%$^%../images/Emo178.gif#%@$../images/Emo178.gif@%@#../images/Emo178.gif!!!!!!!!!%^$&%
1.
"עכשיו טוב"-גלעד שגב: כבר אין ספור פעמים סיפרתי למה.. מהפעם הראשונה ששמעתי את השיר הזה התאהבתי בו, אבל זה רק הלך והתחזק. מבחינתי, עכשיו טוב, זה שיר
מושלם, יש בו כל מה שצריך להיות בשיר מעולה, הפקה טובה, לחן טוב, מילים מצמררות ויפות ויש בו גלעד
. ואם באמת מעניין אתכם על החיבור שלי עם "עכשיו טוב", אז הנה:
http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=16925&msgid=15907623&archive=1 2.
"אמונה"-כפיר אפשטיין: אז את כפיר אפשטיין הכרתי לא מזמן.. כמובן, שדרך "חומר מקומי" והאמת שלקח לי זמן להתחבר ולהאתהב בו, אבל ברגע שהפתחתי את הראש והאזניים זה קרה, ומאז, אני מכורה.
3.
"איש יקר"- עברי לידר: אני מאוד אוהבת את עברי לידר, תמיד אהבתי. אחרי יותר מ3 שנים שאני שומעת את השירים שלו בחרישה בלתי פוסקת לפעמים אני מודה קצת נמאס, ולפעמים, אני חוזרת לשמוע אותו באובססיה חולנית ומתרגשת מחדש
את "איש יקר" אף פעם לא נמאס לי לשמוע, אני כ"כ אוהבת את השיר הזה וכ"כ מתרגשת ממנו, כל פעם מחדש... 4.
"ממעמקים"- עידן ריכל: אמ אין לי יותר מידי מה להגיד
(מפתיע
)עידן רייכל הוא אחד המוזיקאים הגאונים ביותר במוזיקה הישראלית!! הוא כותב מדהים(!) ושר מעולה... 5.
"תגידי לי את"- שי גבסו. 6.
"תגידו לו"- אוהד חיטמן. 7.
"גאולה"-חמי רודנר.