סיון מתגייסת מחררר

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifסיון מתגייסת מחררר

אעאעאעא שרמוטה שליייייייייייייי את הולכת מחר לקורס חובשיםם (אין לי מושג מי הדביל שלקח אותך לשם) אבל עדייןןןןן אני אתגעגע מלאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
אני מתה מתה מתה מתה עליךךךךךךךךך ואני אבוא להפקיד חחח
חולה לך על הצורה יפה שלי

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif חחחחחח אין איןן עלייךך

אני אוהבת אותךךך נשמה שלייי גם אני אתגעגעע מלא מלאא עכשיו שלושה שבעותתתתתתתתתתתתתתתת לא אהיה כאןן =[ טוב נו שבועים בשבוע השלישי אני יחזור כבר בחמישי =]

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif חח תודה תודהה

חחח אין בעיההה אם את לא רוצה אני לא אחזור

nitzangro2

New member
מאמי שלייייי איזה כייף לך!!!!

איך אני רוצה להתגייס כבר לצבא!! גאדדדדדדדד!!! אני מחכה לזה מיליון!! קיצרר... ב-ה-צ-ל-ח-ה ענקיתתתתתתת שיהייה לך!! שיהיה לך תשירות הכי מוצלח בעולם!! נתגעגע אלייך מאמי!!!

יא מכוערתתתת ולא התכוונת להגיד?!!?

ומלאןןןן סליחה על זה שלא איחלתי לך מזל טוב לא הייתי פה..היה בשבוע בחוף גיא ומחר אני נוסעת לאילת =[ אז מזה סליחה שאני ככה בדיילי אבל המון המון מזל טובבב !! עד 120 מכוערת שלי תהני המונים ותעשי מה שאת רוצה כי חיים את החיים פעם אחת !! ובהצלחה בקורססס ואני אתגעגעעע

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif חח תודה לכולםםם

אל תדאגווו לי אני אהיה בסדר [אל תאמינו לי חחח] אוהבת אתכםםםםםםםם המוןןןןןןןןןן ואני אתגעגעעעע לכולםם

urimz5

New member
כל יומיים פותחים בשביל סיון הודעה!

סיון,הגיע הזמן באמת שתעשי משהו עם עצמך.סתם,תהני (בטחח)ותשמרי עלינו..(עכשיו אני רגוע,יש מי ששומר עלי)

../images/Emo205.gif חחח היא לא מתגייסת היא עושה

שירות לאומי חחחחחחחחחחחחחחח עלק גיוס קל ואנשים רגועים וכאלה חחחחחחחחחחחחח סיוי כפרעלייך מתה עלייך יא חופשת פוסטמה שלי..

למעלה