התפקדות חודש אוקטובר

spelling

New member
../images/Emo195.gifהתפקדות חודש אוקטובר../images/Emo195.gif

עוד חודש עבר הפורום! והפעם התפקדות אבל לא חפרנית כמו שטענתם(כולה 900 שאלות היה לכם קשה)... שם: גיל: הכי נהניתי החודש בפורום מ: הכי פחות נהניתי החודש בפורום מ: צפיות לחודש הזה: איש החודש שלכם: זמר\ת החודש שלכם: שיר החודש שלכם: תוכנית החודש שלכם: מתגעגעים לפינה בפורום?: מה מאחלים לשאר חברי הפורום ואליסה להחודש?: ואפשר להוסיף תמונה אהובה....

עונה../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

שם:שלי גיל:15 וחודש הכי נהניתי החודש בפורום מ:אמ.גמד ענק-זה כיף
הכי פחות נהניתי החודש בפורום מ:כלום
צפיות לחודש הזה:אמ..שאני אצליח בלימודים-בע"ה
איש החודש שלכם:איש החודש-לדעתי-דקלן
כי הכרתי אותו רק החודש זמר\ת החודש שלכם:אבריל
שיר החודש שלכם:אמ..יש המון אבל בעיקר שיר אחד של הלקת GOO GOODOLLS תוכנית החודש שלכם:אמ..בנתים אין מתגעגעים לפינה בפורום?:בנתים לא מה מאחלים לשאר חברי הפורום ואליסה להחודש?:חודש נפלא ומקסים
ואפשר להוסיף תמונה אהובה....אוקי

julie90

New member
מתפקדת ../images/Emo98.gif

שם: יוליה גיל: 17 הכי נהניתי החודש בפורום מ: משחק "גמד ענק" (בעיקר בגלל שרוב החודש בכלל לא הייתי פה
). הכי פחות נהניתי החודש בפורום מ: מזה שלא הייתי פה (?) צפיות לחודש הזה: הרבה כיף
איש החודש שלכם: הענק שלי
(שעדיין לא יודע/ת מי הגמד שלו/ה
). זמר\ת החודש שלכם: Lifehouse (להקה) שיר החודש שלכם: משהו רוסי, אתם לא מכירים תוכנית החודש שלכם: רוזוול מתגעגעים לפינה בפורום?: הממ...תנו לי לחשוב על זה
מה מאחלים לשאר חברי הפורום ואליסה להחודש?: הרבה הצלחה ואהבה
ואפשר להוסיף תמונה אהובה....

spelling

New member
מתפקד!../images/Emo199.gif

שם:אדם מריאנו מרטינז דה חואן דל כרמן..בקיצור אדם חחח גיל:1+9=19 הכי נהניתי:בכלליות אני נהנה מהכל במיוחד שיש שיתוף פעולה ללא קשר לאיזה פינה מדובר! פחות נהניתי:וואלה הכל היה סבבה! צפיות לחודש הזה:שיהיה עמוס בפורום אליסה מילאנו ולתחרותה מאמרים! איש החודש:שכנה שלי כפרעליה חחחח עזרה לי במשהו! זמרת החודש: נו באמת קלי קלארקסוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן שיר החודש: כן כן לא קלי אבל gimmie more! תוכנית החודש: חחח 8 כללים פשוטים..מה??נגמרו כל התוכניות היפות... מתגעגע ל:קצת לסיכום השבועי שלי חחחחח ו אני מאחל לכולכם המשך חודש נהדרררררררררררררר ותץהנו מהגמדענק כי אני רואה שזה מאוד מגבש אותנו!ולאליסה שנשמע ממנה רק דברים מגניבים!

YaEl 15

New member
מתפקדת !! ../images/Emo195.gif../images/Emo195.gif

שם: יעל
הכי נהניתי החודש בפורום מ: הגמד והענק, אני מניחה
איזה גמד/ית חמוד/ה יש לי.
תקנאו
הכי פחות נהניתי החודש בפורום מ: אממ.. אממ.. לא יודעת.
צפיות לחודש הזה: שאני אתחיל ללמוד
ברצינות...
איש החודש שלכם: Gregory House, The One And Only...
זמר\ת החודש שלכם: Hugh Lauriel, בהרכב של Band from TV (היידי היי היידי הו!!!) כמה כישרונות יכולים להיות לבנאדם אחד???
שיר החודש שלכם: Band From TV - Minnie The Moocher
תוכנית החודש שלכם: House !!!
מתגעגעים לפינה בפורום?: אממ.. לא. הכל מושלם
מה מאחלים לשאר חברי הפורום ואליסה להחודש?: חודש טוב !! במיוחד לגמד שלי יהיה אשר יהיה
ואפשר להוסיף תמונה אהובה.... עדיף שלא, טוב, או.קיי, גליה - הם התעקשו, זו לא אשמתי...

always be me mc

New member
מתפקדת באיחור אופנתי(או שמא רק איחור?../images/Emo122.gif)

שם: גליה גיל: 19
הכי נהניתי החודש בפורום מ: האמת שאני זוכרת רק גמד וענק(כי אני סנילית וכי אני אהבלה) אז אני אלך עם זה כי זה גם בטוח כיף
זה וההקנטות של שלי אל יעל ושל יעל אלי
הכי פחות נהניתי החודש בפורום מ: פחח יש דבר כזה? צפיות לחודש הזה: חודש מוצלח לפורום ולחבריו בכל מה שיעשו
איש החודש שלכם: חברות שלי שחשבו עלי בחו"ל וקנו לי ספרון ממש נחמד של מכושפות אשר יש בו כישופים, ציטוטים, הגדרות(מה זה חד קרן, מכשף, מכשפה, המקור, סירנה..) ובקיצור הכל עד עונה 6 כולל
זמר\ת החודש שלכם: כנראה שג'וש גרובן המדהים!
שיר החודש שלכם: קשה לומר היו כמה שאהבתי כמו השיר של ג'וש You're Still You, השיר If You're Not The One(של דניאל משהו חח) ולמען האמת גם השיר בסוף פרק 7X01
תוכנית החודש שלכם: סמולוויל אוף קורס
למרות שגם הטופ מודל איפה שהוא בטופ ביחד עם קייל XY ורוזוול
מתגעגעים לפינה בפורום?: אני לא יודעת כבר
טוב טוב אז אני מתגעגעת קצת לסיכום שבועי
מה מאחלים לשאר חברי הפורום ואליסה להחודש?: שיהיו יותר מאופסים ממני ושיעבירו את החודש בסבבה עם רק דברים טובים
ואפשר להוסיף תמונה אהובה....

nimix

New member
עכשיו תורי ../images/Emo13.gif

שם: חם ויפת.. ז"א נימרוד ! גיל: 26 הכי נהניתי החודש בפורום מ: עדיין נהנה - גמד ענק הכי פחות נהניתי החודש בפורום מ: להוריד את השורה הזאת מפה ! צפיות לחודש הזה: ללמוד למתמטיקה כמו שאני צריך וללמוד איטלקית וספרדית ( אה טוב.. אולי אצטרך לוותר על אחד מהדברים..) איש החודש שלכם: גמד מסוים שאת שמו לא אזכיר זמר\ת החודש שלכם: Daughtry שיר החודש שלכם: Fergie ft. Will I Am - All That I Need תוכנית החודש שלכם: סמולוויל ( ונמלטים!) מתגעגעים לפינה בפורום?: לא זכור לי משהו מה מאחלים לשאר חברי הפורום ואליסה להחודש?: בריאות אושר ועושר ותשמחו במה שאתם עושים .. ואליסה - איה את?

Natali Milano

New member
מתפקדת אומנם באיחור אבל אני כאן!

שם: נטלי גיל: 17 בעוד כמה ימים הכי נהניתי החודש בפורום מ: ממכם חברי הפורום הכי פחות נהניתי החודש בפורום מ: אין דבר כזה צפיות לחודש הזה: שילך וישתפר איש החודש שלכם: חח אין? זמר\ת החודש שלכם: מלאנייי שיר החודש שלכם: Melanie C The Moment You Believe תוכנית החודש שלכם: אין מתגעגעים לפינה בפורום?: ל די הרבה מה מאחלים לשאר חברי הפורום ואליסה להחודש?: שילכו בדרך צלחה ואפשר להוסיף תמונה אהובה.... אההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קיבלתי צוווו ראשןןןןן מצבאאא

spelling

New member
בדיוק שאלתי תצמי איפה את?!

זאת את בתמונה או מלאני סי?? וצו ראשון לא כזה מפחיד חחחח אז יאללה נטליה תפציצי! וחבר'ה אני גאה בכם!שמרתם על שירשור נקי..נראה לי אני הופך את זה לשולחן עבודה שלי!

julie90

New member
חחחח מזל טוב על הצו../images/Emo6.gif

משעמם שם מוות, מנסיון

למעלה