התפקדות אוקטובר

spelling

New member
../images/Emo195.gifהתפקדות אוקטובר../images/Emo195.gif

להתפקד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שם: גיל: מגורים: איך היה החודש: משהו טוב: משהו רע: קניה חדשה: פדיחת החודש(חובה!): אמן\ית החודש: דיסק החודש: שיר החודש: קליפ החודש: סדרת החודש: סרט החודש: צפיות לחודש הקרוב: מישהו שעשה לכם את החודש: אייקון החודש: הדמות הכי הזויה לחודש זה: איחולים לכולם או סתם משהו לומר:

עונה

שם: נטלי גיל: 18 עוד כמה ימים מגורים: זכרון יעקב איך היה החודש: נחמד משהו טוב: לדעת שבריטני תפתח בטור שנה הבאה משהו רע: אין קניה חדשה: תהיה ביום הולדת שיגיע פדיחת החודש(חובה!): אין אמן\ית החודש: בריטני כריסטינה דיסק החודש: מי קונה דיסקים? מורידים חח שיר החודש: וואמנייזר
קליפ החודש: אין סדרת החודש:אין סרט החודש:אין צפיות לחודש הקרוב: שילך וישתפר מישהו שעשה לכם את החודש: אין אייקון החודש:
הדמות הכי הזויה לחודש זה: ג.יפית
איחולים לכולם או סתם משהו לומר: אדם חיוך מתמירר

always be me mc

New member
מתפקדת../images/Emo112.gif

שם: גליה גיל: 20
מגורים: י-ם
איך היה החודש: בסדר
משהו טוב: נפגשתי עם חברה וראינו סרט ביום שני כשבערב אח שלי בישל ארוחה לראש השנה
משהו רע: קצת סיכסוכים במקום העבודה
קניה חדשה: בת הים הקטנה 3
פדיחת החודש(חובה!): בעבודה בטעות פתחתי חלב ישן, מלפני שלושה שבועות ושתיתי
אמן\ית החודש: אין
דיסק החודש: אין
שיר החודש: Sober של קלי קלארקסון
מיוחדת לסמולוויל על שמיכרה אותי לשיר) קליפ החודש: אין
סדרת החודש: בוסטון ליגל(חבל רק שבגלל החגים מפספסים פרקים
) סרט החודש: מוצאים את נמו
צפיות לחודש הקרוב: קניה של המארז האמריקאי של סמולוויל, עונה 7
משהו שעשה לכם את החודש: חברה שלי וטוב גם אח שלי קצת
אייקון החודש:
הדמות הכי הזויה לחודש זה: אני. באמת שאני לא יודעת מה עובר עלי כשאנשים מבקשים הכוונה
איחולים לכולם או סתם משהו לומר: הלוואי שהשיער של קריסטין יצמח בחזרה מהר מהר
וחודש טוב שיהיה לנו

עונההה

שם:שלי גיל:16 מגורים:חיים בבית.חחח איך היה החודש:ארוך מייגע לימודים בלי סוףףףףף..מחשב מקולקל,הורים שטסו לחול מחשב חדש..והחלטתי שאני מתחרפנת וצריכה אשפוזזזזז משהו טוב:אמ..נגמר החודש משהו רע:מתחיל חודש חדש!! קניה חדשה:אמ..מחשב נייד חדשששש פדיחת החודש(חובה!):אמ..אין או שבעצם המורה לספרות שאלה אותי משהו ואני שניה אחת עושה לה כן עם הראש(שאני מסכימה)שניה אחרי היא שואלת את זה שוב ואני עושה אני לא יודעת!היא פתחה עלי פה ופרצוף.. אמן\ית החודש:אמ..ריאנה דיסק החודש:אין שיר החודש:יש כמה שירים יפים,אהבתי את השיר של הפרסומת של ראנואר
נראה לי רנואר קליפ החודש:סיירוס מילי,ריאנה,ניו יו=כל השירים החדשים שלה,קליפים יפים סדרת החודש:אמ..התחלתי לראות בAXN את הסדרה זהות בדויה וגם על טבעי וסמולוויל למרות שזה טיפה מאכזב סרט החודש:לא ראיתי החודש סרט צפיות לחודש הקרוב:שיעבור מהר מישהו שעשה לכם את החודש:חברה שלי-חיממה לי את הלב וגרמה לי לעשות שינוי קטטן אייקון החודש:
הדמות הכי הזויה לחודש זה:אין איחולים לכולם או סתם משהו לומר: בסוף החודש יש גנדאאאא--איך עוברים את זה ????????????????????.חחח שבוע טוב!!!וחודש נפלא מהיר וצום קל!!

spelling

New member
מתפקדדדדדדדדדדדד

שם:אדם!!!!!!!!!!!!!!!!!
מגורים:מודיעין
איך היה החודש:לא וואו..עליות ומורדות...
משהו טוב:אחיין הקטן של יש אני מת עליו!!!!!!!!!!!!!!
משהו רע:השמנתי טיפונת...
קניה חדשה:לא קניתי שומדבר מעניין..
פדיחת החודש(חובה!):אחיין שלי היה אצלי יום חמישי והוא מתנהג כמו סלב קטן,יש לו אהבה לא מוסברת לשיר עוגה עוגה ומשירים אחרים הוא בוכה,20 דקות מוצא תצמי שר לו עוגה עוגה עד שנמאס לי וישבתי איתו מול יוטיוב לעוגה עוגה וניסיתי ליר לו קלי ואז הוא הביא עליי פליטה חחח..
אמן\\ית החודש:האמת..ליאונה לואיס!
דיסק החודש:נטלי מורידה לי שירים חחח
שיר החודש:hear me של קלי קלארקסון מומלץ בחום!
קליפ החודש:toxic וcloser של נה-יו!אחד הקליפיםםםםם
סדרת החודש:אין מה לראותב טלוזיה יאללהההההההההההההההה כל סדרה תוקעים אנשים באותו בית וגורמים להם להתחרפן!
סרט החודש:לא רואה סרטים...
צפיות לחודש הקרוב:שיהיה טוב האמת!!!!!!!!!!!!
מישהו שעשה לכם את החודש:אחיין שלי אין עליו!
אייקון החודש:
הדמות הכי הזויה לחודש זה:הדמות המצויירת של ג יפית..אבל למה היא יורה באנשים?
איחולים לכולם או סתם משהו לומר: חדר כושר זה הבית השני שלכם תשמרו עליו!!!!!!!!!!

למעלה