתם קוראים למוצרים שלכם בשם
אז החלטתי לקרוא למכונת צילום החדשה שלי בשם הולי-לפי זה צרחתי עליה סתומה למה את לא רוצה להידלק ועכשיו אני קוראת לה הולי מאמי,מה שלומך הבוקר
בואי תסרקי לי את הדף הזה.חח

always be me mc

New member
הרגת אותי עם הוליXD ואפרופו שמות..

השם של המסך שלי הוא לורלי גילמור(בא בהשראה מראשי התיבות LG שכתוב עליו), למרות שבאותה מידה אפשר גם לקרוא לו לורן גרהאם על שם השחקנית שמגלמת אותה ב"בנות גילמור"

YaEl 15

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ברנרד עצלן כמוני...

ואני מניחה שג'ורג' אקטיבי כמוך?

always be me mc

New member
בוקר ממש ממש לא משהו

נראה לי כל הילדים החליטו לבכות ביום הזה(בפרט בבוקר) ואני רציתי לבכות גם רק מכל הבכי הזה
אז כפי שניתן להבין עבר עלי יום לא משהו בכלל. אני מרגישה כאילו הוצאתי אנרגיה ביום אחד שהייתי אמורה לשמור ולבזבז במשך 5ימים(ביום שישי חופש נה נה בננה
) אבל בטח אתם כן נהניתם היום וזה כבר משהו

חברי הפורום..איך עבר עליכם היום../images/Emo35.gif

חשבתי ספרו על היום שעבר עליכם היום.. אני בעיקרון היום ראיתי טלוויזיה ונחתי וגלשתי באינטרנט ודיברתי עם נטלי
וחשבתי על בריטני ספירס היום

YaEl 15

New member
אני היום עשיתי טיפה שיעורים..

קמתי בבוקר, ראיתי שוה את ההאוס של אתמול. חברה שלי הייתה פה, ועשינו קצת מהעבודה בתנ"ך. אז, יחד איתה, שוב ראיתי את הפרק הזה XD ואז, נפגשנו כולם לחגוג יום הולדת לעוד חברה שלי.. נסענו לעזריאלי, חח.. היה נחמד. ואז הלכתי לזו שיש לה יומולדת והייתי אצלה בערך מ12 בלילה עד כמעט 2:00.. חחח.. סתם ישבנו על הדשא בכיכר שליד הבית שלה.. היה נחמד. זהו. יום דיי אקטיבי היה לי.

למעלה