../images/Emo207.gif../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאומג כמה דברים!! לפני שיתקלק
שיתקלקל שוב חח קודם כל, כל היום ניסיתי להיכנס לפורום ומשום מה האינטרנט שלנו דפוק.. הוא לא נכנס לאתרים ואם הוא נכנס לוקח לו שעה עד שנפתח דף מסוים.. נמאס לי! XDD ובגלל זה שירה, שהיא משום מה היחידה שיכלתי לדבר איתה במסן
וכמובן שמסרתי לה את דעתי על הפיק
אז אמרתי לה לפתוח את שרשור יום רביעי
דבר שני... אני מאוד מקווה שאוכל לסיים 2 סיפורים שאני כותבת ולפרסם אותם פה כי אני ממש רוצה חוות דעת ואתן מעולות בחוות דעת ואני חולה עליכן
וסורי שזה יהיה בן 10 עמודים ומעלה אבל היי, זה סיפור, זה כמו פיק רק ברצף
ואחד מהם הוא אחד הסיפורים הטובים ביותר שכתבתי, לדעתי כמובן, הרבה ממנו בא מהמציאות.. כלומר השמות והמקומות והכל חח והכתיבה בו פשוט יצאה לי ממש טובה וטבעית. דבש שלישי:
שירים! אני לא מבקשת הרבה אז רק עכשיו אני מתפללת שלמישהי יהיה אותם. מבצע שירים מתחיל
אלה שירים שהיו לי ונמחקו לי והאימיול כבר לא עובד, וכל המחשב הזה לא עובד אז פשוט למי שיש אם בא לה והיא יכולה והיא חמוווודה אז שתעלה לי
אלה השירים : חלקם ממש ישנים חח The redicals - get what you get נו השיר הזה "don't let go, youve got the music in you.." חח בקליפ שהם בקניון עם כלובים כאלה חחח Duncan Shilek - bearly breathing - שיר אחד היפיםםם בלדה שכזו..ואם אין לכן אז תורידו
Jamiroquai - virtual insanity ולמי שיש שירים של ה- the bravery מוזמנת גם להעלות ולחלוק חח Jordin Sparks - Tatto Five - closer to me
Eminem - toy Soldiers
Sting - send your love
U2 - Alevetion- מהפסקול של טומב ריידר... britney spears - me against the music the kooks - always where i need to be ואם למישהי יש את השיר של סאן אוף דורק murderd in the mosh באיכות טובה ומגבייט נמוך.. כי היה לי אחד שהיה איזה 7 מגבייט והשיר היה ארוך מן הרגיל ובאורך הרגיל של השיר יענו כי יש קטע כזה של שקט חחחח אז בלי זה.. אם למישהי יש, גם את זה פליז
פריטי פליזז ?? בבקשה תגידו לי שיש לכן חלק חחח
ו.. ו.. לא הייתי פה כבר מלא זמן אז אני מתגעגעת!