מה הצעד הראשון?

../images/Emo193.gif מה הצעד הראשון?

שלום לכווולם! מה שלומכם?.. אני החלטתי להיות או אחות או רופאה.. יש משהי אולי שתוכל לעזור לי בזה? מה צריך לעשות, מה ללמוד, איפה, מה מו ומי..
מראש
חג שמח שיהיה לכם!והרבה הצלחה בלימודים!

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

האמת, שאני הייתי מתחילה מלהחליט מה בדיוק אני רוצה ללמוד. יש פער די גדול בין דרישות הקבלה ללימודי סיעוד וללימודי רפואה. לדוגמה, בתל אביב: חתך הקבלה לסיעוד הוא 470, ולא בטוח שתצטרכי לעבור ראיון אישי. חתך הזימון ליום מיונים (מו"ר) לקבלה לרפואה הוא 714.08. על מו"ר תוכלי לקרוא בקישורי הפורום, בחלק של ראיונות ומבחני קבלה. בנוסף, מן הסתם יש הבדל בין העבודה של רופא לעבודה של אחות, אז הייתי חוקרת קצת יותר גם לגבי זה. כל שאלה או תהיה שיש לך, אנחנו כאן כדי לענות
אושרית.

../images/Emo39.gif תודה תודה שמחה להיות כאן

את מדברת איתי קצת ג'יבריש
מה הכוונה חתכים? אני רוצה להיות רופאה קרדיולוגית! אבל אני חושבת שזה תלוי בנקודות שאקבל בפסיכומטרי, לא?.. אם לא אצליח אז לפחות להיות אחות, אני מאוד אוהבת את הנושא הזה!!! במקום שאני נימצאת בו כבר הבטיחו לי מקום עבודה אם ארצה להיות אחות.. אבל אני חושבת שרופאה זה יותר משתלם מכל הבחינות [לא רק מעמד וכסף]. הימי מיון הם קבועים? או משתנים מפעם לפעם? בשביל להיות רופאה אני צריכה ממוצע גבוהה בתעודת בגרות? או מספיק רק הפסיכומטרי, אה ועוד משו, לא למדתי לא כימיה ולא ביולוגיה..אני צריכה לעשות קודם תואר במדעי החיים ואז ללכת לנסות להתקבל ללימודי רפואה? תודה מראש!!

morancho1

New member
אהלן ברוכה הבאה:)

אם את כבר עובדת במקום רפואי, וכבר הציעו לך לעבוד שם..אני מניחה שאת כבר במסלול הנכון:) בשביל לעזור לך ספציפית, אני צריכה לראות את ציוני הבגרות שלך וציון הפסיכומטרי שלך. דרך אגב- אהבתי את הניק..

למעלה