צהריים טובים/רעים

../images/Emo192.gif../images/Emo202.gifצהריים טובים/רעים../images/Emo62.gif../images/Emo95.gif

היום בפינה,אני מאוד מצוורחת אתמול קמתי עם כאב ברגל ומאז קשה לי להזיז את הרגל,וגם היום אני מתקשה להזיז את הרגל ואחרי שהלכתי לעשות בדיקות דם וראיתי את הדם אני מרגישה סיבובי ראש כל הזמן,בקיצר-תחושה רעה
אז למרות השעמום הימים האלה היו הזדמנות ליציאה מהבית אבל אני במצב של רגל שלא זזה
וכל הלילה לא ישנתי בכלל-בקיצר עזבו דברים רעים חוץ מהבשר על האש מחר נראה לי זה יהיה סוף שבוע ארוך וכואב.. מה שקצת משמח זאת העובדה שהולי משתתפת בסרט חדש
ומה איתכם?

YaEl 15

New member
אני עייפה, ומשועממת.

למה הכל ריק? תשובה: לכולם יש חיים. רק אני בוהה במסך בשיעמום (בין עם זה מסך טלוויזיה, ובין אם זה מסך מחשב) מחכה שמשהו יקרה. עצוב. היום אח שלי הקטן עשה לי את המוות. נסיתי לעזור לו ללמוד, אבל הוא לא רצה בכלל... הלימודים ממש לא בראש שלו. אני לא יכולה להאשים אותו, הלימודים גם לא בראש שלי... יש לי דווקא הרבה שיעורים. לא ניראה לי שאני אלך לראות את הסרט של הולי.. רק אולי,אם מישהו ירצה לבוא איתי. היום נסיתי לתאר מפגשי פורום, וגם מפגש בפורום הזה.. חחח ואז דמיינתי את כלונו בסרט "פתולוגיה"
לא היה קשה ממש לדמיין, כי חשוך בקולנוע, אז זה מסתדר עם זה שאני לא יודעת איך אתם נראים
בכל אופן - זה היה היום שלי. והצד הכי גרוע - שהוא לא נגמר. אני לא רוצה שייגמר, בעצם. השעות האהובות עליי בימים אלה, זה 11 בלילה עד 2 לפנות בוקר.. אולי נעשה צ'אט פורום היום???!?!?
ממש ממש משעמם לי... בכל אופן, המשך יום מהנה. ולשלי - יש דברים טובים בלהיות חולה.. למרות שהם מעטים מאוד.. תדרשי מכולם להכין לך תה חם !! תכניסי בהם קצת רגשות אשמה... סתם. בעע.. תרגישי טוב
ועוד תהייה - למה לעזאזאל לא יורד גשם ???!!!!!?????????!!!!!!!!! אני רוצה גשם ~~!!!!

אני רואה שאני לא המחורפנת היחידה בגלל

השעמום שלא נפסק
ואני לא אוהבת להיות חולה
אני מאוד מקווה שהלילה אני אשן ולא כמו אתמול שלא ישנתי בכלל
וגשם-עוד ירד

YaEl 15

New member
מקווה מאוד שעוד ירד...

בד"כ יש טיפטוף כבר בתקופת סוכות. הפעם ממש אין כלום. אני מקווה מאוד, שחס וחלילה זו לא תיהיה שנת בצורת. חחח.. וחלומות פז
אני אישית, מרגישה כבר יותר טוב - הלכתי לעשות מקלחת, וזה לקח לי בערך שעה.. אויש, אני אוהבת להתקלח
בכל אופן, אני מציעה לך לעשות את אותו הדבר
אבל לצערי הרב, אני עדיין משועממת

גם אני עדין משועממת..ונראה לי שבכל השביתה

אני אהיה משועממת-חופש ארוך ומעצבן מאוד
ומשעמם,אין לי כבר מה לעשות עם עצמי

spelling

New member
זוועהההההההההה../images/Emo122.gif../images/Emo7.gif

מי המציא תדבר הזה מתימטיקה מיייייייייייייייייייייייי? למה זה טוב למההההההההההההההה? 5 שעות ועדיין זה קשה ולא ברור! מה ביקשתי?להיות בחור עם השכלה??למה להוריד אותי לקרשים למה??????????? קבלו אסאמאסים של ייאוש... אדם לאחותו:מה את אומרת לניקיון חלונות בעזריאלי(ויש שם חלונות!) צריך פסיכו? אחותו:עזוב עזריאלי תשאר עם החשפנות....

nimix

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo133.gif התרעת יו לורי !

שכחתי מי כאן אוהב אותו אבל הוא עומד להופיע בעוד 20 דקות בתוכנית של ג'יי לנו למי שיש YES אז זה בערוץ 12 וזה מתחיל בשעה 23:25 ( כאמור עוד 20 דקות) אז הוא כנראה יופיע בערך ב 23:50 לדעתי ( אחרי ההקדמה וכו')

YaEl 15

New member
האאאא אני יודעת !!!

אבל אין לי יס
תודה רבה שהודעת לי בכל אופן
אני כבר אמצע דרך להשיג את הראיון הזה... תודה ולילה טוב..

nimix

New member
בכיף ../images/Emo13.gif

חבל שאין לך YES, אולי תוכלי ללכת למקום כלשהו ( עכשיו שיש שביתה) כי מחר אמור להיות שידור חוזר אז אולי תצליחי להקליט או לראות דודים\שכנים\חברות ללימודים?

YaEl 15

New member
אהה.. לא. לרוב המקרים שלי יש הוט,

ואלה שיש להם יס, אני לא חושבת שאני מרגישה בנוח "להתנחל" אצליהם ביום שישי, ולהתחיל להסביר להם למה אני רוצה לראות את זה.. חחח קצת קשה להסביר. בכל אופן, באמת תודה, ואני אמצא כבר דרך (סביר להניח - לא חוקית)לראות את זה..

nimix

New member
מקווה בשבילך

ואם לא אכפת לך שאני מתקן - צריך לרשום מכרים ( = אנשים שאת מכירה) ... וגם בהודעה הקודמת - אני "אמצא" דרך 0 - ולא אמצע ( שזה - חצי של משהו) מקווה שאת לא כועסת, אני בטוח שאת רוצה לרשום נכון

למעלה