התפקדות אוגוסט

spelling

New member
../images/Emo195.gifהתפקדות אוגוסט../images/Emo195.gif

שם: גיל: מגורים: ממתי בפורום: הכי אוהבים בפורום: פחות אוהבים בפורום: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: ספר אהוב: סדרה אהובה: ז'אנר אהוב: צבע אהוב: צבע שנוא: מקום אהוב: מאכל אהוב: שתיה אהובה: קינוח אהוב: בילוי אהוב: פדיחה(חובה!): חלום שזוכרים: זה או זה... במבה או ביסלי: אפרופו או צ'יפס: בייגלה או צ'יטוס: דובונים או פופקורן: מסטיק או סוכריה על מקל: ים או בריכה: הרים או חוף: לישון או להיות ערים: בית פרטי או בניין: עיר או כפר: קומדיה או דרמה: אימה או מתח: שוקו בשקית או רגיל: מתוק או חמוץ: מר או מלוח: סופגניה או מצה: שניצל או קציצה: מרק או פירה: אורז או פתיתים: חדר כושר או להתבטל: טבעת או שרשרת: נעל או סנדל: סודוקו או תשבץ: יס או הוט: הפעם האחרונה ש.... צחקתם: בכיתם: עשיתם פרצוף חמוץ: היתם מעופפים: שמעתם שיר יפה: ראיתם מכושפות: הלכתם לסרט: חשבתם על אליסה: הייתם עייפים: הייתם רעבים: הייתם צמאים: שיחקתם מונופול: טיילתם במקום יפה: התעצבנתם: הלכתם מכות: הצטלמתם: התגעגעתם אליי(חח) אסוציאציות... שמש: ירח: חלל: דשא: מים: תמונה: אליסה: מילאנו: מכושפות: מי הבוס: טאץ': ישראל: עולם: טלויזיה: גל: נטלי: אדם: שלי: יוליה: חן: מור: סיוון: חופית: 4 דברים משותפים ביניכם לבין אליסה: מה אתם מאחלים לפורום ולחבריו החודש: איך היה השאלון:

עונה

שם:שלי גיל:מהיום עוד פחות מחודש 15
מגורים:חיפה ממתי בפורום:מההתחלה הכי אוהבים בפורום:אמ..פינות חברים וכו.. פחות אוהבים בפורום:אני אשמור את התלונות לעצמי שחקן אהוב:טום וולינג-חתיך שלי.חחח שחקנית אהובה:הולי ,אליסה,קריסטין,אמ..ברח לי השם לויס מסמולוויל-גל או מישהו יזכיר לי בטח.ח זמר אהוב:יש הרבה זמרת אהובה:ק.ק אבריל ועוד.. להקה אהובה:שאלה טובה סרט אהוב:שיו יש כל כך הרבה
ספר אהוב:סדרת ספרים של ליאת רוטנר-קראתי ספר של 400 עמודים בפחות מיממה-ספר מדהים
-ספרים מדהימים
סדרה אהובה:סמולוויל,תשוקת הנצים
ז'אנר אהוב:טלנובלות,בדיוני,מתח וכו.. צבע אהוב:ורוד צבע שנוא:שחור-זה תלוי מתי למרות שבד"כ אני לובשת שחור-אומרים מרזה
מקום אהוב:הבית מאכל אהוב:אוכל של בית,פיצות שתיה אהובה:קולה קינוח אהוב:גלידה ועוגה בילוי אהוב:יציאה מהבית פדיחה(חובה!):אמ..לפני כמה ימים יצאתי מהחדר כושר וחשבתי על משהו בקיצר אני אומרת לפקידה בי ולמדריך בי והולכת וחושבת ונתקעת בדלת-בקיצר עשיתי רוורס וחטפתי מכה.חח חלום שזוכרים:אסור לספר
מזל רע
זה או זה... במבה או ביסלי:תלוי אפרופו או צ'יפס:ציפס בייגלה או צ'יטוס:תלוי דובונים או פופקורן:פופקורן מסטיק או סוכריה על מקל:סוכריה ומסטיק-תלוי ים או בריכה:תלוי הרים או חוף:חוף לישון או להיות ערים:לישון בית פרטי או בניין:פרטי עיר או כפר:כפר קומדיה או דרמה:קומדיה אימה או מתח:מתח שוקו בשקית או רגיל:שקית מתוק או חמוץ:חמוץ מר או מלוח:מלוח סופגניה או מצה:סופגניההה שניצל או קציצה:שניצל מרק או פירה:תלוי אורז או פתיתים:אורז חדר כושר או להתבטל:חדר כושר-כדי להוריד את כל הפיצות
אבל בגלל החום-להתבטל
טבעת או שרשרת:שרשרת נעל או סנדל:נעל סודוקו או תשבץ:סודוקו יס או הוט:הוטטט הפעם האחרונה ש.... צחקתם:היום בכיתם:אתמול בסוף הפרק של סמולוויל-הזכיר לי מישהו עשיתם פרצוף חמוץ:היום היתם מעופפים:היום שמעתם שיר יפה:היוםםם ראיתם מכושפות:ביום שבת הלכתם לסרט:מזמןןןן חשבתם על אליסה:היום וכל הזמן הייתם עייפים:היום הייתם רעבים:היום הייתם צמאים:היום שיחקתם מונופול:מזמן טיילתם במקום יפה:שישי התעצבנתם:אתמול הלכתם מכות:מזמן לא הצטלמתם:אמ..היום כי אני עושה קליפ ליום הולדת 12 של אחותי והיום הצטלצתי צילמתי והמשכתי להכין את הקליפ התגעגעתם אליי(חח)ממש לא
..חח..התגעגעתי כי לא קיבלתי מסר בחזרה-שלי כועסת
אסוציאציות... שמש:בוקר ירח:מיטה חלל:מקום רחוק דשא:אלרגיה מים:אני צמאה תמונה:אחותי אליסה:מילאנו מילאנו:אליסה מכושפות:אמיול מי הבוס:אליסה שולטת
טאץ':בגדים ישראל:נשמע מקום רחוק.חח ישראל מזכיר לי ישראלים עולם:גדול טלויזיה:תשוקת הנצים גל:גלים בים-חמודה
נטלי:מתוקה
אדם:לא עונה למסרים
שלי:אני,מפגרת
-למרות שסימתי בהצטיינות.חח יוליה:חמודה תישארי פה חן:מתוקה מאוד
מור:נעלמת קצת תחזרי
סיוון:מקווה שתחזרי מהר
חופית:מזמן לא שמעתי ממנה,או שלא
חמודה מאוד
4 דברים משותפים ביניכם לבין אליסה:אני אוהבת אותה,היא אוהבת אותה 2-אני אוהבת את הבגדים שלה 3-אני אוהבת מכושפות 4-אני נמצאת בפורום שלה מה אתם מאחלים לפורום ולחבריו החודש:שיהיה לי יומלדת שמח-סתם סתם
חודש נפלא מקסים אה והכי חשוב
להחזיר את בוקר טוב למתכונת הקודמת
איך היה השאלון:ארוך ומיגע אבל נחמד מצרפת תמונה-----הולי מדהימה

julie90

New member
מקליפ הפתיחה בסמולוויל

(של העונה החמישית)... תמיד לרשותך

אה נכון,גם את מכירה את סמולוויל

זכרתי שאת רואה האלופה ושכחתי את סמולוויל ונזכרתי שוב.חח אגב,אני כבר כמעט פהסקתי לראות האלופה זה נהיה משעמם ומגעיל-אין כמו העונה הראשונה
או שלא

מוסיפה משהו:

אדם שכח לכתוב ואני שכחתי לענות:יעל-מאוד מתוקה וחמודה כמו סופגניה[שוב פעם אני חושבת על אוכל
]

julie90

New member
מתפקדת ../images/Emo8.gif

שם: יוליה
מגורים: חיפה
ממתי בפורום: שבוע לערך
הכי אוהבים בפורום: את חברי הפורום
פחות אוהבים בפורום: אין דבר כזה
שחקן אהוב: מייקל רוזנבאום
שחקנית אהובה: טלי שרון
זמר אהוב: Eminem, Sean paul
זמרת אהובה: אממ...אין לי
להקה אהובה: Simple plan, MCR, ATC, Ace of base, Linkin park
סרט אהוב: יש הרבה. אבל האהוב ביותר הוא "הרדוף לבן".
ספר אהוב: רומן רוסי, אתם בוודאי לא מכירים.
סדרה אהובה: סמולוויל, זינה הנסיכה הלוחמת (בזמנו).
ז'אנר אהוב: אקשן, קומדיה ורומנטי.
צבע אהוב: ירוק ותכלת.
צבע שנוא: צהוב...
מקום אהוב: החדר שלי, חוף הים, הטבע.
מאכל אהוב: ספגטי ברוטב בולונז.
שתיה אהובה: יין אדום, מים.
קינוח אהוב: Snikers, גלידה, פרי.
בילוי אהוב: אני אוהבת לרקוד - אז כל מה שקשור לזה
פדיחה(חובה!): פדיחה די טרייה האמת. קרה לי אתמול.
קצת רקע: אני נוסעת בקרוב לטיול הישרדות ואתמול הייתה פגישת הדרכה. הגיעו רק 5 אנשים. אז המדריכה אומרת שיש מקום
רק לכ-12 או 13 אנשים ואמורים להגיע עוד 7. אני כתגובה: "נו אז מה הבעיה?! 5 ועוד 7 זה 13"
*מטומטת שכמותי*
חלום שזוכרים: על מייקל
זה או זה...
במבה או ביסלי: במבה!!
אפרופו או צ'יפס: צ'יפס.
בייגלה או צ'יטוס: צ'יטוס (רצוי בטעם גבינה).
דובונים או פופקורן: דובונים (יאמי).
מסטיק או סוכריה על מקל: שניהם!
ים או בריכה: ים.
הרים או חוף: חוף.
לישון או להיות ערים: לישון
בית פרטי או בניין: בית פרטי.
עיר או כפר: עיר.
קומדיה או דרמה: קומדיה.
אימה או מתח: מתח.
שוקו בשקית או רגיל: אני שונאת שוקו
.
מתוק או חמוץ: מתוק
.
מר או מלוח: לא יודעת..
סופגניה או מצה: שומדבר
שניצל או קציצה: שניצל של סבתא
מרק או פירה: תלוי מתי...בדר"כ אני אוהבת את שניהם.
אורז או פתיתים: אורז!!
חדר כושר או להתבטל: להתבטל
טבעת או שרשרת: טבעת
נעל או סנדל: סנדל על פלטפורמה (פטנט מעולה לגמדות שבינינו
אהמ. אהמ. אני
).
סודוקו או תשבץ: תשבץ.
יס או הוט: יש לי הוט ואני לא סובלת אותם
. הפעם האחרונה ש....
צחקתם: היום
בכיתם: לפני יומיים
עשיתם פרצוף חמוץ: כל דקה בערך
היתם מעופפים: גם זה קורה לעיתים תכופות
שמעתם שיר יפה: היום
ראיתם מכושפות: מזמן
יותר מידי מזמן...
הלכתם לסרט: לפני כמה שבועות...לשרק 3 (היה גדול!!
).
חשבתם על אליסה: כח פעם שאני נכנסת לפורום
הייתם עייפים: הבוקר (צהריים אם להתחשב בשעה).
הייתם רעבים: אתמול לפני השינה.
הייתם צמאים: כל דקה
שיחקתם מונופול: פייי לפני איזה שנה...
טיילתם במקום יפה: מזמן
התעצבנתם: היום
הלכתם מכות: משהו כמו לעולם לא
(כאילו, שומדבר רציני...כמה כאפות לפרחת השכבה זה לא מכות
).
הצטלמתם: מזמן ביותר
התגעגעתם אליי(חח): כל דקה בלעדייך זה סיוט, אדם
אסוציאציות...
שמש: אור
ירח: נאסה
חלל: כוכבים
דשא: ירוק
מים: חיים
תמונה: לא מצטלמת
אליסה: יפיופה
מילאנו: הלוואי עליי
מכושפות: געגועים
מי הבוס: לא ראיתי
טאץ': אליסה
ישראל: דו קיום
עולם: זיהום
טלויזיה: בטלנות
גל: חמודה ומנהלת טובה
נטלי: עוד לא לגמרי הכרנו
אדם: סמל מין
שלי: חברת פורום מאוד פעילה
יוליה:
חן: לפי ההודעות שלה

julie90

New member
המשך...

חן: לפי ההודעות שלה בפורום ניתן להבין שהיא בנאדם מאוד מעניין
מור: ברוכה הבאה!! אבל איפה נעלמת קצת?
סיוון: לא מכירה
חופית: כנ"ל
(רק נדמה לי או ששכנו את יעל??...בכל מקרה יעל מקסימה ואהבתי את התשובות שלה ל"שלי מארחת"!!)
4 דברים משותפים ביניכם לבין אליסה: הגובה (היא 1.57 אני 1.55), צבע עיניים (חום), צבע שיער (חום) ושתינו אוהבות לרקוד
מה אתם מאחלים לפורום ולחבריו החודש: הצלחה, שגשוג ושיתוף פעולה
איך היה השאלון: קצר, חבל שנגמר

יא יוליה,טיול הישרדות../images/Emo35.gif

וזה אומר שנראה אותך בAXN
-סתם.. ותודה עלח מה שכתבת עלי-לא יכלת לכתוב את מתוקה נחמדה חמודה -פעילה
סתם,צוחקת

julie90

New member
חחחח זה היה במובן הטוב

איזה מתוקה חח
בעיניי את מקסימה

always be me mc

New member
מתפקדת../images/Emo67.gif

שם: גליה גיל: כמעט 19(מתקרבת לזה
) מגורים: המזרח התיכון
ממתי בפורום: חח מהיום הראשון
הכי אוהבים בפורום: את החבר'ה בפורום.. יענו אתם
פחות אוהבים בפורום: את המציפנים והסוטים למיניהם שבאים לפה מדי פעם
שחקן אהוב: יו לורי, טום וולינג, מייקל רוזנבאום, ג'וליאן מקמהון
שחקנית אהובה: אליסה מילאנו, הולי מארי קומבס, רוזה בלאסי, קריסטין קראוק
זמר אהוב: ג'וש גרובן, ג'יימס בלאנט זמרת אהובה: מאריה קארי
וויטני יוסטון
ליאן ריימס
Stacie Orrico
ג'ורדין ספארקס(האלופה שלי
) להקה אהובה: ווסטלייף, בקסטריט בויז סרט אהוב: ספיד(אחלה של סרט), אקס מן, איזו מין שוטרת, ספיידרמן(ספיידי
), סופרמן(עם כריסטופר ריב
ולא זה עם החדש והמעפן), חופשיות על הבר, איזו מן בלונדינית, בדיוק כשהתאהבנו, צריך שלושה לטנגו, טיטאניק, צעקה, מת לצעוק, דלתות מסתובבות, ארמגדון
, אי טי ועוד.. ספר אהוב: יומני הנסיכה
סדרה אהובה: סמולוויל
בנות גילמור
חברים
אמריקן איידול
רפוא"ש
הטופ מודל הבאה
נעדרים
מדיום
מכושפות
האוס
ועוד... ז'אנר אהוב: קומדיה(כי צ'אנדלר רולז
) צבע אהוב: כחול
צבע שנוא: ירוק
מקום אהוב: החדר שלי
מאכל אהוב: ספגטי, מלאווח, פיצה, אורז וכו' שתיה אהובה: ספרייט וחלב
קינוח אהוב: גלידה
בילוי אהוב: קולנוע
פדיחה(חובה!): חח קשה להסביר(אני אגיד בהזדמנות) חלום שזוכרים: שאני פוגשת את מאריה
זה או זה... במבה או ביסלי: אין אין אין כמו במבה
אפרופו או צ'יפס: אפרופו אפרופו חח בייגלה או צ'יטוס: בייגלה
דובונים או פופקורן: פופקורן מסטיק או סוכריה על מקל: חח לא יודעת ים או בריכה: יםםםםםםםםםםםםםםםם הרים או חוף: חוף(איכסה הרים טיפסתי עליהם מספיק!
) לישון או להיות ערים: לישון ברור חח בית פרטי או בניין: בית פרטי
עיר או כפר: עיר רק בגלל הניידות
קומדיה או דרמה: הפעם נלך על דרמה
אימה או מתח: אימהההההההההההההה
שוקו בשקית או רגיל: שקית
מתוק או חמוץ: מתקתק ברור
מר או מלוח: מלוח
סופגניה או מצה: סופגי
שניצל או קציצה: שניצל
מרק או פירה: חח שאלה טובה. בגלל המרק שסבתא שלי ז"ל
הייתה מכינה מצויין אז נלך על מרק
אורז או פתיתים: אורזזזזז
חדר כושר או להתבטל: חח להתבטל! ומה זה השטויות האלה להתבטל? זה שאתה לא הולך לחדר כושר לא אומר שאתה מתבטל. טבעת או שרשרת: טבעת(מזכיר לי נישואין
) נעל או סנדל: נעל! סודוקו או תשבץ: תשבץ! יס או הוט: הוט
הפעם האחרונה ש.... צחקתם: עוד חמש דקות כשאני אראה בוסטון ליגל סופסוף חח בכיתם: בשבוע האחרון בגלל אח שלי והעובדה שקלארק בגד בלאנה
עשיתם פרצוף חמוץ: חח תמיד היתם מעופפים: תמיד חח שמעתם שיר יפה: חח לא זוכרת, זה תמיד קורה ראיתם מכושפות: חח גם לא זוכרת הלכתם לסרט: מתי שהוא השנה(אין לי כוח לבדוק מתי ראיתי בדיוק בדיוק את הסרט "בבל" חח) חשבתם על אליסה: תמיד
הייתם עייפים: עכשיו
הייתם רעבים: שמונה ככה.. הייתם צמאים: עכשיו חח שיחקתם מונופול: לא זוכרת טיילתם במקום יפה: בטיול שנתי
התעצבנתם: עכשיו
הלכתם מכות: עכשיו
חחח סתם הצטלמתם: בטיול שנתי
התגעגעתם אליי(חח): כשראיתי שיש רחוב בשם אדם
אסוציאציות... שמש: חמה
ירח: לילה
חלל: החיצון
דשא: מלוכלך.. בגלל הכלבה
מים: בקבוק חח תמונה: אליסה
אליסה: תמונה(LOL) מילאנו: העיר מכושפות: סמולוויל חח מי הבוס: אליסה טאץ': אליסה ישראל: כחול לבן עולם: נאיבי טלויזיה: טובה
גל: שווהה
נטלי: מתוקה
אדם: חכמולוג
שלי: מדהימההההההההההה
יוליה: כפרה עליה, חמודה וחביבה מאוד
חן: ילדת החיצים הסגולים
מתה עליה! מור: רוצה לראות עוד ממנה(more mor
) סיוון: תעשי לי רקע!
ומתגעגעת אל המצחיקה הזאת!
חופית: שפית!
4 דברים משותפים ביניכם לבין אליסה: השאיפה למצוא חבר
צילום
כתיבה
חוש הומור
מה אתם מאחלים לפורום ולחבריו החודש: שיהיה חודש מוצלח
איך היה השאלון: מעייף

always be me mc

New member
אה ויעל היא השושבניה שלי../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

אבל חסר לה שהיא מביאה את יו לורי לחתונה כי אז היא לא תתרכז במשך כל הטקס חח

spelling

New member
מתפקד!../images/Emo153.gif

שם:אדם גיל:19 מגורים:עיר היובש והעובש... ממתי בפורום:מהפירס די! הכי אוהבים בפורום:אותי חח סתם את כולם ואת הכל! פחות אוהבים בפורום:שלפעמים הוא יבש שחקן אהוב:תאמתא ין חח שחקנית אהובה:אליסה מילאנו וג'ניפר אניסטון וקורטני קוקס! זמר אהוב:אין... זמרת אהובה:קלי קלארקסוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן להקה אהובה:אוונסנס ולינקין פארק סרט אהוב:מפרקים את הבית חחחח ספר אהוב:מי קורא?? סדרה אהובה:מכושפות וחברים! ז'אנר אהוב:קומדיה! צבע אהוב:כתום! צבע שנוא:חום קקי! מקום אהוב:ניו יורק! מאכל אהוב:כל סוגי הפסטות! שתיה אהובה:פאנטה אקזוטיק!וסודה עם סירופ ענבים! קינוח אהוב:סופלה שוקולד.. בילוי אהוב:טיולים ויציאה עם חברים! פדיחה(חובה!):היינו בחנות ספרים ואימא שלי שאלה אותי מה דעתי על איזה מתכון לעוגה...ואז היא אמרה "עזוב זה 30% שומן זה יותר מידי וזה יקר בטח.." אז אמרתי לה"אימא מה הבעיה תקני 3 של 10%....אוי אובוי חחח חלום שזוכרים:חלמתי שיש לי ילד! זה או זה... במבה או ביסלי:ביסלי אפרופו או צ'יפס:אפרופו בייגלה או צ'יטוס:ציטוס דובונים או פופקורן:דובונים מסטיק או סוכריה על מקל:סוכריה עם מסטיק בפנים חעחעחע ים או בריכה:ים! הרים או חוף:חוף! לישון או להיות ערים:עריםםםםםםםםםםםםם ולעשות בלאגןןןןןןן בית פרטי או בניין:יש בניינים יפים.. עיר או כפר:עיר קומדיה או דרמה:קומדיה אימה או מתח:אימה חח אני צוחק.. שוקו בשקית או רגיל:של אימא! מתוק או חמוץ:מתוק מר או מלוח:מלוח סופגניה או מצה:סופגי שניצל או קציצה:שניצל אני שונא קציצות! מרק או פירה:מרק..אבל עם שקדי מרק רגילים לא של הדגים זה מפחיד.. אורז או פתיתים:פתיתים! חדר כושר או להתבטל:חדר כושרררררררררררררררר כולכם על ההליכון עד 3! טבעת או שרשרת:הטבעת היפה שלי! נעל או סנדל:נעל מה אני חננה?? סודוקו או תשבץ:תשבץ מי יודע לפתור סודוקו בכלל חח יס או הוט:לא זה ולא זה 2 אלה עמות חח הפעם האחרונה ש.... צחקתם:מקודם.. בכיתם:מזמןןןןןןןןןן בחתונה של אחותי חחח עשיתם פרצוף חמוץ:שטעמתי לימון? היתם מעופפים:אתמול.. שמעתם שיר יפה:שכתבתי תשאלון שמעתי מוזיקה.. ראיתם מכושפות:אז שהיה שידור חוזר בשבועות חח הלכתם לסרט:לא אוהב קולנוע חח חשבתם על אליסה:עכשיו! הייתם עייפים:בבוקר.. הייתם רעבים:היום הייתם צמאים:היום שיחקתם מונופול:מזמן טיילתם במקום יפה:אמממ שבוע שעבר.. התעצבנתם:היום אחי שיגע אותי! הלכתם מכות:שבוע שעבר אחי הקטן גם אז שיגע אותי.. הצטלמתם:נו אתם יודעים חח התגעגעתם אליי(חח)תמידדדדדדדדדד אסוציאציות... שמש:חם ירח:נעים חלל:איטי דשא:מגרד.. מים:טיפות טיפות טיפות תמונה:מצלמה! אליסה:אישתי מילאנו:הירח דבש עם אישתי מכושפות:אליסהולירוזשאנן מי הבוס:טוני הקורע! טאץ':יש גם לבנים? ישראל:בית עולם:גלובוס טלויזיה:מתחשמל..אני מתחשמל מהטלויזיה אני רציני חחח גל:הכחולה הזאת חח נטלי:סרטונים אדם:כמו שיוליה אמרה חחח שלי:עצבנית עליי יוליה:אחלה של חומוס! חן:סיבוב הופעות בתפוז.. מור:מקווה הלכיר.. סיוון:תחזרי עם פאנטה.. חופית:טבחית קטנה חח יעל:שם יפה... 4 דברים משותפים ביניכם לבין אליסה:תאריך לידה,מזל אסטרולוגי,שנינו גרנו בדרום אפריקה ואוהבים את ניו יורק! מה אתם מאחלים לפורום ולחבריו החודש:רק טובבבבבבבבבבבבבבבבבב איך היה השאלון:מדהים אין עליי אין אין..

אגם,כבר לא עצבנית בסוך נכנעת לדרישותי

בקשר לשלי המארחת אז אני לא כועסת ולא עצבנית..עכשיו אני שמחה,אני רק קצת מרחמת על מי שהולכת להתארח[נראה לי אתם תפציצו אותה בשאלות-כדאי לכם
] ואיזה פאדיחה מצחיקה הייתה בחנות

Natali Milano

New member
מתפקדת

שם: נטלי גיל: עוד מעט 17 מגורים: זכרון יעקב ממתי בפורום: ממתי שהוא הוקם הכי אוהבים בפורום: אותכם פחות אוהבים בפורום: פינות חרושות שחקן אהוב: אין שחקנית אהובה: אליסה הולי זמר אהוב: אין זמרת אהובה: כבר אין לי פייבורייטית להקה אהובה: אין סרט אהוב: אין ספר אהוב: חח לא קוראת סדרה אהובה: מכושפות ז'אנר אהוב: ? צבע אהוב: אין מעודף צבע שנוא: שחור מקום אהוב: הבית שלי מאכל אהוב: יש מלא שתיה אהובה: קולה ספרייט XL בירה שחורה קינוח אהוב: יש מלא בילוי אהוב: לטייל ללכת לסרט לראות מדי פעם תסירטונים שלי וכ'ו פדיחה(חובה!): באמת שאין לי חלום שזוכרים: חלום די מוזר אבל שהצלחתי להשלים בין אליסה ושאנן זה או זה... במבה או ביסלי: ביסלי למרות שאת שתהם אני אוהבת אפרופו או צ'יפס: אפרופו בייגלה או צ'יטוס: תלוי איזה בייגלה אז אבחר צ'יטוס דובונים או פופקורן: פופקורן מסטיק או סוכריה על מקל: מסטיק ים או בריכה: בריכה הרים או חוף חוף לישון או להיות ערים: תלוי מתי בית פרטי או בניין: פרטי עיר או כפר: עיר קומדיה או דרמה: קומדיה אימה או מתח: לא זה ולא זה שוקו בשקית או רגיל: שקית מתוק או חמוץ: תלוי בחשק שלי מר או מלוח: מלוח סופגניה או מצה: סופגניה שניצל או קציצה: קציצה מרק או פירה: פירה אורז או פתיתים:פתיתים חדר כושר או להתבטל: אם יכלתי אז חדר כושר טבעת או שרשרת: אוהבת את שתהם אבל אבחר טבעת נעל או סנדל: תלוי בעונות סודוקו או תשבץ: לא זה ולא זה יס או הוט: אותה הגברת בשינוי הדרת הפעם האחרונה ש.... צחקתם: לפני שעה או יותר בכיתם: שבוע שעבר עשיתם פרצוף חמוץ: אתמול היתם מעופפים: בחיים לא הייתי מעופפת שמעתם שיר יפה: לפני שעה או יותר ראיתם מכושפות: ביום העצמאות הלכתם לסרט: שנה שעברה חשבתם על אליסה: לא יוצא לי לחשוב עליה הרבה תאמת הייתם עייפים: אתמול בלילה חח הייתם רעבים: עכשיו הייתם צמאים: עכשיו שיחקתם מונופול: חח לפני שלוש שנים טיילתם במקום יפה: לא התעצבנתם: לא הלכתם מכות: לא הלכתי מכות בחיים הצטלמתם: לא התגעגעתם אליי(חח) תמיד מתגעגת אלייך מזאת אומרת? אסוציאציות... שמש: אור ירח: בדידות משעמם חלל: איטי החייזר דשא: שהפרות יאכלו אותו מים: מזכיר לי שלא שתתי ממזמן תמונה: זיכרון אליסה: אדם מדהים ביותר מילאנו: מקום יפה השם משפחה של המושלמת שלי מכושפות: חבל שנגמר היה יפה מי הבוס: הייתי קטנה לא זוכרת טאץ': וואו שיגיע גם לישראלל ישראל: ארץ נחמדה עולם: הייתי רוצה לטוס ברחבי העולם טלויזיה: פיתרון לשיעמום או שהמחשב תפוס גל: תמיד עוזרת לי ומתאמצת בשביל הפורום הזה נטלי: אממ...? אדם: תעשה לי ילדדד שלי: חמודהה יוליה: בקושי מכירה אבל נראת נחמדה חן: חן איפה את ?תבואי יותר מור: לא הספקתי להכיר סיוון: איפה אתתת חופית: לא מכירה ראיתי כמה פעמים אבל עדיין לא 4 דברים משותפים ביניכם לבין אליסה: שתינו רוצות שיהיה שלום. לשתינו אכפת מהזולת. שתינו אוהבות להצטלם.שתינו חמודות. מה אתם מאחלים לפורום ולחבריו החודש: לפורום שיצמח ויחזיק מעמד לחבר'ה שיהנו כאן איך היה השאלון: קצת חופר אבל סבבה

למעלה