מפגשלושים!!!!

../images/Emo194.gif מפגשלושים!!!! ../images/Emo194.gif

כמו שאמרתי- השארתי את השרשור פתוח להצבעות עד יום שבת, כלומר היום. והרוב הצביעו ל יום שני, 21.4 כלומר זה היום של המפגש שלנו
אז מה בתוכנית? ככה, קניון עזריאלי לא בעד מפגשי פורומים אצלהם על הגג, ובדר"כ הם סוגרים אותו, או לחילופין פשוט מעיפים כל בן אדם שמסתובב בחבורות ונראה כאילו הוא מעריץ להקה מסויימת/ רץ בצעקות ברחבי עזריאלי כדי לחבק מישהו שהוא לא ראה הרבה זמן. . ככה שעזריאלי לא ממש בא בחשבון, עד כמה שזה נוח, וזה נוח.. לכן, אני חושבת שעדיף ואפילו כדאי לעשות את המפגש פורום איפה שעשינו בפעמים הקודמות שזה בדיזינגוף סנטר בתל אביב. אפשר להפגש מתחת לגשר הגדול של עזריאלי, מול הקניון (איפה שיש טונות של תחנות אוטובוס..) בשעה 10 בבוקר, ולקחת משם קו 63 שלוקח עד לדיזינגוף סנטר! ולעשות כיף חיים שמה. למאחרים למיניהם/ אנשים בלי חוש כיוון בכלל וכו' וכו' אתם יכולים לשלוח לי מסר ואני אתן לכם את מספר הטלפון שלי לכל בעיה שתהיה. מה אתם אומרים על זה אנשים? מתאים דיזינגוף סנטר או לא? כי אני פשוט לא חושבת שאנחנו אפילו נוכל לדרוך בעזריאלי

LoveYourHate

New member
לכל האנשים שמעוניינים להפגש בעזריאלי

אני אחכה לבנות אם אתן רוצות בעזריאלי רק בבקשה תודיעו שאני לא אחכה סתם.. אם מישהי רוצה להפגש איתי שם.. תודיעו לי בבקשה אם אין לכן את המס' שלי תשלחו מסר ואני אתן לכן.. אחרי שנפגש בעזריאלי נפגוש את שאר הבנות בתחנה למטה.. או כבר בסנטר..

i am777

New member
סבבה לגמרי בדיזינגוף

אני תמיד מסתובבת באזור הזה. זה אפשרי להגיע ישר לדיז' או שלבוא לעזריאלי?...

i am777

New member
../images/Emo35.gifיש לי שאלונתת...

אממ... זה בסדר אם אני אבוא לתומר בשעה 10 ורבע?...

בסנטר זה מצויין.

אני אבוא ישירות לשם, ככה שמי שרוצה את הפלאפון שלי רק תשלחו מסר ואני אתן לכם.

אוקיי בואו נעשה ככה:

כל מי שלא רוצה להגיע לבד לסנטר/לא יודע איך שרשרו לכאן
כדי שאני ואופק נדע לחכות לכם. במידה ואין לכם את הטלפון שלי או של אופק אני אשלח לכם מסר עם הטלפון כל בעיה שתהיה. מקום המפגש בסנטר: תומר! זוהי הכניסה דרך קסטרו (לא זוכרת את השער) מכיוון רחוב קינג ג'ורג'. מי שבא לבד וכן לוקח 63- הכוונה היא לרדת מקו ש63 ואת תראו את קסטרו ממולכם בצד ימין (אלכסוני שכזה..) זוהי הכניסה הראשונה לסנטר אם יורדים ב63. לכל מי שבא ולקוח קו 5- פשוט תלכו ישר ותפנו ימינה לרחוב קינג ג'ורג'. אתם יכולים גם להכנס בכניסה הישירה לותך קסטרו. מקווה שהייתי ברורה מספיק.

DashX

New member
בסנטר הכי טוב

יש שם הכי הרבה מה לעשות. אני אגיע ישירות לסנטר ושני, אפשר את הטלפון למקרה שאני לא אמצא אתכם

AviTal41

New member
יאאא מה זה בא לי לבוא...

=חזרתי לפני יומים מטיול שנתי של שלושה ימים= מה זה באל לי לבוא אבל לא נראה לי שאני יצליח ... :\ 1. כי אני מפיקה בפסטיבל בשקל אצלי בעיר ואני לא יודעת אם הם יצטרכו אותי ביום הזה או לא... 2. אני לא כל כך חושבת שיסכימו לי לנסוע לבד לת"א...

LoveYourHate

New member
תראי תנסי..לא יהרוג אותך לנסות נכון ?../images/Emo3.gif

אם את עסוקה אין טעם שתוסיפי עוד משהו על עצמך.. יהיו עוד מפגשים... והרבה אני מבטיחה לך
ובהצלחה עם ההפקה

AviTal41

New member
ניסיתי ובדקתי

והבעיה זה לא הפקה זה יומולדת לחברה הכי טובה שלייי :\\ חיכתי שהיה מפגש וזה נופל דווקא ליומולדת של חברה שליי ...:\\ אוףף...

INBAR1116

New member
לא אל תעשו לי את זה......./images/Emo7.gif

אני מזה רוצה לבוא ויום שני ושלישי אני לא בבית כל יום אחר היה מעולה.... אני מתה לפגוש אותכם אבל לא יוצא כי כל מפגש אתם מפילים על יום שאני לא נמצאת...

למעלה