חוות דעתי על השיר..דיסקוטק"...

../images/Emo193.gifחוות דעתי על השיר..דיסקוטק"...

אז ככה... השיר עצמו די נחמד..המילים לא משהו מיוחד..... הקצב אבל תורם הרבה לחיפוי המילים. אתניקס זה סתם ככה דבר מיוחד ויפה.. לפי דעתי ניקה (הקול שלה)שהוא מאוד מיוחד אגב... לא מתאים כ"כ לקול של הזמר עצמו כוונתי היא שהיא הרי שרה קצת אחריו ואיך שהיא נכנסת לשיר את השורות שלה ,זה נשמע ממש לא קשור לשיר כמו שני חלקים של שיר. ובסך הכל הם שרים יפה כל אחד לשל עצמו ודבר נוסף רציתי לומר ..שהרבה יותר יפה לניקה שהיא שרה באנגלית נכון,בשיר בגידה היא נשמעת בסדר,אבל לא כל שיר מתאים לה במיוחד לא השיר הזה בעברית,וסתם ככה בעברית. ניקה לא יכולה לשיר בטון נמוך בכלל..אם תשימו לב כל השירים שלה אבל כולם! הם ממש גבוהים ומתחילים אפילו בבתים מאוד גבוהים בטונים הנמוכים הקול שלה נשמע גברי יותר..וזה בדוק! אין מה לעשות! אבל אולי זה מה שמיוחד בה... זו דעתי ונראה לי שהיא צודקת... כל תגובה תתקבל בברכה.

../images/Emo88.gifקודם כל אני בן../images/Emo197.gif

ואגב המנצץ הזה הוא אחד שמבין מאוד בשירה ומביע את חוות דעתו האישית תודה.

Ben Love Nikka

New member
הכי לא..

דעתי ממש הפוכה, ניקה ממש מתחברת טוב לשיר ונראה לי שהיא תרמה לשיר המון, הגרסאות האחרות של השיר נשמעות פשוט זוועה. ניקה מוסיפה חיים ואור לשיר עם קצת אנגלית וכמה שורות שלה. הקולות שהיא עושה לאתניקס ממש מתאימים ומוסיפים מאוד לסימפוניה ובכלל לעבירה ברקע השיר. וממש לא קשורה הערה הזאת שזה שהרבה יותר יפה לניקה לשיר באנגלית, היא שרה מהמם גם בעברית. ומה זאת אומרת לא כל שיר מתאים לה? אולי לא למנעד קול. אבל כל השירים שהיא שרה בעברית על המסך שלי, בגידה, דיסקוטק יצאו ממש יפה. הם פשוט בסולם המתאים ביותר לניקה. ואין לי ספק שהדיסק החדש של ניקה יעשה עד גדול בעולם המוזיקה, יש לה קול מהמם. ועכשיו כהדיסק החדש יהיה בעברית לפחות יבינו בישראל את המילים. לא כמו בדיסק הראשון של ניקה. אבל היא עשתה בראש ניקה. שרה באנגלית המון מכירים אותה גם בחו"ל. וגם הדיסק הראשון יצא באמת חבל על הזמן. שיהיה להם להנרי וניקה המון בהצלחה בדיסק החדש. שיהיה סופ"ש נהדר Ben

CHRISS

New member
אז למה כתבת בלשון נקבה חחחחחחחחחחח אידיוטית

shlomi814

New member
חחחח

למה אתן רבות?? בנות... לא יפה כולנו חברים.. כל מי שיש לו מרמר שישאיר אותו בחוץ..

למעלה