אחים בעייתים

../images/Emo195.gifאחים בעייתים../images/Emo196.gif

מתוקף "תפקידי" כמנהלת פורום ד"ר פיל (1619- מוזמנים להיכנס
) יצא לי לראות תוכנית לא מזמן של ד"ר פיל שהוא הביא משפחה שחושדת בבן הבכור שהוא סוטה מין, ואף התגלה שהוא התעסק בצורה מינית עם אחותו הקטנה. אחרי תוכנית נוספת שנערכה בנושא והוא נבדק הוא נשלח לטיפול מיוחד וד"ר פיל המליץ להחזירו לחיק המשפחה אחרי הטיפול. האם בתור אחים לאח כזה, הייתם סולחים לו ונותנים בו אמון אחרי ששיקר ופגע בכם ומחשיבים אותו כחלק מהמשפחה

moonie

New member
וואו זאת שאלה קשה

אני חושבת שהיה לוקח הרבה הרבה מאוד זמן לזה לקרות אך בסופו של דבר היתי מחשיבה אותו כחלק מהמשפחה וכאח אבל הקשרים בודאי לא יהיו כמו קודם והחשדות בטח יהיו קימים הרבה אם לא כל הזמן...

באמת שאלה קשה

אני חושבת שתלוי במה שהוא עשה . בתור אחת שלומדת קרימינולוגיה אני הראשונה שצריכה להבין "סטיות מהנורמה" ולכן אולי יהיה לי קל יותר לסלוח אבל זה בהחלט תלוי מה המעשה ובאיזה צורה הוא נעשה.

לא הייתי סולחת

לא מדמיינת את אחד האחים שלי עושים לי את זה,אבל אם זה היה קורה לא הייתי סולחת... אני ואח שלי הגדול(32)קרובים מאוד פיזית מאז שאני זוכרת ת'צמי(ולפי מה שכולם אומרים-מאז שנולדתי) תמיד חברות שלי שואלות אותי איך אני לא פוחדת להתקרב אליו עד כדי כך,(יענו גם כשאשתו לא לידינו) איך אני מסוגלת להיצמד אליו כל כך וזה....ולא פוחדת שפתאום הוא יחליט להיתנפל עלי,והתשובה שלי-אם על אח שלי אני לא אסמוך,על מי כן? אז לדעתי זו טראומה ובגידה באמון ובביטחון של האחות הקטנה ולכן זה בלתי נסלח. וד"א,למרות הסיפורים והתוכניות שמשודרות בטלויזיה על דברים כאלה,אני ממש לא חושבת שאח שלי יעשה לי את זה,בחיים לא היה עושה לי דבר כזה.

שאלה קשה..

יש אחים (ולא רק לצערנו...) שעושים דברים כאלה גם למשפחות שלהם ומודעים לדברים האלה ובכ"ז לא מעוניינים להפסיק. לאנשים כאלה לא הייתי סולחת לעולם. אבל אם אחים עושים דברים כאלה בלי לדעת שזה אסור,בלי לדעת שמה שהם עושים פוגע ומעוניינים ללכת לטיפול בשביל להפסיק הייתי מקבלת אותם בחום לחיק המשפחה. כי... מי יודע... אולי גם על האח עברו דברים קשים,אולי הוא עצמו עבר את זה... זה ייתן כלים להבין אותו ואם ירחיקו אותו אולי המצב יהיה הרבה יותר גרוע... זו דעתי.

למעלה