איפה אפשר לקנות עוגיות מזל

SUMMER8

New member
../images/Emo194.gif איפה אפשר לקנות עוגיות מזל ../images/Emo35.gif

מקוה שהגעתי למקום הנכון. אני רוצה לקנות עוגיות מזל סיניות (אתם יודעים, העוגיות עם משפטי חוכמה בתוכן), אבל לא מוצאת קונדיטוריה שמכינה אותן. האם מישהו יודע איפה אני יכולה לקנות עוגיות כאלה, באזור ת"א ? תודה מראש למשיבים

hofnoan

New member
אולי כדאי אם כבר לשאול איך מכינים? ../images/Emo13.gif

אני תמיד רציתי לדעת איך לכל הרוחות אופים בצק עם נייר בפנים והוא לא נשרף חחח

SUMMER8

New member
../images/Emo6.gif נראה לי מסובך מידי...

לא בא לי להתעסק עם כל האפיות האלה... בא לי לקנות

hofnoan

New member
אגב תמיד רואים בסרטים

שהם בכלל לא אוכלים את זה וזה סתם גימיק כזה. יש לי הרגשה שזה בכלל לא טעים וזה בצק מקמח ומים רק בשביל הקטע חח

SUMMER8

New member
חחחחח יש מצב... ../images/Emo3.gif

אף פעם לא טעמתי את זה... פשוט צריכה את זה בשביל איזה רעיון שעלה לי למתנה :)

bali

New member
מנהל
מתכון לעוגיות מזל

מזהירה שזה הרבה עבודה, וצריך גם לעבוד מהר. הטעם לא ממש שווה את העבודה, הגימיק אולי כן. מתכון: עוגיות מזל רכיבים: 4 כפות שטוחות של קמח 1 כפית קורנפלור 3 כפות סוכר 2 ביצים 50 גרם מרגרינה או חמאה מומסת חבילת עטרות נייר (מנז'טים) גדולים מספיק כדי להכיל עוגיה (מס' 4) אופן הכנה: חשוב מאד להכין מראש את פתקי המזלות ולא לשכוח לכתוב עצות עם הרבה הומור ולהניחם בהישג יד!! לכתוב בעט כדורי ולא בטושים או עטי ג'ל שהצבע עלול לרדת מהם בזמן האפייה. אפשר להדפיס את הפתקאות במחשב. שמים בקערה את הקמח, הקורנפלור והסוכר. מוסיפים את הביצים והמרגרינה המומסת ובוחשים היטב עד לקבלת עיסה דלילה במרקם דומה לזה של חלב ממותק משומר. משמנים תבנית אפייה במרגרינה ומרפדים בנייר אפיה אשר משמנים גם כן (או שמשתמשים במשטח סיליקון לאפייה). יוצקים כמחצית מכמות הבלילה על נייר האפייה ומורחים בעדינות עד ליצירת שכבה אחידה ודקה של התערובת. אופים את התערובת בחום בינוני נמוך (150 מעלות צלזיוס) במשך 4-6 דקות, עד שצבע הבצק הוא בז' בהיר והשוליים מתחילים להשחים מעט. מוציאים את התבנית וקורצים עיגולים בקוטר 7-8 סנטימטר בעזרת כוס מזכוכית דקה או חותכן עגול גדול. מתקבלים 7-8 עיגולים מכל תבנית. בשלב זה העבודה צריכה להיות מהירה מאד. מהרגע שחותכים את העיגולים צריך להזדרז כי יהיה ניתן לעצב את צורת העוגיות רק כל עוד הבצק חם וגמיש: שמים במרכז כל עיגול פתק מזלות ומקפלים את העיגול לשניים מבלי להדק את הקצוות. (יתקבל חצי עיגול). מחזיקים בחלק העגול של העוגיה ומשעינים את מרכז הבסיס הישר על הדופן של הכוס עמה קרצנו עיגולים. (אם משתמשים בחותכן לוקחים כוס זכוכית רק בשביל שלב העיצוב) לוחצים את קצוות העוגיה כלפי הדופן, והעוגיה מתקפלת לשניים. מקרבים את שני קצוות הבסיס זה לזה וכך נוצרת צורת הקונכייה של העוגיות. מניחים כל עוגיה בעטרת נייר כדי לשמור על צורתן של העוגיות וכדי שלא ייפתחו בזמן האפייה. מחזירים את העוגיות שבתוך המנז'טים לתנור ואופים במשך 12-15 דקות עד שהעוגיות מזהיבות-משחימות. מצננים את העוגיות ומגישים.

bali

New member
מנהל
אני מצאתי באיזו מעדנייה בי-ם אבל זה היה מקרי

אני לא חושבת שבד"כ מוכרים עוגיות מזל סתם לקונים, אלא משהו סיטונאי למסעדות סיניות וכאלה. אני מניחה שמוכרים בכמויות גדולות. שווה לחפש בגוגל.

apple sauce

New member
בקניון הגדול בפ"ת

מוכרים אותן בקומה 1 (לייד הסופר) בדוכן סושי. אאל"ט 2-3 ש"ח ליחידה...

apple sauce

New member
אני חושבת ש "אושי אושי"

זה ממוקם בקומה הראשונה, בסמוך לשופרסל, סבארו, בורגראנץ'. זה פשוט סושי בר באמצע הקניון, ויש להם צנצנת על הבר עם עוגיות מזל.

Noaal

New member
יש חברה שמייצרת כאלה שנמצאת בקיריית שמונה

(לא זוכרת איך קוראים לה), שניתן להזמין ממנה באריזות אישיות, גדולות, קופסאות ואיזה מסרים שרוצים.

שירהק1

New member
פעם אחרונה קניתי

בפעמית סטור...איפה שכל החד פעמי. אז היה להם

למעלה