איחוליי החלמה מהירה לדבי שלנו

../images/Emo193.gif איחוליי החלמה מהירה לדבי שלנו ../images/Emo122.gif

דבי שברה את מפרק היד במהלך ריצה יומית
כרגע היא בעיקר נחה וכואבת!!! בשמי ואני מתאר לעצמי שגם בשם כולכם, שולח לה מפה איחולי החלמה מהירה, שהכאבים יחלפו ושהיא תחזור בקרוב לכל הילדים, ההורים, הגננות, הרכזים ובעיקר אל ילדיה החורגים - אנחנו, המחכים לה, לבובות ולהצגות שלה
המון

ayaly2

New member
../images/Emo203.gifהחלמה מהירה ../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif

החלמה מהירה ורק בריאות ושובי במהרה

../images/Emo24.gif../images/Emo193.gif../images/Emo168.gif../images/Emo160.gif

תיהי בריאה!!! תחלימי בטיל....
תרגישי נפלא ושכולם יפנקו אותך...

היד.?!?!היד?!?!../images/Emo201.gif

זה האיבר הכי חשוב אצלנו! ובמיוחד לדבי- שגם אם כל שאר הגוף שבור- היא לפחות תמשיך לעשות בובות, ...... דבי! החלמה מהירה -שולחת לך אנרגיות, כוחות והרבה סבלנות........

רניאלה

New member
ועכשיו שגם אני יודעת נחלמה מהירה

ושלא יכאב לך הכי חשוב... רק חבל דווקא עכשיו? אוףףףףףףףףףףףףףףף דבי אם ארה תיאטרון לליות יש לך להמליץ לי? ריתי אותך עם הצגה למסיבת פיג'מות. יש לך רעיון? מתחילה בעוד שבוע כניראה את היום והלילה. לא בטוח. אולי אתחיל קיץ. אשמח מכם להמלצה.

kecem5

New member
דבי יקרה החלמה מהירה

היי דבי בטוחה שתוציאי מעז מתוק . הצטערתי לשמוע על הפציעה מאחלת לך החלמה מהירה ושולחת לך תפילות וברכות . האהבה הרבה שבך והאופטימיות יהיו כתרופה הטובה ביותר. אוהבת אירמה טל.

feyoula

New member
דבווווווווששש!!

חרוצה שכזו, יוצאת לריצות. אני כל פעם שאני רצה לאוטובוס אומרת לעצמי רק שהמורה שלי לספורט מהתיכון לא תראה אותי עכשיו... שלא תחשוב שאני אשכרה יודעת לרוץ ושיקרתי כל השנים... איך אני מקנאה בך! תרגישי טוב ותחלימי מהר!
פיולה

גליתוי

New member
דבי....

התגעגענו אלייך כבר הרבה זמן שלא שמענו ממך והבנתי שהיית מאוד עסוקה ועכשיו המכה... מקווה שתחלימי מהר! ותנוחי היטב!

וואי דבי החלמה מהירה!!! את צריכה את היד

וגם אנחנו.. איך תכתבי לנו. החלמה מהירה ותשובי אלינו במהרה.

../images/Emo24.gifאויייש דבוש

לא מכירה אותך בתור אחת שנחה
אבל תנוחי !! ותתחזקי !! ותרגישי מצויין בקרוב !!

../images/Emo122.gif../images/Emo140.gifקפצתי לביקור

ובכן בתקופה האחרונה הגברתי את הכושר הגופני ובמקום לרוץ רק בחדר כושר התלהבתי ויצאתי לריצה בלילה בישוב. אמממההה היה בור קטנטן במדרכה שלפת את רגלי והעיף את גופי קדימה לכיוון הריצפה.....נו מה ? לא אגן על פניי?? הושתי את הידיים לבלום ואת מירב הבלימה עשתה יד ימין ....קיבלתי מכה בברך ובכתף שמאל ושבר במפרק [לא במרפק] יד ימין. לזכותי "מערך הסידן" מעבר לנורמה כך שהרופאים [בהתייעצות מגניבה בין רמבם לסןרוקה דרך הצילום במחשב] החליטו לתת צ'אנס 8 ימים ולראות כייצד הגוף יצליח לאחות השבר במידה ולא [ניתוח ופלטינה] מקווה לא להגיע לניתוח ולכן אני נחה אוכלת את כל יסודות התזונה וישנה כדי לתת לגוף להתמודד על הצד הטוב ביותר. קצת עצובה על הפסד "הקיץ" פסטיבלים............... קשה לי בלי יד ימין , אפילו לפעולות פשוטות יומיומיות ישנה משמעות גדולה עבורי. לא נכנסת הרבה לפורום אך מסתכלת מצד ורואה שאתם מסתדרים נפלא. לכל החדשים ברוכים הבאים ולכל הותיקים כל הכבוד! יום קסום דבי

דביבונית שלנו

מהצד זה נראה כאילו אנחנו מסתדרים נפלא... אבל זה כאמור " כאילו " החלימי במהרה ושובי אלינו המחכים בציפייה
כדי שלא ישעמם לך יותר מדי שחלתי לך מייל ארוווווווווווווווווווווווווווווווך ומפורט

למעלה