Through The Mirror
פרק 33

Little McMickey

New member
../images/Emo193.gifThrough The Mirror../images/Emo189.gifפרק 33../images/Emo34.gif

מחר עבודההההה, המבחן הגדול
תאחלו בהצלחה
------תקציר:דני והארי באו לבקר את טום ולדבר איתו על התמכרותו, טום סיפר להם על מה שקרה עם אלכס. דאגי ואלכס היו בדרך לחילוץ של מאי שם דאגי הצטרף אל השוטרים והם מצאו את מאי... מתה. דאגי באותו רגע התמוטט ואלכס תמכה בו, הם התקשרו אל כולם כדי לספר להם ואלה היו המומים. בבית החולים כולם חיכו לתוצאות הנתיחה ולבנתיים התדיינו בנושאים אחדים. אלכס הלכה לדבר עם טום על מה שקרה ואלה סוף סוף השלימו והביעו את אהבתם אחד אל השנייה.השורות האחרונות: *בחדר הנתיחות* "אזמל" אמרה אחת הרופאות, שאנן בולגרי. "מלחציים". "חכי רגע" אמרה רופאה אחרת, סטפני ג'ון. "מה זה?" אמרה שאנן. "לא נכון!" צעקה סטפני. "אני בשוק, איך זה קרה?!". "חייבים לדווח על כך... מיד!" אמרה שאנן והן יצאו. הפרקים הקודמים: HERE פרק 33 "תקראי לרופא הבכיר!" צעקה סטפני לשאנן שרצה מיד לחפש את הרופא. "סליחה?! מה קורה?" דאגי קרא כשישב בסמוך לחדר וראה את הרופאות יוצאות במהירות. הן לא ענו בדרך חזרתן לחדר. "אתה מרגיש?" שאלה סטפני את הרופא הבכיר, בריאן ריינדולס. "כן, בברירות..." הרופא אמר כשנשען אל ראשה של מאי. "פשוט רשלנות מצידם" דיברה שאנן על השוטרים. "תודיעו לצוות שיביאו לכאן אינפוזיה בדחיפות, היא מיובשת לגמרי" אמר הרופא ויצא מן החדר. "דאגי, בוא!" דני קרא לו כשהלך להביא לעצמו שתייה חמה. "הרופא מגיע". "אתם החברים של מאי?" שאל הרופא בריאן. "כן, אלה אנחנו... מה, מה גילו?" שאלה אשלי בעודה עדיין שוכבת על המיטה. "הייתה רשלנות רצינית מצד השוטרים שהביאו אותה לפה" הוא אמר. "החברה שלכם לא מתה". "הו, אלוהים" מיקי אמרה לעצמה. "תודה, תודה אלוהים" דאגי אמר. "אתה בטוח? זה נס" אשלי שאלה. "לגמרי" הרופא אמר ובדיוק טום ואלכס נכנסו. "מה קרה?" אלכס שאלה. "מאי חיה!" מיקי אמרה לה בחיוך ואלכס חיבקה את טום חזק. "ואוו... אז רגע מדוע אמרו לנו שהיא מתה?" אלכס שאלה. "השוטר שהיה עם הבחור הזה" בריאן אמר והצביע על דאגי. "אמר לנו שהיא מתה". "הוא שמע אותי אומר שהיא מתה אז גם הוא אמר. אני טיפש... לא בדקתי הכל. ראיתי שהיא לא ערה, ולא נושמת... פיספסתי משהו" דאגי אמר לעצמו. "היא הייתה חסרת הכרה, זה לא תפקידך ואינך יודע בדיוק מה לבדוק אז לא להאשים את עצמך, יש לכם מזל שהמנתחות שלנו היו מספיק ערניות לקלוט את פעימות הלב שלה ואת זה שהיא עדיין נושמת". אמר בריאן. "אחרת הן היו חותכים אותה ואז הכל היה אבוד. ברגע זה חסרים לה המון נוזלים והיא צריכה לאכול ולשקם את הגוף שלה, כמו כן טיפולים בכוויות שיש לה ובמכות שהיא קיבלה. לפי מה שידוע לי עכשיו הדבר הכי גרוע זה צלע שבורה...". "אני לא מאמינה שהם לא אמרו משהו, פשוט הביאו אותה לפה ואמרו שהיא מתה" אמרה מיקי. "השוטרים יודעים בדרך כלל לבדוק אם מישהו חי או מת, לפי מיטב ידעתי אתם יכולים לתבוע אותם, אם לא אתם בית חולים יכול לעשות זאת" אמר בריאן. "אני אלך לבדוק מה איתה ואחזור לעדכן אתכם". "ואוו, לתבוע... אולי נעשה את זה?" דני הציע. "עזוב אותך מתביעות... העיקר שהיא חיה" אמר הארי. "אני רוצה לראות אותה" אמר דאגי. "תחכה... מטפלים בה טוב עכשיו" אלכס חייכה אליו ובאה לחבקו. "הכל יהיה בסדר". החבורה חיכו כשעה בה מיקי ואשלי שוחררו מבית החולים. "מתי היא תוכל לעזוב?" דאגי שאל לגבי מאי. "לדעתי היא צריכה להישאר פה כיומיים והיא תשוחרר הביתה" אמרה האחות. "אוקיי, תודה" דאגי אמר ופנה אל החבורה. "אתה נשאר פה או חוזר איתנו? היא ישנה עכשיו... תן לה מנוחה" שאל הארי. "כן אני יודע..." דאגי אמר לו. "גם אתה זקוק למנוחה, אחי" דני אמר לו. "אוקיי, בוא נלך" דאגי החליט והם חזרו הביתה, כולם. *בבית הבנות* "אני כל כך שמחה שיש לנו בית קרקע גדול שלא צריך בו מדרגות" אשלי אמרה כשהן נכנסו לביתם לאחר קנייה קצרה בקניון של מצרכים לבית. "טוב שלא עברנו עדיין לבית של ה-2 קומות" אלכס אמרה. "באמת מזל" אשלי אמרה וניסתה לעבור אל הספה. "אשלי, תני לנו לעזור לך" מיקי ניגשה אליה. "לא, לא... אני צריכה לנסות לבד. גאד.. אני, אני עדיין לא מצליחה להבין את זה" אשלי אמרה לעצמה וניסתה שוב. הפעם היא נפלה. "אשלי!" אלכס ומיקי מיהרו אליה. "את בסדר?" שאלה אלכס. "לא! אני לא!" אשלי התפרקה רגשית. "אפילו לשבת על ספה לבד אני לא יכולה, איך את היית מרגישה?!". "אני יודעת, מותק..." אלכס אמרה לה וניסתה להרגיעה. "את לא יודעת. אין לך מושג איך זה לא להרגיש את הרגליים שלך, איך זה לא ללכת, לא להיות מסוגלת לרקוד יותר, תמיד להיעזר באנשים אחרים. את מרגישה שאת מאבדת חלק מעצמך, תמיד תלויה באחרים וזה נורא! זה נורא, אלכס. כל כך נורא" אשלי בכתה לאור מצבה הקשה. "והכי הכי, איך זה לדעת שאת כבר לא חלק מהלהקה שלך, ממשהו שיצרת, שהיית חלק ממנו כל כך הרבה זמן". "הו, אשלי..." מיקי ואלכס חיבקו אותה. "אני מצטערת" מיקי אמרה לה. "כל מה שתצטרכי אנחנו נהיה פה, את יודעת את זה. ואם תרצי לנסות דברים לבדך, אין בעיה אבל אל תהססי לבקש משהו, כל דבר". "ואת יודעת שאין להקה בלעדייך" אלכס אמרה לה. "לא... אתן ממש לא תוותרו על הלהקה בלעדיי. אני ארגיש נורא!" אשלי אמרה להם בתוקף. "את תרגישי נורא?? ואיך אני אמורה להרגיש? שאני הבאתי את כל הבלגן הזה עלינו? שהבאתי את אבא שלי לכאן? זה הכל בגללי..." מיקי התיישבה. "הכל, כל זה". "מיקי, דיי" אלכס אמרה לה. "מה שקרה קרה. זה היה יכול לקרות לכל אחד". "היא צודקת, זו לא את. זה שאבא שלך פסיכופט ומאותגר שכלית ולגמרי דפוק! זה לא בעיה שלך... זו לא אשמתך מה שקרה לנו" אשלי אמרה. "כנראה שנצטרך לדעת לחיות עם זה... ואני מבטיחה שאני אלמד להשתמש בדבר הזה... לעשות הכל ולא להטריד אתכן". "תטרידי כמה שאת רוצה, אני חייבת לך את זה" מיקי אמרה וחיבקה אותה. "אז... מה עם הלהקה?" אלכס שאלה. "אין עוד" מיקי אמרה בבת אחת. "אבל מיקי! את יכולה למצוא מישהי אחרת" אשלי התעקשה. "לא! זה יהיה כל כך מוזר אבל את עדיין יכולה להיות" אמרה מיקי. "מה?" אשלי בהתה בה. "את על כיסא גלגלים, הידיים שלך בסדר!" מיקי חייכה. "אמ מיקי... לא נראה לי" אלכס אמרה לה. "את יודעת שיש חלק בתופים שמפעילים עם הרגל נכון?" אשלי אמרה לה. "אפשר לעשות משהו! מתקן כלשהו. אפשר לשאול, לא?" מיקי התעקשה. "לא נעשה את זה בלעדיך, אש. פשוט לא". "אוקיי, נשאל. דבר ראשון על הבוקר, כן?" אשלי אמרה. "בוודאי, עכשיו לישון?" מיקי שאלה. "כל כך. תעזרו לי?" אשלי שאלה. "ברור!" מיקי ואלכס חייכו. הבנות הלכו לישון ואותו הדבר בבית הבנים... לאחר ימים עמוסים שכאלה בבית החולים, כל הדאגות והחששות שלבסוף נופצו אך שוב קרו דברים, שוב ושוב ללא הפסקה. עבר עליהם הרבה ועכשיו... רק מנוחה.

Little McMickey

New member
../images/Emo41.gifפרק 34../images/Emo124.gif

פרק אחרון להיום
אתן בטח תופתעו לגלות על מה יהיה המשך הפיק
------------------- פרק 34 *לאחר יומיים* "מאי!" דאגי נכנס לחדרה עם חיוך וגם היא חייכה אליו. "דאגי, אתה עוד תיפול" דני צעק לו כשהיה מאחור ודאגי רץ הישר לחדרה. "את בסדר, נכון? תגידי שאת בסדר" דאגי ליטף את ידיה. "כן, אני חושבת שכן" מאי חייכה והסתכלה על כולם סביבה. "כולם בסדר? אשלי? מיקי?". "אני פה! ובסדר גמור, נשארו כמה חבלות... לא משהו רציני והשתחררנו" מיקי ניגשה אליה. "אשלי?" מאי ראתה את אשלי באה מבין כולם. "לא...". "מאי, זה בסדר... עברנו כבר את הקטע של ה "אויש לא נכון" ולבכות על זה. אני התגברתי. אנחנו פה בשבילך עכשיו" אשלי אמרה לה. "אני יודעת... הייתי שם. אבל זה נורא לראות אותך ככה... אני לא רגילה, כמו כולם" מאי אמרה לה. "זה עדיין בתוקף? התחרות?" הארי פנה אל אשלי. "לגמרי" היא ניצבה על ידו. "סליחה, אפשר רגע..." האחות הלכה בין כולם. "אם רק תחתמי על אלה... ואלה... ואת יכולה ללכת". "שמעת?! את תשחררי מפה עוד רגע" מיקי אמרה לה. "זה בטוח? בטוח היא יכולה ללכת?" דאגי שאל שוב. "כן, אנחנו דיי בטוחים. ברור שכן" האחות אמרה ויצאה. "דאגי, אני בסדר..." מאי אמרה לו ולחצה על ידו. מאי שוחררה וכולם הלכו הביתה, ביחד כדי לחגוג סוף סוף את חזרתם הביתה של כולם, ללא עיכובים ומצבים מסוכנים בדרך. הכל כרגיל. "את לא זזה יותר מהעין שלי, שמעת?" דאגי אמר למאי. "אויש אתה, אתה מושלם... יותר מדיי. לא ידעתי שתהיה כזה" מאי נשקה לו. "נו... ראית מה זה? מה שאת עושה לי... ללב שלי... אף אחת לא עשתה עוד ואני ממש לא רוצה שזה יעלם" דאגי קירב אותה אליה. "ניצחתי! שוב!" הארי צעק לאחר שהוא ואשלי התחרו בכיסא גלגלים. "אויש סתום! גם כן הכיסא גלגלים הזה..." אשלי התעצבנה. "מי לא יודע להפסיד עכשיו, אה?" הארי צחק עליה. "זה הכיסא! הוא... הוא נתקע קצת" היא תירצה. "את חייבת לי 40 פאונד" דני אמר. "איך הימרת על הארי לעזעזאל, הוא תמיד מפסיד" מיקי התערבה עם דני על התחרות. "נו אני יודע... סתם ניסיתי את המזל" דני קרץ לה והוציא לשון. "אידיוט שלי" מיקי אמרה לו ומשכה בחולצתו לנשקו. הם כולם היו בחוץ, בחצר של בית הבנות. החיים חזרו לסדרם והלהקות המשיכו בדרכם, מקפליי נעשו מפורסמים לגמרי בכל רחבי הארץ ואפילו באמריקה מה שגרם לפרידה שלהם מהבנות במשך חודשיים לסיבוב הופעות. הבנות גם הם המשיכו להופיע עם הלהקה שלהם Pink Widow בעזרת מכשיר מיוחד שעשו לכבוד אשלי שנהנתה מכל רגע על הבמה כפי שהיה פעם. הם עשו גם סיבוב הופעות משותף כמובן. מבחינת הזוגות כולם נשארו יחדיו, בערך. אלכס וטום היו פרודים תקופה ממושכת מכיוון בעיית השתייה של טום שחזרה שוב ואלכס מצידה לא יכלה יותר עם תגובותיו הקשות אך הם חזרו להיות ביחד ומתקנים את הקשר שלהם צעד אחר צעד. מיקי ודני עדיין ביחד והם מאורסים לאחר 4 שנים שהיו ביחד. דאגי ומאי מתנהגים כאילו היו בקולג' ונהנים מכל רגע שלהם ביחד, דאגי אמר שאם אי פעם הלהקה תפסיק להתקיים הוא ינסה להיות שוטר. ובאשר להארי ואשלי? חדשות גדולות. הארי תמיד רצה להיות אבא ואשלי תמיד רצתה להיות אמא, כיום יש להם ילד אחד מן השני, לא שהם שכבו ביחד אלא נוצא בהפריה והם גם אימצו ילד. השניים הם לא זוג אלא חברים טובים, הכי טובים שיכולים להיות והורים נהדרים. "דודה מיקי!" צעק ג'ונאס הקטן. ג'ונאס היה כמובן הבן של הארי ואשלי, זה שנוצר להם. הוא היה בן 3 באותו יום, יום הולדתו. את הבת המאומצת שלהם, ג'יימי, הם אימצו כשהייתה בת שנתיים וכיום בת 5. "מה שלום הילד הכי אהוב עליי בעולם?!" מיקי ניגשה והרימה אותו גבוה. "אל תסתכלי עליי ככה, את הילדה הכי אהובה עליי" היא אמרה לג'יימי הקטנה. "איזה מתוקים" דני אמר להארי. "אני יודע, הם הילדים הכי נהדרים שיכולים להיות..." הארי אמר. "אבל מה? הארי, אתה לא מחפש מישהי? אני יודע שאתה ואשלי זה משהו מיוחד... אבל.. זה יותר בקטע של חברות. מה עם נישואים? לחפש אישה... נפש תאומה" שאל דני. "אני מאמין שאשלי היא כזו, נפש תאומה, אבל לא בקטע של נישואים... אני מחפש מישהי, כן. הילדים זה... זה בשביל אשלי, היא סבלה כל כך מגברים שדחו אותה והיא רצתה משהו שלה... וגם אני בדרך מסוימות. אין כמו ילדים" הארי הסביר לו הכל. "דני!" מיקי באה אליו עם ג'ונאס על ידיה. "כן, מותק?" ענה לה דני. "אני רוצה ילדים, הם כאלה מתוקים" מיקי אמרה לו והסתכלה על ג'ונאס. "יש לנו עוד זמן" דני צחק. "או הו, מישהו צריך להחליף חיתול" הארי חייך אל ג'ונאס. "דני?". הארי העביר את ג'ונאס אל דני. "כן, מתוקים" אמר דני בעודו מחזיק באוויר את ג'ונאס. "אולי... אמ.. אלכס? מאי! מאי! תוכלי...?". "נופ" מאי מיהרה לחמוק. "תלמד, אחי... תלמד" הארי עבר על ידו. "יופי, נתקעתי עם המכונת קקי הזאת" דני אמר לעצמו וחייך אל ג'ונאס. "דוד דני... רטוב לי" אמר ג'ונאס. "כן כן..." דני נכנס איתו לחדר כדי להחליף. "טום?!" אלכס קראה לטום. "רק מסתכל! אסור?" טום אמר לה כשהיא ראתה אותו על יד בקבוק של ויסקי. "אסור... גאד, אתה לא מבין... עברנו הרבה. בבקשה אל תהרוס את זה, פעם הבאה אני כבר לא אהיה פה" אלכס הבהירה לו טוב מאוד מה המצב. "היי היי! לאן?" אשלי שאלה את מאי ודאגי שהתכוננו לצאת. "סתם, אמ קבענו ללכת לאיזה מועדון בסביבה" דאגי אמר לה והוא ומאי לא הפסיקו לצחוק. "מתי שתתבגרו, תודיעו לי" אשלי צחקה. "כן קפטן" מאי צחקה וניפנפה עם תיקה עד שהפיל אגרטל עתיק שהיה של אשלי. "אופס" היא ציחחקה. "מאי! אויש אני לא מאמינה עליה!" אשלי התעצבנה. "היא באה לכאן קצת שיכורה" מיקי אמרה לה. "שמתי לב... הם חוגגים יותר מדיי" אשלי אמרה לה. "ואוו, איך שאת נשמעת כמו אמא של מאי שתמיד אומרת לנו, תיזהרו ואל תחגגו יותר מדיי" מיקי צחקה. "אני פשוט... זה פשוט שאני אמא עכשיו אז.. קצת דואגת. זה הכל אינסטינקט אימהי. את תביני מתישהו. את ודני מתכננים משהו?" אשלי שאלה. "מתכננים?" מיקי אמרה לה. "בואי רגע". "מה קורה? מיקי??" אשלי הייתה סקרנית. "עדיין לא סיפרתי לאף אחד..." מיקי התלחששה. "נו!!" אשלי רצתה לשמוע מה הסוד הגדול. "ואף אחד גם לא שם לב! אני בשוק מזה, אפילו את! אני... בחודש הרביעי" מיקי חייכה חיוך ענק. "מה?! את הכי לא נראית! גם כן הרזון שלך את, ואווו מזל טוב" אשלי אמרה וחיבקה אותה. "אני כל כך שמחה... אני לא בטוחה עדיין אם לספר לדני אבל.. אני אספר. אני עדיין בשלב של להגיד לו 'אני רוצה ילדים'" מיקי צחקה. "והוא לא שם לב? בכלל? כאילו, אתם ישנים באותה מיטה ועושים סקס והכל..." אשלי שאלה. "אוקי קודם כל, סקס אין לנו כבר המון זמן, למה? כי זה התחיל לכאוב... בגלל ההיריון!" מיקי אמרה לה. "אני כל הזמן דוחה אותו והוא לא מבין מה יש... מסכן. אני גם לובשת הרבה דברים רחבים". "באמת מסכן..." אשלי אמרה. "היי שובבני!" ג'ונאס קפץ על אשלי. "אמא, עשיתי שפריץ על דוד דני" ג'ונאס צחק צחוק חמוד. "זה היה כיף". "שפריץ?" מיקי צחקה. "מה מצחיק??" דני הגיע והוא עוד מנגב את פניו. "אתן לא אלה שהשפריצו עליהם פיפי! מה זה... אני לא משתנה". "קום, לך לאבא, תקרא לו" אשלי אמרה לג'ונאס. "דני, לך איתו שלא ילך לי לאיבוד". "אני גם גננת עכשיו? אוח..." דני הלך איתו יחד. "מיקי? ראית את זה?" אשלי שאלה אותה בפתאומיות. "מה? מה קרה? את בסדר?" מיקי הסתכלה עליה. "אני.. אני.. הנה שוב!" אשלי אמרה לה. "אני לא מאמינה" מיקי אמרה ואלה קראו להארי ולכולם מיד. ------------------------------ אזזזז? מופתעות?? איך הפרקים? מפתיעים? מפחידים? מרגשים? עצובים? שמחים? שתפו אותי

אומייגאד אומייגאד אומייגאדדדדדד!!

פרק 33: פאק אני לא מאמינההה@%^%*^$##@$#)&$%^$#%!! מאי חיה?! היא חיה?! ישששששש מיקי תודהה!! ידעתי שהיא לא תמות :) "את לא יודעת. אין לך מושג איך זה לא להרגיש את הרגליים שלך, איך זה לא ללכת, לא להיות מסוגלת לרקוד יותר, תמיד להיעזר באנשים אחרים. את מרגישה שאת מאבדת חלק מעצמך, תמיד תלויה באחרים וזה נורא! זה נורא, אלכס. כל כך נורא" אשלי בכתה לאור מצבה הקשה. "והכי הכי, איך זה לדעת שאת כבר לא חלק מהלהקה שלך, ממשהו שיצרת, שהיית חלק ממנו כל כך הרבה זמן". וואי זה קטע כזה עצוב ומרגש..איזה מסכנה אשלי
פרק 34: אוקיי מה הולך כאןןןןןן?!?!!?!? זה הפרק הכי טוב EVER !! כלכך הרבה דברים מפתיעים! לטוב ולרע
טום חזר לשתות?? אוחח למה?!
יאוו מיקי ודני מאורסים איזה אושרררר! פשושים שליי
דאגי ומאי החמודים האלה גאדד אין דברים כאלה!
אוקיי הקטע של הארי ואשלי היה הכי מפתיע! ילדים בלי להתחתן?? איזה מדהימים שיואוווווו! אין לי מילים פשוט! זה רעיון גאוני וכתבת את זה מדהייים! כאלה חמודים :) "ואף אחד גם לא שם לב! אני בשוק מזה, אפילו את! אני... בחודש הרביעי" מיקי חייכה חיוך ענק. איאיאיאיאיאייי איזה יופיייי! כשקראתי את זה עלה לי חיוך על הפנים
"אמא, עשיתי שפריץ על דוד דני" ג'ונאס צחק צחוק חמוד. "זה היה כיף". "שפריץ?" מיקי צחקה. "מה מצחיק??" דני הגיע והוא עוד מנגב את פניו. "אתן לא אלה שהשפריצו עליהם פיפי! מה זה... אני לא משתנה". חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מה?? מה קרה לאשלי?? היא הולכת?? גאד אני במתח!!!!!! הפרקים הכי מדהימים אי פעם! מרגישים את סוף הפיק מתקרב
כלכך כלכך מחכה לפרקים הבאים

Mcflymylife

New member
ווואו נוורא אהבתי :)

איך עברת את כל העניין של המסע הופעות וזה , וילדים ? וואו יש לזה ריח של סווף חחח אבל עוד כמה פרקים תעשי בערך ? מממ .. ממש אהבתי . @ חח תמשיכי כך :)

McFly My Life

New member
I'M SO HAPPY../images/Emo9.gif

אני יושבת ומחייכת לי מרוב אושר
חחח
איזה כיף מאי חזרה מאי חזרה!! מיקי בהריון יואו!
אשלי והארי כ"כ חמודים
טום ואלכס אני שמחה שהכל יסתדר אצלם! אני יודעת מה קרה לאשלי אני יודעת מה קרה לאשלי!!!
נכון שהיא בהריון ועכשיו יהיה לה ולהארי תינוק משלהם והוא יהיה חמוד ומושלם נכון?!
וואי מה עוד מעט כבר נגמר לא מיקי
אני מאוד מקווה שיש כבר משהו בדרך כאילו יש רעיונות לפיקים חדשים

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifיש רעיונות חדשים יש אפילו כבר פיק

חדש חחחחח שהספקתי לכתוב אותו לבנתיים כי המשכתי את הפיק הזה חח יש גם כמה סיפורים קצרים שאני אפרסם בפורום.. להארי ואשלי כבר יש תינוק משלהם XDDD אבל תשמרי את המחשבה הזו
עוד כמה פרקים הפיק יגמר.. כןכן...

McFly My Life

New member
חחח../images/Emo6.gif

אויי נו באמת איזה טיפשה יצאתי
כן כנראה פיספסתי את זה כאילו יש להם בהפריה שלקחו את הזרע שלו ואת הביצית שלה וטדדם
[אין לי מושג מאיפה אני יודעת את זה בטח משעורי חינוך מיני
]

dougie10

New member
גגגאאאדדד!!!!...../images/Emo13.gif

שמעי , את את הבנות הגאונות!!..מאיפה את מביאה את כל הראיונות האלה?. גאאדד... למה אשלי והארי לא ביחד???!!...:-\ אהבתי כל מילה בפרקים!!...פשוט מ=ו=ש=ל=ם!!!! אני מרגישה שאת עומדת לסיים את הפיק....בבקשה לא!.. אני ממש נהנת לקרוא!.. אל תפסיקי

yaelsee

New member
בהצלחה ../images/Emo9.gif

וואו, את כותבת מהר
"הייתה רשלנות רצינית מצד השוטרים שהביאו אותה לפה" הוא אמר. "החברה שלכם לא מתה". כמה צפוי
. את צריכה להרוג מישהו, זה הרבה יותר כיף
"השוטר שהיה עם הבחור הזה" בריאן אמר והצביע על דאגי. מי זה בריאן?
"את לא יודעת. אין לך מושג איך זה לא להרגיש את הרגליים שלך, איך זה לא ללכת, לא להיות מסוגלת לרקוד יותר, תמיד להיעזר באנשים אחרים. את מרגישה שאת מאבדת חלק מעצמך, תמיד תלויה באחרים וזה נורא! זה נורא, אלכס. כל כך נורא" אשלי בכתה לאור מצבה הקשה. "והכי הכי, איך זה לדעת שאת כבר לא חלק מהלהקה שלך, ממשהו שיצרת, שהיית חלק ממנו כל כך הרבה זמן". איזה מסכנה!
"את לא זזה יותר מהעין שלי, שמעת?" דאגי אמר למאי. איזה חמוד
איך הוא דואג לה
"נו... ראית מה זה? מה שאת עושה לי... ללב שלי... אף אחת לא עשתה עוד ואני ממש לא רוצה שזה יעלם" דאגי קירב אותה אליה. אוווווווו
מיקי ודני עדיין ביחד והם מאורסים לאחר 4 שנים שהיו ביחד. רגע. מה? מה הולך פה?
"כן קפטן" מאי צחקה וניפנפה עם תיקה עד שהפיל אגרטל עתיק שהיה של אשלי. "אופס" היא ציחחקה. חחחחחחחחחחחחח
"ואף אחד גם לא שם לב! אני בשוק מזה, אפילו את! אני... בחודש הרביעי" מיקי חייכה חיוך ענק. אומייגאד!!!@#% אני מאושרת בשבילה
. איזה כיף, ליטל דני
"אמא, עשיתי שפריץ על דוד דני"
למה יש לי הרגשה שבוב חזר?
. דאמ, התגובה נמחקה והייתי צריכה לעשות מחדש.
. מי טו
יור פיק

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifמה זה מה קרה? עברו כמה שניםם כמו ב

במגרש ביתי וזה ואז הראו ת'חייהם שלהם כמבוגרים חחחחחח אותו קוסנפט פה חח בריאן זה הרופא! XDD כתבתי בהתחלה, אם אני לא טועה
חמודה
תשמרי ת'הרגשה הזאת
XDD
מי טו
יוא קומנטס

yaelsee

New member
לא ראיתי מגרש ביתי ../images/Emo11.gif

גם כן, כמה מבוגרים הם יכולים להיות? 22 בממוצע?
אויש, תארי לך את עצמך עוד שנה יולדת ילד ומאמצת אחת, ובגיל 22 כבר אמא לשניים. אני אומרת - סיוט
נכון את הולכת להרוג מישהו

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחחחחחח לא לא

הם בני איזה 24 כבר משהו כזה... כשהם התחילו הם היו בני 19.. יקרה משהו.. בעקיפין XDD לא למישהו מיוחד, חהחה נתתי לך רמז

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח בריאן ריינולדס זה כמו ריאן

ריינולדס? חח חתיך.. וואו גאד היה פרק טוב.. ידעתי שמאי חיה!
שכחת מההורים שלהם או שהם בכוונה לא הוכנסו לאף מקום? חחח אשלי מצליחה להזיז את הרגל..? שוב אני מקדימה את המאוחר חחח למה היא והארי לא ביחד? ואיך מיקי בחודש רביעי ואפחד לא שם לב? חחח טום חזר לשתות? חחח אם היה בחיים האמיתיים זה היה צריך להיות ההפך, סיי נו מור אהבתי ממש חלק מהציטוטים, את הופכת את זה לכזה מרגש
יש הרגשה של סוף.. כמה פרקים נשארו? תהיה עונה שנייה או משהו?>< אניווי ממש אהבתי! תמשיכי ככה

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifכןןן בהתחלה

כמעט כתבתי ריאן ריינולדס חח והוא ממש חתיך
ההורים שלהם? לא חשבתי על זה וזה סתם היה ממלא את הפרקים הם לא כאלה חשובים.. נו דיברו איתם וזה והם גרים גם רחוק, תאמת זה כאילו קראת את המחשבות שלי כי רציתי להכניס אותם בפרקים הבאים. אפשר להיות חודש רביעי ולא ישימו
, המורה שלי הייתה ואנחנו כזה "מההההה??" כשהיא סיפרה לנו היינו בשוק כי היא נראתה רגיל... אממ יש מצב לעונה שנייה הבעיה היא מתי אני אפרסם חחח כי עוד חודשיים אני Out חחחחחחחח הצבא לוקח אותי לשנתיים
לא נשארו עוד הרבה פרקים...
U

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חח די להתבכיין. בדצמבר? ../images/Emo195.gif

יואו את תהיי חסרה פה חחח

Mcflymylife

New member
יא תעשי עונה שניייה ^

זה לא כייף אח " כ להתחיל פיק חדש ולהתחיל הכל מהתחלה משעמם ^^ תעשששיייייייייייייי עונה שניה 33 >

גרבע

New member
../images/Emo105.gif *_*

ידעתי שהיא תחיה
"ואוו, לתבוע... אולי נעשה את זה?" דני הציע."

גרבע

New member
../images/Emo105.gifוהחלק השני-

הו כמה צפוי מיקי ודני מאורסים
שונאת אותך. איך את תמיד מפסיקה באמצע?!

m o r 1 0 2

New member
מאייי חיה#$^&&%$$DDD:../images/Emo168.gif

חח איזה כבר מתה מעייפות אבל ניראלך זה הדבר שיימנע ממני לקרוא
גמככה,אני חייבת לקרוא,כי אם לא זה יהיה ביום חמישיXDD כי שני שלישי אני נוסעת ורביעי המפגשD: טוב די לפחות וישר לעניין:
פרק|33
"הייתה רשלנות רצינית מצד השוטרים שהביאו אותה לפה" הוא אמר. "החברה שלכם לא מתה". אחח,מה אמרתי וידעתי מההתחלה?!?(אני פשוט גאון,טוב זה היה צפוי
) ישששש,מאי חיה@#$%^& חח,איזה הקלה זה בשביל כולם ובמיוחד עבור דאגי,זה כאילו נס משמים
אין לך מושג איך זה לא להרגיש את הרגליים שלך, איך זה לא ללכת, לא להיות מסוגלת לרקוד יותר, תמיד להיעזר באנשים אחרים. את מרגישה שאת מאבדת חלק מעצמך, תמיד תלויה באחרים וזה נורא! טוב אמרתי לך שאני כבר אוהבת את התיאורים הדרמטיים האלה,בפרקים הקודמים זה היה של טום
אני מתה על זה
,תיאורים יפים,האמת כואבת והעצובה,אך בלית ברירה אנו נאלצים לחיות איתה על הצד הטוב יותרD: איזה חמודות הםD:,הם היו מוותרות על הלהקה למענה,זה פשוט מדהים..
אגב,את יודעת שיש להקה שאני מאוד אוהבת ויש להם מתופף שפעם לא הייתה לו יד? פה המצב הוא הפוף,המצב שלה יותר טוב,כי בלי יד זה יותר גרוע!! פרק ממש יפה
התיאורים כמובן שרק הפכו אתזה ליותר יפה,והוסיפו
אני אהבתי הכל
הקטע של מאי היה צפוי בעייני אבל עדיין מרגש לקרוא ולגלות
פרק 34
מה שאת עושה לי... ללב שלי... אף אחת לא עשתה עוד ואני ממש לא רוצה שזה יעלם ס'חמודד דאגיי
@@@$&$%*#@&! יוו,גרמת לי להתאהב בו עוד יותר
הייתי רוצה להיות ב
שלו
^ "את חייבת לי 40 פאונד" דני אמר.
,חח אהבתי את הקטע של התחרות בין אשלי והארי וההתערבות בין מיקי לדניXDDD אבל הגזמת במחירXD(טוב נו,יש מהXD Pink Widow-מזה אומר? לא הבנתיXD ואת רוצה להגיד לי שפה את מסיימת ת'פיק?או עומדת לסיים? כי אני עצובה
הקטע של טום ולקס לא משמחףאבל אני מקווה שהכל יחזור להיות טוב יותרD: עאעאעא,דני ומיקי
אני... בחודש הרביעי" אחח,עוד פעם ידעתיXDD גם זה היה צפוי,בקטע שהיא שאלה את דני אם הוא רוצה ילדים^ עוד פעם פלשבאק מ"לא רק ידידים" אני זוכרת שמיקי הייתה בהריון והיא עשתה הפלה? נכון..תגידי לי שזה משהו בסגנון,כי אני ממש זוכרת!! אני ממש ממש ממש אוהבת שמדווחי על הדמויות מה קורה איתם בסוף הסיפור,בדיוק כמו ברוב הפרקים האחרונים של סדרות או סוף של סרטים
עשית אתזה בצורה ממש יפהD:
דעה סופית|טיפש|
חיכיתי 4 ימים,היה קשה,אבל זה היה שווה לחכות
כ"כ אהבתי@#$%,בשיא הרצינות,אני כ"כ מרגישה את ההשתפרות שלך מפרק לפרק ובכלל בצורה מדהימה
הסוף היה בכלל מדהים! אני כמובן מחכה להמשך,קצת עצוב שזה עומד להסתיים
אוף,אני לא עומדת בדברים שנגמרים,הכל יפה ומדהים אבל גם עצוב שזה נגמר,אני זוכרת שכמעט בכיתי בפרק האחרון של "גיבורים" הפרקים האחרונים הכי יפים
תתכונני לחפירה מהגינהום בפרק האחרון
|
שיהיה לילה מעולה,כבר חצותXD
נהניתי מכל שניה
מכל מילה,מכל תיאור,מכל דמות

למעלה