התפקדות חודש יולי

../images/Emo195.gifהתפקדות חודש יולי../images/Emo70.gif../images/Emo195.gif

שם :
חודש יוני :
תוכנית החודש :
סרט החודש:
ספר החודש: מקצוע החודש [בביצפר
]:
ציטוט החודש :
קניית החודש:
מאכל +שתיית החודש:
פורום החודש:
חיית החודש:
דבר טוב שקרה החודש ?
דבר רע שקרה החודש ? למה אני מצפה החודש ?
שיר החודש:
זמר + זמרת החודש:
שחקן +שחקנית החודש:
להקת החודש:
חלום מצחיק/מוזר/עצוב/מפחיד שחלמתם החודש:
ש"א החודש:מה אתה מתכנן לעשות בחופש
*סורי על החפירה וחודש נעים

אני

שם :אלינה גיל :14 עיר:צפון חודש יוני : תוכנית החודש :אמממ אממ כלום סרט החודש:לגעת ביהלום ספר החודש:נרניה מקצוע החודש [בביצפר]:אממ שלח ציטוט החודש : קניית החודש:בגדים מאכל +שתיית החודש:ספגטי +קולה פורום החודש:ג'סטין חיית החודש:חתולה גורה דבר טוב שקרה החודש ?מצאנו גורה חדשה ואימצנו ואתה דבר רע שקרה החודש ? למה אני מצפה החודש ? שיר החודש:אממ סאמר לוב זמר + זמרת החודש:ג'סטין טימברלייק גם בזמרת הרי הוא יודע לעשות כול של אישה שחקן +שחקנית החודש:ליאורנדו דיקפריו להקת החודש: חלום מצחיק/מוזר/עצוב/מפחיד שחלמתם החודש: ש"א החודש קיבלתי 200 במטמטיקה בתעודה תאמת אקבל עוד לא סיימתי ללמוד :מה אתה מתכנן לעשות בחופש לעבוד בפעם הראשונה בחיים שלי

מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם :ליבי גיל :12 עיר:מודיעין חודש יוני : תוכנית החודש :חשופים סרט החודש: ספר החודש:טעויות היסטריות מקצוע החודש [בביצפר]: מדעים
ציטוט החודש :--- קניית החודש:מכנסיים מאילת
וDVD של בריטני בהופעה חייה בווגאס
מאכל +שתיית החודש:אבטיח
ומים קפואים [עם קרח
] פורום החודש:בריטני ספירס חיית החודש:נמלים
דבר טוב שקרה החודש ?החופש התחיל
דבר רע שקרה החודש ?--- למה אני מצפה החודש ?לעשות חיים
שיר החודש: זמר + זמרת החודש:כריס בראון ובריטני ספירס שחקן +שחקנית החודש:--- להקת החודש:--- חלום מצחיק/מוזר/עצוב/מפחיד שחלמתם החודש:--- ש"א החודש:מה אתה מתכנן לעשות בחופש
לעשות קצת בייביסיטר ולעשות חיים

מתפקדתתתת

שם :שלי טימברלייק גיל :13 וחצי עיר:מרכז חודש יוני : תוכנית החודש :הדוגמנ/ית הכי חכמ/ה סרט החודש:אל תתעסק עם הזוהן ספר החודש:הארי פוטר מקצוע החודש [בביצפר]:אממ נגמר בצפרררר ציטוט החודש : קניית החודש:לעע קניתייי מאכל +שתיית החודש:פיצה+קולה/אייסטי פורום החודש:ג'סטין טימברלייק חיית החודש:כלב דבר טוב שקרה החודש ?הייתה יומולדת לחברה ועשינו מסיבת פיגמות והיה ממש ממש כיפפ חבל שגסטין לא היההה דבר רע שקרה החודש ? חברה נוסעת לרוסיה עד סופפ החופשי למה אני מצפה החודש ? שיצא לגסטין שיר חדששש.... שיר החודש:אממ MY LOVE זמר + זמרת החודש:ג'סטין טימברלייק וריאהנה וליאונה שחקן +שחקנית החודש:אדם סנדלר גניפר לופז להקת החודש:מארון פיוו חלום מצחיק/מוזר/עצוב/מפחיד שחלמתם החודש: רצחתי את גסיקה ודרסה אותה משאיתתתתת סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאםםםםםםםםםםםםםםם :מה אתה מתכנן לעשות בחופש? להתנדב בצער בעלי חיים ולעשותהמון המון כיפפ וללכת ליםם ולבריכהההה

מתפקדת מלא../images/Emo195.gif חח

שם :שחר גיל :17 חודש יוני : החודש השישי(?) תוכנית החודש : עקרות בית נואשות ומחשבות פליליות אה והפוליגרף,נשמע טוב סרט החודש: ואלה לא עולה לי ספר החודש: קראתי ספר אחד כל החיים שלי חחח...ספר רציני לא צמרמורת שקראתי בכיתה ו'
מקצוע החודש [בביצפר]: מתמטיקה,100 בבגרות בדוקקקק ציטוט החודש : אמא אמא אבא נשרף!-רוץ מהר תביא בטטות קניית החודש: לא יודעת מאכל +שתיית החודש: פיצה פורום החודש: דנידין(פורום חדש שאני מנהלת) חיית החודש: אממממ...ברווז
דבר טוב שקרה החודש ? מגן 100 במתמטיקה אחרי נדנוד למורה דבר רע שקרה החודש ?מגן 80 באנגלית שקיבלתי 90 במתכונת...הפליה למה אני מצפה החודש ? לחודש שיר החודש: לא יודעת זמר + זמרת החודש: דנידין שחקן +שחקנית החודש: ג'סטין טימברלייק להקת החודש: אירוסמית' חלום מצחיק/מוזר/עצוב/מפחיד שחלמתם החודש: לע ש"א החודש:מה אתה מתכנן לעשות בחופש : אני יודעת עכשיו שאני חייבת לזוז *סורי על החפירה וחודש נעים : סולחת,חודש נעים גם לך

../images/Emo25.gifמתפקדת!

שם : קארין גיל : עוד חודשיים 14 עיר: ראשל"צ חודש יוני : תוכנית החודש : משפחת קרטר
סדרה אחת הקורעותת ועקרות בית סרט החודש: וואייי ראיתי מלא.. אל תתעסקו עם הזוהן, רודף העפיפונים, 27 שמלות, אני עצמי והאיירין, רחוק מהלב ועוד כמה חחח ספר החודש: לא קראתייי מקצוע החודש [בביצפר]: בקושי למדנוו חחח ציטוט החודש : "מראיין: אנשים מכנים את זה כ"אופס מ'ס 2". בריטני: יהיה גם אופס מ'ס 100! אנשים לא מבינים שאני בן אדם..." (בריטני ספירס בראיון.. די ישן...) קניית החודש: חולצה מאכל +שתיית החודש: אוראו ושלוק פורום החודש: בריטני חיית החודש: דבר טוב שקרה החודש ? חופששש דבר רע שקרה החודש ? מדוזותתת למה אני מצפה החודש ? למצוא עבודה שיר החודש: britney spears - i will be there זמר + זמרת החודש: ארון קרטר ובריטני שחקן +שחקנית החודש: אדם סנדלר להקת החודש: בקסטריט בויז חלום מצחיק/מוזר/עצוב/מפחיד שחלמתם החודש: לא זוכרת ש"א החודש:מה אתה מתכנן לעשות בחופש: אני מקווה שאני יעבוד... וחוץ מזה שומדבר.. משתעממת...

היא בחרה להכנס לזה והיא עושה תשטיות את לא יכו

לה להגיד שאנשים לא יתיחסו לזה וזה משיר נפוץ

tsofa

New member
מתפקדת ../images/Emo195.gif

וואה וואה כל זה למלאות עכשיו ?
שם : צופנת גיל : 14 וכמה ימים
עיר: נתיבות וואו ! חודש יוני :
תוכנית החודש : אממממ.. ארתור ?
אחלה תוכנית
סרט החודש: לא ניראלי שיצא לי לראות סרטים החודש.. אבל בונה על הנקוק
ספר החודש: חיחיחי
מקצוע החודש [בביצפר]: אין ביצפפפר :;P ציטוט החודש : "קחי אותי שנה טוובה, תיהי טובה וסומקה.. (יש הממשך)"
- לא יעזור לכם כלוום, זה ציטוט ההשנה !
" (ניראלי רק שחר תבין מאיפה זה,
) קניית החודש: חח החודש חגגתי אבל בעיקר- |משקפיים|
מאכל +שתיית החודש: חח כמו תמיד - טוסט ונס, מה אפשר כבר לאכול
פורום החודש: חיחי, אני לא יבאס, ג'סטין טימברלייק
חיית החודש: אלפקה ?
דבר טוב שקרה החודש ? יומולדת- בעיברי
והופעה של דנידין [: חח מתי זה היה בעצם ? דבר רע שקרה החודש ? אמממ.. מחר צריך להעיף את הכלב לפני שיבואו מהמועצה ויהרגו אותו ?
ושעוד כמה ימים מגיע לי חשבון פלאפון
למה אני מצפה החודש ? לל... עוד יום קניות עם אחותי
שיר החודש: נתתי לה- דנידין
זמר + זמרת החודש: ג'סטין ומי שאתם רוצים
שחקן +שחקנית החודש: לא יוודעת
להקת החודש: אל תשגעוו אותי נוו חח אין לי כח לבחור
חלום מצחיק/מוזר/עצוב/מפחיד שחלמתם החודש: חחחח שהחליפו את מייקל לואיס ואסתי גינסבורג ביעל בר זוהר ויהודה לוי והקטלוג היה ממש ממש ממש מכוער
ש"א החודש:מה אתה מתכנן לעשות בחופש ללכת להופעוות, חובה !
יאללה לילה טוב כוולם
מתה עלייככככם

למעלה