התפקדות חודשית

נוופריי

New member
../images/Emo195.gifהתפקדות חודשית ../images/Emo195.gif

שם פרטי :
שם משפחה :
מאיפה :
בת כמה :
איזה כיתה :
מתפקדת להשאר פה גם החודש ?
איך היה החודש בפורום ?
תמונה שלך : חודש טוב : } .

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifעווונה../images/Emo34.gif

שם פרטי :נופר, שם משפחה :ללא צריך מאיפה :קיריייתית במכור D+ בת כמה :15 איזה כיתה :י' [בלאאאט :mad: ] מתפקדת להשאר פה גם החודש ?ללא מתחייבת שומדבר, אם ירצה ה' D= איך היה החודש בפורום ?היייה .. תמונה שלך :נוווק נוק :)).

T.T

שם פרטי :רותם שם משפחה :כמו של שלום: ) מאיפה :ליד נתניה: ) בת כמה :15 וחצי איזה כיתה :י' מתפקדת להשאר פה גם החודש ?לא יודעת איך היה החודש בפורום ?סוער><"

שירלי XD

New member
../images/Emo83.gif ../images/Emo13.gif אני...

שם פרטי : שירלי שם משפחה : נ... מאיפה : טבריה בת כמה : 14 וחצי איזה כיתה : ט' מתפקדת להשאר פה גם החודש ? אולי תלוי מה יהיה איך היה החודש בפורום ? סבבה תמונה שלך :

../images/Emo129.gif 'ני

שם פרטי :הדר שם משפחה :בוטבול מאיפה : פרדס חנה בת כמה : עוד מעט 13 איזה כיתה :זיייייייייייייין . מתפקדת להשאר פה גם החודש ? אמ , כן . איך היה החודש בפורום ?נחמד
תמונה שלך : אין לי פה במחשב

../images/Emo210.gifאניניניני :)

שם פרטי : אוראל :] שם משפחה : מיירה DD = מאיפה : מרכז :) בת כמה : 13 עוד שבוע
איזה כיתה : ח' מתפקדת להשאר פה גם החודש ? בע"ה ה' בלי נדר - כן (:) איך היה החודש בפורום ? נחמד , וגם סוער למדי DD : >< תמונה שלך : לא (:)

../images/Emo196.gifמתפקדת.../images/Emo196.gif

שם פרטי : מיכל . [; שם משפחה : מתן . P = מאיפה : אשקלון . בת כמה : 15 . איזה כיתה : י' . מתפקדת להשאר פה גם החודש ? בע"ה , כן . :) איך היה החודש בפורום ? אחלה בחלה . D; תמונה שלך : יש לי תמונה די חדשה , אבל היא בפלא' ואינלי כוח להעביר אותה . D = בעצם היא לא כ"כ חדשה ,, O; יש לה חודש .

עונה

שם פרטי: נטע שם משפחה: מאיפה: אזור (ליד חולון) בת כמה: מחר 14 איזה כיתה: ח' מתפקדת להשאר פה גם החודש: נשתדל איך היה החודש בפורום: בסדר תמונה שלך: לא עולה לי

MaStuLa76

New member
נמ , תורי ?

שם פרטי :שירה שם משפחה : מאיפה :אי שם בצפון בת כמה :16 ומשהו איזה כיתה :י' מתפקדת להשאר פה גם החודש ?לא איך היה החודש בפורום ?בקושי הייתי בשבועיים האחרונים. תמונה שלך :במחשב השני ><^

../images/Emo97.gifעונה

שם פרטי : מיריטל/מיטל שם משפחה : שלג מאיפה : ליד צפת בת כמה :12 וחצי איזה כיתה : ז' מתפקדת להשאר פה גם החודש ? כן איך היה החודש בפורום ? סבבה תמונה שלך : חודש טוב : } .

../images/Emo108.gifמתפקדת.

שם פרטי :מריה שם משפחה :לא משנה.. מאיפה :אשקלון בת כמה :14 איזה כיתה :ח' מתפקדת להשאר פה גם החודש ?אממ..כן.. איך היה החודש בפורום ?בסדר:] תמונה שלך :----

lililulu

New member
אני

שם פרטי : עמית שם משפחה : מאיפה : יוקנעם בת כמה : 15 איזה כיתה : י' מתפקדת להשאר פה גם החודש ? לא יודעת איך היה החודש בפורום ? אני יודעת...קצת יבש אבל לא רע תמונה שלך : לכו חפשו

../images/Emo105.gifחייבת להגיב. למה להגיד סתם ?!

למה את אומרת שהיה יבש פה ? החודש הזה מכל השנה הזאת היה הכי --לא-- יבש. להפך, אתמול הסתכלתי וראיתי שהצטרפו בנות ושיש פה פעילות ! אז אל תגידי סתם מתוך הרגל \=

שייירהxD

New member
עונהה (:)

שם פרטי : שיררה P: שם משפחה : דגן מאיפה : ת"א :) בת כמה : 14 איזה כיתה : ח' מתפקדת להשאר פה גם החודש ? אכןן PP: איך היה החודש בפורום ? --- לא היתי P: תמונה שלך : ----

עונהה

שם פרטי :לי שם משפחה :סבח מאיפה :בית שאן בת כמה :עוד שבועים 13 איזה כיתה : מתפקדת להשאר פה גם החודש ?מקווה שכן איך היה החודש בפורום ?האמתת שלאאא הייתיי כל כך תמונה שלך :אמממ אין

קרמבו XD

New member
היי(=

שם פרטי :מאור שם משפחה :תורג'מן מאיפה :קריית גת בת כמה :14 איזה כיתה :ט' :| מתפקדת להשאר פה גם החודש ?אולי D= איך היה החודש בפורום ?לא יודעת =O תמונה שלך :בואו נחסוך את זה מאיתנו D=

../images/Emo105.gifמתפקדת :)

שם פרטי : דילב שם משפחה : עלמני מאיפה : קריות בת כמה : 16 איזה כיתה : י' מתפקדת להשאר פה גם החודש ? כן. איך היה החודש בפורום ? אחלה :] תמונה שלך : >> חודש טוב : }

../images/Emo15.gif מתפפקדת [[ ;

שם פרטי : בת-אל שם משפחה : רובין מאיפה : בת ים בת כמה : 13 וחצי איזה כיתה : ח' מתפקדת להשאר פה גם החודש ? בע"ה איך היה החודש בפורום ? סבבה :) תמונה שלך : לא עוללה \;

../images/Emo11.gifמתפקדת ../images/Emo11.gif

שם פרטי : חן שם משפחה : בוזגלו מאיפה : קריות אלה מה D; בת כמה : 15 איזה כיתה : י' מתפקדת להשאר פה גם החודש ? נשתדל איך היה החודש בפורום ? אוו נחמד ביותרר תמונה שלך : נעים להכירר אותכם יצורים :D

למעלה