BuddhaForScarlett
New member
../images/Emo194.gif מפגשלושים!!!! ../images/Emo194.gif
כמו שאמרתי- השארתי את השרשור פתוח להצבעות עד יום שבת, כלומר היום. והרוב הצביעו ל יום שני, 21.4 כלומר זה היום של המפגש שלנו
אז מה בתוכנית? ככה, קניון עזריאלי לא בעד מפגשי פורומים אצלהם על הגג, ובדר"כ הם סוגרים אותו, או לחילופין פשוט מעיפים כל בן אדם שמסתובב בחבורות ונראה כאילו הוא מעריץ להקה מסויימת/ רץ בצעקות ברחבי עזריאלי כדי לחבק מישהו שהוא לא ראה הרבה זמן. . ככה שעזריאלי לא ממש בא בחשבון, עד כמה שזה נוח, וזה נוח.. לכן, אני חושבת שעדיף ואפילו כדאי לעשות את המפגש פורום איפה שעשינו בפעמים הקודמות שזה בדיזינגוף סנטר בתל אביב. אפשר להפגש מתחת לגשר הגדול של עזריאלי, מול הקניון (איפה שיש טונות של תחנות אוטובוס..) בשעה 10 בבוקר, ולקחת משם קו 63 שלוקח עד לדיזינגוף סנטר! ולעשות כיף חיים שמה. למאחרים למיניהם/ אנשים בלי חוש כיוון בכלל וכו' וכו' אתם יכולים לשלוח לי מסר ואני אתן לכם את מספר הטלפון שלי לכל בעיה שתהיה. מה אתם אומרים על זה אנשים? מתאים דיזינגוף סנטר או לא? כי אני פשוט לא חושבת שאנחנו אפילו נוכל לדרוך בעזריאלי
כמו שאמרתי- השארתי את השרשור פתוח להצבעות עד יום שבת, כלומר היום. והרוב הצביעו ל יום שני, 21.4 כלומר זה היום של המפגש שלנו
![](https://timg.co.il/f/Emo9.gif)