התחדשות והמלצה חמה!

m i a u

New member
../images/Emo194.gifהתחדשות והמלצה חמה!

פעם שניה שאני מזמינה לקים מאיביי ואני חייבת להמליץ לכן על מוכר! החנות נקראת-Top nail shop ושם המוכר-beautyzone2007 הנה הלינק: http://stores.ebay.com/topnailshop מחירים: ESSIE 3.99$ OPI 4.99$ צ'יינה וקולור קלאב בערך 3$, תלוי בסוג הלק ובמבצעים. המשלוח עולה 4.5$ על הלק הראשון,כל לק נוסף 2.5$. והפרט הכי משמח-ב2 הפעמים שהזמנתי החבילה הגיעה אליי תוך פחות משבוע
!!!!

m i a u

New member
../images/Emo23.gifונעבור לתמונות!

מימין לשמאל- ORLY-lift my veil (מעוניינת להחליף אותו,הוא בהיר מידי בשבילי-חיפשתי משהו יותר כהה. השתמשתי בו רק פעם 1) ESSIE-my private cabana-מאוהבת בצבע הזה!נורא עדין וטבעי ESSIE-rudge filling-בייס שאמור להחליק את הציפורן ולמלא סדקים,טרם נוסה COLOR CLUB-love em' leave em'-הולוגרפי עדין עם גוון ברונזה COLOR CLUB-fasshion addict-הולוגרפי סגול,נראה פשוט הורס בשמש, אני מאוהבת!!!

m i a u

New member
../images/Emo20.gifוהתחדשות קטנה מהארץ

מחזק של סאלי הנסון שמבטיח ציפורניים ארוכות יותר תוך 5 ימים! ושמן הזנה לעור שמסביב לציפורן של WET N WILD-עכשיו במבצע-10ש''ח

תולי01

New member
תתחדשי ! איזה התחדשויות כיפיות ../images/Emo13.gif

כל הלקים ממש יפים והסגול ההולגרפי של קולור קלאב אהוב עליי במיוחד
ותודה על ההמלצה

Angel Of Moon

New member
תתחדשי!

ואם אפשר תעדכני אחרי שימוש לגבי שניהם ? ראיתי את השמן הזה אבל משום מה לא קרץ לי... חח.. חוצמזה שלבוסית שלי היה את המחזק הזה של סאלי הנסון והיו לה את הציפורניים הכי חלשות EVER, מצד שני היא כמעט בת 60
אז אני לא יודעת....

Ultra marine

New member
ואי ואי ואי!!!

הפשן אדיקט מעלף! הוא מעין סגול עדין אפרפר שכזה שהדו-כרום בו פשוט אין מילים! גם בתאורה הכי רגילה רואים את הדו-כרום אבל הוא עדין כזה. לדעתי הוא לק עדין עם טוויסט. והשני של קולור קלאב נמצא אלי ברשימה

רוני325

New member
../images/Emo45.gifלגבי המוכר מאיבי הוא באמת עשר

הזמנתי ממנו כמה פעמים.. ולגבי ההחדשויות שלך הן ממש יפות תתחדשי..

RUTHIE1

New member
טוב לקחתי ברצינות את ההמלצה...../images/Emo3.gif

אני עושה עכשיו הזמנה של: OPI DIM SUM PLUM (מזמן שמתי עליו עין) OPI Japanese Rose Garden OPI Tropical Punch (אהבתי אותו בבלוג תוקית...מכירות? איך הוא?) ו- בסוף נכנעתי...אנגורה רקדי של אסי. לא מתה על הפורמולה אבל הצבע הזה כ"כ מיוחד...

RUTHIE1

New member
יצא לא זול...130 ש"ח ל-4 בקבוקים

מהמוכר ש-m i a u המליצה עליו. האמת שלא יודעת עוד כמה זמן ייקח להם להגיע אבל מבחינת שירות הוא היה אחלה - שיגעתי אותו עם שאלות וברגע האחרון עוד ביקשתי להחליף לק אחד באחר והוא הגיב מהר מאוד ועוד אמר תודה בסוף...
נשמע אכן נחמד ביותר. יאללה, פעם אחת...

RUTHIE1

New member
../images/Emo49.gif ותתחדשי...../images/Emo9.gif

מה את הזמנת? לקחת לי משהו גם?

RUTHIE1

New member
מעולה!!! השלמת לי את מה שרציתי

תודה מהממת! עוברת למייל...

Marble Arch

New member
הטרופיקל פאנץ' הורס!

קניתי אותו בעקבות הפוסט של תוקית והוא מיוחד ויפה! וגם שני הגוונים האחרים מהממים בעיניי, פייבוריטים חזקים! יש לך הזמנה מושלמת!

RUTHIE1

New member
תודה ../images/Emo24.gif פחדתי שהוא יהיה לי נועז מדי

אני די שמרנית בלקים... את הבסקט קייס של אורלי למשל מרחתי פעם אחת ונראה לי שאחפש לו בעלים חדשים...

למעלה