התקשרה אלי רופאת המשפחה

../images/Emo193.gif התקשרה אלי רופאת המשפחה

ואמרה לי שאני צריכה לבקש קוד ממשרד הבריאות כדי להכניס את יוד שלי למרכז היום בתל השומר, ולהכין 3 מכתבים למשרד הבריות , אחד ממנה , השני מלשכת הרווחה, השלישי מהאחות בקופת חולים על התיפקוד של החולה,וכן תוצאות בדיקת הביטוח הלאומי ואז הם יראו אם הם יכלו לעזור לי בתשלום. מי יודע האם מקבלים קוד ממשרד הבריאות מתחת לגיל הזיקנה.?

אסתרס

New member
אריאלה, למיטב ידיעתי הרופאה שוגה../images/Emo68.gif

קוד זה לאישפוז בבית אבות או מוסד סיעודי, מרכז יום שייך לשעות הטיפול בבית בחוק סיעוד שאפשר להמירן למרכז יום. מה עם העצירות ?!

../images/Emo24.gifתודה אסתר , אכנס לאתר של

משרד הבריאות לראות מהן הזכויות, בקשר לעצירות , ליוד שלי היתה יציאה רכה אתמול בבוקר פעם אחת ועד עכשו לא עשה, סליחה מכבודך, יומיים לא אכל לחם רק בבוקר רסק עגבניות עם מלפפון לבן ביו, ביצה קשה וכוס קפה , בצוהרים עוף עם תפוחי אדמה ומרק עוף ושתיה , בערב פירות שזפים ואפרסקים ומעדן ושתיה .בבוקר הוא שתה סירופ נגד עצירות חשבתי שיכנס לעשות יציאה אך לא. צוהרים אכל פשטידת איטריות ושתיה , השעה 14/30 ,הלך לישון,ה' יעזור בשורות טובות אגב ברוכה הבאה לשירה ומשפחתה ,נכון מה שאת כתבת יש להם רגישות למחלתם הם יודעים שהם חולים יש להם לפעמים הבנה והם מתביישים שהם כך גם אני התרגשתי על מה שכתבת ששלמה הוריד דימעה ממש כואב הלב שהמחלה עושה את האדם עם נכות קשה ביותר,מאחלת לכולכם כל טוב ושבת שלום

למעלה