התפקדות חודש אוגוסט

spelling

New member
../images/Emo195.gifהתפקדות חודש אוגוסט../images/Emo195.gif

מזמן לא התפקדנו! שם: גיל: מגורים: אוהבים תעיר שלכם?: גרים בבניין\פרטי: ב"עח בית: מזל: צבע אהוב: מאכל אהוב: שתיה אהובה: ריח אהוב: מקום אהוב: הבושם שלכם: השמפו שלכם: מקצוע אהוב בבצפר: מקצוע שנוא בבצפר: חיה אהובה: שם אהוב לבן: שם אהוב לבת: זמר\ת החודש: שחקן\ית החודש: דיסק החודש: שיר החודש: קליפ החודש: הבנאדם שעשה לכם תחודש: משהו טוב מחודש שעבר: משהו רע מחודש שעבר: איך עובר החופש: אייקון החודש: מסר לאומה: כאן תמה התפקדות החודש הקהל יכול לקום ולהתחפף הביתה

always be me mc

New member
באמת לא היה מזמן../images/Emo2.gif

ויאללה מגיבה
: שם: גליה גיל: עוד חודש וקצת 20(יו אני מזדקנת
) מגורים: איפה אתם חושבים? בעיר הבירה
אוהבים תעיר שלכם?: לפעמים כן ולפעמים לא
גרים בבניין\\פרטי: למה מעניין אתכם לדעת?
ב"עח בית:
חח סתם סתם. יש כלבות ואולי גם
מזל: בתולה
צבע אהוב: כחול!
מאכל אהוב: שניצל תירס, ספגטי... דברים כאלה
שתיה אהובה: האמת שספרייט לא עושה לי את זה בזמן האחרון אז עלי לומר שחלב
ריח אהוב: הריח של הקונדישינר
(יענו מעצב השיער
) מקום אהוב: הבית
הבושם שלכם: טבעי
השמפו שלכם: האד אנד שולדרס
מקצוע אהוב בבצפר: אנגלית(תמיד היה ותמיד יהיה
) וגם תקשורת ככה. מקצוע שנוא בבצפר: מתמטיקה
חיה אהובה: כלבה
(אז לא קשה לנחש מי מקבל יותר פינוקים בבית) שם אהוב לבן: יאיר(שם יפה לא?) שם אהוב לבת: ליאור
זמר\\ת החודש: אין מואהאהאה
שחקן\\ית החודש: ואו שאלה קשה בא לי נורא לבחור בקריסטום(קריסטין קרוק וטום וולינג) אבל התשובה הזאת חרושה אז אלך על לינדזי לוהן כי המשחק שלה ב'שישי הפוך' היה ממש ממש טוב ומשעשע
דיסק החודש: אין(עדיין) שיר החודש: A Whole New World(טוב מה אתם רוצים? שיר ממש יפה
) קליפ החודש: הקליפ הזה
: http://www.youtube.com/watch?v=QxTxFjuOj3M הבנאדם שעשה לכם תחודש: אולמרט בגלל שהוא מתפטר
(וסליחה על הבוטות אני פשוט מאוד מאוד לא אוהבת אותו) משהו טוב מחודש שעבר: אין לי שמץ של מושג
משהו רע מחודש שעבר: אין לי עדיין שמץ של מושג
איך עובר החופש: בסדר
אייקון החודש:
מסר לאומה: חייה ותן לחיות.. טוב בעצם תלוי למי

CharmedRulez

New member
טוב נו....

שם:David גיל: בקרוב מאוד 20 מגורים: תל-אביב אוהבים תעיר שלכם?: בטח גרים בבניין\פרטי: בניין מזל: יש, תלוי ביום. ומאזניים. צבע אהוב: כחול מאכל אהוב: פאסטפוד בעיקר. אבל גם מרק עדשים! חחח שתיה אהובה: קולה? ריח אהוב: איכס. שאלה מוזרה מקום אהוב: המיטה הכיפית שלי השמפו שלכם: מה שיש במקלחת מקצוע אהוב בבצפר: רחוק ממני מקצוע שנוא בבצפר: עוד יותר רחוק ממני... P: חיה אהובה: כלב משהו טוב מחודש שעבר: קיבלתי תוצאות טובות לבדיקות טובות שעשיתי... משהו רע מחודש שעבר: עשיתי בדיקות וזה לא היה כיף. איך עובר החופש:חופש? מה זה? אייקון החודש:
מסר לאומה: It's all about the money.....!

spelling

New member
מתפקד../images/Emo195.gif

שם:אדם! גיל:20! מגורים:מודיעין(עיר היובש והעובש)
אוהבים תעיר שלכם?:מאוד! גרים בבניין\פרטי:בבניין מקסים! ב"עח בית:תוכים!
מזל:קשת צבע אהוב:כתום\אדום..נו מה אתם רוצים מזל אש או לא? מאכל אהוב:שניצל\עוף בטריאקי\סופלה שוקולד\צ'יפס..אבל תאכלו בריא!חחח שתיה אהובה:שוקו של אימא\פאנטה אקזוטיק(סיווןןןןןן)\נסטי אפרסק זה ממכר תזהרו!
ריח אהוב:וניל\דלק\אוכל\אוטו חדשששששששש מקום אהוב:בית\חדר כושר\איקאה(או בשמו האמיתי "בית המקדש")
הבושם שלכם:יש לי 8(הרוב של ADAM) אבל אוהב את לקוסט הירוק עם התנין הוא מדהים!!!!!! השמפו שלכם:פאנטן! מקצוע אהוב בבצפר:אנגלית\עיצוב\ביולוגיה מקצוע שנוא בבצפר:היסטוריה\תנך\ספרות\ספורט(תתפלאו)\טימטומטיקה חיה אהובה:כלבים\דגים\ציפורים שם אהוב לבן:סהר\ליאור\תמיר(האחיין החתיך שלי) שם אהוב לבת:סתיו\ליהי זמר\ת החודש:נטלי הכריחה אותי לשמוע בריטני כל הזמן!!!!!!תגידו לה!
שחקן\ית החודש:דברה מסינג הזאת חחחחח ושג"פ(גל לא פותחים דיון שני!)חח
דיסק החודש:שום דיסק הכל נטלי מורידה לי מיוטיוב לאמפי3 חחח
שיר החודש:no air של כריס בראון וג'ורדין ספרקס! קליפ החודש:closer של ניו הבנאדם שעשה לכם תחודש:אימא שחזרה הביתה!!!!
משהו טוב מחודש שעבר:שעברתי את כל המבחנים הקשים של הקורס! משהו רע מחודש שעבר:כל התקופה הזאת בלי אימא בבית...
איך עובר החופש:מי בחופש??רק עכשיו שלי התחיל.. אייקון החודש:
מסר לאומה:אני אבו שוקרי המקורי!!!!!!!!

CharmedRulez

New member
וואי הנו אייר הזה זה מכה...

ממש אהבתי אותו בהתחלה, אבל גלגלצ פשוט מנסים להרוס לי אותו ולהשמיע אותו באין סוף! זה סיוט.... וד"א אתם חייבים לראות את הקליפ. הוא פשוט קורע!!!!!! ג'ורדין כזאת שחקנית מגזימנית, זה פשוט מצחיק מדי בשביל להשאר אדישים.

always be me mc

New member
אז אולי לא תשמע כל כך הרבה גלגלץ??

הרי ברור שזה יהרוס לך אם תשמע את השיר הרבה
ויו באמת משמיעים אותו אין סוף? אני שמחה(שמחה שהם מפיצים את ספארקס בישראל) ובאשר ל'שחקנית מגזימנית' אז טוב עדיף שאני לא אגיב למרות שאת צודק בעקרון

CharmedRulez

New member
אבל אני בצבא. גלגל"צ (צ' לצהל) זה המוזיקה

העיקרית שמה! אני עדיין אוהב אותו... בינתיים. חחח

always be me mc

New member
אה ואללה שכחתי מהדבר הזה שנקרא צבא

טמבלית שכמוני
ושמחה לשמוע שאתה עוד אוהב את השיר
כי הוא באמת מאוד קליט ונחמד :)

always be me mc

New member
יו אתה אוהב את No Air?? מגניב../images/Emo98.gif

אני בהחלט שמחה לשמוע שלא רק אני אוהבת תשיר הממכר הזה
אגב זה מזכיר לי שאני צריכה לחפש את הדיסק שלה(ג'ורדין ספארקס
) בישראל כי אני ממש רוצה לקנות אותו

גל אם את מוצאת אותו תגידי לי איפה קנית

אני גם מעוניינת,השירים שלה מעולים.. עוד שיר אחד נחמד הוא השיר שהיה כמה פרקים לפני הגמר של איידול-ONE STEP AT A TIME!..ממליצה

always be me mc

New member
סבבה ונראה לי היום אני אצא לחפש(אם לא אשכח)

מקווה רק שאמצא כי באמת שיש לה קול ממש יפה וחלק מהשירים(גם לא אם כולם) שווים את זה
ומה אהבת את One step at a time? מעניין כי אני לא. הוא בינוני כזה ומאוד התאכזבתי שהיא ביצעה אותו באיידול ולא שיר אחר. אם כבר שירים לאהוב אז: Next To You(כזה שיר מתוק!
), is Is My Now(שיר הניצחון שלה) וכן אפילו השיר 'קעקוע' עדיף
הו ושלי אם את רוצה לשמוע עוד שיר יפה של יוצא איידול אחר אז יש תשיר החדש של דיוויד ארצ'ולטה שגם מאוד יפה לדעתי: http://www.youtube.com/watch?v=OBiW44cWu4c

always be me mc

New member
אחלה, אני מאוד אשמח לשמוע את דעתך עליו../images/Emo24.gif

וחח איזו אישה? את?

Harpush

New member
עונהנהנה

שם: חופית קופית גיל: 15 מגורים: כפר סבא אוהבים תעיר שלכם?: כן היא סבבה גרים בבניין\פרטי: בניין ב"עח בית: כן, פיבי!
מזל: תאומים צבע אהוב: צהוב מאכל אהוב: הממממממממ לא יודעת שתיה אהובה: מיצתפוזים עכשיו ריח אהוב: נראה לי קינמון! מקום אהוב: לא יודעת הבושם שלכם: בקהאם P: השמפו שלכם: הוואי מקצוע אהוב בבצפר: החצר P: מקצוע שנוא בבצפר: חדר מתמטיקה חיה אהובה: כלב שם אהוב לבן: בן שם אהוב לבת: דון זמר\ת החודש: פיט דוהרטי שחקן\ית החודש: אין דיסק החודש: "the age of the understatment' שיר החודש: riot van קליפ החודש: לא יודעת נוו הבנאדם שעשה לכם תחודש: אני משהו טוב מחודש שעבר: הממממ אין! משהו רע מחודש שעבר: אין איך עובר החופש: סבבה אייקון החודש:
מסר לאומה: שתקו
יאללה הלכתי להוריד את פיבי לטיולל

spelling

New member
את מכפ"ס??!!?!../images/Emo2.gif

גרתי שם שנתיים!!!!!!!!!! בצפר מולדת וברנר את מכירה??? גרתי בששת הימים את מכירה??? ולמה את חופפת בהוואי זה הורס תשיער!!!!!!!! הפך תראש שלי לסקוץ'!

Harpush

New member
חחח כן

אני גרה שתי דקות מששת הימים ודווקא השיער שלי בסדר חח לא יודעת כולה שמפו

Natali Milano

New member
עונה

שם: נטלי גיל: עוד חודשיים 18 מגורים: זכרון יעקב אוהבים תעיר שלכם?: כן גרים בבניין\פרטי: בניין ב"עח בית: אין מזל:מאזניים צבע אהוב: אדום מאכל אהוב: לא דעת יש מלא שתיה אהובה:XL קולה ספרייט ריח אהוב: הבושם של בריטני פנטזי מקום אהוב: הבית שלי הבושם שלכם: ^ השמפו שלכם: הוואי מקצוע אהוב בבצפר: אין ממש מקצוע שנוא בבצפר: מתמטיקה חיה אהובה: דולפין שם אהוב לבן: תמיר ליאור שי אדם ועוד מלא שם אהוב לבת: ליאור נטלי ועוד זמר\ת החודש: בריטני מדונה שחקן\ית החודש: אין דיסק החודש: אין שיר החודש: "היא אף פעם לא תהיה אני" של בריטני קליפ החודש:http://au.youtube.com/watch?v=aQRLSBUNupg הבנאדם שעשה לכם תחודש: בריטני לראות איך היא רזתה בצורה יפה משהו טוב מחודש שעבר: אין משהו רע מחודש שעבר: אין איך עובר החופש: ככה משעמם חם אייקון החודש:
מסר לאומה: מה המסר? להיות 10

spelling

New member
נטלי איך גדלת לנו פתאום../images/Emo7.gif

אוחח רק אתמול היתה תינוקת בת 15 וחצי.... איך עברו השנים..לאן הן ברחו??לאן???????????????????????????????

למעלה