גיוס נעים עם תפוז
אנשים

../images/Emo195.gif גיוס נעים עם תפוז../images/Emo43.gifאנשים

לרגל גיוס נובמבר לחיל התותחנים החל מחר, פורום מתגייסים יארח הערב ב-18:00 את סא"ל יורם כנפו, ראש ענף הכשרת הלוחם בבית הספר לתותחנות שדה שישיב לכל שאלה הנוגעת לגיוס לחיל. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=164&MessageId=124143664
טובה קראוזה, דיאטנית קלינית המתמחה בתזונה בהריון ולאחר לידה תתארח בפורום הריון ולידה-תמיכה מחר בין השעות 11:30-12.30. אתם מוזמנים לשרשר שאלות בנושא תזונה בהריון: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=110&MessageId=124147993

../images/Emo207.gifחפירהה ../images/Emo3.gif אבל כנסו XDD

חחח אני לא יודעת מאיפה להתחילל !! יוו מזה התגעגעתי לפורום !! אז ככה יומראשון ההורים שלי העירו אותי בבוקר ואמרו לי עדיי רוצה לבוא איתנו לאמריקהה ?? ואני מה כעע .. ואז הם אמרו לי תתלבשי נוסעיםם יווו כולי הייתי מאושרתת (למרות שחשדתי לילה לפני XD) קיצור אז נסעתי לאמריקה ל10 ימיםם
הייתי 5 ימים בלאס ווגס(מקום מדהים משוו פחד) ו5 ימים אצל דודה שלייואצל דודה שלי נכנסתי לפורום וקראתי תפרקים של עמיתת יווו וכ"כ התאהבתי בדאגיי !! חחח ואחרי שקראתי תפרקיםם הלכתי לישוןוחלמתי על דאגי
אופפ והחלום הזה לא יוצא לי מהראשש איזה חעעעמוד הוא XD קיצור כ"כ התבעסתי שבסוף לא נסעתי להופעה של מקפליי !!
כאילו כמה סתומה אני יכולה להיותת ?<? בתחלסס ... לאכפתלי לנסוע להופעה שלהםם ולשמועע אותם מחוץץ לדלתותת !! אני כ"כ סתומהה .. אבל הייתי כ"כ מבואסת ואמא שלי אמרה לי שהיא תיקח אותי מתי יוו איזה חופרתת אני ווואחד חפירה היבתי פהה XDD יוו מזה היתגעגעתי לפורוםם !! חחחח

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo94.gifגמאניי חלמתי על דאגי ../images/Emo99.gif

וואיי איזה חלווםם
וכן , לכולנו הוא לא יוצא מהראש :] וואיי ככה פתאום אם את רוצה לסוע לאמריקה :O וואי מגניב לך :] אני מקווה שנהנת

../images/Emo19.gif עדייי ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אעהאע , דיברנו בטלפון קצת אחרי שנחתת XD התגעגעתי כ"כ 33 > והרגת אותי עם החלון שלך ..
אהמאהמ , טוב אין לי יותר מה להגיד.. חח דיברנו כבר בטלפון וזה .. את צריכה לבוא אליי .. [ : אולי תבואי יום שישי הזה.. גם קרן באה אלי ( :

../images/Emo19.gifאהעעהאע ..../images/Emo69.gif

אמא המעצבנת שלי הזמינה אנשים שאני לא סובלת אלינו יום שישי.. אז אני דיי מחפשת תירוץ ללכת מהבית XD קיצר את תעשי לי מזה טובה עם אני ישן אצלך
ואני ידבר עם קרן , וישאל אותה :) עם זה בסדר שנתנחל אצלך XD

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gif

בגלל שקראתי את השיחה ביניכן , כי משעממם לי מאוד עכשיו
אז לקרן לא אכפת לבוא לישון אצל עדי יום שישי
וזה לא שקרן מחליטה , זה שיובל קובעת לקרן
האממ , אז אם באלך עדי , אז לא אכפת לי
אה וברוכה השבה
[ וכ"כ יבש בקומנה בלעדייך , פליז קאם באק
]

../images/Emo207.gif

במעריב לנוער יש דירוג הכוכבים הגדוליםם אז תצביעו למקפליי
אפשר למייל וגם באסמס !!

kelly7i

New member
היום היה לי שיעור נהיגה ראשון!!!../images/Emo73.gif../images/Emo71.gif

יו היה מוזר אני לא סגורה אם הוא נחמד מספיק לנפש העדינה שבי היה שיעור של 40 דקות רוב השיעור הוא דיבר והסביר לי על הדברים שמפעלים את האוטו וכאלה ו"נהגתי" איזה 2 דקות רק בערךXD חח הייתי צריכה לכוון את הכיסא שיהיה מספיק קרוב כדי שאני יוכל ללחוץ עם הרגל על הקלאץ', אז אני כולי מתקדמת, עוד שניה נכנסת בשמשה, באה לשים חגורה, מסתכלת משמאלי וקולטת שהיא נשארה שם מאחורהXD יו זה הרג אותי
ואז מתישו הוא אמר לי ללחוץ על הגז, אז כולי בהתלהבות לוחצת מכל הלב דוהרת על הכבישD: אני מתה להמשיך לדעת לנהוג זה כייף
אני רק צריכה שיהיה איתי עדין סובלני ורגוע, כי ראיית שזאת שהיתה לפני הייתה לחוצה כזאת והוא כולו אומר לה "לא, אמרתי לך לא לשם" "מה את עושה?" ולא יודעת שיהיה פחות קר ויותר קליל עוד לא קבעתי שיעור שני, אני צריכה גם לגשת כבר לתאוריה

../images/Emo19.gifXDDDDDDDDDDDD

הרגת אותי .. " יו היה מוזר אני לא סגורה אם הוא נחמד מספיק לנפש העדינה שבי " איזה כייף לך שאת מתחילה ללמוד לנהוג .. גמלי בא \:

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif כה גמלי בא למרות שנראלי אני יהיה כמו

דאגיXD...כמעט ואדרוס אנשים בטעותXD..חח חס וחלילה.. אינוואי,בהצלחה שברירית שלי XD... D:

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifנהגת רק 2 דקות בשיעור הראשון??

לי הוא נתן לנהוג כל ה-45 דקות חחח כאילו הייתי רק על הגז, לא על ההילוכים.. זה כבר התחיל בשיעור השני.. השיעור הראשון היה כל כך כיף בגלל שנהגתי רק אני על הגז וכל השאר הוא עשה
נכון שזה כיף ומרגישים כאלה גדולים! זה כל כך כיף להסתובב וזה
ולנהוג על הילוך 4
אוף אני מתגעגעת לשיעורי נהיגה, אני הפסקתי בשיעור ה-10.. וכדאי מאוד שתשימי לב מקרוב למה שהוא אומר, לפניות שהוא אומר לך לעשות וזה.. שלא תעשי טעות כותאמיני לי שעם השיעורים הוא ילמד להכיר אותך וכבר יהיה יותר חברותי, כמובן שזה כבר תלוי גם במי המורה.. לי היה המזל למורה צעיר כזה וכיפי חח שאני למדתי לפעמים לא שמעתי מה שהוא אומר וזה עיצבן אותו אז פשוט ממש תשימי
.
בהצלחה|

Little McMickey

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאומג כמה דברים!! לפני שיתקלק

שיתקלקל שוב חח קודם כל, כל היום ניסיתי להיכנס לפורום ומשום מה האינטרנט שלנו דפוק.. הוא לא נכנס לאתרים ואם הוא נכנס לוקח לו שעה עד שנפתח דף מסוים.. נמאס לי! XDD ובגלל זה שירה, שהיא משום מה היחידה שיכלתי לדבר איתה במסן
וכמובן שמסרתי לה את דעתי על הפיק
אז אמרתי לה לפתוח את שרשור יום רביעי
דבר שני... אני מאוד מקווה שאוכל לסיים 2 סיפורים שאני כותבת ולפרסם אותם פה כי אני ממש רוצה חוות דעת ואתן מעולות בחוות דעת ואני חולה עליכן
וסורי שזה יהיה בן 10 עמודים ומעלה אבל היי, זה סיפור, זה כמו פיק רק ברצף
ואחד מהם הוא אחד הסיפורים הטובים ביותר שכתבתי, לדעתי כמובן, הרבה ממנו בא מהמציאות.. כלומר השמות והמקומות והכל חח והכתיבה בו פשוט יצאה לי ממש טובה וטבעית. דבש שלישי:שירים! אני לא מבקשת הרבה אז רק עכשיו אני מתפללת שלמישהי יהיה אותם. מבצע שירים מתחיל
אלה שירים שהיו לי ונמחקו לי והאימיול כבר לא עובד, וכל המחשב הזה לא עובד אז פשוט למי שיש אם בא לה והיא יכולה והיא חמוווודה אז שתעלה לי
אלה השירים : חלקם ממש ישנים חח The redicals - get what you get נו השיר הזה "don't let go, youve got the music in you.." חח בקליפ שהם בקניון עם כלובים כאלה חחח Duncan Shilek - bearly breathing - שיר אחד היפיםםם בלדה שכזו..ואם אין לכן אז תורידו
Jamiroquai - virtual insanity ולמי שיש שירים של ה- the bravery מוזמנת גם להעלות ולחלוק חח Jordin Sparks - Tatto Five - closer to me
Eminem - toy Soldiers
Sting - send your love
U2 - Alevetion- מהפסקול של טומב ריידר... britney spears - me against the music the kooks - always where i need to be ואם למישהי יש את השיר של סאן אוף דורק murderd in the mosh באיכות טובה ומגבייט נמוך.. כי היה לי אחד שהיה איזה 7 מגבייט והשיר היה ארוך מן הרגיל ובאורך הרגיל של השיר יענו כי יש קטע כזה של שקט חחחח אז בלי זה.. אם למישהי יש, גם את זה פליז
פריטי פליזז ?? בבקשה תגידו לי שיש לכן חלק חחח
ו.. ו.. לא הייתי פה כבר מלא זמן אז אני מתגעגעת!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifתוודה!! עוד מישהי../images/Emo35.gif וסיוון!! כנסי

למה את לא עונה בפלאפון?! או בבית?! או לאסמסים שאני שולחת לך! אני מתחילה לדאוג! והנה את פה בפורום זמינה חחחח מה נסגר?? את ממש מבהילה אותי רק שתתדעי לך!

למעלה