חולה על דריה חולה על דריה (ורד פלדמן) חולה עליךךךךךך|
ש שילי the one New member 7/9/06 #7 חולה על עצמי חולה על עצמי(שירה לוי) חולה עליךךךךךך חחח מגלומנית שאני.. (ותרגעו אני לא באמת חולה על עצמי..)
חולה על עצמי חולה על עצמי(שירה לוי) חולה עליךךךךךך חחח מגלומנית שאני.. (ותרגעו אני לא באמת חולה על עצמי..)
R Redemption Song New member 8/9/06 #11 ../images/Emo193.gifאנחנו חולים../images/Emo101.gif אללה חזרתי עכשיו מווליום ת"א, מאיה לא ניצחה אז על מי אתם חולים? ספרו, שתפו, שפכו..
../images/Emo193.gifאנחנו חולים../images/Emo101.gif אללה חזרתי עכשיו מווליום ת"א, מאיה לא ניצחה אז על מי אתם חולים? ספרו, שתפו, שפכו..
ת תפוזיטלי New member 8/9/06 #12 היית בווליום ת"א??../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif למה לא אמרת?
נ נ ו נ י י י י New member 8/9/06 #20 ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif "היי!!!!!" "היי!!!!!!!!!1" "היייייי!!!!!!!!!!" "טוב נוותר "
R Redemption Song New member 8/9/06 #15 ../images/Emo11.gif לא היה לי משהו יותר טוב לעשות עם הבעיות הנפשיות שלכם..
M mikmikonet New member 8/9/06 #16 הייתי בטוחה שתמחקי את זה ../images/Emo3.gif ואני רק שיתפתי פעולה עם פותחת השרשורים
S S t r a w b e e r Y New member 8/9/06 #21 בעיות נפשיות?../images/Emo2.gif ../images/Emo12.gif את קוראת ללאהוב את ורד בעייה נפשית?