7 השירים שאני הכי אוהב|תון|

../images/Emo192.gif../images/Emo79.gif7 השירים שאני הכי אוהב|תון|../images/Emo192.gif

יש לי שאלה קשה בשבילכם... מה הם 7 השירים הישראלים שאתם הכי אוהבים?
(לחופרים שבנינו אפשר להוסיף גם למה...) תענו וזה
זה יהיה מעניין..

%$^%../images/Emo178.gif#%@$../images/Emo178.gif@%@#../images/Emo178.gif!!!!!!!!!%^$&%

1.
"עכשיו טוב"-גלעד שגב:
כבר אין ספור פעמים סיפרתי למה.. מהפעם הראשונה ששמעתי את השיר הזה התאהבתי בו, אבל זה רק הלך והתחזק. מבחינתי, עכשיו טוב, זה שיר מושלם, יש בו כל מה שצריך להיות בשיר מעולה, הפקה טובה, לחן טוב, מילים מצמררות ויפות ויש בו גלעד
. ואם באמת מעניין אתכם על החיבור שלי עם "עכשיו טוב", אז הנה: http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=16925&msgid=15907623&archive=1 2.
"אמונה"-כפיר אפשטיין:
אז את כפיר אפשטיין הכרתי לא מזמן.. כמובן, שדרך "חומר מקומי" והאמת שלקח לי זמן להתחבר ולהאתהב בו, אבל ברגע שהפתחתי את הראש והאזניים זה קרה, ומאז, אני מכורה.
3.
"איש יקר"- עברי לידר:
אני מאוד אוהבת את עברי לידר, תמיד אהבתי. אחרי יותר מ3 שנים שאני שומעת את השירים שלו בחרישה בלתי פוסקת לפעמים אני מודה קצת נמאס, ולפעמים, אני חוזרת לשמוע אותו באובססיה חולנית ומתרגשת מחדש
את "איש יקר" אף פעם לא נמאס לי לשמוע, אני כ"כ אוהבת את השיר הזה וכ"כ מתרגשת ממנו, כל פעם מחדש... 4.
"ממעמקים"- עידן ריכל:
אמ אין לי יותר מידי מה להגיד
(מפתיע
)עידן רייכל הוא אחד המוזיקאים הגאונים ביותר במוזיקה הישראלית!! הוא כותב מדהים(!) ושר מעולה... 5.
"תגידי לי את"- שי גבסו
. 6.
"תגידו לו"- אוהד חיטמן
. 7.
"גאולה"-חמי רודנר
.

../images/Emo79.gif

וואו, יש מלא. יותר מידי. אבל נכתוב את ה-7 שירים שכרגע אני יותר שומעת: 1. איש יקר- עברי 2. מחכה- ריטה 3. אחרי שאהב- ריטה 4. ארים ראשי- שי גבסו 5. אהבה עיוורת- יואב דגני 6. חוזר אלי- עברי ומטרופולין 7. לך אלי- מאיר בנאי. ויש עוד מלא:)

mekl

New member
אוי..קשה!!../images/Emo178.gif ממשממש..

אממ.. זה לגמרי רק מה שקורה כרגע
1.זהירות מהמרווח-ענבל פרלמוטר
שיר מדהים, לבחורה מדהימה.. וזה פשוט הדבר שאני הכי שומעת בזמן האחרון
וזה גם שיר שממש עושה לי מצברוח
.
2.תערובת אסקוט-גברת לוין
אני פשוט מאוהבת בשיר הזה
אין הרבה מה להגיד..אבל אם זה היה על השירים שאני באמת הכי אוהבת, הוא לא בדיוק היה מגיע עד לכאן
3.החלונות הגבוהים- הורוסקופ
נו,מה...
4.מטרופולין- הנהג
לקח לי מלא זמן להבין את השיר הזה, תמיד כששמעתי אותו הייתה לי הרגשה מוזרה- וזה מה שגרם לי לאהוב אותו כלכך. גם אם לא הייתי אוהבת את מטרופולין, השיר הזה פשוט גורם לי חשוב שעות אחרי שאני שומעת אותו.
5.שוטי הנבואה-...אח של יסיף(
)
קצת מוזר שהשיר היחידי ברשימה הזו (חוץ מהחלונות אולי) שגם היה נכנס לרשימה העל זמנית, דווקא את השם שלו אני תמיד שוכחת
6.מוניקה סקס- שנים חסומות
גם זה שיר שלא היה נכנס לרשימה באמת, אבל אני ממש אוהבת אותו
7.מופע בארנבות של דר' קספר- השיר שלי
אפפעם לא כתבתי עליהם כלום, אבל זאת פשוט להקה שאני אוהבת, והשיר הזה הוא פשוט מושלם

../images/Emo126.gif אני......

זה ממש קשה!! זה לא לפי סדר מסוים. כולם באותה רמה... -השיר ששרת לה- עברי לידר -עברי לידר- זכיתי לאהוב [ועוד המון שירים של עברי
] -הפחד נעלם- כפיר אפשטיין [וכל הדיסק כמובן!
] -אולי זה אני - יוני בלוך [וגם כל השירים שלו!
] -מתי כספי- ברית עולם

A m 0 s

New member
אני לא יודע.. זה אנוש מידיי!!

יצאתי מנקודת נחה שכל אחד צריך להיות של אומן אחר.. 1. שירים של דנה ברגר {ז"א כולם - כולל השירים בלאגן!!, אני פשוט לא מסוגל לבחור..} 2. בחלומות שלי, סיון שביט (זה לבינתיים, זה יכול להשתנות כל רגע..) 3. רציתי שזה לא יגמר, טל גורדון מארחת את רונה קינן 4. אני אשתנה, ירמי קפלן 5. תישא אותי לאישה, איגי וקסמן 6. בודהה, יהודית רביץ 7.חלומות בהמתנה, שרון חזיז *הרשימה הזאת תמיד משתנה.. זה ממש קשה!

amitshilo

New member
../images/Emo178.gifאני אנסה../images/Emo178.gif

וידוי / יהודית רביץ זכיתי לאהוב / עברי לידר רואה לך בעיניים / אתי אנקרי שיר התעוררות / גידי גוב עיניים זרות / רונה קינן עטור מצחך / יהודית רביץ מפנה מקום / ברי סחרוף האמת שזה ממש תמציתי, לא הצלחתי כ"כ
אבל שיהיה.

O f r i s h

New member
או מאי, זה לא שפוי!@#$@$

אבל ננסהO: *לא לפי סדר מועדף:X* 1. "לאונרדו" - עברי לידר. אוי עברי.. מה אפשר כבר להגיד? באמת.. זה האדם שהשפיע על החיים שלי בצורה שאף אחד אחר לא השפיע. לאונרדו, זה השיר שבשניה הראשונה ששמעתי אותו לפני 4 שנים, ישר אמרתי שזה ה-שיר שלי. 2. "לנגב לך את הדמעות" - שלמה ארצי. השיר הזה, תמיד שאני שומעת אותו יורדת לי דמעה אחת לפחות. הוא כ"כ מרגש ואמיתי. כ"כ. 3. "השיר שלנו" - אביב גפן. כי זה אביב. וכי זה השיר שלנו. ואני בטוחה שאני לא צריכה להמשיך לפרט. 4. "שיר בעיפרון" - בית הבובות. פשוט שיר מדהים. עם כ"כ הרבה. 5. "הזמן שלך" - היהודים.
כ"כ מרגש. שאפילו לכתוב עליו אי אפשר. 6. "עד העונג הבא" - המכשפות. כי זה המכשפות, וכי אמרתי:] 7. "פנים אל מול פנים" - גידי גוב ואתי אנקרי. כי ככה?!
פאק, יש עוד כ"כ הרבה. קשה מידי. אבל היה מרענן

A t z a

New member
וואי...קשה לאללה...../images/Emo80.gif

אני באמת לא יודעת איך לבחור 7 שירים שאני הכי אוהבת,אז אני פשוט אגיד מה השיר האהוב עליי וזהו: השיר האהוב עליי (כידוע,אני חושבת) הוא "בעדינות" של איגי וקסמן... לא יודעת למה בדיוק,פשוט מהשמיעה הראשונה,עוד לפני שהכרתי את איגי לעומק ואת כל השירים,פשוט התאהבתי בשיר הזה....הוא גרם לי לרדוף אחרי הדיסק "בעדינות" במשך כמה חודשים טובים רק בגלל הרושם שנוצר מהשיר הזה... אני אוהבת כל דבר בשיר הזה: מילים,לחן,ביצוע,עיבוד..הכל....תמיד כיף לי לשמוע אותו,בייחוד בהופעות! וזהו,סורי

טוב, אני אנסה...><

אבל באמת, באמת, באמת, שזה משתנה. אם ישאלו אותי את זה עוד שבוע זה יהיה שונה לחלוטין.
(וזה לא מסודר לפי סדר מסויים) אביב גפן - גן החטאים. איתי פרל - ילד טוב. אלג'יר - דם על הים. הדג נחש - הפה לפתוח. היהודים - כל הסיפור. כנסיית השכל - איתך אל הים. מוקי - זמן שנקום.

למעלה