אין לי... סורי...=[
T talosh1234 New member 18/7/07 #42 הא.. סוריי אני לא מוצאתת אותהה חיפשתי כמה פעמים פשוט יש לי מלאא תמונות אז קשהה :/ *2958* עוד פעם.. סוריי
הא.. סוריי אני לא מוצאתת אותהה חיפשתי כמה פעמים פשוט יש לי מלאא תמונות אז קשהה :/ *2958* עוד פעם.. סוריי
P PunK RocK 1o1 New member 18/7/07 #47 שלי../images/Emo9.gif אויש רק עכשיו שמתי לב שאני צריכה להשים לטעינה חח 511 ו512.. אוף נגמר ולא לצחוק על המאגר מתכוני טופו שלי
שלי../images/Emo9.gif אויש רק עכשיו שמתי לב שאני צריכה להשים לטעינה חח 511 ו512.. אוף נגמר ולא לצחוק על המאגר מתכוני טופו שלי
S sweet shir New member 18/7/07 #48 להשים?! להשים? איילינוש תיהיי בריאהXD חהחה אני שם למטה גם. BJ = שלמות. 3>
ג גליה 26 New member 19/7/07 #62 גאדדד אני לא הייתי מסוגלת להיות עם רקע של 2 בנים מתנשקים להם חח איך איך אתן יכולות חחחח כאילו למהההה חחחחח לא שזה משנה...הבלונדיני נראה כמו איזה בת חחחחחח
גאדדד אני לא הייתי מסוגלת להיות עם רקע של 2 בנים מתנשקים להם חח איך איך אתן יכולות חחחח כאילו למהההה חחחחח לא שזה משנה...הבלונדיני נראה כמו איזה בת חחחחחח
S sweet shir New member 19/7/07 #64 זה בריאן וג'סטין והם שלמות. 3> לגבי זה שהוא נראה כמו בת.... את לא רואה את הפרצוף שלו בכלל.. את רק רואה שיער. לאיזה בנות יש שיער כזה קצר? ;; ובכלל, ישלו אף גברי. ורואים שיש לו מבנה פנים גברי. ^_______^"
זה בריאן וג'סטין והם שלמות. 3> לגבי זה שהוא נראה כמו בת.... את לא רואה את הפרצוף שלו בכלל.. את רק רואה שיער. לאיזה בנות יש שיער כזה קצר? ;; ובכלל, ישלו אף גברי. ורואים שיש לו מבנה פנים גברי. ^_______^"