תמיד מתערבים..
אחי הבכור התערב בחינוך של ההורים שלי איתנו ועד היום זה ככה,הוא בן 35, והוא חושב עוד שהוא יכול לחנך את אחי בן ה-32,ואת אחי בן ה-29 הוא מטיף לו וצועק עליו כאילו הוא אבא שלו,גם אותי ואת אחי הקטן הוא מנסה "לחנך",אבל לא מציק לנו כמו שהוא מציק לאחי בן ה-29...לו הוא הכי מציק משום מה... אחי בן ה-32,אליו אני הכי קשורה(הרגע חזרתי מאצלו,ד"א..)כל הזמן היה מתערב לטובתי,לאחרונה הוא פחות מתערב,הוא לא מתערב לרעתי אף פעם,הוא פשוט מעדיף לשתוק כדי לא להרוס את היחסים המיוחדים שנוצרו בינינו בגלל שתמיד תמך בי,אבל כשאני והוא לבד בלי ההורים,הוא מחנך אותי בדרך שלו,לפני יומיים שאלתי אותו:"אתה אוהב אותי למרות ה-1001 דפקטים שלי?" אז הוא אמר:"כן,לאט לאט אני אתקן לך אותם..." חחחחח ההורים שלי לא אוהבים שאנחנו מתערבים בחינוך שלהם,רק לאחי הבכור הם מרשים כי יש לו בד"כ ת'ראש שלהם והוא נורא קשוח ויש לנו נטיה להקשיב לו יותר כי הוא תמיד היה מתנהג אלינו כמו אבא ולא כמו אח... לפעמים זה טוב ולפעמים זה לא..זה מעצבן אותי הרבה פעמים אבל היתרון הוא שבד"כ הוא מגן עלי..למשל יום אחד אמא שלי(לפני שנתיים התחלתי להתאפר,בגיל 15,ואמא שלי לא סבלה את זה וגם אבא שלי..)הטיפה לי על האיפור וירדה עלי,אמרה לי שהאיפור "הורס לי את היופי הטבעי" היא אמרה לי:"עם איפור את לא יפה,זה עושה אותך זקנה!" אז אחי הבכור ישר קפץ להגן עלי ואמר לה:"אמא,תפסיקי לשגע ת'ילדה..היא בסדר גמור אל תאסרי עליה להתאפר תעזבי אותה! היא תמיד יפה!(ואז הוא קרץ לי ואמר "הדוגמנית שלי")" אז אמא שלי ישר נרטעה,(כי אחי הבכור הוא ממש...גבר...לא יודעת איך להגדיר בדיוק..) אז היא אמרה:"לא אמרתי שהיא לא יפה,התכוונתי שהאיפור מכער אותה..חבל שכשהיא נערה היא יפה והיא מתאפרת כשהיא לא צריכה.." (והתחילה לנסות להסביר ת'צמה) אז אחי אמר לה באמצע שהיא חפרה:"אמא,אם אין לך משהו נורמלי להגיד עדיף שתשתקי ותעזבי ת'ילדה! היא בסדר אני מרשה לה!"