אריאל משתחררר

orianush

New member
../images/Emo195.gifאריאל משתחררר../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

אריאל, הנה הברכה שלנו אליך

ניר86

New member
אח שלנווו....

איזה כיף אזרחות אההה.... הברכה הזאת מכולנו ואני רוצה להוסיף עוד כמה מילים אישיות ... אז ככה שיהיה לך המון בהצלחה באזרחות שתמצא לעצמך את הדרך הנכונה ושתגשים את החלום שלך הגדול ...ואני באמת מאמין שתגשים אותו !!! שתצליח בכל מה שתעשה ושתהיה מאושר זהווו עכשיו מתחילים החיים האמיתיים ,קצת מפחיד אבל אתה תהיה גדול יום אחד ואני בטוח שיהיה לך פורום משלך ! מההכרות הקצרה שלי איתך רואים שאתה בן אדם מקסים ומי יודע אולי נעבוד יום אחד ביחד ב"ה חחחח ! אז אני מאחל את כל ההצלחה שבעולםםםםם וכל דבר שתצטרך אני ישמח לעזור ... נירו .

moranush86

New member
אריאלי!! ברכה לרגל שחרורך מצה"ל חחח

אריאלי, למרות שדיברתי איתך מלפני כמה דקות, אני רוצה להגיד לך שאני מאוד גאה בך שעברת 3 שנים בצבא ההגנה לישראל ועוד נהנית... יש לך מזל שעשית מה שאהבת!! ועכשיו קשה להיפרד אבל זה פותח לך דלתות לבתים אחרים שרצית להכנס אליהם... אז אריאלי המון המון מזל טוב, המון הצלחה למרות שאתה כורדי אתה חכם וזה כבר מעלה בעולם הכורדים!!! אז בהצלחה והמון אושר ואהבה. ותזכור שלא משנה לאן תלך, הכישרון שלך נוטף ממך כמו מים ולא משנה מה השאלה, אהבה היא התשובה (זה המוטו שלי...) אז אוהבים אותך ומאמינים ותמיד מאחורייך. וכמו שהשיר אומר " יש לך פינה אצלנו בלב"...

ליבית1

New member
אריאל נשמה ../images/Emo24.gif

שחרור נעים ביותר, אני מניחה שאני את המתנה שלי כבר נתתי לך...
, ויש לה עוד המשך.... אז מי ייתן ויצליח לנו... ותזכור שזו רק תחילת הדרך.....

מלודי22

New member
הוא יותר מרוקאי! והכי חשוב../images/Emo23.gif

מזל טובבבבבבבב לשחרור סוף סוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 שנים!!! וואו................................................. מזל טוב!

9B9

New member
מזל טוב!!

ואוו כבר חלפו להם 3 שנים..עכשיו אתה כבר "אדם חופשי"..חח..יש לך עכשיו את כל הזמן להחליט ולעשות מה שאתה הכי אוהב..למרות שנראה שיש לך כיוון
ממה שהספקתי לשמוע ולראות אתה נהדר על הבהמה ובהצלחה בהמשך!!!

yaelala14

New member
מזלל טוב..!!!!!

איזהה כיףףףףף לךךך!! יאא מזלל טובב!! המוןן המוןןן מזל טובבבבב..ח אין לי מה לרשום..אני לא מבינה בזה אבל בכל זאת! חחח אז אני מאחלת לך שתצליחח בכלל מה שתרצה!

../images/Emo6.gif

זה מדהים. ומקסים. ומרגש....ומפתיע...ויפה...ומעלה חיוך גדול..
אני ממש מעריך את זה, תודה רבה על הפרגון והמילים החמות.. היה לי לא קל היום...לעזוב את כולם, אבל אני שמח לצאת סוף סוף לאזרחות. כשתגיעו לצבא תבינו, אתם עדיין בתיכון רובכם :) אוריאן - נשמה שלי, תודה על ההשקעה.באמת. ניר, יעל, ליבית,9B9. (ליבית תודה, תודה תודה!). אתם מקסימים אחד אחד. מורן - בקרוב מאוד אצלך..בתקווה שיעבור מהר. אוהב אתכם,
תודה רבה!

סימה ג

New member
../images/Emo195.gifאיחולים לבביים לשחרור

בהצלחה באזרחות בדרך אל האושר "לעוף כמו ציפור - אל האור "

אריאלללל

באיחור...
מזל טובבב לשיחרור שיהיה לך המון המון המון הצלחה בהמשך הדרך =] מתארת לעצמי שהיה קשה לעזוב... בכל זאת... אני מאחלת לך באמת מכל הלב שתצליח בכל דרך שתפנה... ותמשיך להיות המנהל הכי הכי

אורטל 31

New member
../images/Emo24.gifאריאלוש:)

הההההההמון המון מזל טוב מאמי:) המון הצלחה,בכול תחומי חייך,לאן שתפנה, לאן שתלך, המון המווווון הצלחה מכול הלב מאמי! תאמין ברצונות שלך, ןלאן שלא תפנה,רק הצלחה:) אוהבת

מ ז ל ט ו ב !!!

אריאל היקר, מי האמין שהרגע הזה יגיע.... אחרי הכל, אני חייב להודות שהשירות הצבאי שלך ניראה לי כמו הדבר הכי ארוך בעולם. אבל הנה כמו כל דבר בחיים, גם השלב הזה נגמר (לפני 7 חודשים אמרתי לך להתחיל להנות מהתקופה האחרונה כי זה יעבור מאוד מהר) אז בפתחו של פרק חדש בחייך, אני מאחל לך שהוא יהיה הכי מוצלח שאפשר, שתלך בשבילים הכי נכונים בדרך אל המטרות בחייך, ושילוו אותך המזל הטוב וההגשמה העצמית "לאורך המסע"! אך מעבר לכל, אני מאחל לך שיקיפו אותך תמיד חברים טובים שעם הזמן תדע שהם אלו שיהיו לך למשענת ברגעים הקשים והפחות נעימים. שתמשיך להיות אחד ומיוחד! אני אוהב אותך המון ! בהצלחה ממני יוסי!

ניר86

New member
יוסל'ה....

איזה כיף שנכנסת שוב...וכמובן שמגיע לאריאל את כל הברכות שרשמת ! כולנו אוהבים אותו..ושוב בהצלחה אריאל !!

../images/Emo195.gif מזל טוב אריאל../images/Emo70.gif

תהנה מכל רגע בחייך האזרחיים, שתגשים את כל המטרות שלך תדע שאנחנו תמיד פה איתך, אמן שתפתח את קריירת השירה שלך (ואולי, אם יש מצב לדואט עם יוסי...
) ממני עדי

../images/Emo24.gifשוב תודה! ../images/Emo6.gif

יוסי, תודה רבה. האמת שבאמת עברת איתי את השנה האחרונה, עם כל הקשיים...וכשחושבים על זה, זה באמת היה שירות ארוך במיוחד....... ומתוקות. ריגשתם אותי מאוד מאוד. תודה על ההערכה, תמיד כיף לקבל מילה טובה. וכמו שאמרתי אתם מקסימים אחד, אחד. חיבוק לכולכם.........

dror2009

New member
אריאל המון מזל טוב!!!../images/Emo187.gif

והרבה הצלחה בהמשך הדרך והחיים!!!!!!!!

למעלה