שאלות מיליון הדולר

../images/Emo192.gif../images/Emo33.gifשאלות מיליון הדולר../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo213.gif

שאלות מיליון הדולר אני אקצר במילים.. אז המתארחת השלישית היא אחת ויחידה מאוהבת ברופא וכמוהו היא תמיד תעזור לכולנו
קבלו את...מתחילה ב-י
נגמר ב-ל
באמצע יש ע
יעל המלכה מתארחת
אזיעל 4 שאלות שלדעתי חשובות ו/או מעניינות והם..
את לא חייבת לענות במידה ואת לא רוצה או משהו בסגנון
1- מה תעשי במקרה ותהיה שריפה בבנין תצילי 10 אנשים או אח/ות אחד
2-אני די בטוחה שבכל אדם יש תכונות שאת אוהבת ותכונות שפחות נמקי 3 תכונות אהובות ומה תעשי אם אחת מהרעות שכתבת תתגשם
3-שאלה על אהבה וכסף.. במידה ותוכלי לבחור ולהחליט בין מיליון דולר
לבין אהבת חייך עם מי תלכי ואת מי תבחרי ומדוע
4-איפה תעדיפי לסעוד
על פי סגנון האוכל האהוב עליך.. ובתאבון כמובן
5-איך את מעבירה את הצום בד"כ
כיפור
6-אולי תספרי משהו שיצחיק אותנו..קדימה יעל פדיחה שלך שתגרום לנו ליפול מהכסא
חח
7-האם את תלכי לצבא בעוד כמה שנים
מה דעתך על אירגון הצבא
תהיה מלחמה לדעתך
אז זהו..
אירוח מקסים
שלי לאלו ששכחו..שואלים שאלות

שאלות ליעל

לאן היית רוצה לטוס? מה תמיד חלמת לקנות ולא קנית מאיזשהיא סיבה? איזה שם של בן את אוהבת? איזה שם של בת את אוהבת? מה אוהבת לעשות בשעת הפנאי? מה את הכי אוהבת לעשות? ואת הכי שונאת לעשות? האם את בנאדם עצלן או לא? אם היית יכולה להמציא משו מה היית ממציאה? פרי אהוב עלייך? פרי שנוא עלייך? מכושפות או האוס? מאיזה חיה את פוחדת? אם היית יכולה להחזיר תזמן לאחור מה היית משנה?

YaEl 15

New member
עונה לנטלי ../images/Emo13.gif

לאן היית רוצה לטוס? אממ.. אולי ארה"ב. או לבקר שוב בלונדון... מה תמיד חלמת לקנות ולא קנית מאיזשהיא סיבה? חח.. אין דבר כזה, שתמיד חלמתי לקנות. אצלי זה בא והולך... איזה שם של בן את אוהבת? אממ... לא יודעת. פעם היה לי מה לענות, היום אין. איזה שם של בת את אוהבת? כנ"ל. מה אוהבת לעשות בשעת הפנאי? האוס, חברות, קניון, מחשב... אין לי תחביבים, ואני חסרת חיים באופן כללי. מה את הכי אוהבת לעשות? את הדברים הנ"ל. הכי הרבה - טלוויזיה. כן. אני שיטחית. ואת הכי שונאת לעשות? שיעורים... האם את בנאדם עצלן או לא? מאוד. אם היית יכולה להמציא משו מה היית ממציאה? מכונה שמעבירה אנשים ממקום למקום
פרי אהוב עלייך? ענבים. מנגו. פרי שנוא עלייך? גויבה. מכושפות או האוס? האוס. סליחה אם אני מאכזבת... אבל האוס. מאיזה חיה את פוחדת? חרקים, מכל הסוגים, וזוחלים, באופן כללי. אם היית יכולה להחזיר תזמן לאחור מה היית משנה? או- אני פוחדת מדברים כאלה - אף פעם אי אפשר לדעת מהם ההשלכות...

YaEl 15

New member
עונה לשלי ../images/Emo13.gif

1- מה תעשי במקרה ותהיה שריפה בבנין תצילי 10 אנשים או אח/ות אחד אני באמת לא יודעת מה אני אעשה. אני אנוכית, באופן כללי, אבל אולי המוסר שלי, והפחד מרגשות אשמה, היו מצווים עליי להציל את האנשים... 2-אני די בטוחה שבכל אדם יש תכונות שאת אוהבת ותכונות שפחות נמקי 3 תכונות אהובות ומה תעשי אם אחת מהרעות שכתבת תתגשם אני אוהבת: חוש הומור מפותח ראש פתוח נדיבות, ואדיבות. לא אוהבת: צרות אופקים, וראייה שטחית. אנשים צדקניים מדי סנוביות והתנשאות ולא הבנתי, תתגשם בי, או תתגשם באחד מהסובבים אותי? 3 -שאלה על אהבה וכסף.. במידה ותוכלי לבחור ולהחליט בין מיליון דולרלבין אהבת חייך עם מי תלכי ואת מי תבחרי ומדוע אהבת חיי. הוא רוצה אותי? באמת? אז אני איתו.. כסף בא והולך, ומביא איתו הרבה צרות. גם אהבה, אבל היא נשארת ליותר זמן. 4-איפה תעדיפי לסעודעל פי סגנון האוכל האהוב עליך.. ובתאבון כמובן לא רוצה לעצבן את הצמחוניות, אבל - על האש
5-איך את מעבירה את הצום בד"ככיפור קריאה... 6-אולי תספרי משהו שיצחיק אותנו..קדימה יעל פדיחה שלך שתגרום לנו ליפול מהכסאחח פעם הייתי בקניון, בזרה... ובדיוק ראיתי חברה שלי מהיסודי, לפני שעברתי דירה, ולא ראיתי אותה מזמן.. ניסיתי ליצור שיחה, וניסיתי להיות מצחיקה, אז הסתכלתי על אישה אחת (אהה.. וואו.. אתם תשנאו אותי, אבל ככה אני במצבי לחץ, אני אומרת שטויות, זה לא תמיד ככה.. וואו, אני כבר יכולה לדמיין את התגובות הנזעמות..) ואמרתי, וואו, תראי איך אנשים מתלבשים בימינו, ומשהו על הדמיון שבין מה שהאישה לבשה, לבין הבגדים של.. צביקה פיק. זה מגעיל, אני יודעת, אבל לא היה לי מה לומר.. בקיצור, היא עונה לי ---- "זו אמא שלי..." 7-האם את תלכי לצבא בעוד כמה שנים יותר סביר שירות לאומי. למרות שאני אוהבת מדים
מה דעתך על אירגון הצבא או, זה שאלה שנועדה לבדוק האם אני מהדתיים האלה ששנואים את הצבא
התשובה היא -לא !! אני מאוד אוהבת את צה"ל, אני חושבת שטוב שיש לנו צבא כזה. הם לפעמים עושים שגיאות, אבל אף אחד הוא לא מלאך... אממ.. ובשביל להבהיר - למרות שהייתי נגד ההתנתקות לגמרי, לא תמכתי בסירוב פקודה. תהיה מלחמה לדעתך? אני מקווה מאוד מאוד שלא. אני מפחדת ממלחמות.

לגבי השאלה על הצבא,שאלתי את זה סתם

גם אני הייתי נגד ההתנתקות
ולעומתך כן תמכתי בסירוב פקודות-תלוי מתי בעצם
ובאמת הצחקת אותי

always be me mc

New member
כמה שאלות ליעלוש:

מאמינה באלוקים?
מאמינה בגילגול נשמות?
מאמינה בגן עדן וגהנום?
מאמינה שיש חיים מעבר לכדור הארץ?
מאמינה בקארמה?
מאמינה בעצמך?
מאמינה בנשמות תאומות?
מאמינה באנשים אחרים(כמו המשפחה שלך וחברים)?
מאמינה באהבה ממבט ראשון?(בלי לערב את יו לורי פה חח)
מאמינה שאפשר לחיות באושר ובעושר עד עצם היום הזה?
אם יכולת להצביע ולהשפיע בבחירות אז במי היית בוחרת?
מה דעתך על הכנסת והממשלה?
במקרה של שריפה בבניין אם היית צריכה לבחור בין החברים שלך לבין יו לורי אז במי היית בוחרת?
פסימיות או אופטימיות?
אקטיביות או פסיביות?
ים או יבשה?
ים או בריכה?
מתוק או מלוח?
איפה היית מעדיפה לטייל: בצפון הארץ, דרום הארץ או מרכז הארץ?
בארץ או בחו"ל? חוץ מ-
ו-
מה את אוהבת לעשות בחיי היומיום?
המליצי על סרט שממש אהבת(מעבר למס' מילים בודדות):
פרק אהוב בהאוס(ואם אפשר אז הכי אהוב בינתיים וספרי מה קרה בו שאהבת כל כך):
זוג אהוב מהאוס:
שחקן אהוב(חוץ מיו לורי) בהאוס:
5 סיבות לצפות בהאוס:
5 סיבות לאהוב את יעל:
5 דברים שאת מוכנה לוותר עליהם:
5 דברים שהיית לוקחת איתך לאי בודד:
5 מאכלים אהובים:
5 חטיפים אהובים:
איפה את חושבת שאת תהיי בעוד 5 שנים?
מוטו לחיים:

YaEl 15

New member
וואוו.. מנסה לענות ../images/Emo13.gif

מאמינה באלוקים? כן.
מאמינה בגילגול נשמות? לא החלטתי עדיין בקשר לזה.
מאמינה בגן עדן וגהנום? כן.
מאמינה שיש חיים מעבר לכדור הארץ? לא.
מאמינה בקארמה? אממ.. לא ממש.
מאמינה בעצמך? חח.. לא.
מאמינה בנשמות תאומות? לא.
מאמינה באנשים אחרים(כמו המשפחה שלך וחברים)? תלוי במי.
מאמינה באהבה ממבט ראשון?(בלי לערב את יו לורי פה חח) לא. אהבה ממבט ראשון לא קיימת, זו דעתי, רק משיכה ממבט ראשון
אהבה היא דבר הרבה יותר עמוק. מבט אחד לא מספיק.
מאמינה שאפשר לחיות באושר ובעושר עד עצם היום הזה? לא.
אם יכולת להצביע ולהשפיע בבחירות אז במי היית בוחרת? אממ.. מפד"ל? לא יודעת... מפלגה ימינית כלשהי. אני חושבת שהשמאלנים עשו מספיק צרות במדינה הזו. בלי להעליב נטיות פוליטיות של מישהו/מישהי בפורום.
מה דעתך על הכנסת והממשלה? לא משהו.
במקרה של שריפה בבניין אם היית צריכה לבחור בין החברים שלך לבין יו לורי אז במי היית בוחרת? חברים. זו שאלה די... אני לא אגיד מפגרת, אבל אני חושבת שקצת הגזמת עם החיבה שאני רוכשת ליו
פסימיות או אופטימיות? אני אישית, פסימית. אני חושבת שאם לא יהיו לך צפיות גבוהות, את לא תתאכזבי.
אקטיביות או פסיביות? אני אישית פאסיבית
, מה עדיף? לא יודעת. תלוי באיזה מצב...
ים או יבשה? יבשה.
ים או בריכה? בריכה.
מתוק או מלוח? מתוק.
איפה היית מעדיפה לטייל: בצפון הארץ, דרום הארץ או מרכז הארץ? במרכז אני נמצאת כבר, אין פה מה לטייל. אני דיי עצלנית, לאאוהבת ללכת ברגל. אני אוהבת את אילת, את ירושלים **אהממ.. מישהי צריכה להזמין אותי לביקור, אהממ** ובצפון? לא יודעת, הנוף יפה.
בארץ או בחו"ל?
רק בארץ. בחו"ל נחמד לבקר. יש לי חברה אחת, שכל הזמן אומרת שחרא פה, ושהרבה יותר יפה בחו"ל. אני, חושבת שישראל היא המקום הכי טוב ליהודים, בעצם, המקום היחיד ליהודים.
חוץ מ- ו- מה את אוהבת לעשות בחיי היומיום? אממ.. לא הרבה. אני די שיטחית. דברים קטנים וטיפשיים מספקים אותי. אולי כי זה הדבר היחיד שיש לי.
המליצי על סרט שממש אהבת(מעבר למס' מילים בודדות): אוו.. זה קשה לי. האמת, שמתוך כלל הסרטים שאני הולכת אליהם, אני מרגישה שרק ל10% מגיעה ה35 ש"ח שהוצאתי עליהם.... אני אוהבת קולנוע, אבל מתחברת יותר לתוכניות טלוויזיה, שם יש לך זמן לבחון את הדמויות ליותר זמן, ולהתחבר. איזה סרט האהוב עליי? לא יודעת. לא מזמן זה היה שודדי הקאריביים, אולי גם עכשיו, אבל קצת קשה לי להמליץ.
פרק אהוב בהאוס(ואם אפשר אז הכי אהוב בינתיים וספרי מה קרה בו שאהבת כל כך): וואו. יש כ"כ כ"כ הרבה. אני יכולה לכתוב לך רשימה, אם את רוצה, אבל לא ניראה לי שזה מה שאת רוצה. אני אדם שמאוד קשה לו לבחור...
זוג אהוב מהאוס: האדי.
שחקן אהוב(חוץ מיו לורי) בהאוס: אממ.. אין כ"כ. כולם טובים. אולי ליסה אדלשטיין (קדי)
5 סיבות לצפות בהאוס: או-אה...
כי זה אמיתי וטוב ומציאותי ( עד כמה שסדרת טלוויזיה יכולה להיות, ואני לא מדברת על קיומה של דמות כמו האוס, כי במציאות לא יכל להיות כזה דבר, אלא על האלמנטיים האחרים בסדרה.)
כי זה עשוי בתחכום, והתסריט בנוי בצורה כ"כ חכמה.
בגלל הרפואה המרתקת. לפני האוס, שנאתי רופאים, ורפואה. עכשיו, כל מה שקשור בזה מעניין אותי.
כי אני חושבת שאפשר ללמוד מזה הרבה על אופי האדם, ועל האופי האישי שלך, באופן כללי.
כי אני חושבת, שדמות הגיבור בעולם הזה, הייתה שייכת יותר מדי זמן, לצעיר השרירי כחול העניים, הטוב, הנדיב, הנחמד, והעשוי ללא דופי, ובקיצור המושלם|בדגש| ולא בצדק, כי פשוט מושלם לא קיים בבני אדם אני חושבת שכ"כ חשוב לשבור את המיתוס הזה בקרב הנוער... אני לא חושבת שהאוס הוא כ"כ גיבור, מהמובן ההירואי שבמילה. אני חושבת, שבעידן שלנו להיות אתה עצמך זו גבורה, ואת זה - האוס עושה.
5 סיבות לאהוב את יעל: אין. חח... אממ.. אני לא מרחמת על עצמי !!! פשוט אין, וגם אם היו סיבות, את באמת חושבת שמישהו, היה עונה על זה?
5 דברים שאת מוכנה לוותר עליהם:
שיעור מתמטיקה
חסה
"ימי חיינו"
ספורט
טימטום
5 דברים שהיית לוקחת איתך לאי בודד:
אוסף של קלטות, וטלווזיה, מחשב
מקרר מלא באוכל.
חברה טובה, ואם אפשר, כמה.
את המשפחה.
את המיטה שלי
בקיצור - באי הזה לא תיהיה לי בעיה.
5 מאכלים אהובים:
פסטה עם שמנת ופטריות
איך בא לי..
על האש
ציפס
עגבניה ! אני אוכל הרבה ביום
פיצה.
5 חטיפים אהובים:
דוריטוס חמוץ חריף !!
צ&#39

YaEl 15

New member
מסתבר שאין מקום ../images/Emo3.gif

צ'יטוס גבינה
צ'יפס מקסיקני - מזמן לא אכלתי
ביסלי בצל?? לא יודעת. אין עוד.. אני אוהבת גם ממתקים
איפה את חושבת שאת תהיי בעוד 5 שנים? אני מקווה שבמקום טוב... ONG, אני אהיה בת 20 וקצת.. זה מפחיד. אני לא אוהבת שינויים, בדרך כלל.
מוטו לחיים: "אכול ושתה, כי מחר תמות" חחח.. השאלון הזה הוציא אותי ממש שמנה

always be me mc

New member
כאילו שלא היית שמנה ממקודם../images/Emo6.gif סתם../images/Emo3.gif

ויעל אם את אוהבת גיבורים כמו האוס שהם בעצם עצמם אז אני ממליצה לך לראות את הסרט גיבור מזדמן(http://www.imdb.com/title/tt0104412/ ), כי עכשיו כשאני חושבת על זה אז הגיבור שם בהרבה מובנים מזכיר לי את האוס
אה וכמובן תודה שענית

YaEl 15

New member
ניראה לי שראיתי את זה ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

מזמן... אני לא ממש זוכרת.

spelling

New member
../images/Emo192.gifשאלות ליעלי!

1)איזה פלא עולם הכי היית רוצה לראות?(בטוח מכירה משהו חח) 2)מה את אומרת על הפרוייקטים הבאים של אליסה? 3)פוחדת מהחושך? 4)גלי לנו..מה השמפו האהוב עלייך?חח 5)אם היית יכולה לבחור כישרון נוסף לאלה שיש לך(ויש לך!) מה היית בוחרת? 6)מה התספורת שבחיים לא היית הולכת איתה? 7)אם היית יכולה לקחת משהו מאליסה(חיצוני\פנימי)ורק אחד..מה הוא היה? 8)המאכל עם השילובים הכי מוזרים שיצא לך לטעום?

YaEl 15

New member
יעלי ? חח..

1)איזה פלא עולם הכי היית רוצה לראות?(בטוח מכירה משהו חח) אממ.. חומות סין? סתם
... אין לי מושג. הפירמידות? (בנינו כ"כ הרבה זמן, שווה לראות מה יצא, לא?
) 2)מה את אומרת על הפרוייקטים הבאים של אליסה? אממ... ניראה טוב. אני מקווה שהיא תצליח, ושתיהיה תנופה בקריירה שלה. אם הפרוייקטים יצליחו - זאת יכולה להיות עוד נקודת מפנה בקריירה שלה. 3)פוחדת מהחושך? קצת. אחרי שאני רואה סרטים מפחידים... אני שונאת סרטים מפחידים. קל להפחיד אותי
4)גלי לנו..מה השמפו האהוב עלייך?חח האא & שולדרס ! אוהבת את הריח.. ופעם היה לנו שמפו... משהו של ד"ר פישר.. אריזה כחולה, עם.. דגים, לא יודעת. זה היה שמפו לילדים - אבל מאוד אהבתי את הריח. 5)אם היית יכולה לבחור כישרון נוסף לאלה שיש לך(ויש לך!) מה היית בוחרת? הייתי בוחרת מיומנות שיחה. לדעת איך "לקטול" מישהו. והייתי רוצה להיות יותר חכמה, באופן כללי... 6)מה התספורת שבחיים לא היית הולכת איתה? "פטריה"? אממ.. עשו לי "פטריה" בגיל 3, בערך. זה היה לגמרי לא בסדר. אולי אני אעלה תמונה בהזדמנות
7)אם היית יכולה לקחת משהו מאליסה(חיצוני\פנימי)ורק אחד..מה הוא היה? היא ממש יפה, אז.. חחח.. ואני לא מכירה את האופי שלה כ"כ... 8)המאכל עם השילובים הכי מוזרים שיצא לך לטעום? אממ... אתם מכירים את המשחק הזה? אהה קוראים לו... "חמור קטן" אם אני לא טועה. בכל אופן, אם אתה מפסיד, כולם מכינים לך משקה מיוחד :-S כהרגלי - הפסדתי, ונאלצתי לשאת בתוצאות, אבל לקחתי רק טיפה קטנה...

למעלה