magenta73

New member
../images/Emo192.gif

קיץ בפתח, הולכים לים. בעודי קרובה לים. תודה לאל (מה תודה לאל? כאילו, תודה לי!!! שהגשמתי מה שרציתי ואני גרה ברחוב שתמיד חלמתי לגור בו...)... ובעודי הולכת וחוזרת מהים, אני נתקלת בטיפוסים מעניינים. טיפוס א'. עומד לו בצהרי יום שישי במשטח הזה המפריד בין הקיוסקים וכו', לים. כלומר על האי תנועה באמצע. ים מכוניות. כן... קשה לעבור... והוא עומד שם, על האי תנועה, עם ספידו קטן. קטןןןן, ואדום. ונעלי ספורט (עם גרביים), בעמידת סופרמן. מרנין. טיפוס ב'. שיער חלק שחור קרה. זקן צרפתי. חולצה לבנה כפתורים עם הכפתורים פתוחים עד האמצע. שיראו את התלתלים. יורד לעבר הים, מדבר בטלפון, אבל ממרחק. "נו, אז מה סידרת לי להיום?... ואללה... ותגיד לי, היא זורמת? כאילו... היא זורמת זורמת?..."... טיפוס ג'. ג'ינס. חולצה קצרה מידי. הולך מהר. גם מדבר בטלפון. ממה שהספקתי לשמוע... כשעברתי אותו ... מה שהוא אמר יה "נו...ו..." (הקשיב) "נו, ו...." (הקשיב)... "נו, ו......" (הקשיב). "נו.... ו..."... אקיצר. בנות - אם מי הייתן יוצאות?... ובנים - כלום...

orrin

New member
ווילון מספר חמש היפתח......

יקרה שלי- שאלת פה שאלת פסיכומטרי..... כל תשובה היא הלא נכונה.... חסרה התשובה שכן נכונה- וזה כל כך אישי. מה איתך? במי את היית בוחרת????

shaniza

New member
בים יש הרבה יותר טיפוסים

את בטח מחביאה מאיתנו את הטיפוסים ה-באמת מעניינים

למעלה