סכמ"ש יפני

veredmp

New member
../images/Emo194.gif סכמ"ש יפני ../images/Emo194.gif

אין באמת שום קשר בין הסכמ"ש לבין יפן, אבל האייקון חמוד ומליון שנה לא השתמשתי בו
שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: מתכוונים לצפות בקדם אירוויזיון ביום שני?

סתיוי17

New member
יפני? ../images/Emo6.gif מסכמ"שת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): כל ה'הופעה כמובן.. נדבקתי במיוחד ל"מה עשית", "חדשות טובות", ואני מנסה לשחזר את טיפה טיפה ולא מצליחה >< שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): אביתר בנאי - אבא טוב עידן רי'יכל - הינך יפה, שובי אל ביתי, שושנים עצובות "מילים" של הראל סקעת לקדם אירוויזיון תמונת/פליקס השבוע: - בתקווה שרביד תעלה את התמונה עם מירי, אז זו התמונה
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: הסרט סיפורי דגים ציטוט/י השבוע: "שאול טשרניחובסקי הי'ה דון ז'ואן לא קטן.." -"נו, בטח, עם כזה שם של קאליבר? איזה באסה זה בטח לחפש אותו בפי'יסבוק.." - שיעורי ספרות תופסים עומק מיום ליום איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: כל השבוע הי'ה מעולה.. התחיל ביומולדת, עבר להופעה והיום חברה טובה שלי חזרה לבי'ה"ס אחרי ארבעה חודשים בבית חולים.. עשה לי את החודש. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: באמת שכלום :) משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: יומולדת לועזי
לצפות במונולוגים-דיאלוגים של חברים ממגמת תיאטרון, אופרה- "הסבל מסיצילי'ה" עם מגמת ספרות, וטיול בירושלים בעקבות משוררים -י'הודה עמיחי - גם ממגמת ספרות. :) האם פגשתם את מירי השבוע? האם הי'ה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: נו, חפרתי למטה
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: תודה. שאלת בונוס: מתכוונים לצפות בקדם אירוויזיון ביום שני? זה יוצא על האופרה אז אני מאמינה שאקליט או משהו.. שבת שלום לכולם

veredmp

New member
מה רע ביפני? ../images/Emo3.gif

אהבתי את ההסבר לציטוט השבוע

סתיוי17

New member
חלילה, אני חובבת מלוכסני עיני'ים ידועה

ו, טוב, גדרה, את יודעת..

veredmp

New member
שזה כנראה גם מסביר למה

המורה שלך קונה לך מתנה ליומולדת

שבת שלום.

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):הדיסק החדש. כמובן שהוכחה. כל הזמן חושבת עם עצמי אם הוא מתאים לחתונה. 2 כוכבים. אסופים. סיפור של אהבה. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):Like the Way - Eddy Watta\ Rude Boy - Rihanna\Tik Tok - Kesha כמובן גם השירים של הראל לאורוויוזיון. תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: חטופים. התוכנית על עמית קדוש. עספור. התמכרתי. 102 אתמול - קוטנר אירח את איה כורם. ציטוט/י השבוע:יש תאריך . יש מקום. יש חתן וכלה. קולולולו.אני קוראת בתנ"ך שלי- מתחתנים 2010. את היית קונה את הבושם של אייל גולן??? איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:יום ד' קבלתי הההההמוווון מחמאות על העבודה שלי בבית ספר.גם מהמנהלת. מוי כיף.עושה טוב לאגו. יום שלישי סגרנו באופן רשמי עם גן אירועים. יש תאריך לחתונה. קולללו. היום רואים את עדי אשכנזי. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:אתמול הרגשתי רע. חולשה אדירה. כאילו עומדת להתעלף כל רגע. חום ודיאטה לא הולך ביחד. לראות מה לך בעזריאלי אתמול בפתיחה של H&M . זו רק חנות בגדים.
עצוב. ממש קיוויתי שאריק, הילד שנפצע בנתיבות ממונית בזמן שרכב על אופניו, יצא מזה. עצוב שנפטר. הזהרו שם בכבישים. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:הופעות הן של עינב ג'קסון כהן ביום ראשון, פאניק אנסמבל, וכמובן מירי. ומתחילים להפגש כבר עם דיג'י וצלמים. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-מחכה לשבוע הבא. א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: חתונה. במילה נוספת- מהממם. שאלת בונוס: מתכוונים לצפות בקדם אירוויזיון ביום שני?בארור- רק מילים צריך לנצח.

וכמובן שבתוכניות גם האח הגדול- הלילה שאחרי

אלירז
לייני
התגעגעתי. סער
. לא השתנה.

שירי השבוע לא של מירי

ליהי עטר- הקאבר שהיא עשתה - איתו לנצח לביצוע של קרח תשע מדהים. התאהבתי.

veredmp

New member
../images/Emo209.gif אם כבר יפני אז עד הסוף ../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "יום ראשון" לא יוצא מהרדיו ומהראש שלי
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): כל מיני יהודית רביץ
תמונת/פליקס השבוע: מהסקיצות הראשונות לאתר ששמו בפייסבוק
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: היתה היום ברשת ג' תכנית עם דודו פישר והוא ממש פרגן למירי. הוא אמר שהקול שלה כל כך טוב שלא משנה מה היא שרה, העיקר שהיא שרה (לא ציטוט מדוייק) ואז שמו את "יום ראשון". מה שגרם לי לחשוב שדואט שלהם יכול להיות ממש מיוחד.
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום רביעי נפגשתי עם חברים, יום שני הופעה של ליידי DAY בתמונע
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הופעה
האם פגשתם את מירי השבוע? לא
שאלת בונוס: מתכוונים לצפות בקדם אירוויזיון ביום שני? לא החלטתי. אם אהיה בבית מניחה שאצפה.

tomgirl21

New member
מסכמתתתת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): חדשות טובות,יום ראשון,באה אליכם... שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): מלח הדמעות-אביב גפן,יש לך אותי-אביב גפן, תמונת/פליקס השבוע: אין לי... תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: האח הגדול-חוזרים הביתה,החטופים... ציטוט/י השבוע: אין לי... איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: ישנתי כמעט כל השבוע אצל חברה ברמת גן שעברה ניתוח אז שמרתי לה על הכלב... היה ממש נחמד,בתור אחת שגדלה עם כלבים ושעכשיו לא מגדלת כלב ולגור מס' ימים עם כלב בבית,זה כיף:) משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: חולשה,ועייפות...העיקר שהשבוע נגמר.. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: יום חמישי הופעה של אביב גפן באלנבי,יום שישי הופעה של מירי מסיקה ביפו :) האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: לא פגשתי... סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: כלבלבי:) שאלת בונוס: מתכוונים לצפות בקדם אירוויזיון ביום שני? כן,מתכוונת לראות...

tomgirl21

New member
שכחתי להוסיף..ביום שהעלה לי את מפלס המצב רוח.

יום ראשון היתה הופעה של אביב גפן בזאפה,והוא שר את השיר שלי,היה מרגש... :)

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע של מירי נטלי שיר השבוע לא של מירי בחורים כמוך -מיכל אמדורסקי תוכנית חטופים סרט איש העכביש תוכנית רדיו איה כורם מתארחת אצל יואב קוטנר יום שני משחק כדורסל והיום בילוי עם חברה+קניית דיסקים מחכה יום הולדת שבוע במילה אחת סבבה

מסכמת.. זה יהיה קצר..../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): מה עשית (כבר התחלתי ללמוד אותו בגיטרה - כולל הפתיחה) שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): אינתא עומרי - טכנית הוא לא שלה.. עדיין.... תמונת/פליקס השבוע: לא מדברים על זה... תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: למי היה זמן לזה בכלל ציטוט/י השבוע: "עם כריות בתחת ועגלה של סופר" אני ושיר מתכוננות לבוחן בתנ"ך איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: אתמול.. כל כך אתמול! המשפחה המורחבת + ערב גמר + הופעה של מירי = מתכון בטוח ליום קסום! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: לא מדברים על זה... רק יכולה להגיד שהיום! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: תחרות רובוטיקה - הפרויקט מגיע לשיאו וויש מי לאק! האם פגשתם את מירי השבוע? וואו! מירי מהממת מכל הבחינות! ובסיכום שלי שכחתי לומר לה תודה ענקית על ערב ענק! מירי התאהבתי בך שוב! סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: up&down (אמנם לא ממש מילה אחת אבל תתמודדו... שאלת בונוס: מתכוונים לצפות בקדם אירוויזיון ביום שני? לא! אני בהיכל נוקיה וכולם מוזמנים - אנחנו שם בימים שני ושלישי תבואו לעודד יהיה מגניב!

איריס מ

New member
מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): האלבום "חדשות טובות" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): שירים של לואיס מיגל. תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: גלגל"צ ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: שני, שלישי, רביעי באילת. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אין משהו מתוכנן. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: שרבי. שאלת בונוס: מתכוונים לצפות בקדם אירוויזיון ביום שני? יתכן שכן.

oranitoosh

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): " שתי גדות" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "הנה באתי הביתה" -איתי פרל ודנה ברגר תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: עספור... ציטוט/י השבוע: היה יותר מידי.. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: מוצ"ש- ההופעה של מירי, ויום חמישי- שיעור פסיכו מצחיק במיוחד.. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: הציון שאני צריכה להוציא בשביל ללכת ללמוד בנתניה..חחחח... יהיה טוב
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לסיים אותו כמה שיותר מהר.. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: היה מדהים!! איזה הופעה!! סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מהיר שאלת בונוס: מתכוונים לצפות בקדם אירוויזיון ביום שני? בתקווה שאני אספיק להגיע

למעלה