הקורבן

../images/Emo192.gif../images/Emo35.gifהקורבן../images/Emo124.gif../images/Emo35.gif../images/Emo192.gif

השבוע בקורבן - רוווווווווות :) תהנו :)

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif רות ../images/Emo98.gif

אנג'וי
1. שיר אחד שמזכיר לכם אקס: 2. איפה צולמה תמונת הפרופיל של הפייסבוק\מסנג'ר שלכם? 3. מה השם האמצעי שלכם? 4. האם אתם מאוהבים במישהו? 5. האם מי שאתם רוצים רוצה אתכם חזרה? 6. מה המצברוח הנוכחי שלכם? 7. מה משמח אתכם? 8. אם יכולתם לחזור אחורה בזמן ולשנות משהו, מה הייתם משנים? 9. משהו שאתם עושים הרבה. 10. איזה שיר תקוע לכם בראש עכשיו? 11. מתי חייכתם בפעם האחרונה? 12. מתי בכיתם בפעם האחרונה? 13. האם אי פעם שרתם מול קהל גדול? 14. אם היה יכול להיות לכם כוח על טבעי, איזה הייתם בוחרים? 15. הדבר הראשון שאתם שמים לב אליו במין השני? 16. מה אתם בדרך כלל מזמינים בארומה? 17. צבעים אהובים? 18. מתי שיקרתם בפעם האחרונה? 19. אתם עדיין צופים בסרטי ילדים או בסדרות ילדים? 20. מה אתם אוכלים או שותים ברגע זה? 21. האם אתם מדברים שפות אחרות? 22. מה הריח האהוב עליכם? 23. אם יכולתם לתאר את החיים שלכם במילה אחת, מה היא היתה? 24. מתי קיבלתם חיבוק לאחרונה? 25. האם אי פעם התנשקתם בגשם? 26. על מה אתם חושבים עכשיו? 27. ומה אתם אמורים לעשות? 28. מה היה הדבר האחרון שהכעיס אתכם? 29. אתם אוהבים לעבוד בגינה? 30. אם יכולתם לבחור כל שם משפחה בעולם, מה הייתם בוחרים? 31. האם אתם מתנהגים שונה ליד זה שאתם דלוקים עליו? 32. למה אתם מאזינים כרגע? 33. האם אתם כועסים על מישהו כרגע? 34. מי מחברי המשפחה שלכם מתחמם הכי מהר? 35. האם זרקתם פעם משהו על מישהו בפרצוף? 36. הפרצוף שלכם נהיה אדום כשאתם כועסים? 37. כשאתם כועסים, אתם מעדיפים לשמור את זה בפנים? 38. האם אי פעם ערכו לכבודכם מסיבת הפתעה? 39. אם הייתם זוכים במיליון דולר, מה היו המחשבות הראשונות שלכם? 40. אם הייתם יכולים לקבל מתנה עכשיו, מה הייתם רוצים?

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo121.gif|טי-וי

1. שיר אחד שמזכיר לכם אקס: 2. איפה צולמה תמונת הפרופיל של הפייסבוק\מסנג'ר שלכם? 3. מה השם האמצעי שלכם? 4. האם אתם מאוהבים במישהו? 5. האם מי שאתם רוצים רוצה אתכם חזרה? 6. מה המצברוח הנוכחי שלכם? 7. מה משמח אתכם? 8. אם יכולתם לחזור אחורה בזמן ולשנות משהו, מה הייתם משנים? 9. משהו שאתם עושים הרבה. 10. איזה שיר תקוע לכם בראש עכשיו? 11. מתי חייכתם בפעם האחרונה? 12. מתי בכיתם בפעם האחרונה? 13. האם אי פעם שרתם מול קהל גדול? 14. אם היה יכול להיות לכם כוח על טבעי, איזה הייתם בוחרים? 15. הדבר הראשון שאתם שמים לב אליו במין השני? 16. מה אתם בדרך כלל מזמינים בארומה? 17. צבעים אהובים? 18. מתי שיקרתם בפעם האחרונה? 19. אתם עדיין צופים בסרטי ילדים או בסדרות ילדים? 20. מה אתם אוכלים או שותים ברגע זה? 21. האם אתם מדברים שפות אחרות? 22. מה הריח האהוב עליכם? 23. אם יכולתם לתאר את החיים שלכם במילה אחת, מה היא היתה? 24. מתי קיבלתם חיבוק לאחרונה? 25. האם אי פעם התנשקתם בגשם? 26. על מה אתם חושבים עכשיו? 27. ומה אתם אמורים לעשות? 28. מה היה הדבר האחרון שהכעיס אתכם? 29. אתם אוהבים לעבוד בגינה? 30. אם יכולתם לבחור כל שם משפחה בעולם, מה הייתם בוחרים? 31. האם אתם מתנהגים שונה ליד זה שאתם דלוקים עליו? 32. למה אתם מאזינים כרגע? 33. האם אתם כועסים על מישהו כרגע? 34. מי מחברי המשפחה שלכם מתחמם הכי מהר? 35. האם זרקתם פעם משהו על מישהו בפרצוף? 36. הפרצוף שלכם נהיה אדום כשאתם כועסים? 37. כשאתם כועסים, אתם מעדיפים לשמור את זה בפנים? 38. האם אי פעם ערכו לכבודכם מסיבת הפתעה? 39. אם הייתם זוכים במיליון דולר, מה היו המחשבות הראשונות שלכם? 40. אם הייתם יכולים לקבל מתנה עכשיו, מה הייתם רוצים?

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif פאק תפוזבל ../images/Emo46.gif

1. שיר אחד שמזכיר לכם אקס: Love Story 2. איפה צולמה תמונת הפרופיל של הפייסבוק\מסנג'ר שלכם? בבית 3. מה השם האמצעי שלכם? מיה 4. האם אתם מאוהבים במישהו? יובלי חבר שלי
5. האם מי שאתם רוצים רוצה אתכם חזרה? כן
6. מה המצברוח הנוכחי שלכם? טוב 7. מה משמח אתכם? חברים שלי
8. אם יכולתם לחזור אחורה בזמן ולשנות משהו, מה הייתם משנים? כלום. 9. משהו שאתם עושים הרבה - להיות במחשב XD 10. איזה שיר תקוע לכם בראש עכשיו? עכשיו כי נזכרתי בו - Love Story 11. מתי חייכתם בפעם האחרונה? לפני כמה דקות
12. מתי בכיתם בפעם האחרונה? מזמן וטוב שכך. 13. האם אי פעם שרתם מול קהל גדול? לא 14. אם היה יכול להיות לכם כוח על טבעי, איזה הייתם בוחרים? קריאת מחשבות 15. הדבר הראשון שאתם שמים לב אליו במין השני? עיניים 16. מה אתם בדרך כלל מזמינים בארומה? עכשיו חזרתי משם XD 17. צבעים אהובים? כחול וירוק 18. מתי שיקרתם בפעם האחרונה? ארבע שעות XD 19. אתם עדיין צופים בסרטי ילדים או בסדרות ילדים? בובספוגג
20. מה אתם אוכלים או שותים ברגע זה? כלום 21. האם אתם מדברים שפות אחרות? אני מדברת אנגלית בבית. אני בריטית XD 22. מה הריח האהוב עליכם? בושם טוב XD 23. אם יכולתם לתאר את החיים שלכם במילה אחת, מה היא היתה? יפים 24. מתי קיבלתם חיבוק לאחרונה? עכשיו 25. האם אי פעם התנשקתם בגשם? עוד לא
26. על מה אתם חושבים עכשיו? על זה שבאלי להתנשק בגשם XD 27. ומה אתם אמורים לעשות? לעשות את העבודה בספרות
28. מה היה הדבר האחרון שהכעיס אתכם? מאור הבנזונה
29. אתם אוהבים לעבוד בגינה? לא XD 30. אם יכולתם לבחור כל שם משפחה בעולם, מה הייתם בוחרים? משהו בריטי שכזה XD 31. האם אתם מתנהגים שונה ליד זה שאתם דלוקים עליו? עכשיו לא
32. למה אתם מאזינים כרגע? רואה הפמליה
33. האם אתם כועסים על מישהו כרגע? לא.
34. מי מחברי המשפחה שלכם מתחמם הכי מהר? אמא 35. האם זרקתם פעם משהו על מישהו בפרצוף? עוגת שוקולד על תמיר
36. הפרצוף שלכם נהיה אדום כשאתם כועסים? הוא רוב הזמן אדום XD 37. כשאתם כועסים, אתם מעדיפים לשמור את זה בפנים? תלוי 38. האם אי פעם ערכו לכבודכם מסיבת הפתעה? כן ביומולדת. חברים מושיים שלי
39. אם הייתם זוכים במיליון דולר, מה היו המחשבות הראשונות שלכם? כיף לי XD 40. אם הייתם יכולים לקבל מתנה עכשיו, מה הייתם רוצים? עוד מתהה

גרבע

New member
../images/Emo105.gifיובלי חבר שלי../images/Emo35.gif O.O

ממתי אתם חברים?

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifחלק א' - מוחעחכעחכעחעחע../images/Emo98.gif../images/Emo8.gif

אם היית גוססת ברגעים אלו מה היו מילותייך האחרונות? אם הייתה לך מכונת זמן,לאיזה זמן היית רוצה לחזור,ולמה? מה הלקח הכי גדול שלמדת מהחיים? איזו עצה היית נותנת לילדייך בתחום החברתי? איזו עצה היית נותנת לילדייך בתחום הרומנטי ומדוע? מה היית רוצה לומר לשונאים שלך? איזה חלום היית רוצה להגשים ברגע זה? אם היית גוססת מה הייתה הבקשה האחרונה שלך ומדוע? מי היית רוצה להיות בגלגול הבא? האם חבר או דייט הבריזו לך פעם? אם אי פעם חבר שלך נפרד ממך, האם הוא עשה את זה בחברה או בשקט בצד? תפסת את חבר שלך מתנשק או מפרלטט עם מישהי אחרת? האם פעם חבר שלך ירד עלייך באיזה שהיא צורה? חבר שלך העדיף את החברים שלו עלייך? האם הסתכלת על חבר שלך וחשבת שהוא מסתכל עלייך ומנפנף לך לשלום ופתאום ראית את הבחורה שלידך מנפנפת לו בחזרה? חבר שלך אי פעם שיקר לך וגילית על זה? מה יותר טוב, חבר בוגדני, או חבר מכוער ולא חכם במיוחד? האם חבר שלך אי פעם ניסה להפשיט אותך כלא היית מוכנה? לבסוף, אם היית תופסת את החבר שלך עושה את כל הדברים האלה, מה היית עושה לו [או עשית]? האם את הולכת עם אביזרים?(צמידים,שרשראות,עגילים וכו’) . אם מה את הולכת הכי הרבה? האם אביזרים גורמים לך להרגיש יותר יפה? כשאת הולכת עם שרשרת,את מעיפה שתהיה לה תליון בצורה כלשהי?עם כן,איזה? איזה סוגי אביזרים את אוהבת,כאלה שנוצרים ע"י חרוזים פשוטים,או כאלה יקרים בצבעי זהב/כסף? האם חשוב לך ללכת עם אביזרים תמיד?עם כן,למה? האם את הולכת עם צמידים?עם כן,איזה? באיזה צבעים?האם הם פשוטים או יקרים? האם יש לך שרשרת/עגיל/צמיד שקיבלת מחבר טוב?או החברה הכי טובה? עם כן,האם זה מסמל משהו? חינוכית או הופ? אחד נגד מאה או מונית הכסף? האח הגדול או היפה והחנון? ניקולודיון או ערוץ הילדים? בובספוג או המומינים? המירוץ למיליון או הישרדות? פרויקט מסלול או כוכב נולד? מועדון לילה או צחוק מעבודה? שבוע סוף או ארץ נהדרת? סיינפילד או חברים? ערוץ 2 או ערוץ 10? שוקולד או וניל? מחשב או טלויזיה? חברות או חבר? חופש או ביה"ס? רוק או מזרחית? ערסים או אימו? עיניים ירוקות או עיניים כחולות? בלונדיני או ג’ינג’י? ישראבלוג או הבלוג של תפוז? בנים או בנות? אומרים שלבול יש עשירית קלוריה. האם זה נכון לדעתך? אם מלקקים את הבול ונמאס,האם יש דרך אחרת חוץ מלהדביק אותו עם דבק? אם היה אפשר לשפר את הטעם של בול, באיזה טעם היית רוצה אותו? כיום יש תמונות על הבולים,אם הייתה לך אפשרות לבחור תמונה משלך, באיזה תמונה היית בוחרת? למה כשמנסים לשים את הבול במקום הנכון, מפספסים ואחרי שרוצים להוציא אותו זה בלתי אפשרי? למה לדעתך קוראים לבול בשם זה? לדעתך, בולים צריכים להיות גדולים יותר, קטנים יותר או להישאר כמו שהם? האם יש לך אוסף של בולים? אם כן, כמה בולים יש בו? האם תחום איסוף הבולים מעניין אותך? לעולם לא אכנע ב..." "בגלגול הקודם הייתי..." "אם ביד אחת הייתה לי ביצה וביד השנייה גלידה..." "תמיד חלמתי..." "המוטו שלי לחיים הוא..." "המסר הכי מובהק שאתן לילדיי בעתיד.." "טעות שלעולם לא אחזור עליה..." "הכאב הכי גדול..." "הדבר הראשון שאקנה שיהיה לי מיליון שקל הוא..." "זכרון הילדות הכי בולט שלי הוא..." "אני חושבת שבלי... לא הייתי מגיעה לאן שהגעתי היום" מה היה קורה אם היית נולדת בן (או ההפך לבנים)? מה היה קורה אם האויב\ת השבוע\ה שלך, היתה\היה הופך\ת לחבר\ה הכי טוב\ה שלך וההפך? מה היה קורה אם 1+1 היה שווה 8310? מה היה קורה אם לא היתה לך טלויזיה? מה היה קורה אם לא היה לך מחשב? מה היה קורה אם ג’ יפית היתה מחליפה גוף עם בר רפאלי (אבל לא את הפנים)? תארי מה היה קורה אם היית ההפך ממה שאת עכשיו? מה היה קורה אם תפוח האדמה לא היה קיים? מה היה קורה אם הכל היה ההפך ממה שהוא עכשיו? באיזה צד של הכוס את שותה את המשקה שלך? באיזה יד את מחזיקה את המזלג? באיזה אצבע את מגרדת באוזן? מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת קמה בבוקר? איך את מחזיקה את הספר כשאת קוראת בשכיבה? ובישיבה? מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת נכנסת הביתה? האם את נועלת קודם את נעל ימין או קודם את נעל שמאל? האם את מלבישה גרב ונעל ואז עוד גרב ונעל או 2 גרביים ואז 2 נעליים? מה את עושה כשאת הולכת ברחוב וממש ממש משעמם לך? תני דוגמא לחפץ בבית שלך שבחיים לא התעמקת בו. הסבירי. האם כדי לכתוב את צריכה להתרכז בנקודה משעממת או להתבונן מסביב ולקבל מוזה? האם כשאת הולכת את מסתכלת למטה או קדימה? כשאת חייבת לספר למישהו משהו, למי תחייגי ראשונה? האם את קודם מפהקת ואז נמתחת או קודם נמתחת ואז מפהקת? תני דוגמא להרגל שעם השנים את מבצעת ביתר מקצועיות. האם את מכירה את הביטלס? איפה שמעת עליהם לראשונה? את שומעת לפעמים שירים שלהם? כמה שירים שלהם את מכירה? מה את חושבת עליהם בתור להקה? לדעתך "הלהקה הטובה והמשפיעה ביותר בכל הזמנים" הוא כינוי שמתאים להם? מיהו הביטל האהוב עלייך? האם את אחת שמעריצה את הביטלס, אחת שרק שומעת שירי ביטלס, אחת שבקושי מכירה שירי ביטלס, או אחת שלא מכירה אף שיר של הביטלס? האם כל מה שצריך זה אהבה? האם שמעת על התיאוריה שפול מקרטני מת? האם את מאמינה בה? מהו שיר הביטלס הכי אהוב עלייך? האם את אוהבת את החופש הגדול, או מעדיפה לימודים? הא היה עדיף לו החופש היה חודש אחד בקיץ וחודש אחד בחורף? מה את הכי אוהבת לעשות בחופש הגדול? האם את הולכת לים לעיתים קרובות? האם את מתגעגעת לפעמים לבית הספר או לחברים? האם את נרשמת לקייטנה או חוג? את מתרגשת לקראת שנה הבאה? האם את קונה דברים ללימודים בתחילת החופש או בסופו? לאיזו כיתה את עולה? איזה סוג מוזיקה את אוהבת? יש לך אלבומים של זמר מוכר או להקה? של מי? את מעריצה זמר מסויים? אם את חולמת להיות מוזיקאית בעתיד? מה תרצי להיות - זמרת או נגנית? האם פרסמת מוזיקה איפשהו? האם אי פעם נתנו לך בבית הספר להיות הזמרת המובילה בטקסים? יש לך כלי נגינה? אם כן, מהו? האם את קרובת משפחה של מוזיקאי מוכר? אם את מנגנת, כמה זמן בממוצע בשבוע את מתאמנת? האם היית במקום מפורסם בישראל? אם כן איזה? האם היית במגדל מפורסם בישראל? איזה? על איזה מקום מפורסם בישראל את ממליצה? בכמה מקומות מפורסמים היית השנה בערך? האם יש לך מזכרת ממקום מפורסם?אם כן כמה? מה לדעתך שמורת טבע טובה יותר: רשות הטבע והגנים או קק"ל? איזה מקום טוב יותר לדעתך קניון או גן,שמורה,טבע וכו’? איזה מקום/ות מפורסם/מים טוב/ים לדעתך יותר? האם את אוהבת פרסומות? מה הפרסומת האהובה עלייך? למה? מה הפרסומת השנואה עלייך? למה? האם היית רוצה להופיע בפרסומת? מדוע? האם את משתיקה את הפרסומות בזמן הצפיה בסדרת טלויזיה? מה יותר טוב: פרסומת, או פרומו? מה יותר מפחיד: פרסומת של ג. יפית או של מיקי בוגנים? מהו הערוץ עם הפרסומות הכי טובות? והערוץ עם הכי גרועות? האם לדעתך העולם היה יותר טוב ללא פרסומות? כמה נפשות אתם בבית? כמה שנים את גרה בבית הזה? וכמה דירות עברת לפניו? האם יש מקום בבית שאת אוהבת במיוחד? מה את לא אוהבת בבית שלך? מה לדעתך חשוב שיהיה בכל בית? תארי את בית חלומותייך- כיצד הוא ייראה? מה מסמל בשבילך המושג בית? מה עדיף, דירה או בית פרטי? מדוע? היית רוצה שהחופש יתארך, או שיקוצר? האם הלכת הרבה לים? טסת לחו"ל החופש? אם כן, אז לאן ולכמה זמן? אם לא - לאן נסעת בחופש? האם עבדת במהלך החופש? האם נהנית או סבלת בחופשה? האם פגשת יותר חברים או יותר קרובי משפחה? איפה יותר כיף לבלות בחופש - באילת או בצפון הארץ? שם+משפחה: תאריך לידה (שנדע מתי להכין עוגה) :

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifחלב ב'

כמה אחים, בני כמה, ואיך קוראים להם: בי"ס: שבט: גדוד: אוכל אהוב: משקה אהוב: שיר: יש/אין חבר: מסר לעולם: האם גם אתם צועקים "ישששששששששששש סקר" כשאתם רואים שאלון? כשאתם רואים שאלון, אתם קוראים תשובות של אנשים אחרים? מעדיפים שאלונים ארוכים או קצרים? או שסתם סקרים של כן או לא? אתם אוהבים רק לענות על שאלונים או גם לחבר שאלונים? איך קוראים לאמא שלך ? איך קוראים לאבא שלך ? כמה חברים היו לך ? מי החברה הכי טובה שלך ? יש לך כלב ? יש לך חתול ? איזה תוכנית טלויזיה את הכי אומרת ? היית רוצה לעבור מבתיתך? היית רוצה לגור בארץ אחרת ? היית רוצה להיות עשירה אבל שהיה מלחמות או שתהיה עניה והיה שלום בעולם ? איזה דמות את הכי אוהבת מהאח הגדול ? איזה חיה את הכי אוהבת ? אם היית חיה, איזה חיה היית ? אם היית יכולה להיות כול אחד בעולם, מי היית ? האם לדעתך שאולי חתיך ? את אוהבת ת'שיער של גיא ? איזה שפות את יודעת ? איזה שפה היית רוצה לדעת ? את אוהבת מישהו ? את אוהבת מישהי? מה יותר גרוע לפי דעת : אימוים או ערסים? איזה מוזיקה את שומעת ? איזה זמר/זמרת/להקה, את הכי אוהבת? את אוהבת תחיים שלך ? איזה חבר היית רוצה ? עם אשיות טובה או חתיך ? חפרנו לך ? זאת האמת ? איזה סרט את הכי אוהבת ? כמה אחים יש לך ? כמה אחיות יש לך ? באיזה רחוב את גרה ? איזה קומה ? איזה מ'ס דירה ? למה את לא באה לצופים ??? מה את הכי אוהבת לעשות? כתבי את הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת בחיים - את המשפט הכי נכון - את התרוץ הכי טוב - כתבי שלושה דברים שאני חשובים לך בחיים- בחרי מתוכם 2- בחרי מתוכם אחד- מה היית כן ומה היית לא מה היית שוברת (חייבים לבחור אחד מה-2) טלויזיה או מחשב ? שעון יקר או בקבוק בושם? את המחשב או את הפלאפון? את הראש או את היד? אלגברה או גיאומטריה? כסף או זהב? ספורט או שחרית? אנכלית או מדעים? ברד או ארטיק? מכבי או הפועל? קיץ או חורף? לימודים או שיעורים? מבחנים או ריצות? מפרץ אהבה או האח הגדול? 50 מיליון שקל או שלום בעולם ? אדידס או ניייק? נייק או פומה? דיאדורה או פומה? ורוד או כתום ? ירוק או סגול? ג'וק או נחש? נמלה או יתוש דבורה או נחש? יום או לילה? לישון או להתעורר? ביצפר או חופש ? (זאת שאלה קשההה) נהנת מהשאלון? את לא יכולה להגיד שלא : ) חחח איזה חפיירה אה? אם אני יגיד ביי מה תעשי?

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif חלק ב' XD

כמה אחים, בני כמה, ואיך קוראים להם: אח אחד. יונתן, 21 בי"ס: עירוני ג' שבט: גדוד:שומר צעיר אוכל אהוב: סלט ירקות משקה אהוב: שוקוו !!
שיר: FIL. מה לעשות, מכורה אליו. יש/אין חבר: יש :p מסר לעולם: חייכו האם גם אתם צועקים "ישששששששששששש סקר" כשאתם רואים שאלון? לא XD כשאתם רואים שאלון, אתם קוראים תשובות של אנשים אחרים? רק את המעניינות
מעדיפים שאלונים ארוכים או קצרים? או שסתם סקרים של כן או לא? קצרים אתם אוהבים רק לענות על שאלונים או גם לחבר שאלונים? לענות איך קוראים לאמא שלך ? אריאלה איך קוראים לאבא שלך ? רמון כמה חברים היו לך ? הממ לאדעת מי החברה הכי טובה שלך ? יש לי כמה
יש לך כלב ? יש לך חתול ? כלב. דינו השמקס
איזה תוכנית טלויזיה את הכי אומרת ? לאדעת היית רוצה לעבור מבתיתך? לא היית רוצה לגור בארץ אחרת ? אולי לונדון D: היית רוצה להיות עשירה אבל שהיה מלחמות או שתהיה עניה והיה שלום בעולם ? עניה איזה דמות את הכי אוהבת מהאח הגדול ? שונאת האח הגדול איזה חיה את הכי אוהבת ? כלב אם היית חיה, איזה חיה היית ? זבוב XD אם היית יכולה להיות כול אחד בעולם, מי היית ? טום פלטצ'ר
האם לדעתך שאולי חתיך ? מי? XD את אוהבת ת'שיער של גיא ? מי זה? XD איזה שפות את יודעת ? עברית, אנגלית ואני לומדת ערבית בבצפר XD איזה שפה היית רוצה לדעת ? רוסית
את אוהבת מישהו ? כן את אוהבת מישהי? אהבה ידידותית מה יותר גרוע לפי דעת : אימוים או ערסים? ערסים איזה מוזיקה את שומעת ? הכל איזה זמר/זמרת/להקה, את הכי אוהבת? מקפליי
את אוהבת תחיים שלך ? איזה חבר היית רוצה ? כן. חבר חמוד XD עם אשיות טובה או חתיך ? גם וגם חפרנו לך ? דיי XD זאת האמת ? כן איזה סרט את הכי אוהבת ? JML כמה אחים יש לך ? 1 כמה אחיות יש לך ? 0 באיזה רחוב את גרה ? כלשהוא
איזה קומה ? איזה מ'ס דירה ? 1,1 למה את לא באה לצופים ??? כי השומר הצעיר יותר טוב דאא מה את הכי אוהבת לעשות? להיות עם חברים כתבי את הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת בחיים - איש אחד הלך הלךהלךהלך פוף! שניצל! D: את המשפט הכי נכון - מה שצריך לקרות, קורה. את התרוץ הכי טוב - הייתי בשירותים XD כתבי שלושה דברים שאני חשובים לך בחיים- חברים, משפחה אהבה בחרי מתוכם 2- אי אפשר בחרי מתוכם אחד- אי אפשר מה היית כן ומה היית לא מה היית שוברת (חייבים לבחור אחד מה-2) טלויזיה או מחשב ? טלוויזיה שעון יקר או בקבוק בושם? בושם את המחשב או את הפלאפון? פלאפון את הראש או את היד? יד זה או זה- אלגברה או גיאומטריה? אלגברה כסף או זהב? כסף ספורט או שחרית? ספורט אנכלית או מדעים? מדעים ברד או ארטיק? ברד מכבי או הפועל? מכבי קיץ או חורף? חורף שולטט לימודים או שיעורים? שיעורים מבחנים או ריצות? ריצות מפרץ אהבה או האח הגדול? אפחד 50 מיליון שקל או שלום בעולם ? שלום אדידס או ניייק? נייק נייק או פומה? נייק דיאדורה או פומה? נייק ורוד או כתום ? כתום ירוק או סגול? ירוק ג'וק או נחש? גו'ק אפשר למעוך נמלה או יתוש? נמלה דבורה או נחש? דבורה יום או לילה? יום לישון או להתעורר? להתעורר ביצפר או חופש ? (זאת שאלה קשההה) חופשש נהנת מהשאלון? חופר בטירוףף XD את לא יכולה להגיד שלא : ) חחח אוקיי אז לא D: איזה חפיירה אה? כן אם אני יגיד ביי מה תעשי? אני אגיד תודה לאל!

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif חלק א' XD

אם היית גוססת ברגעים אלו מה היו מילותייך האחרונות? אני אוהבת אותכם אם הייתה לך מכונת זמן,לאיזה זמן היית רוצה לחזור,ולמה? לא הייתי משתמשת מה הלקח הכי גדול שלמדת מהחיים? תמיד להמשיך הלאה. ואם קרה משהו כנראה שזה היה צריך לקרות. איזו עצה היית נותנת לילדייך בתחום החברתי? זרמו XD איזו עצה היית נותנת לילדייך בתחום הרומנטי ומדוע? זרמו XD מה היית רוצה לומר לשונאים שלך? תחנקו
איזה חלום היית רוצה להגשים ברגע זה? להיות בהופעה של מקפליי
אם היית גוססת מה הייתה הבקשה האחרונה שלך ומדוע? ללכת להופעה של מקפליי מי היית רוצה להיות בגלגול הבא? זבוב XD האם חבר או דייט הבריזו לך פעם? לא. אם אי פעם חבר שלך נפרד ממך, האם הוא עשה את זה בחברה או בשקט בצד? -- תפסת את חבר שלך מתנשק או מפרלטט עם מישהי אחרת? לא האם פעם חבר שלך ירד עלייך באיזה שהיא צורה? לא חבר שלך העדיף את החברים שלו עלייך? זה ממש תלוי, בינתיים לא האם הסתכלת על חבר שלך וחשבת שהוא מסתכל עלייך ומנפנף לך לשלום ופתאום ראית את הבחורה שלידך מנפנפת לו בחזרה? ממש לא חבר שלך אי פעם שיקר לך וגילית על זה? ךא מה יותר טוב, חבר בוגדני, או חבר מכוער ולא חכם במיוחד? מכוער האם חבר שלך אי פעם ניסה להפשיט אותך כלא היית מוכנה? לא לבסוף, אם היית תופסת את החבר שלך עושה את כל הדברים האלה, מה היית עושה לו [או עשית]? נפרדת ממנו עם איזה כאפה טובה האם את הולכת עם אביזרים?(צמידים,שרשראות,עגילים וכו’) . כן אם מה את הולכת הכי הרבה? יש לי צמידים שנאי אפעם לא מורידה, טבעת שקיבלתי לבת מצווה ורוב הזמן אני עם עגילים. האם אביזרים גורמים לך להרגיש יותר יפה? זה נותן לי הרגשה טובה כשאת הולכת עם שרשרת,את מעיפה שתהיה לה תליון בצורה כלשהי?עם כן,איזה? אין לי העדפה איזה סוגי אביזרים את אוהבת,כאלה שנוצרים ע"י חרוזים פשוטים,או כאלה יקרים בצבעי זהב/כסף? תלוי על מה מדברים האם חשוב לך ללכת עם אביזרים תמיד?עם כן,למה? כי זה מוסיף
האם את הולכת עם צמידים?עם כן,איזה? באיזה צבעים?האם הם פשוטים או יקרים? שלקים בשקל XD ועוד כמה צמידים האם יש לך שרשרת/עגיל/צמיד שקיבלת מחבר טוב?או החברה הכי טובה? עם כן,האם זה מסמל משהו? קיבלתי שרשרת עם אבן מחבר שלי פעם חינוכית או הופ? הופ לשלטון [?] XD אחד נגד מאה או מונית הכסף? מונית הכסף האח הגדול או היפה והחנון? היפה והחנון . שונאת האח הגדול. ניקולודיון או ערוץ הילדים? גם וגם. בקושי רואה אבל טוב. XD בובספוג או המומינים? בובספוג
המירוץ למיליון או הישרדות? הישרדות פרויקט מסלול או כוכב נולד? פרוייקט מססלול מועדון לילה או צחוק מעבודה? הממ. שניהם
שבוע סוף או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת סיינפילד או חברים? סיינפלד ערוץ 2 או ערוץ 10? 2 שוקולד או וניל? שוקולד מחשב או טלויזיה? מחשב חברות או חבר? גם וגם :D חופש או ביה"ס? חופש!!! רוק או מזרחית? רוק ערסים או אימו? משהו באמצע :p עיניים ירוקות או עיניים כחולות? ירוקות *-* בלונדיני או ג’ינג’י? בלונדיני ישראבלוג או הבלוג של תפוז? ישרא בנים או בנות? בנות אומרים שלבול יש עשירית קלוריה. האם זה נכון לדעתך? מאיפה לי XD אם מלקקים את הבול ונמאס,האם יש דרך אחרת חוץ מלהדביק אותו עם דבק? לתת לכלב ללקק אותו
אם היה אפשר לשפר את הטעם של בול, באיזה טעם היית רוצה אותו? שוקולד XD כיום יש תמונות על הבולים,אם הייתה לך אפשרות לבחור תמונה משלך, באיזה תמונה היית בוחרת? של מקפלייי
למה כשמנסים לשים את הבול במקום הנכון, מפספסים ואחרי שרוצים להוציא אותו זה בלתי אפשרי? נכון!! למה לדעתך קוראים לבול בשם זה? כי צריך לשים אותו בול במקום XD לדעתך, בולים צריכים להיות גדולים יותר, קטנים יותר או להישאר כמו שהם? לא מעניין אותי במיוחד XD האם יש לך אוסף של בולים? אם כן, כמה בולים יש בו? לא האם תחום איסוף הבולים מעניין אותך? לא לעולם לא אכנע ב.......פוקימון! בגלגול הקודם הייתי...פרה אם ביד אחת הייתה לי ביצה וביד השנייה גלידה...היא זורקת את הביצה ואוכלת את הגלידה תמיד חלמתי...על זה שתמיד חלמתי
"המוטו שלי לחיים הוא...חייכו וסתמו תפה XD "המסר הכי מובהק שאתן לילדיי בעתיד..שיזרמו XD "טעות שלעולם לא אחזור עליה...כל מה עשיתי הוביל אותי להיום אז אני לא מתחרטת על כלום "הכאב הכי גדול...מוות" "הדבר הראשון שאקנה שיהיה לי מיליון שקל הוא...את מקפליי D: "זכרון הילדות הכי בולט שלי הוא...שנתקעתי במעלית ומאז יש לי טראומה XD "אני חושבת שבלי חברים שלי לא הייתי מגיעה לאן שהגעתי היום" מה היה קורה אם היית נולדת בן (או ההפך לבנים)? הייתי בן מה היה קורה אם האויב\ת השבוע\ה שלך, היתה\היה הופך\ת לחבר\ה הכי טוב\ה שלך וההפך?לא הייתי איפה שהייתי היום מה היה קורה אם 1+1 היה שווה 8310? אז 2+2 היה שווה 16620 מה היה קורה אם לא היתה לך טלויזיה? אז לא הייתה לי טלוויזיה מה היה קורה אם לא היה לך מחשב? לא הייתי כותבת פה XD מה היה קורה אם ג’ יפית היתה מחליפה גוף עם בר רפאלי (אבל לא את הפנים)? זה היה עצוב תארי מה היה קורה אם היית ההפך ממה שאת עכשיו? המ.. מה היה קורה אם תפוח האדמה לא היה קיים? לא היה צ'יפס !
מה היה קורה אם הכל היה ההפך ממה שהוא עכשיו? תגידרי ההפך XD באיזה צד של הכוס את שותה את המשקה שלך? מאיפה ששותים? באיזה יד את מחזיקה את המזלג? ימין באיזה אצבע את מגרדת באוזן? לא טרחתי לבדוק XD מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת קמה בבוקר? שותה שוקו :D איך את מחזיקה את הספר כשאת קוראת בשכיבה? ובישיבה? באוויר, על הברכיים. מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת נכנסת הביתה? מחליפה בגדים האם את נועלת קודם את נעל ימין או קודם את נעל שמאל? לרוב ימין האם את מלבישה גרב ונעל ואז עוד גרב ונעל או 2 גרביים ואז 2 נעליים? שתי גרביים ואז שתי נעליים מה את עושה כשאת הולכת ברחוב וממש ממש משעמם לך? מתחילה לשיר לעצמי שירים תני דוגמא לחפץ בבית שלך שבחיים לא התעמקת בו. הסבירי. מחורר. בחיים הוא לא נראה לי שימושי. האם כדי לכתוב את צריכה להתרכז בנקודה משעממת או להתבונן מסביב ולקבל מוזה? לא האם כשאת הולכת את מסתכלת למטה או קדימה? גם וגם כשאת חייבת לספר למישהו משהו, למי תחייגי ראשונה? תלוי איזה משהו
האם את קודם מפהקת ואז נמתחת או קודם נמתחת ואז מפהקת?תוך כדי XD תני דוגמא להרגל שעם השנים את מבצעת ביתר מקצועיות.? לרכב על אופניים? XD האם את מכירה את הביטלס? כן איפה שמעת עליהם לראשונה? פשוט מכירה את שומעת לפעמים שירים שלהם? מידי פעם כמה שירים שלהם את מכירה? 5 לפחות מה את חושבת עליהם בתור להקה? שהם סבבה לדעתך "הלהקה הטובה והמשפיעה ביותר בכל הזמנים" הוא כינוי שמתאים להם? יכול להיות מיהו הביטל האהוב עלייך? לא התעמקתי בזה האם את אחת שמעריצה את הביטלס, אחת שרק שומעת שירי ביטלס, אחת שבקושי מכירה שירי ביטלס, או אחת שלא מכירה אף שיר של הביטלס? רק שומעת ובקושי האם כל מה שצריך זה אהבה? בנוסף לכל האם שמעת על התיאוריה שפול מקרטני מת? האם את מאמינה בה? לא מהו שיר הביטלס הכי אהוב עלייך? all you nee is love ו 'מישל' האם את אוהבת את החופש הגדול, או מעדיפה לימודים? חופש ברור הא היה עדיף לו החופש היה חודש אחד בקיץ וחודש אחד בחורף? כן. D: מה את הכי אוהבת לעשות בחופש הגדול? לצאת עם חברים האם את הולכת לים לעיתים קרובות? לא לעיתים קרובות האם את מתגעגעת לפעמים לבית הספר או לחברים? לחברים האם את נרשמת לקייטנה או חוג? לא את מתרגשת לקראת שנה הבאה? לא האם את קונה דברים ללימודים בתחילת החופש או בסופו? בסוף לאיזו כיתה את עולה? אני עכשיו בט' איזה סוג מוזיקה את אוהבת? בכל. הרוב רוק. יש לך אלבומים של זמר מוכר או להקה? של מי? מקפליי וגרין דיי
את מעריצה זמר מסויים? טומאס מייקל פלטצ'ר D: אם את חולמת להיות מוזיקאית בעתיד? מה תרצי להיות - זמרת או נגנית? לא חשבתי על זה האם פרסמת מוזיקה איפשהו? לא האם אי פעם נתנו לך בבית הספר להיות הזמרת המובילה בטקסים? לא יש לך כלי נגינה? אם כן, מהו? אורדן שלמדתי בכיתה ד' האם את קרובת משפחה של מוזיקאי מוכר? כן אם את מנגנת, כמה זמן בממוצע בשבוע את מתאמנת? -- האם היית במקום מפורסם בישראל? אם כן איזה? -- האם היית במגדל מפורסם בישראל? איזה? עזריאלי? XD על איזה מקום מפורסם בישראל את ממליצה? הכותל בכמה מקומות מפורסמים היית השנה בערך? לא ספרתי האם יש לך מזכרת ממקום מפורסם?אם כן כמה? פחטחטטפחטפ מה לדעתך שמורת טבע טובה יותר: רשות הטבע והגנים או קק"ל? קקל איזה מקום טוב יותר לדעתך קניון או גן,שמורה,טבע וכו’? תלוי מאיזה בחינה איזה מקום/ות מפורסם/מים

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifחחחחחחח הרגת אותי XD

אם לא היה תפוח אדמה ? : " אז לא היה צ'יפס !:-O " חחחחחח

../images/Emo146.gifהוו רות ../images/Emo98.gif ../images/Emo27.gif

תכירי את השאלון הקבוע שלי , מוהמחהמחהמחה
שעת התחלה: 1.שם מלא: 2. תאריך לידה: 3. כתובת: 4. איפה עוד גרת? 5. בית ספר: 6. מזל: 7. מידת נעליים: 8. גובה: 9. מוצא: 10. חיות מחמד: 11. אחים: 13. צבע שיער: 14. אורך שיער: 15. צבעת פעם את השיער? 16. באיזה צבע? 17. כיתה: 18. מצליח בבית ספר? 19. תחביבים: 20. ריח אהוב: 21. איזה שפות אתה מדבר? 22. אוהב ספורט? 23. איפה נולדת? 24. אתה בן אדם של לילה או של יום? 25. רגיש לדיגדוגים? 26. מאמין באלוהים? 27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? 28. מה הם? 29. יש לך גשר? 30. יש לך משקפיים\עדשות מגע? 31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? 32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? 33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? 34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? 35. מה הדבר הכי חשוב לך? 36. יש חבר\חברה\קראש? 37. ממה אתה הכי פוחד? 38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? 39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? 40. למה אתה הכי מתנגד? 41. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? ~דברים אהובים:~ 48. המקום האהוב לחופשה: 49. טעם גלידה אהוב: 50. פרי אהוב: 51. ממתק: 52. מכונית: 53. שיעור: 54. חג: 55. היום הכי אהוב בשבוע: 56. צבע: 57. מגזין: 58. שם לבת: 59. שם לבן: 60. קבוצת ספורט אהובה: 61: חודש אהוב: 62. ספורטאי אהוב: 63. ספורטאית אהובה: 64. שחקנית אהובה: 65. שחקן אהוב: 66. תוכנית אהובה בטלוויזיה: 67. אתר אהוב: 68. חיה אהובה: 69. חבר לאימייל: 70. בדיחה: 71. אומר הרבה: 72. מילה אהובה: 73. נעליים: 74. תחנת רדיו: 75. חדר בבית: 76. ההופעה הכי טובה שראית: 77.דיסק אהוב: 78. נשיא: 79. סלט: 80. בשר: 81.תוספת לפיצה: 82. ארץ: 83. עיר: 84. אגם: 85. ים: 86. מקום אהוב: 87. מסעדה: 88. רעש: 89. טעם: 90. רגש: 91. אוניברסיטה: 92. מספר: 93. ספר: 95. סבתא: 96. סבא: 97. דגנים: ~דברים פחות אהובים: ~ 98. אוטו: 99. צבע: 100. מורה: 101. שעור: 102. יום בשבוע: 103. חג: 104. עונה: 105. חודש: 106. ספורט: 107. קבוצת ספורט: 110. סרט: 111. שחקנית: 112. שחקן: 113. תוכנית: 114. אתר: 115.אוכל: 116. שתיה: 117. להקה: 118. זמר: 119. זמרת : 120. חיה: 121. חנות: 122. חנות להשכרת וידאו: 123. חבר אימייל: 124. בדיחה: 125. אמרה: 126. מילה: 130. הופעה שהיית בה: 131. דיסק: 133. סלט: 136. ארץ: 137. עיר: 140. מקום להיות בו: 141. ריח: 142. רעש: 141. רגש: 145. אות: 146. תאריך: 147. ספר: 148. מקום חופשה: 151. דגנים: ~ב24 שעות האחרונות... ~ 152. היתה לך שיחה רצינית: 153. חיבקת מישהו: 154. רבת עם חבר: 155. בכית: 156. צחקת: 157. גרמת למישהו לצחוק: 158. קנית משהו?: 159. הסתפרת? 160. הרגשת טיפש? 161. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: 162. התגעגעת למישהו? ~האם אי פעם... ~ 163.השתמשת בסמים? 164.אכלת קופסא שלמה של אוריאו? 165.נזרקת על ידי מישהו? 166.משהו בגד בך? 167.נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? 168.היית מאוהב? 169.ראית את הבית הלבן? 170.ראית את מגדל אייפל? 171.עישנת? 172.שתית אלכוהול? 173.עישנת מריחואנה? 174.שיחקת מונופול? 175.ראית טיטאניק? 176.נישקת מישהו? 177.התנשקת צרפתית? 178.הזדיינת (שכבת, הזדווגת וכו`....)? 179.ניסית דיאטה? 180.ביקרת בארץ אחרת?פרט 181.צבעת בספר צביעה? 182.עשית אמבטית קצף? 183.טסת? 184.שטת? 185.נסעת ברכבת? 186.היתה לך תאונת דרכים? 187.רכבת על פיל? 188.הכנת אתר אינטרנט? 189.שיחקת בברביות? 190.נשארת ער כל הלילה? 191.דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי 192.שברת עצם? 193.ראית ג`רי ספרינגר? 194.דיברת בשיעור? 195.פחדת מהחושך? 196.היית בבית חולים (לא לביקור)? 197.עשו לך תפרים? 198.זרקת מישהו והתחרטת על זה? 199.יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? 200.שיקרת? 201.נעצרת על ידי המשטרה? 202.נרדמת בשיעור? 203.השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? 204.פגשת סלבריטי? 205.עברת על החוק? 206.אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? 207.שנאת את עצמך? 208.נשבר לך הלב? 209.שברת למישהו את הלב? 210.רצית להרוג מישהו? 211.נפלת מכיסא? 212.נתת למישהו לאפ דאנס? 213.הלכת מכות? 214. מסר לאומה? 215. היד שלך כואבת? 216. ואחרון - מישהו באמת יקרא את זה? שעת סיום: אינג'וי

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif מאיולי לא הגזמת XD

1.שם מלא: רות אלבלק 2. תאריך לידה: 26.91995 3. כתובת: חיפה
4. איפה עוד גרת? בוסטון וכמה חודשים בלונדון 5. בית ספר: עיקוני ג' 6. מזל: מאזניים 7. מידת נעליים: 36-37 8. גובה: הממ XD 9. מוצא: תגדירי מוצא? אני אמריקאית בריטית XD 10. חיות מחמד: כלב סקסי 11. אחים: אחד גדול, יונתן 13. צבע שיער: כולם מתעקשים שבלונד
14. אורך שיער: עד אחרי התחת 15. צבעת פעם את השיער? לא 16. באיזה צבע? -- 17. כיתה: ט' 18. מצליח בבית ספר?אממ כה .. בינתיים XD 19. תחביבים: להתחבב
20. ריח אהוב: משהו טוב XD 21. איזה שפות אתה מדבר ? עברית, בבית אנגלית וערבית בבצפר
22. אוהב ספורט? מחבבת XD 23. איפה נולדת? מסצ'וסטס , בוסטון 24. אתה בן אדם של לילה או של יום? גם וגם 25. רגיש לדיגדוגים? במקומות מסוימים 26. מאמין באלוהים? כן 27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? Ruth Fletcher 28. מה הם? -- 29. יש לך גשר? כן
30. יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא 31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? רופאה XD 32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? הממ.. 33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? כל מיני XD 34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? יש לך שאלות מעצבנות את יודעת? XD 35. מה הדבר הכי חשוב לך? מאיי !! מאי ארביץ לך XD 36. יש חבר\חברה\קראש? כן חבר 37. ממה אתה הכי פוחד? אנשים
38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בתחת :D 39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? על מה שקרה לי היום 40. למה אתה הכי מתנגד? לסמים XD 41. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? ג'יו חברה של טום D: ~דברים אהובים:~ 48. המקום האהוב לחופשה: לונדון 49. טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות 50. פרי אהוב: תותים !! 51. ממתק: טובלרון ו M&M 52. מכונית: סקסית XD 53. שיעור: אומנות 54. חג: עם החופש הכי ארוך XD 55. היום הכי אהוב בשבוע: שלישי 56. צבע: כחול 57. מגזין: ראש 1/מעריב לנוער 58. שם לבת: ליאן 59. שם לבן: נועם 60. קבוצת ספורט אהובה: תחת [?} 61: חודש אהוב: ספטמבר D: 62. ספורטאי אהוב: אין 63. ספורטאית אהובה: אין 64. שחקנית אהובה: אין XD 65. שחקן אהוב: רן דנקר D: 66. תוכנית אהובה בטלוויזיה: כל מיני :p- 67. אתר אהוב: תפוז ישרא פייסבוק ויוטיוב 68. חיה אהובה: כלב 69. חבר לאימייל: שו? XD 70. בדיחה: חהחה 71. אומר הרבה: אממ ו-"התאבד" יש לי נטייה להגיד על דברים שלא נמצאים שהם התאבדו. "איפה המסרק?" "התאבד" "איך?" "עשה בנג'י מהראש של ירדן" 72. מילה אהובה: אממ XD 73. נעליים: אולסטאר כאילו דאא XD 74. תחנת רדיו: רדיו חיפה 75. חדר בבית: חדרי הסקס 76. ההופעה הכי טובה שראית: .המ 77.דיסק אהוב: רדיואקטיב 78. נשיא: אובמה XD 79. סלט: ירקות D: 80. בשר: בע 81.תוספת לפיצה: תירס או זייתים 82. ארץ: אנגליה, ישראל 83. עיר: ישראל, תל אביב 84. אגם: אגמי התחת של ילנה XD 85. ים: התיכון XD 86. מקום אהוב: הבחוצץ D: 87. מסעדה: מקום שיש סלט ירקות טוב XD 88. רעש: מוזיקה [?] 89. טעם: מתוק 90. רגש: אהבה 91. אוניברסיטה: טכניון 92. מספר: 3 93. ספר: שונאת 95. סבתא: סבא 96. סבא: סבתא XD 97. דגנים: ציריוס ~דברים פחות אהובים: ~ 98. אוטו: מרובע כזה 99. צבע: צהוב 100. מורה: אנה ספגה!!!!!!!11 101. שעור: מתמטיקה 102. יום בשבוע: שני. פאקינג שלוש שעות מתמטיקה ברצף משעת אפס!
103. חג: עם חופש קצר 104. עונה: קיץ 105. חודש: אפריל. חודש מיותר XD 106. ספורט: ריצה 107. קבוצת ספורט: מאיפה לי 110. סרט: משהו עם יומיים בפריס XD 111. שחקנית: מעניין 112. שחקן: לי 113. תוכנית: את 114. אתר: התחת 115.אוכל: חצילים ><" 116. שתיה: קולה 117. להקה: טוקיו וג'ונאס 118. זמר: דאגלס XD חחח סתם 119. זמרת : להלהל 120. חיה: חתול הם עם מעצבן 121. חנות: H&O 122. חנות להשכרת וידאו: .....? 123. חבר אימייל: ........? 124. בדיחה: חהחהח >_> 125. אמרה: בלופ 126. מילה: בלופ 130. הופעה שהיית בה: -- 131. דיסק: לאזעת 133. סלט: קקי XD 136. ארץ: טוניס 137. עיר: הונולולו 140. מקום להיות בו: הממ. 141. ריח: של איכסה 142. רעש: נו לא יודעת 141. רגש: לא יודעת 145. אות: לא יודעת 146. תאריך: 6.6 147. ספר: משהו מעצבן XD 148. מקום חופשה: לצרפת 151. דגנים: נו מה מעתיקים את האוהבת והופכים ללא אוהבת? XD ~ב24 שעות האחרונות... ~ 152. היתה לך שיחה רצינית: 48 שעות נחשב? XD 153. חיבקת מישהו: כן 154. רבת עם חבר: לא 155. בכית: לא 156. צחקת: כן 157. גרמת למישהו לצחוק: כן 158. קנית משהו?: לא 159. הסתפרת? לא 160. הרגשת טיפש? לא 161. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן 162. התגעגעת למישהו? כן ~האם אי פעם... ~ 163.השתמשת בסמים? לא 164.אכלת קופסא שלמה של אוריאו? מודה באשמה XD 165.נזרקת על ידי מישהו? לא 166.משהו בגד בך? לא 167.נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן 168.היית מאוהב? כן 169.ראית את הבית הלבן? לא 170.ראית את מגדל אייפל? לא 171.עישנת? לא 172.שתית אלכוהול? בקטנה 173.עישנת מריחואנה? לא 174.שיחקת מונופול? כן XD עם צור והיר שלה על אנשים עניים כי ניצחתי אותה XD 175.ראית טיטאניק? לא 176.נישקת מישהו? כן 177.התנשקת צרפתית? כן 178.הזדיינת (שכבת, הזדווגת וכו`....)? הזדווגות עאלק XD לא XD 179.ניסית דיאטה? לא 180.ביקרת בארץ אחרת?פרט הולנד, אנגליה.. 181.צבעת בספר צביעה? לא 182.עשית אמבטית קצף? כן 183.טסת? כן 184.שטת? כן 185.נסעת ברכבת? כן 186.היתה לך תאונת דרכים? לא 187.רכבת על פיל? לא 188.הכנת אתר אינטרנט? כן 189.שיחקת בברביות? כן XD 190.נשארת ער כל הלילה? כן 191.דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? אופס XD 192.שברת עצם? בערך 193.ראית ג`רי ספרינגר? לא 194.דיברת בשיעור? כן 195.פחדת מהחושך? כן 196.היית בבית חולים (לא לביקור)? כן 197.עשו לך תפרים? לא 198.זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא 199.יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא 200.שיקרת? כן 201.נעצרת על ידי המשטרה? לא 202.נרדמת בשיעור? לא 203.השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן XD 204.פגשת סלבריטי? לא 205.עברת על החוק? אולי 206.אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? לא 207.שנאת את עצמך? לשתי שניות בערך 208.נשבר לך הלב? לא 209.שברת למישהו את הלב? אולי 210.רצית להרוג מישהו? כי הייתי עצבנית 211.נפלת מכיסא? כן XD 212.נתת למישהו לאפ דאנס? שו? 213.הלכת מכות?סערך 214. מסר לאומה? היי XD 215. היד שלך כואבת? לא 216. ואחרון - מישהו באמת יקרא את זה? לא.. שעת סיום: 19:11

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifאנילא מאמינה שקראתי את זה |:

משועממת חסרת חיים שכמוני XD

למעלה