../images/Emo182.gif לא גמעתי.....
לא, זו אינה טעות כתיב. מיד הסבר
היתה הופעה מהממת, וזאת למרות שמירי חולה ברמות קשות ביותר. היו כמה פעמים שהסתכלתי עליה והיא נראתה שכל כך כואב לה (למרות שלא הצלחתי להבין אם כואב לה יותר הגב/צוואר או הגרון.......). עם כל המחלה, היא שרה את כל השירים בצורה פנומנלית כמו שרק היא יודעת. מהממת, כבר אמרתי?? קצת לפני שעפר עלה (כן כן, היה אירוח של עפר. מפתיע נכון?
), ענבל הביאה לה מים חמים עם נענע. אחרי ששרו את הדואט מירי ניסתה לקחת שלוק וזה היה לה חם מדי, והיא ביקשה מענבלולה (ציטוט מדוייק
) שתשפוך קצת ותשים מים קרים בפנים כי זה חם לה מדי והיא לא מצליחה לגמוע, מה ששעשע, כנראה, את עפר והוא אמר "לא גמעתי" (על לשון "לא דמעתי") ומירי התחילה לשיר את זה (משהו בסגנון "לא גמעתי, כי אני כבר לא צמאה"). האירוח היה מקסים, כרגיל. אני פשוט חולה על "ולרגע נדמה", כל פעם הוא נשמע לי יפה יותר מהפעם הקודמת. גם הפעם מירי הצטרפה לעפר ב"לוקח ת'זמן", למרות שכשביקש ממנה להשאר היא אמרה לו שהיא רוצה לשתוק קצת ולכן רוצה לרדת, אבל אחרי מבט קטן ממנו היא נכנעה ונשארה
לקראת סוף ההופעה אוהד הביא לה קרמבו, אז היא אמרה לו שזה הדבר הכי מוזר (נדמה לי?) שהיא אי פעם קיבלה (וגם באה בטענות על כך שהקרמבו היה בטעם מוקה
), וחילקה לאנשים בשורה הראשונה כפיצוי על כך שלטענתה, הם קיבלו ממנה אנגינה קשה אחרי ההופעה
היא גם הודתה לכולם והיה "טקס" ההשתחוות אחרי "לשם" והיינו בטוחים שהיא מוותרת על ההדרן השלישי עם "שיר תקווה", אבל התבדינו ואחרי שהיא הסתכלה על המדרגות עם סבל על הפנים, היא אמרה שהיא לא רוצה לעשות לנו ולעצמה את זה, אז במקום לרדת מהבמה ולעלות חזרה היא פשוט תשאר ותשיר את השיר האחרון
אני ממש נהניתי. מירי פשוט מלכה, אין מילים אחרות לתאר את זה
אני מעלה קצת תמונות, מחר אעלה את השאר לאלבום.