סיכום שבועי

../images/Emo194.gifסיכום שבועי../images/Emo194.gif

יום הכי טוב בשבוע: יום הכי פחות טוב בשבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו לא טוב שקרה השבוע: משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: אמן/להקת השבוע: איש השבוע: ספר השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: מאכל השבוע: ציטוט משיר שאפיין את השבוע: תמונת השבוע: תוכנית לשבוע הבא: משהו שבא לכם להוסיף-

Ayelet 363

New member
סכמ"ש

יום הכי טוב בשבוע: שישי יום הכי פחות טוב בשבוע: - משהו טוב שקרה השבוע: עוד שיעורי נהיגה... משהו לא טוב שקרה השבוע: טעויות נוראיות בשיעורי נהיגה, געגועים לאחותי... דיכאון ושיעמום, אני מתביישת להתקשר לחברות ונשארת רוב הזמן בבית. ודווקא נראה שלאחותי ממש טוב, ואני פשוט עצובה ומתגעגעת לחברה הכי טובה שלי, שגרה איתי בבית 18 שנים. משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: נשארתי כל-כך הרבה זמן בבית, כך שכשיצאתי מהבית בשבת שעברה השמש הכאיבה לי! אמן/להקת השבוע: גלי. איש השבוע: ג'וס ווידון. ספר השבוע: Dragon Keeper מאת רובין הוב. תוכנית השבוע: יומני הערפד, על טבעי, גלי, איך פגשתי את אמא, התחלתי לראות את מכושפות בפעם הראשונה, אחים ואחיות, בונז, קוגר טאון, פלאש פורווארד, הוואי 5-0, אחת שיודעת ודולהאוס. סרט השבוע: הג'וב האיטלקי. מאכל השבוע: גלידה, עוגה וברוקולי עם גבינה. ציטוט משיר שאפיין את השבוע: - תמונת השבוע: - תוכנית לשבוע הבא: 1- לעשות עוד שיעורי נהיגה. 2-לנסות להתגבר על האובססיה שלי לבאפי ואנג'ל. 3- להפנים את העובדה שייתכן שלעד אהיה אובססיבית לבאפי ואנג'ל. משהו שבא לכם להוסיף: -

למעלה