שיר השבוע

../images/Emo192.gif../images/Emo99.gif שיר השבוע../images/Emo180.gif

שיר השבוע של נלי---->> שיר השבוע--->> קליפ השבוע--->> אומן השבוע--->> דיסק השבוע--->> סרט או סדרת השבוע--->> דבר טוב שקרה השבוע--->> תמונת השבוע--->> שבת שלום ושבוע מעולההההההההההההההה לפורום היפה הזה : )

עונה===> :)

שיר השבוע של נלי---->> PromiScuous ו- Try שיר השבוע--->> איציק שמלי- כמה חסר מאיה בוסקילה- כמו ציפור אל הרוח Maroon 5- Makes Me Wonder Jennifer lopeZ- All i Have Mariah carey- We belong 2gether מושלם! קליפ השבוע--->> שירי מימון- אהבה קטנה וגם- Mariah Carey- its like that אומן השבוע--->> Sugababes המדהימותתתת דיסק השבוע--->> Mariah Carey- The emancipation of mimi מדהימה סרט או סדרת השבוע--->> ימי חיינו חחח! דבר טוב שקרה השבוע--->> הכל טוב תמונת השבוע--->> שבת שלום ושבוע מעולההההההההההההההה לפורום היפה הזה : )

HaDaRoSh

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

שיר השבוע של נלי---->> SIR שיר השבוע--->> Rehab של ריאהנה קליפ השבוע--->> ביג גירלז דונט קרי
אומן השבוע--->> פרגי וריאהנה דיסק השבוע--->> Good Girl Gone Bad של ריאהנה סרט או סדרת השבוע--->> זהות אחרת
דבר טוב שקרה השבוע--->> קיבלתי כלבה
תמונת השבוע--->>

עונה../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

שיר השבוע של נלי---->> Maneater
שיר השבוע--->> אני גרה מול המים/ריטה
קליפ השבוע--->> זה ששומר עלי/שרית חדד
אומן השבוע--->> ריטה דיסק השבוע--->> זה ששומר עלי/שרית חדד
סרט או סדרת השבוע--->> הבורר דבר טוב שקרה השבוע--->> האלבום החדש של שרית חדד יצא
תמונת השבוע--->>

HaDaRoSh

New member
הבורר מעולה ../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

HaDaRoSh

New member
כן !!! זה היה ענק ../images/Emo6.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

גם שהאבא [שכחתי מה שמו] דפק לאלה את חפירה בראש

../images/Emo60.gifעונה...

שיר השבוע של נלי---->>AGT שיר השבוע--->>AGT של מנדי מור
נדמה לי שזה חדש שלה... קליפ השבוע--->>AGT בגרסא השנייה=] אומן השבוע--->>דיימונדז דיסק השבוע--->>דיימונדז סרט או סדרת השבוע--->>סיפור אהבה בלתי נשכח/מוות רצחני/פלוריסיינטה דבר טוב שקרה השבוע--->>הסינגל של הדיימונדז יצא
תמונת השבוע--->>

tamir r

New member
עונה......./images/Emo88.gif../images/Emo176.gif

שיר השבוע של נלי ---> W4U
שיר השבוע ---> Fergie - Big Girls Don't Cry Beyonce & Shakira - Beautiful Liar Rihanna & Jay-Z - Umbrella Gwen Stefani & Akon - The Sweet Escape
קליפ השבוע ---> Beyonce & Jay-Z - Upgrade U
אומן השבוע ---> Nelly Furtado Beyonce
דיסק השבוע ---> Loose B'Day Deluxe Edition
סרט או סדרת השבוע ---> האלופה (סיגי מתה!!
)
דבר טוב שקרה השבוע ---> יש לי במקרר
והוא אדום.......... וטעים רצצחחחח!!
תמונת השבוע ---> שבת שלום !!

UltimateTal

New member
עונה../images/Emo9.gif

אחרי שתפוז מחקו לי את ההודעה 3 פעמים כי התמונה לא עלתה!
שיר השבוע של נלי: עדיין Undercover
שיר השבוע:Umbrella של ריהאנה. שיר די מפגר אבל ממכר
קליפ השבוע: AGT!
אומן השבוע: כל אמן ששמעתי שיר שלו השבוע:p
דיסק השבוע: Loose
סרט או סדרת השבוע: סלינה
דבר טוב שקרה השבוע: היה שבוע כיפי
ובקושי למדנו בבצפר
תמונת השבוע: כל התמונות של AGT|מואהב| (אני לא אסתכן בלהוסיף תמונה שלא ימחק לי שוב אין לי עצבים לכתוב ממהתחלה)

hadi13

New member
באיחור אני!

שיר השבוע של נלי---->> שיר השבוע--->> never again -kelly clarkson !! קליפ השבוע---> 4in the morning -גוון סטפני umbrella-rihanna (ריאהנה הזאת בכל מקום !!) אומן השבוע--->>נמננמנממ........גוון סטפני דיסק השבוע--->>אין סרט או סדרת השבוע--->>the OC וגיבורים דבר טוב שקרה השבוע--->>....................................
תמונת השבוע--->>

למעלה