לעונההה 11

../images/Emo192.gif../images/Emo58.gif לעונההה 11 ../images/Emo186.gif

אניייי כברר לוידדעע מהה יהיהה... אםם טיירהה הפאתטט הזאתת גורמתתת ל===יייייי להתחילל לשנואא תסדרהה עדיףףף שתגמרר כבררררר מזהה העונהה הזאתתת??????????? אחרהה עונהה 10 הזוועתיתתתתת ביותררר חשבתיי יהיהה טובב אבלל זהה יותרר גרועעעע בנותת מהמכוערותת והמוזרותת ביותרר בתולדותת ANTMM זהה מממשש מזכירר לי אתת עונהה 7 הפאתטט אניי באמתתת אכזבההההה @@ גםם הצילומייםםם לאא משוו חוץץ מהכדורר פורחח המדהיייייייייםםם@@ 2 היחידווווווווותתתת שיכולותת וצריךךך לזכותת זה אנאליי ושינהההה זההה נראהה שקוףףף כאילווו שינהה תזכהה בגלל שהיאא תהיהה הסינייתת הראשונההה וזהה יהיהה מוצדקקק כיי היאא נראתת הכי טובב שםם אחריי אנאלייי ואניי יאהבבב אותההה אם היאא תהיהה זוכההה התמונתת אוסקרר שלל אנאליי מדהימהה והכיי יפהה בנתייםם אבל נראליי שלשינהה יהיוו תמונוות אלוהיוותתת אלינההה? בדוקקק בגמרר מקוםם 2 לפיי כמהה שהיאא מתראיינננתת. לפניי המהפךך הזוועתיייי שלהה היאא עודד הייתהה יפהה אחרייי זהה הרבהה פחותת ואיןן להה תניצוץץ של טופפ מודלללל. אבלל אהבתיי תתמונתת אוסקרר שלהה הם סתםם חפרוו מה רצוו שהיאא תמותת מבכייי. זהה היהה יפהההה מרגרט?? אנלאא יגיבב כי היאא לאא שווהה את זהה הזוועהה הזאתת לאא היאא ולא כלל המכוערותת סמנתהה והשנייהה עם השחורר בעעעעעעעעעעע להקייאא על העונהה הזאתת ובדוקק מרגרטט מגיעהה רחוקק =[ מזלל שהעיפוו תכפילהה של קארידייי כאילוו לאא הספיקק לי 1 היאא כפילההההההה שלהה 3 הגמרררר שליי : 1 אנאלללי אוו שינההה 3- אלינההה בגלל חוסרר בברירהה 3 הגמרר של טייירההה : 1- שינההה / מרגרטט 2- אלינהה פפפפפפפפפאאתתטטטטטטטטטטטטטט

וטיירההה הזאתת חייבתת להרגעע

מה היאא חשההה? ממשש הגזימההה היאא נהייתת יותרר זקנהה ויותרר מכוערתת ויותררר חשהה טובב שלאאא כלל התוכנייתת על התמונותת שלהה והעונהה הם באמתת מכוערוותת אפילו שיותרר יפה לה התספורתת אבלל תספיקייי לחפוררררר עםם ה"לחיךך עם העיניייםםם" להיותת כמוניי פיייירססס הבנוו שתחרריי כבררר חחחחחחח ח=פ=ר=ההההההה

++ שמועהה על עונהה 11 ספויילרר

ישש שמועהה שזההה העונהה האחרונההה כיי טיירהה רבההה עם מיסטרר ג'ייי אוו משוו כמה שאניי מ=כ=ו==רר לסידרהה עדייףף כי היאא רקק הורסתת ומזעזעתת מעונהה לעונהה ובוחרתת פאתט שאיןןן מצבב שיצליחוו באמתתת היהה צריךך לגממורר בעונהה 9 המושלמממממתתת עםם ג'נהה /שאנטלוהיתת זוכההה @@@ זה היהה מושלםם צריךךך מישווו שבאמתתת מביןןן ביופיי ודוגמנוותתת לבחורר בנות לתוכניתתת ולאא טיירהה העלוקהה הזאתתתי

תכלס זה יכול להיות טוב.../images/Emo58.gif

כי כולנו יודעים מי תזכה בעונה 12 אפילו [יש תיאוריה] שעכשיו שראית את כל העונות, אפשר לחשוף בפנייך: כל 3 עונות במדינה אסיאתית זוכה בחורה שחורה. 3 - אווה [יפן] 6 - דניאל [תיאלנד] 9 - סלישה [סין] 12 - בחורה שחורה [פיליפינים ככל הנראה תהיה המדינה] עוד תיאוריה שיש זה שזאת שמגיעה למקום 2 תמיד מופיעה ראשונה בקליפ פתיחה - מלרוז, נטשה, שאנטל, אניה. אבל העונה הזאתי זה לא יקרה
קיצר כמו שהבנת, התוכנית כבר מיצתה את עצמה.

יאאא גדולללללללל ספוייללרר

באמתתת מגניבבבבב ונכוןןןן @@ כלל עונהה 3 זהה מדינהה סיניתתת ++זוכהה שחורהההההההה וואייייי בגלל זה סלישהה העלובהה זכתההה XDD אבלל זה עצובב שהכלל מתוכנןן מראששש ובקקשררר למקוםם 2 שמתיי לבב לזההה עם שאנטלוהייייייתת זה היהה ממשש שקוף כברר אחריי נטשהה ומלרוזזז וגםםם דניאלוהייתת ג'סליןןן ולאא זוכרר מי עודד מופיעהה אחרונהה בפתיחח והםם הזוכותת אבלללללללל משהוו שגיליתתיי לעונותת 9+10 הזוכהה מופיעהה מספררר 3 @@@ בפתיחחח @@@ ואםם זהה אומררר שבעונהה 11 אלינהה תנצחחח זה יהיהה עצובב למרותת שמביןן מיי שנשארוו אני מעדיףף שאנליי או שינהה ינצחווו ואםם לא אזז אלינההה ושוםם אחתת אחרתתת @@

דירוגג הזוכותתת ספויילרר ביוטיוובב

מאוד קרובבב לנכוןןןן חחח הבעיהה היחידההה שצריךךך להעיףף אתת קרידיי ונאימהה לסוףף הרשימהה ואתת ויטנייי. אבלל אהבתייייייייייייייייייייי =]] דניאלוההההההייתת והקאברר של ניקולל **סגידהה* http://www.youtube.com/watch?v=hSjsR8y2HEc&feature=related

mikmikonet

New member
או, יש מצב ../images/Emo6.gif

שחר, תודה שהופעת כאן, מישהו בפורום שיכול לכתוב בצורה קריאה... בשבוע האחרון לא הצלחתי לקרוא חצי ממה שכתבו פה.

עונהה 11 פרקקק 8 ספוייללררר

זההה לקטטט בעעעעעעעעע עכשווו לחכותת שבועע כאילוו מישוו באמת מסתכלל על הלקטיםם המעפניםם האלההה

mikmikonet

New member
אני דווקא מתה על לקטים ../images/Emo47.gif../images/Emo58.gif

אלינה, עם כל היופי והפוטנציאל שלה, ממש עצבנה אותי בפרק הזה. היא דיברה בהתנשאות והרשתה לעצמה למתוח ביקורת על כל דבר... "שינה מדברת הרבה שטויות", "קלארק מהממת וג'וסלין נראית כמו דוגמנית קניונים"
מה שכן הצחיק אותי היה השיער שלה, "שרי"
בריטני (ההיא שלא שינתה את השם)- גם הרגיזה אותי, מזל שהיא עפה מוקדם. לא התחברתי לאופי שלה בכלללל. למה היא חושבת שטום-בוי לא יכולה להיות דוגמנית? הרי ראינו מה קרה כשהיא הסתמכה על ה"יופי" הנשי שלה... וכשכולן צחקו על מקי בגלל הספורט שלה והקטע עם הדבורה- למה?
היא כזאת חמודה! אני מתה עליה. ושהיא הכינה לכולן אוכל... כזאת בובה
אנלי ומרג'ורי החמודות האלה
(סמנתה בתגובה: "התחשק לי להעיף להן סטירה"
אוי, היא מצחיקה אותי) בקיצור פרקי לקט =

למעלה