Puriiiiiim

../images/Emo193.gif../images/Emo196.gifPuriiiiiim../images/Emo190.gif../images/Emo151.gif../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif

שאלונ נחמד לקראת פורים ^^ ואל תהיו יבשות ! תעלו תמונות וספרו דברים נחמדים
האםם אתן מתחפשות\מתחפשים ? :
עד כמה אתן הולכות עם המקוריות שלכן? :
פורים- הזדמנות פז למיני ומחשופים מוגזמים או פשוט הזדמנות להיות יצירתיים נטו? :
מה אתן מתכוונת לעשות השנה? יש רעיונות? :
מה התחפושת הכי מקורית או הכי מגניבה או הכי יפה שהייתה לכן? ***תמונות***
חנויות שוות לתחפושות שכדי לבקר שם! :
ושתפו כל מה שבאלכן! אני יודעת שפורים עוד מעט+ אבל שיהיה . באלי עכשיו

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifפורייייייייים!/m\../images/Emo23.gif

האםם אתן מתחפשות\מתחפשים ? : בוודאי!
עד כמה אתן הולכות עם המקוריות שלכן? :פעם הייתי מתחפשת לדברים מקוריים ממש,היום אני פשוט מתחפשת לדברים יפים:)
פורים- הזדמנות פז למיני ומחשופים מוגזמים או פשוט הזדמנות להיות יצירתיים נטו? :מה שעושה לכל אחת טוב.לפעמים זה נחמד ללבוש בגדים קצרים בלי להרגיש כמו זנזונת ולפעמים זה כיף להיות מקורי ומגניב!
מה אתן מתכוונת לעשות השנה? יש רעיונות? :אני לא אומרת!
|מה התחפושת הכי מקורית או הכי מגניבה או הכי יפה שהייתה לכן? ***תמונות***התחפשי פעם ליום ולילה,חצי בגד היה נראה כמו לילה,וחצי כמו יום,קשת בענן,מעודדת הפוכה.
|חנויות שוות לתחפושות שכדי לבקר שם! :ברוריה,או ללכת לתופרת...
|ושתפו כל מה שבאלכן!פורים זה חג מגניב אש!ושיר שלי עולה על הבמה בפורים,ווהוווווווווווו!שיהיה הרבה במזל והצלחה!והולכת להיות לי תחפושת מעולה רק חסרות לי נעליים ואביזרים!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif

זה להחפש למעודדת בבגדים,אבל שהכול יהיה שחור לבן ובמקום לעודד לעשות את הפעולה ההפוכה.בתוצאה שלנו זה יותר נראה כמו המעודדות של נירוונה בקליפ Smells Like Teen Spirit אבל הרעיון מגניב.:)

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif פורים ../images/Emo151.gif

האםם אתן מתחפשות\מתחפשים ? : כה D: לM&M, 5 בנות
עד כמה אתן הולכות עם המקוריות שלכן? : די מקורי הייתי אומרת, הולכים לתופרת והכל גם. פורים- הזדמנות פז למיני ומחשופים מוגזמים או פשוט הזדמנות להיות יצירתיים נטו? : מבחינתי יצירתי נטו, מבחינת הפרחות זה תמיד מלאכית או משהו בסגנון עם מחשוף ועקבים. מה אתן מתכוונת לעשות השנה? יש רעיונות? : אמרתי, אנחנו 5 בנות שמתחפשות לM&M אני הכחולה
התופרת תופרת לכל אחת שמלת סטרפלס בצבע שלה מסאטן ומציירים M לבן באמצע ומלמטה מוסיפים טול חום יעני השוקולד, יצא אדיר! מה התחפושת הכי מקורית או הכי מגניבה או הכי יפה שהייתה לכן? בתכלס, שום דבר
חנויות שוות לתחפושות שכדי לבקר שם! : הממ, טויס אר אס? XD

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifפוריייים../images/Emo151.gif

האםם אתן מתחפשות\מתחפשים ? : כה D: לM&M, 5 בנות
עד כמה אתן הולכות עם המקוריות שלכן? : די מקורי הייתי אומרת, הולכים לתופרת והכל גם. פורים- הזדמנות פז למיני ומחשופים מוגזמים או פשוט הזדמנות להיות יצירתיים נטו? : מבחינתי יצירתי נטו, מבחינת הפרחות זה תמיד מלאכית או משהו בסגנון עם מחשוף ועקבים. מה אתן מתכוונת לעשות השנה? יש רעיונות? : אמרתי, אנחנו 5 בנות שמתחפשות לM&M אני הכחולה
התופרת תופרת לכל אחת שמלת סטרפלס בצבע שלה מסאטן ומציירים M לבן באמצע ומלמטה מוסיפים טול חום יעני השוקולד, יצא אדיר! מה התחפושת הכי מקורית או הכי מגניבה או הכי יפה שהייתה לכן? בתכלס, שום דבר
חנויות שוות לתחפושות שכדי לבקר שם! : הממ, טויס אר אס? XD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifפווורים . D:

האםם אתן מתחפשות\מתחפשים ? : אני מאוד רוצה , אבל אינלי למה
הצעות יתקבלו בברכה
סתם.XD
עד כמה אתן הולכות עם המקוריות שלכן? : אני לא בנאדם מקורי.XD
פורים- הזדמנות פז למיני ומחשופים מוגזמים או פשוט הזדמנות להיות יצירתיים נטו? : להיות יצירתי.D:
מה אתן מתכוונת לעשות השנה? יש רעיונות? : ממממצק . D: (חעחע שני
)
מה התחפושת הכי מקורית או הכי מגניבה או הכי יפה שהייתה לכן? ***תמונות*** נמנמ, מעריצה של דאגי?XD חחח סתם. האממממ , לא הייתה כזאת. >.>
חנויות שוות לתחפושות שכדי לבקר שם! : אינלי מושגג. O: וווווואי ,אני ופורים זה מה זה לא קשור.XDDDD אני רוצה להתחפש, אבל אפעם אינלי למה .

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifיש לי רעיונות אבל זה לתחפושות קבוצתיות

אפשר להתחפש לחבר'ה של זבנג,ואפשר גם למופע האימים של רוקי(אם יש גבר עם מספיק ביטחון עצמי לביריות,מחשוף ועקבים
),פעם ילדים מהבי"ס שלי התחפשו לסימס,שמו כזה יהלום ירוק מעל הראש שלהם ועברו בכל הכיתות ואמרו "The Sims House Party-Yeah!" וזה הי אחד הדברים השווים.פעם אחד התחפש לאקסל רוז,וזה יצא מגניב,ואחת לבשה בגדים ירוקים והיה רשום עליה "אני בכלל צהובה,זה הראש שלךכחול" או משהו כזה וזה מקורי ומגניב,אפשר להתחפש לThew Lonely Island שזה אחד המצחיקים,אפשר להתחפש לחכם בשמש.אוף,למה אני מסיימת בי"ס עוד שנה וחצי?
אולי תמצאי כאן משהו שתאהבי,או כל אחת אחרת!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifוואי אקסל רוז זה מאגניייב.XDDDDDD

אבל איך אני יתחפש אליו?!
אוף, הייתי מתחפשת למשהו קבוצתי, אבל אין לי עם מי. כי לכולם יש תחפושת, או שהם לא מתחפשים >: תודה בכל זאת על הרעיונות!

Ms Brightside D

New member
פורים! ../images/Emo151.gif

האםם אתן מתחפשות\מתחפשים ? : ברור
עד כמה אתן הולכות עם המקוריות שלכן? : לא מאוד, מה שעולה לראש מתחפשים. פורים- הזדמנות פז למיני ומחשופים מוגזמים או פשוט הזדמנות להיות יצירתיים נטו? : הזדמנות לעשות כיף,
מה אתן מתכוונת לעשות השנה? יש רעיונות? : כן, אני מתחפשת עם חבר שלי לפקאמן, אבל לא משהו מאוד רציני, עשינו הדפס על חולצלות, אחד של הפאקמן ואחד של היצור האדום, וסתם הוא הצהוב אז הוא לובש מלא דברים צהובים ואני מלא דברים אדומים
מה התחפושת הכי מקורית או הכי מגניבה או הכי יפה שהייתה לכן? הוו, התחפשתי לילדת פסטה, עשיתי חולצה וחצאית ועשיתי עליהם דוגמה מפסטה, ועשיתי צמות בכל השיער, והשחלתי פסטה על השיער..^^ ***תמונות*** חנויות שוות לתחפושות שכדי לבקר שם! : לא יודעת >< הו, ובהתחלה אני וחבר שלי חשבנו להתחפש למה שדאגי ופרנקי התחפשו בהאלווין, אבל וויתרנו, כי החלטתי שזה דפוק.
ואני לא מוצאת שום תמונה OO".. אולי אני ימצא אחר כך.. :)

../images/Emo109.gifחג פורים, חג פורים...../images/Emo151.gif

האםם אתן מתחפשות\מתחפשים ? : ברוווווווור עד כמה אתן הולכות עם המקוריות שלכן? : חח אני לא מקורית בשיט..אבל גם שונאת דברים נדושים XD פורים- הזדמנות פז למיני ומחשופים מוגזמים או פשוט הזדמנות להיות יצירתיים נטו? : את האמת זה כיף להתלבש איך שרוצים ליום אחד ולתרץ את זה ב"זה פורים"
מה אתן מתכוונת לעשות השנה? יש רעיונות? : קאובוייייי
מה התחפושת הכי מקורית או הכי מגניבה או הכי יפה שהייתה לכן? ***תמונות*** ממ סופר וומן היה הכי חמוד
חנויות שוות לתחפושות שכדי לבקר שם! : פשוט תלכו לקניון וחפשו דוכנים. למי שאין בכלל רעיון לתחפושת אני מציעה פשוט לחפש פריטים מעניינים בקניון כי שם יש את ההשראה הכי גדולה חח ושתפו כל מה שבאלכן! פורים ממש מוקדם השנה :|

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifפווווורים D:

האםם אתן מתחפשות\מתחפשים ? : ברור! עד כמה אתן הולכות עם המקוריות שלכן? :ממ . עד הסוף .אני לא יכולה לדעת שמישהו מתחפש למשהו אפילו דומה לשלי ואנחנו גרים באותה עיר
פורים- הזדמנות פז למיני ומחשופים מוגזמים או פשוט הזדמנות להיות יצירתיים נטו? : ממ לא מחשופים מוגזמים אבל גם לא עטופים לגמריי
מה אתן מתכוונת לעשות השנה? יש רעיונות? :יאפ . סווווד מה התחפושת הכי מקורית או הכי מגניבה או הכי יפה שהייתה לכן? ***תמונות***ממ היה מלא , אבל ישלי תמונות רק משנה שעברה . התחפשתי לסופרמאן . אבל לא השקעתי ממש XD חנויות שוות לתחפושות שכדי לבקר שם! :מממממ .האמת שאני לא בעד חנויות .לתפור לתפור לתפור . ואם בכ"ז מישו לא אוהב לתפור . אז כפר השעשועים . ושתפו כל מה שבאלכן!

למעלה