השבוע שעבר

../images/Emo194.gif השבוע שעבר ../images/Emo194.gif ../images/Emo101.gif

ראשון - שני - שלישי - רביעי - חמישי - שישי - שבת - שבוע נעים לכולם

Mori C

New member
../images/Emo41.gifאני../images/Emo9.gif

יום ראשון - שיעור גיטרה
יום שני - נשארתי בבית עם דודים שלי מקנדה
יום שלישי - סיימנו ב-12. יום רביעי - הייתה לנו מסיבת סיום ממש מגניבה! היה ממש כיף! D: יום חמישי - יום חופשי, לא באנו לבי"ס בגלל שחזרנו מהמסיבה בערך ב-1 בלילה אז עשו לנו יום חופשי. יום שישי - חילקו לנו תעודות , והתעודה שלי טובה! והלכנו לבריכה והיה ממש כיף! D: יום שבת - בבית, נחתי
שבוע נעים לכולם

DontWakeMeUp

New member
זה יהיה קל D:

ראשון - כלום שני - כלום שלישי - נארה לי שכלום חח רביעי - כנ"ל חמישי - אמממ...היה משהו בבית ספר לא זוכרת XD שישי - היה מלא. מכירת ספרים בבית ספר ומסיבה בערב היה כייייף! שתיתי פעם ראשונה על בטן ריקה! [טוב לא תכננתי לשתות זה היה ספונטני] אבל היה כ"כ כיף ושתיתי את זה גם נקי זתומרת בלי לערבב עם איזה מיץ או משהו. ולא קרה לי כלום רק קצת כאב ראש לאיזה 10 דק' וזהו! היה כיף. שבת - ישנתי בעיקר יו נואו אחרי המסיבה וזה. סקסי או לא סקסי?
סקסי.

3has3

New member
../images/Emo153.gifאניD:

ראשון - אממ אההה חזרתי אחרי חצי מהיום שליD: למדתי רק ארבע שעותתתתתתתת הייתי אמורה שמונהXD בצהריים חברה שלי באה אליי ובחמש נסענו לרחובות כי היה לי רופא שיניים והיא באה איתיD: שני -היה לנו טיול לפארק אתגרים באשדוד משמונה עד שתיים וחציD: פאק! היה מכוניות מתנגשותD: שלישי - לא יודעתX: רביעי - היה יום ספורטXD חמישי - כלום שישי - היה לנו איזה מופע כזהD: בזבז את כל היום^^ שבת - כלום:]

NoAmItA ChAn

New member
שבוע היסטוריוני במיוחד

ראשון - כלום. שני - התחלתי ללמוד להיסטוריה. שלישי - חרשתי להיסטוריה. רביעי - לחרוש להיסטוריה. חמישי - בגרות בהיסטוריה + שיעור גיטרה. שישי - כלום. שבת - כלום.

למעלה