התפקדות חודשית!

../images/Emo195.gifהתפקדות חודשית!../images/Emo195.gif

השיר שעשה לי את החודש:
האמן שעשה לי את החודש:
הקנייה המוצלחת של החודש:
הדבר הכי טוב שקרה במרץ:
תמונת החודש:
הדבר הכי לא טוב שקרה במרץ:
מה אתם מתכוונים לעשות באפריל? שיהיה לכולכם חודש נפלא

Tzassa

New member
../images/Emo9.gif

השיר שעשה לי את החודש: מים תחת לגשר - איתי פרל, אני אשתנה - ירמי קפלן, ככה וככה - שלום חנוך, יובל בנאי - ג'וליה. האמן שעשה לי את החודש: וואלה, לא יודעת. P: שלום חנוך. הקנייה המוצלחת של החודש: טבעות או משהו.
הדבר הכי טוב שקרה במרץ: יומולדת לנועיתוש.D: מחנה. תמונת החודש:
הדבר הכי לא טוב שקרה במרץ: לא יודעת. מה אתם מתכוונים לעשות באפריל? לא יודעת.

אפריל../images/Emo65.gif

השיר שעשה לי את החודש: יואב דגני - אהבה עיוורת
הגיע למקום 2
האמן שעשה לי את החודש: יואב דגני, עברי לידר הקנייה המוצלחת של החודש: דיסק נדיר של ג'נגו הדבר הכי טוב שקרה במרץ: הופעות תמונת החודש: אחורי זה
הדבר הכי לא טוב שקרה במרץ: ממ היה סבבה של חודש מה אתם מתכוונים לעשות באפריל? יומולדת
בטח הופעה של איגי וקסמן

:)

השיר שעשה לי את החודש: ליאונרדו- עברי האמן שעשה לי את החודש: עברי:) הקנייה המוצלחת של החודש: בגדים:) הדבר הכי טוב שקרה במרץ: לא היה משהו מסויים. הדבר הכי לא טוב שקרה במרץ: היה חודש נחמד בסה"כ. מה אתם מתכוונים לעשות באפריל? פסח:)
וללמוד בעיקר.

A m 0 s

New member
מתפקד...

השיר שעשה לי את החודש: אהמממ.... יהיו כ"כ הרבה לא זוכר.. אולי עד הקצה, דנה ברגר האמן שעשה לי את החודש: דנה ברגר הקנייה המוצלחת של החודש: החודש נראה לי שקניתי רק דיסק אחד את דביוט של ביורק.. הדבר הכי טוב שקרה במרץ: פורים? תמונת החודש: אההההמ.. הדבר הכי לא טוב שקרה במרץ: מלא מבחנים ו... לא זוכר... (נו מה אתם רוצים? בוקר!!) מה אתם מתכוונים לעשות באפריל? הופעות..

A t z a

New member
גם לכם יש בחילה?../images/Emo80.gif

השיר שעשה לי את החודש: היו הרבה,בעיקר "פעם אחת" ו"כולם מדברים עם כולם" של איגי (שירים חדשים!) האמן שעשה לי את החודש: איגי
סופסוף הופעה אחרי חודשים... הקנייה המוצלחת של החודש: אוי שאלה טובה. בגדים הורסים! הדבר הכי טוב שקרה במרץ: הנסיעות של ההורים וכל מיני דברים כיפיים תמונת החודש:
הדבר הכי לא טוב שקרה במרץ: בעיקר ענייני בצפר...אבל לא רק מה אתם מתכוונים לעשות באפריל? להפטר ממלא מגנים ובגרויות ולעשות כיףףףףףףף

GuyHemed

New member
אני פה

קודם כל אני חייב להגיד שכל שאלה בנושא מוסיקה, ו"איזה אמן / שיר עשה לך את זה" בשבילי היא לא רלוונטית כי אני לא סגור על הדעה שלי ובשבילי כל השירים הם מעולים (חוץ מכמה יוצאים מן הכלל XD) אז אני מקצץ ועונה על שאלות רלוונטיות בלבד |מסמיק| הדבר הכי טוב שקרה במרץ: שאסיפת ההורים וקבלת תעודות מחצית עברה בשלום.. תאמינו לי שזה הדבר הכי טוב שאפשר לבקש חח הדבר הכי לא טוב שקרה במרץ: סוף מרץ נסגר עם מוות של ילד מהשכבה שלי שנהרג בתאונת דרכים.. יהי זכרו ברוך מה אתם מתכוונים לעשות באפריל? - מה שעשיתי עד עכשיו, אני אמשיך באותה דרך חח

למעלה