שאלות ובקשות

DVD של התוכנית

קראתי כאן איפשהו שה-DVD לא ייצא בארץ. האמנם זו החלטה סופית? ומיהו הגוף המחליט? יבוא של ה-DVD של העונה הראשונה, מאמזון, עולה כרגע כ-400 ש"ח, היינו כ-100 ש"ח יותר מאשר מארז בהיקף דומה היוצא בארץ. הייתי מחכה, אם היה סיכוי כלשהו שהמארז יצא גם בארץ (בעברית או שלא בעברית, זה לא משנה לי).

shanistern

New member
נעמה- את פה? אני לא מצליחה

לראות את הפרקים בלינק ששלחת לי, מה צריך לעשות? תודה בכל מקרה

Hieros Gamos

New member
אממ אם הכוונה למה שאני אמרתי

אז אמרתי שאני לא יודעת אם הוא יצא, לא שהוא לא יצא. אין לי מושג מה קורה עם זה...

היית שולחת לי מסר ../images/Emo13.gif

הפורום זה לא המקום לדברים האלו. בכל אופן, אם זה לא עובד אני לא יודעת איך לעזור לך

Hieros Gamos

New member
נו הייתי קרובה, זכרתי את ה-אמוס../images/Emo3.gif

יש לי את השיר על המחשב למען האמת

לא שמעתי על גוף שהחליט ליבא

לארץ את ה-DVD. האמת שזו דיי בעיה לראות את הסידרה הזאת ללא תרגום (לפחות בשבילי - האנגלית שלי לא מצויינת, והידע הרפואי שלי מועט...), לכן לא הייתי ממש מעוניין לקנות את הסידרה ב-DVD (על אף שמאד הייתי רוצה....)

מי מוציאים DVD של סדרות בארץ?

בחנויות יש DVD של "24", "הבית הלבן" וכיו"ב עם תרגום - האם רשתות השידור עושות זאת (ערוץ 2, ערוץ 10)? או חברות פרטיות, לפי שיקול דעתן? וכן, האם רק סדרות שהוקרנו בערוצי השידור הכלליים יוצאות ב-DVD ישראלי, או שיש גם סיכוי לסדרות שמוקרנות רק בכבלים, כמו האוס?

Hieros Gamos

New member
טוב שאלו פה לגבי התאריך שידור של

Inside the actor's studio (נדמה לי שככה קוראים לזה) עם יו- התסכלתי באתר שלהם ויש שם עד יולי נדמה לי אולי יותר מאוחר, בינתיים אין איזכור לתוכנית עם יו אז אני מניחה שזה כמו שאמרו כנראה ישודר בספטמבר.

BedRooM Bra

New member
היי כמה שאלות:)

בקשר לפרק שהיה היום/אתמול לא הבנתי מה הקטע עם העכברוש למה האוס טיפל/בדק אותו? וגם למה האוס נכה וגם מייקל תודה

pink panther 8

New member
טוב אז ככה

אני יתחיל בזה שאני אומר שאת לא ממש בקיעה בחומר אבל בקטנה התחלת לראות האוס מהעונה השנייה? אבל הנה התשובות לשאלות ששאלת: 1.האוס טיפל בעכברוש כי הוא סיקרן אותו הראש שלו נטה לצד דבר שבדרך כלל הם לא יכולים לעשות ולכן הוא לקח אותו וטיפל בו ואז הוא גילה שיש אצלו בדם שאריות של ניקוטין ועוד כמה דברים שיש בסיגריות שמצביעות על כך שאו סטייסי או בעלה מעשנים ואז האוס ידע שסטייסי מעשנת. 2.האוס סבל מכאבים בלתי מוסברים ברגל ואף מאבחן לא ידע מה יש לו עד שהיה מאוחר מדי והיו צריכים להוציא לו חתיכת שריר נגועה בזיהום. עכשיו האוס התנגד לטיפול הזה ודרש סוג של טיפול אחר אבל סטייסי שיצאה איתו באותו זמן הסכימה לניתוח ובגלל זה האוס צולע כי זו התוצאה של הניתוח. מקווה שעזרתי לך

Hieros Gamos

New member
השריר לא היה נגוע בזיהום

היה לו קריש דם ברגל ובמשך 4 ימים אף אחד לא הצליח לאבחן את זה. הזרימת דם- מזון וחמצן- לשריר שלו הופסקה ולכן השריר התחיל למות. מוות מתפשט מאוד מהר...

Hieros Gamos

New member
הייתה לו איזה מחלה שאני לא זוכרת

את השם שלה והוא הלך להמון רופאים ולא הצליחו לאבחן ואז הוא בא להאוס וכבר התחיל להתפתח שיתוק. אבל זה אמור לעבור לו...

sharonsoso

New member
מישהוא יודע איפה שיחק האוס

הוא נראה לי מאוד מאוד מוכר אני רק לא זוכר איפה ראיתי אותו משחק מישהוא אולי כן זוכר ?

למעלה