התפקדות - אוקטובר 10

Shy Guy

New member
../images/Emo195.gifהתפקדות - אוקטובר 10../images/Emo195.gif

לכל אלה שלא הספיקו להתפקד בחודש שעבר, מצפה החודש להתפקדות מלאה (גם נשות הפורום מוזמנות להשתתף
), כולל סמויים..! |:
שם: גיל/תאריך לידה: מקום מגורים: פריט האופנה החרוש/האהוב של החודש שעבר: משהו מיוחד/משמח שקרה לך בחודש שעבר: הדבר שאתה הכי מצפה לו החודש: תמונה (במידה ואתם מעוניינים לצרף
):

NothingSpecial

New member
ולרגע הייתה לי הרגשה שזה מוקדש לי ../images/Emo3.gif

שם:רועי גיל/תאריך לידה:22 מקום מגורים:תל אביב פריט האופנה החרוש/האהוב של החודש שעבר:ג'ינס של זארה משהו מיוחד/משמח שקרה לך בחודש שעבר:דירה חדשה בתל אביב... הדבר שאתה הכי מצפה לו החודש:אוי שיעבור כבר, בואו נשתחרר כבר!!! ו...גשם ראשון...יש מצב? תמונה:ישנה ממש, קודרת ממש אבל זה מה יש!

כולנו מצפים לגשם! סוף סוף ניתן שוב להתלבש כמו

ארופים ולא כמו יצורים נוטפי זיעה ים תיכוניים
. בחורף ניתן לשלב צעיפים, מעילים, מטריות, מגפיים, קפוצו'נים מגניבים, חולצות מכופתרת ארוכות ובקיץ רק לובשים חולצת T וכבר מזיעים... לפחות מי שגר במישור החוף, צמוד לים, בשאר האיזורים, בקיץ חם, חם חם! כך שהקולקציה הבתית המסוגננת נשארת בקיץ מיותמת בארון עד החורף הבא.

Shy Guy

New member
בערך. ../images/Emo3.gif

ומוקדש גם לשאר שלא ממש השתתפו הפעם.
*מחזיק אצבעות לגשם נורמלי החודש, עם מזג אוויר חורפי ונעים*

מתפקד לחורף 2010-2011 ../images/Emo13.gif../images/Emo121.gif

מכנסיים דיזל... כובע גורין.... חגורה ומטריה מאסימו דוטי.... חולצה משנקין... מגפיים אלדו.... משקפיים פרסול. שם: גיל. מקום: קניון רמת אביב.

dw drum

New member
נעליים יפות

האם יש עוד צבעים של הדגם הזה? ומה המחיר?

הדגם הזה נקנה בחורף של השנה שעברה

כך שכרגע אני מניח ישנם מוצעים שם דגמים אחרים. תודה. מחירים -היה לדעתי אז עליהם כ 600 ש"ח והם נמכרו יותר מאוחר בסוף העונה בהנחה נכרת. כדאי לך לבקר שם שוב ולבדוק.

Shy Guy

New member
מתפקד גם (ומה עם השאר? ../images/Emo3.gif)

שם: רמי.
גיל/תאריך לידה: בן רבע מאה וחודש. מקום מגורים: ראשון לציון. פריט האופנה החרוש/האהוב של החודש שעבר: אממ.. אני חושב שלא היה אחד. |: רגע, אולי נעליים אפרפרות וחביבות של זארה. :) משהו מיוחד/משמח שקרה לך בחודש שעבר: טיסה לברלין!
הדבר שאתה הכי מצפה לו החודש: להתקדם כמה שיותר עם פרוייקט הגמר שלי (ולסיים?). תמונה (במידה ואתם מעוניינים לצרף
):
מברלין.

למעלה