התפקדות חודש יוני

spelling

New member
../images/Emo195.gifהתפקדות חודש יוני../images/Emo195.gif

להלן מי שמגדיר עצמו חבר פורום אליסה מילאנו->מה שמחייב אותו בהתפקדות! אדם,גל,נטלי,שלי,נמרוד,דוד שם: גיל: מקום בארץ: עיסוקכם בחיים: מוטו לחיים: מאכל החודש: שתיית החודש: קינוח החודש: מקום החודש: איש\שת החודש שלכם: אמן החודש שלכם: דיסק החודש שלכם: שיר החודש שלכם: קליפ החודש שלכם: ספר\מגזין החודש שלכם: משהו טוב שהיה: משהו רע שהיה: תוכניות לחודש הקרוב: פינה שאתם רוצים שתחזור לפורום(חובה!): פדיחת החודש(תפסיקו להתחמק כל חודש!): אייקון החודש: מסר לעולם: אם בא לכם גם תמונה!

Natali Milano

New member
אני כאן../images/Emo70.gif

שם: נטלי גיל: עוד מעט 18 מקום בארץ: זכרון יעקב עיסוקכם בחיים: לצערי עוד תלמידה מוטו לחיים: "מי צריך בכלל את וואלה סלבס"? מאכל החודש: ממ פיצה? שתיית החודש: היה תמיד ויהיה XL קינוח החודש: אפרסק מקום החודש: הפורום איש\שת החודש שלכם: לא איש אבל יהיה בעתיד תמירוששש
אמן החודש שלכם: בריטני דיסק החודש שלכם: אין שיר החודש שלכם: מולארוש קליפ החודש שלכם: 4 דקןת ספר\מגזין החודש שלכם: אין משהו טוב שהיה: לעשות סירטון על קארה (סמווליל) משהו רע שהיה: לא היה תוכניות לחודש הקרוב: לקנות בגדים פלאפון פינה שאתם רוצים שתחזור לפורום(חובה!): משטרת האופנה פדיחת החודש(תפסיקו להתחמק כל חודש!): לא מתחמקת
פשוט אין אייקון החודש:
מסר לעולם: וואלה סלבס going down אם בא לכם גם תמונה! אין

עונה

שם:שלי גיל:15 מקום בארץ:צפון עיסוקכם בחיים:לימודים מוטו לחיים:היסטוריה זהההההה משעמם רצחח מאכל החודש:אן שתיית החודש:פאנטה קינוח החודש:גלידההה מקום החודש:הבית איש\שת החודש שלכם:אין..אחותי אולי
אמן החודש שלכם:אין דיסק החודש שלכם:אין שיר החודש שלכם:יש המון-הפעם לפחות 4-5..חח קליפ החודש שלכם:אין ספר\מגזין החודש שלכם:אין משהו טוב שהיה:שנגמר החודש..ח משהו רע שהיה:אין זמן לנשום בגלל הלימודים תוכניות לחודש הקרוב:ללמוד,להכין מסיבה לחברה וכו.. פינה שאתם רוצים שתחזור לפורום(חובה!):אין לי.. פדיחת החודש(תפסיקו להתחמק כל חודש!):החודש אין לי.חח אייקון החודש:
מסר לעולם:היסטוריה זה בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

always be me mc

New member
מתפקדת בגאווה../images/Emo34.gif

שם: גליה גיל: 19 מקום בארץ: כאילו שזה לא ברור בשרשור למטה שזה ירושלים
עיסוקכם בחיים: כרגע עושה שירות לאומי עם ילדים במעון
מוטו לחיים: טלוויזיה היא לא הכל... יש גם מחשב XD מאכל החודש: קוסקוס עם ירקות וספגטי אשר לשניהם אני מחכה תמיד לאכול במעון כי בדרך כלל הם מאוד טעימים :) שתיית החודש: חלב
קינוח החודש: עוגת שוקולד
מקום החודש: המעון?
איש\שת החודש שלכם: לא יודעת מי זה יכול להיות אבל זה בטוח לא בוש בגלל הבעיות בתנועה שהוא מביא לי
אמן החודש שלכם: Girls Aloud כי החידוש שלהן ל- I'll Stand By You באמת יפה עד שחרשתי עליו
דיסק החודש שלכם: האמת שהדיסק היחידי שבאמת עשה לי את החודש הוא לא דיסק מוזיקה אלא דיסק DVD של סדרה
שיר החודש שלכם: I'll Stand By You למרות שגם שמעתי הרבה את If I Let You Go של ווסטלייף, Show Me Your Colours של אס קלאב 7 ו-Next To You של ג'ורדין ספארקס
קליפ החודש שלכם:
(אין מצב שהקטגוריה הזאת תתמלא אצלי השנה כי אני פשוט כבר לא צופה בערוצי המוזיקה ולא ממש מתעניינת) ספר\מגזין החודש שלכם:
(בחייכם לא קניתי מגזין או שמא אומר עיתון מאז סיום מכושפות) משהו טוב שהיה: דיוויד ארצ'ולטה
הו וה-DVD החדש שלי של סמולוויל
משהו רע שהיה: ידיעה על סמולוויל דיי הורידה לי את החשק מעונה 8, הדיוויד הלא נכון ניצח לדעתי באמריקן איידול, המחשב משגע אותי ואיך לא? הביאו עוד תינוקת למעון(אוף עד שהתרגלנו לאחרים
) תוכניות לחודש הקרוב: לעשות סדר בחיים, למצוא איזון בין העבודה לחיים הפרטיים ולחשוב מה לעשות עם שנה הבאה. פינה שאתם רוצים שתחזור לפורום(חובה!): HOT/NOT
פדיחת החודש(תפסיקו להתחמק כל חודש!): לפני כמה ימים כשהחלפתי חיתול לילד הוא בדיוק החליט לעשות פיפי אז פדיחה כי אם הייתי מחכה קצת הוא לא היה מרטיב את המכנסיים אבל לפחות אותי זה לא הרטיב. אייקון החודש:
מסר לעולם: עולם יש לך עוד במה להשתפר
אם בא לכם גם תמונה! המ אני אוהבת איך שההודעה נראית ככה אז אני לא אשים תמונה :) חודש טוב חברים!

spelling

New member
../images/Emo196.gifמתפקד!

שם:אדם גיל:20 מקום בארץ:עיר העתיד! עיסוקכם בחיים:סטודנט:) מוטו לחיים:תחביב תשאירו תחביב..מה שאתם טובים בו ואוהבים אותו תפתחו! מאכל החודש:שניצל של אימא! שתיית החודש:האמת..מים או בירה שחורה.. קינוח החודש:סופלה שוקולד מהאפטר ברית של אחיין שלי:) מקום החודש:הבית שלי!!!!!!! איש\שת החודש שלכם:אחותי..ילדה בלי אפידורל כמו גיבורה! אמן החודש שלכם:שרה ג'סיקה פארקר..אני חולה עליה!שחקנית ואשיות מדהימה!והיא אחת משלנו!חח דיסק החודש שלכם:אני שומע רק אמפי3<סנוב> תשאלו את נטלי אני מציק לה חח שיר החודש שלכם:אוי כל כך הרבה אין מקום כאן!!!!!! קליפ החודש שלכם:i just cant stop זה של ניו או כריס בראון חח או מישהו..קליפ מדהים.. ספר\מגזין החודש שלכם:ספר תשבצים?? משהו טוב שהיה:אני דוד טרי,בקרוב נרשם ללימודי תואר באוניברסיטה הפתוחה... משהו רע שהיה:הברית של אחיין שלי (מסכן),הלימודים של חדר כושר זוועתיים(לכן המשפט למעלה על התחביבים)הכיתה שלי סובלת! תוכניות לחודש הקרוב:פגישה לגבי התואר,לבלות עם אחיין שלי,לחזור לעצמי באימונים אחרי שנחלשתי,להעלות איזה קילו חח פינה שאתם רוצים שתחזור לפורום(חובה!):דיבוב תמונות מצחיקות!!!!!!!!!! פדיחת החודש(תפסיקו להתחמק כל חודש!):היום בשיעור הדגמתי על מישהי תרגיל(ועשיתי טעות מסוכנת):( ואז הדגמתי לא נכון מול כולם בלעכס.. אייקון החודש:
מסר לעולם:"בואו נשמור עליו ולא נתעורר מאוחר!"

always be me mc

New member
המ בלי להעליב אדם

אבל לא נראה לי שאפשר לקרוא לשרה ג'סיקה פארקר אמנית.. סורי. אם כבר היית כותב אותה בכוכב/ת או שחקן/ית החודש
ויאללה אדם זה כבר נהיה מגוחך שאתה לא מסכים לרשום באיזו עיר אתה גר. בקצב הזה אני עוד אחשוב שאתה גר במאדים

spelling

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo12.gif../images/Emo123.gif../images/Emo11.gif../images/Emo67.gif../images/Emo46.gif

שרה ג'סיקה פארקר היא אחתה שחקניות הטובותתתתתתתתתתת בהוליווד..כן כן הטובות! היא מאוד כשרונית.. קודם כל היא משחקת נהדר..היא מצחיקה,שנונה,צינית,לא רדודה ומלאת אישיות! היא מפיקה מצויינת..והיא משלבת מצויין 2 תפקידים כמפיקה ושחקנית ראשית שזה ממש קשה בטח!(כמו אליסה) ובאופן אישי לדעתי היא שחקנית מאוד איכותית!ויש לה המון כבוד בארה"ב! ולגבי המגורים אף פעם לא הסתרתי את זה שאני ממודיעין...כל מי שבפורום ומדבר איתי גם במסנג'ר יודע.. ודבר אחרון לגבי שג"פ אני גם חושב שמבחינת אופן משחק\דיבור\חיצוניות אין דומות לה!

always be me mc

New member
חח תרגיע תרגיע

שמע אני לא אומרת ששרה ג'סיקה פארקר היא לא שחקנית טובה והאמת שגם אין לי שום בעיה איתה פשוט המונח "אמן" לא נראה לי נכון כאשר מתייחסים לשחקן/מפיק... הבנת אדם? זה המונח זו לא שרה, שרה נראית לי סבבה הקטע הוא שכשאתה אומר אמן על שחקנית אז זה מוזר וגם דיי לא במקום כי בדרך כלל משתמשים במילה הזאת כאשר מדובר על זמרים(Recording artist=ארטיסט=אמן), ציירים וכו' וטוב לדעת באמת וגם פה כמובן אין לך ממה להיעלב פשוט תהיתי לאור התשובות היצירתיות שלך לקטגוריה הזו

למעלה