התפקדות-חודש יולי חודש חדש,התפקדות ראשונה בפורום שם: גיל: מקום מגורים: תכניות לחופש: להתפקד
ג ג ב ש ו ש New member 1/7/06 #1 ../images/Emo195.gifהתפקדות-חודש יולי../images/Emo195.gif../images/Emo88.gif חודש חדש,התפקדות ראשונה בפורום שם: גיל: מקום מגורים: תכניות לחופש: להתפקד
../images/Emo195.gifהתפקדות-חודש יולי../images/Emo195.gif../images/Emo88.gif חודש חדש,התפקדות ראשונה בפורום שם: גיל: מקום מגורים: תכניות לחופש: להתפקד
ג ג ב ש ו ש New member 1/7/06 #2 מתפקדדד../images/Emo88.gif שם:גבי גיל:17 וחצי מקום מגורים:אשקלון תכניות לחופש:לא ידוע...
ג גינגימניה New member 1/7/06 #3 מתפקדת.. שם:אורית גיל:17 וחצי מקום מגורים:מגדל העמק תכניות לחופש:הרבה..
W won the game New member 1/7/06 #4 מתפקד (למרות שאני לא קבוע פה) שם: ניב גיל: כמעט 17 מקום מגורים: עמק יזרעאל תכניות לחופש: יש הרבה
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 2/7/06 #23 עמק יזרעאל שליטע../images/Emo3.gif נכון שאתה נורא רוצה להגיד לי באיזה ביה"ס אתה לומד כי אולי אנחנו באותו אחד....
עמק יזרעאל שליטע../images/Emo3.gif נכון שאתה נורא רוצה להגיד לי באיזה ביה"ס אתה לומד כי אולי אנחנו באותו אחד....
ל לילוש הקטנה New member 1/7/06 #5 הקשב המפקד.. שם: לילוש גיל: 18.5 מגורים: אילת תוכניות לחופש: איזה חופש? צבא.. שרוך סגול לפניםםם!! ביום רביעי
הקשב המפקד.. שם: לילוש גיל: 18.5 מגורים: אילת תוכניות לחופש: איזה חופש? צבא.. שרוך סגול לפניםםם!! ביום רביעי
R Roy191 New member 1/7/06 #7 ../images/Emo221.gif אני שם:רועי גיל:18 מקום מגורים:נהריה תוכניות לחופש: יוון
E Elia SG New member 1/7/06 #8 כאן ../images/Emo13.gif שם: אליה גיל: 18 מקום מגורים: תוכניות לחופש: ע"ע תוכניות של רועי
E Euterpe New member 1/7/06 #9 מתפקדת ../images/Emo11.gif שם: טליה גיל: 17 וחצי מקום מגורים: ג'רוסלם תכניות לחופש: לישון?
ה הציורים של יובל New member 1/7/06 #10 1, 2, 3, 4../images/Emo3.gif מתפקדת../images/Emo11.gif שם: צליל. גיל: 13. מקום מגורים: איפשהו בצפון. תכניות לחופש: יש המון.
1, 2, 3, 4../images/Emo3.gif מתפקדת../images/Emo11.gif שם: צליל. גיל: 13. מקום מגורים: איפשהו בצפון. תכניות לחופש: יש המון.
L limors2 Active member 1/7/06 #11 אני../images/Emo54.gif שם: ליאורה גיל: 19 מקום מגורים: י-ם תכניות לחופש: לעבוד
R RJlake New member 2/7/06 #12 איך יוני עבר מהר! שם:נועם גיל:17 מקום מגורים:ירושלים תכניות לחופש:אממ ללמוד ואממ לישון
A a b u y a New member 2/7/06 #13 מתפקד../images/Emo195.gif שם:אביה/בוי גיל:17 מקום מגורים:מושב אחיהוד תכניות לחופש:פסיכומטרי והרבה ים
ה היחיד במינו New member 2/7/06 #14 גם אני פה ../images/Emo13.gif אני נועם בן 15 מרמת גן ואני אוהב שמפתיעים אותי וטיולים על שפת הים. תוכניות לחופש? לעבוד ולשמוע גלגל"ץ.
גם אני פה ../images/Emo13.gif אני נועם בן 15 מרמת גן ואני אוהב שמפתיעים אותי וטיולים על שפת הים. תוכניות לחופש? לעבוד ולשמוע גלגל"ץ.
L limors2 Active member 2/7/06 #15 אז יש לי הפתעה בשבילך!../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif או שלא
B b u s t e d New member 2/7/06 #17 מתפקדת! הוווו... שם: מעין עם י' אחת גיל: 16 מקום מגורים: אממ.. קשה להגדיר.. בדרך כלל אני אומרת פתח תקווה, אבל אני נמצאת יותר ברמת גן........... פפפפפ..... תכניות לחופש: לישוןןןןןןןןןןןןןן
מתפקדת! הוווו... שם: מעין עם י' אחת גיל: 16 מקום מגורים: אממ.. קשה להגדיר.. בדרך כלל אני אומרת פתח תקווה, אבל אני נמצאת יותר ברמת גן........... פפפפפ..... תכניות לחופש: לישוןןןןןןןןןןןןןן