ערב טוב
!!

../images/Emo192.gif../images/Emo39.gif../images/Emo205.gif../images/Emo60.gif../images/Emo118.gifערב טוב../images/Emo204.gif!!

היום היה לי יום נחמד,משוחרר כזה
ואז בצהרים נודע לי שאולי השביתה עומדת להיגמר וזה את האמת קצת ביאס אותי
אני רוצה לפחות עוד שבוע כדי להתרגל לפני השגרה שתתחיל
והיה לי דווקא יום נחמד כי מצאתי אתר עם תרגול לניבים[נו ככה זה כשיש תשחץ בעיתון]ואימא שלי אני ואחותי ישבנו ופתרנו את התרגילים שהיו באתר וזה היה ממש מגניב
תכנונים לסוף שבוע אין אבל אולי יהיו תלוי במצב השביתה
שבוע נפלא לכולםםםם
או ליתר דיוק סוף שבוע

YaEl 15

New member
אוףףף יום מעצבן.

והנה התלונות היומיות שלי: הבוקר הלכתי למחוייבות האישית שלי. אני צריכה להתנדב 60 שעות, ובינתיים יש לי רק 45
הלכתי, ולא היה הרבה עבודה, לא היה הרבה מה לעשות... אוףף הייתי אמורה לסיים שנה שעברה... בזבזתי את כל אחר הצהריים, בהכנה של משחק מטופש.. זה מעצבן. ועכשיו הייתה אצלי חברה, והיה דיי משעמם...אבל ראינו סרטים קורעים ביוטוב XD ועוד משהו ממש עצבן: השבוע אמא קנתה נטלה חדשה, והיא ממש אהבה אותה.. ושברתי אותה כי אחי הקטן והטיפש דחף אותי
היא נשברה... זה כ"כ עצוב. לא נטלנו בה אפילו פעם אחת... אני יודעת. אני קטנונית. העיקר הבריאות... אבל רע לי.עכשיו אני רעבה, ומסריחה. מה עושים? אוףףף.. מה אני אוכל? בעע... סליחה שהפלתי את הצרות שלי.. ובאמת, שיהיה לכם סוף שבוע מעולה

זה בסדר יעל,תהיה רגועה../images/Emo24.gif

בקשר למחויבות האישית תחשבי על זה באופן הבא:אם היה מה לעשות היית מתלוננת מעייפות יותר
וגם אם משהו נשבר את צדקת העיקר שכולם בריאים
ואני חושבת שאולי עוגה תצליח לשפר את מצב רוחך
או שלא
חח..

spelling

New member
הוי הוי...../images/Emo69.gif

קמתי עם מיגרנה חזקה-וכשיש לי מגרנה אני רצחני מעצבים... ולמדתי בקושי...הייתי חדר כושר ואז אימון... ועכשיו 4 שעות בקורס היה חביב דווקא... למאמאסאן יש יומולדת היום אבל היא חוגגת עם חברות ומחר איתנו המשפחה! יום שבת עוזרים לאחותי וחבר שלה לארוז הם עוברים דירה יהיה צחוקים.... סתם שיהיה יום טוב ושבוע נפלא לכולם...

always be me mc

New member
../images/Emo88.gifערב או שמא נאמר לילה טוב../images/Emo29.gif

היום במעון היה מעייף כמובן.. למעשה אני תשושה למדי מכדאי לפרט וכדי שבכלל יהיה לי כוח לפגוש מחר את החברה הכי טובה שלי(אחרי שחזרה מחו"ל), אני אלך עכשיו לישון
אז סלחו לי שאני לא חופרת אבל עוד כמה דקות ואני ארדם על המקלדת
אז אם לסכם אני רק אומר ש: אני שמחה שהיה לך, שלי יום משוחרר
מקווה שהמיגרנה שלך, אדם עברה
ויעל לך אני מאחלת שתלמדי ותראי את חצי הכוס המלאה(גם אם היא יו טיוב
)
לילה טוב

always be me mc

New member
../images/Emo51.gif נשמה../images/Emo189.gif

האמת בסופו של דבר נהניתי אבל זה היה מפגש מוזר שכזה בהתחשב בעובדה שלא התראינו כבר הרבה זמן והיינו בבית ספר במפגש האחרון אז גם לא ממש ידענו מה לעשות כעת כשאנו מחוץ לכותלי בית ספר אבל לא נורא. שבוע הבא אני מקווה היא באמת תבוא שוב והפעם לבית שלי(אחרי שאני אסדר אותו במהלך השבוע) ונראה ביחד סרט ובאמת נהנה

למעלה