ברוך הזאפה, מרפא חולים

veredmp

New member
../images/Emo193.gif ברוך הזאפה, מרפא חולים ../images/Emo193.gif

היום (חמסה, חמסה) מירי מופיעה בזאפה! מי מגיע? אחרי ההופעה, חזרו לפה וספרו איך היה, מה היה, כמה היה ולמה היה

veredmp

New member
../images/Emo182.gif לא גמעתי.....

לא, זו אינה טעות כתיב. מיד הסבר
היתה הופעה מהממת, וזאת למרות שמירי חולה ברמות קשות ביותר. היו כמה פעמים שהסתכלתי עליה והיא נראתה שכל כך כואב לה (למרות שלא הצלחתי להבין אם כואב לה יותר הגב/צוואר או הגרון.......). עם כל המחלה, היא שרה את כל השירים בצורה פנומנלית כמו שרק היא יודעת. מהממת, כבר אמרתי?? קצת לפני שעפר עלה (כן כן, היה אירוח של עפר. מפתיע נכון?
), ענבל הביאה לה מים חמים עם נענע. אחרי ששרו את הדואט מירי ניסתה לקחת שלוק וזה היה לה חם מדי, והיא ביקשה מענבלולה (ציטוט מדוייק
) שתשפוך קצת ותשים מים קרים בפנים כי זה חם לה מדי והיא לא מצליחה לגמוע, מה ששעשע, כנראה, את עפר והוא אמר "לא גמעתי" (על לשון "לא דמעתי") ומירי התחילה לשיר את זה (משהו בסגנון "לא גמעתי, כי אני כבר לא צמאה"). האירוח היה מקסים, כרגיל. אני פשוט חולה על "ולרגע נדמה", כל פעם הוא נשמע לי יפה יותר מהפעם הקודמת. גם הפעם מירי הצטרפה לעפר ב"לוקח ת'זמן", למרות שכשביקש ממנה להשאר היא אמרה לו שהיא רוצה לשתוק קצת ולכן רוצה לרדת, אבל אחרי מבט קטן ממנו היא נכנעה ונשארה
לקראת סוף ההופעה אוהד הביא לה קרמבו, אז היא אמרה לו שזה הדבר הכי מוזר (נדמה לי?) שהיא אי פעם קיבלה (וגם באה בטענות על כך שהקרמבו היה בטעם מוקה
), וחילקה לאנשים בשורה הראשונה כפיצוי על כך שלטענתה, הם קיבלו ממנה אנגינה קשה אחרי ההופעה
היא גם הודתה לכולם והיה "טקס" ההשתחוות אחרי "לשם" והיינו בטוחים שהיא מוותרת על ההדרן השלישי עם "שיר תקווה", אבל התבדינו ואחרי שהיא הסתכלה על המדרגות עם סבל על הפנים, היא אמרה שהיא לא רוצה לעשות לנו ולעצמה את זה, אז במקום לרדת מהבמה ולעלות חזרה היא פשוט תשאר ותשיר את השיר האחרון
אני ממש נהניתי. מירי פשוט מלכה, אין מילים אחרות לתאר את זה
אני מעלה קצת תמונות, מחר אעלה את השאר לאלבום.

I מ י ר ב I

New member
וואי,מסכנה מירי!

שתרגיש טוב ושתנוח.רפואה שלמה! אני חושבת שאם זה עד כדי כך חמור עדיף לה לבטל את ההופעה בי-ם ולשמור על עצמה שזה לא יהיה יותר גרוע בסוף. נשמע שהיתה הופעה מקסימה.שמחה שנהנת! תמונות יפות.תודה.

viko222

New member
../images/Emo193.gifבטח שהיא תהיה חולה.תראו איך היא לבושה

veredmp

New member
היא נכנסה ויצאה מבפנים, לא מבחוץ, ובפנים חם.

היה קטע משעשע עם זה. כשהיא ירדה בפעם הראשונה ב"שלום לאמונות", היא לקחה את המיקרופון איתה והמשיכה לשיר כל הדרך עד לחדר האומנים, ואז נעצרה לפני הדלת והמשיכה לשיר ולהתנועע קצת. הייתי בטוחה שגם כשתכנס לחדר האומנים תמשיך לשיר

איריס מ

New member
איזה כיף לקרוא כאלה חוויות

שמחה שנהנתן
ושוב כמו תמיד
על הסיפורים והתמונות וכו'...

מסכנה מירי!!../images/Emo42.gif

שתשמור על עצמה... ושמחה שנהנית נשמע שהיה מזה כיף!! (כל כך רוצה ללכת להופעה)

../images/Emo6.gifכנראה הסבב בצרפת אשם

הדלתות נפתחו אתמול ב20:15
כאשר ההופעה החלה קצת אחרי 22:00 המקום היה מלא כבר עד אפס מקום. גם גלית גוטמן ובעלה זיו קורן מרים הילדות היה בקהל ומירי כנראה ידעה את זה כי היא כאשר סיפרה על המסך טלויזיה וכמה שהוא משמין, אמרה שרק כאשר מדובר בגלית זה לא תקף.
אתמול למספר רגעים היה נדמה שזה תוכנית כבקשתך כי קרוב לסוף ההופעה מישהו בקהל צעק/אמר תשירי את השיר של גלעד...היא אמרה לו תכף..וכך היה. את שירה שרה לילדה קטנה וחמודה שישבה ממש מתחתיה ואפילו לא היתה צריכה להעלות אותה לבמה....היא התכופפה אליה, נישקה אותה (הילדה היתה בהלם) והאימא ישר מחקה את האודם והסבירה שאחרת הילדה תתחיל לפרוח הביצוע של על הגשר הישן היה מעולה.... עפר תמיד מבורך, אני תמיד אוהבת לשמוע את הביצועים. הצחיק אותי שאמרה שאנו שומעים את השיר בפעם הראשונה, כי אם זה היה כך, לא הייתי שרה יחד איתה את המילים.
עפר עלה בחולצה מנצנצת. בעא"חב הפעם לא התכופפה, כנראה חשבה שאם תתכופף היא כבר תרדם ולא תקום עד מחר
כאשר מירי שרה על הבמה לא הרגישו את המחלה מבחינת הביצוע (על עליה כן ראו), מלבד פעמים ספורות שאבד לה הקול למס' שניות. למי שמתעניין- היא לא המשיכה לספר את הסיפור שקטעה בהופעה ביהלום. נו טוב נלך להופעה ונקווה שהפעם תספר
הפעם את "אתה מרופד וכל הסיפור הכרוך, הדגימה על אורי ולא יניב דדון. מישהי שישבה גם לידי באולם בשולחן היה לה צחוק מזעזע- פשוט הזכיר אוטו תקוע, ואפילו מירי העירה לה שהיא לא יכולה להתרכז ככה וכמובן שאז היא צחקה שוב
בסוף ההופעה נשאר על השולחן בזאפה קרמבו בטעם מוקה שמירי לקחה ממנו ביס אחרי שיר תקווה, כי הבטחות צריך לקיים...שקלתי לקחת את הקרמבו ולמכור אותו בEBAY
לגבי הכותרת- מירי מאשימה את הסבב בצרפת במצבה הבריאותי הנוכחי , כי מאז היא חולה ולא חזרה לבריאותה... לסיכום תמונות יותר מאוחר שאחזור לביתי מקנאה בכל מי שהולך הופעה בירושלים... מירי - החלמה מהירה

I מ י ר ב I

New member
אני לררגע חשבתי שמירי שרה את ערב חג

זה מה שאני הבנתי משיר לגלעד. שמחה שנהנת!

viko222

New member
../images/Emo45.gifכנראה שהבחור היה בעוד הופעות

והתכוון לשיר התקווה. כי בתכלס השיר על גלעד זה הדואט עם אריק...

למעלה