Its the MCweekend

../images/Emo194.gif../images/Emo89.gifIts the MCweekend../images/Emo89.gif../images/Emo194.gif

שבוע טוב לכולן
גמר חתימה טובה וצום קל
קישור למדגישומטיק
http://on.liorshemesh.com/mo/
מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:

MadBerry

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo215.gif My Very McWeeky :D

|פטירה|
מצעד הלהיטים של מקפליי:
אין >< (אני יודעת, אני צריכה להתבייש בעצמי
) |פטירה|
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
30STM - From Yesterday 30STM - The Kill 30STM - Attack The Corrs - Dreams Radio Mix The Used - On My Own The Used - Hospital The Used - Wake The Dead Black Eyed Peas - I Gotta Feeling Kelly Clarckson - Since U Been Gone Kelly Clarckson - My Life Would Suck Without You Taylor Swift - You Belong With Me |פטירה|
הלהקה המגניבה של השבוע:
30STM The Used Taylor Swift Green Day |פטירה|
קליפ שעשה לכן את זה:
Kelly Clarckson - My Life Would Suck Without You
|פטירה|
ללא ספק - וויל וגרייס העונה השלישית!
|פטירה|
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שטיפות מוח
|פטירה|
משהו ששימח:
ממ... חופש? ^^ |פטירה|
משהו שהעציב:
נממ לא זוכרת. |פטירה|
ציטוטיה:
בכיתה: המורה: *אני לא זוכרת את השם של הילד אז נקרא לו ניר* "ניר תשב ישר!" ילד אחר: "המורה זה לא יפה, יש לו עקמת" חחחח ממש הצחיק אותי באותו הרגע
|פטירה|
מתנגן בראש / בפלייליסט:
My Chemical Romance - Mama |פטירה|
המלצת השבוע:
-- |פטירה|
התמונה הכי חמה:
--

ריהותם

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo130.gif../images/Emo124.gifMcWeekend!../images/Emo130.gif../images/Emo203.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל RADIO:Active המושלם,בעיקר Only The Strong Survive Little Joanna
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:| חרדי| כל האלבום המושלם הזה שנקרא By The Way,אני לא אפסיק לחרוש עליו בזמן הקרוב! Incubus-Glass,Deep Inside The Lonely Island-Like A Boss
הלהקה המגניבה של השבוע:
Red Hot Chili Peppers
Incubus
קליפ שעשה לכן את זה:
אין:O
צחוק מהעבודה(חוץ מזה שליטל שוורץ הגרועה הזו שם)
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אנשים... סרג'(המורה שלי לתקשורת)המעצבן!ביום שני אני לומדת תקשורת מאחת וחצי עד 5 והוא כל ה3 שעות הראשונות(מתוך 4) חזר איתנו על חומר משנה שעברה וזה היה כ"כ משעמם!ואז הוא רצה להראות לנו סרט ואני התפללתי שהסרט אל יעבוד ושהוא ישחרר אותנו כי לא היה לי כוח לכלום ואז נדפק הסאונד והשתחררנו ב4!D: בכלל סרג' במחזור בשיעורים האחרונים וזה מעצבן
משהו ששימח:
חברה שלי טסה לחו"ל ואם אני אביא לה כסף היא קונה לי אייפוד נאנו כחול!!!
אני כ"כ מאושרת אם זה יקרה!!!!!! היה ביטול בספרות!שעתיים!D: אתמול היה ביטול בתקשורת! הייתה לנו היום הכנה לצו ראשון...היה מעניין ועשיתי 13 שאלות מתוך 26 שהיו במתמטיקה!XDDD שסרג' שחרר אותנו הביתה!
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
שי:"חשבנו להוציא סווטשירט למגמה(תקשורת) שרשום איזה משפט ואחריו או לפניו יהיה כתוב "ע"פ דפנה למיש"(מישהי שאנחנו לומדים על תיאוריות שלה במגמה.בערך כמו ביאליק בספרות וסטאלין בהיסטוריה) ילד מהמגמה:"מי זו דפנה למיש?" *כל המגמה מתה מצחוק* המורה למתמטיקה:"תהיו בשקט ותדברו"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Red Hot Chili Peppers-Minor Thing
המלצת השבוע:
תשמעו את RADIO:Active,הוא נרהא לי האלבום הכי טוב של מק' תהיו מש"קיות ממטרה!XDDD(סתם,אל)
התמונה הכי חמה:
חברה שלי ציירה את האוזן שלי בשיעור אזרחות,היא כזו מוכשרת!*_* פיו,חפרתי!תפוז צריכים לעשות סמיילי כזה שקוראים לו חופר והתמונה תהיה השלט הזה ששמים בכביש של זהירות עובדים בכביש!ואז נאי אשתמש בו!

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif אה רגע ><

הליקס זה כמו עגיל רגיל
זה הקרוס

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifזה כואב אבל זה כאב נסבל

אני לא בכיתי או משהו,סתם רעדתי מפחד. אבל כאב זה דבר אידיוידואלי וזה משתנה מאדם לאדם.

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif לי למשל יש הליקס

אבל עשיתי במכשיר חד פעמי (אםאתמבינהלמהאנימתכוונת) ולא כאב לי בכלל כי זה מכשיר ללא כאבים לדעתך יש אפשרות גם קרוס לעשות עם חד פעמי ? :( ממש באלי והכל

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifלצערי

אין לי מושג למה את מתכוונת
,ואת מתכוונת להשלים לאינדסטריאל או לעשות באוזן השנייה חדש? ואם בא לך אז תעשי,חוץ מזה,כאב זה משהו שעובר,הא"כ זה יותר מסובך

למעלה