המהפכה מגיעה גם לפורום...

../images/Emo195.gif המהפכה מגיעה גם לפורום...../images/Emo195.gif

חשבתם שמהפכות קורות רק במצריים,סוריה, לוב וכ'ו
אז זהו - שלא
במסיבת בובנאים מיוחדת זו אני רוצה לשתף אתכם בסקופ ראשוני ובלעדי: מקורבים ומקורות יודעי דבר מספרים כי בחשאי הוקמה תנועה שהרימה את דגל המהפכה ושמה לה למטרה את שינוי פניי הפורום עוד מסרו המקורות כי אל לנו לחשוש, זוהי הולכת להיות מהפכה לא אלימה!, בלי יריות, בלי מפגינים והפגנות אלא מהפכה בדרכי שלום, נועם ואהבה. בכיר מקרב תנועת הפעילים המבקש להשאר בעילום שם ציטט את דברי חבריו לתנועה: " אנחנו מודעים לזה שכמו כל מהפכה גם זו לא תקרה מחר בבוקר ותתרחש בהדרגה לאורך החודשים הקרובים, יחד עם זאת כולנו נחושים בדעתנו ואייתנים לקראת המשימה העומדת בפנינו ואף נשבענו: לא ננוח ולא נשקוט עד שהמהפכה תושלם! אנחנו גם משוכנעים שבהמשך הדרך נזכה לתמיכה, עידוד, התגייסות והצטרפות כל חברי\ות הפורום שיעמדו מאחורינו ויחד נביא את הפורום לשחר של יום חדש ולתקופה חדשה, רעננה ומפתיעה ". המהפכה יוצאת לדרך - פרטים נוספים בקרוב...

השתגעת../images/Emo35.gif יודעת כמה עולה חבית נפט../images/Emo35.gif

המווווןןןן
אז מי יכול להרשות לעצמו לשתות או לבלוע נפט?! אירית, גם מובארק שאל את עמו בהתחלה: תגידו בליעתם נפט? ותראי איפה הוא נמצא היום... דווקא נראה לי שאת התחלת להזות
הרופא בדרך? איזה רופא ואיזה דרך? כל הרופאים בשביתה!!!!!! לכן יקרה שלי אני מציע לך להצטרף למהפכנים ולצעוק בקול רם שכל השכונה תשמע: יחי המהפכה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתה משווה אותי למובארק?

עכשיו אני צריכה רופא. לא יכולה לצעוק יחי המהפכה כי התעלפתי... רק להקליד במחשב אני יודעת כשאני לא בהכרה

חס וחלילה אירייייייייתתתתתתת

איך אני יכול להשוות ברבור יפה כמוך אליו
צריכה צריכה אבל הרופאים בשביתה אז תאלצי להסתפק בטיפול של ד"ר בן אדרת ( כן, בין שאר כישורי המרובים אני גם רופא מומחה ). אגב לדעתי את היחידה בעולם שיודעת להקליד בעודה שרועה מעולפת והכשרון הייחודי הזה שלך שווה איזכור בספר השיאים של גינס
אני מקווה שכשתתאוששי ותרגישי טוב יותר את מוזמנת להתחיל לצעוק: Vive la révolution Vive la révolution Vive la révolution

אווו כל הכבוד שחרזדה! זו תגובה!!!!../images/Emo24.gif

שמח לשמוע שלא רק שאת בעד אלא שאת מתה על מהפכות כאלה
בהחלט יהיה מעניין...

הכל בסדר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifהחום הגדול עוד לא הגיע

והנפט עוד לא התאדה
,סתתתתתתתתתתם. מה קורה דודי
או שאתה עדיין לא מגלה
. אפשר רק לי בסוד

מהומה על לא מאאאאומה הההההה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחההה נפט מוברק התחרפנתם????

אל דאגה חגית../images/Emo70.gif אצלי הכל בסדר ../images/Emo13.gif

אלו כל הפרטים שניתנים לפירסום בשלב זה... על השאר הוטל איסור פירסום חמור ולכן אני נאלץ למלא פי נפט אהה זאת אומרת מים ( מה אני צריך להסתבך עם מהפכנים?! )
יחד עם זאת כתבנו אהוד יערי וייתר מיטב כתבינו עומלים על מנת לאסוף כל פיסת מידע שתוכל לשמש אותנו

המהפכה אינה מפלה בין צבע,גזע,מין,לאום ו...

פרטי לבוש אז לא משנה אם |ובע טמבל
שטריימל
כאפיה
כומתה
כובע של שוטר
, כבאי
, רופאה ואחות
או שריף
בנדנה
זר
או מצנפת שינה
הכל הולך ומקובל באופן שווה!!!!!!!!!!

אני אבוא בביגוד שחור ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ממממ... נשמע מסקרן במיוחד! ../images/Emo8.gif

המון זמן לא הייתי פה. תקופה לחוצה מאד מכל הכיוונים. שמחה לפגוש אתכם שוב חברים!

גם אנחנו שמחים מאוד לפגוש אותך שוב ../images/Emo13.gif

באמת הרבה זמן יחסית שלא שמענו ממך אבל העיקר שאת שוב כאן. תודה שהתייחסת לבקשתי במסר ששלחתי ביום שישי לכל חברי הפורום הרשומים ואכן עברתבין ההודעות והגבת לחדשות ולישנות
ולגבי המהפכה...כל מה שאני יכול להגיד כרגע הוא שאני מקווה שהיא אכן תוביל אותנו לשחר של פורום חדש. עד אז שיהיה לך שבוע נפלא, קל ומוצלח ואל תשכחי גם לנוח קצת בין כל הלחצים והעיסוקים!!!!

למעלה