התפקדות חודש יוני

spelling

New member
../images/Emo195.gifהתפקדות חודש יוני../images/Emo195.gif

שם: גיל: מגורים: הסוד מאחורי הכינוי: צבע אהוב: עונה אהובה: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מורה אהוב\ה: מורה שנוא\ה: מאכל אהוב: שתיה אהובה: מקום אהוב: ריח אהוב: ריח שנוא: אוכל שנוא: שתיה שנואה: ספורט אהוב: מוזיקה אהובה: מוזיקה שנואה: זמר אהוב: זמרת אהובה: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: סדרה אהובה: סדרה שנואה: סרט אהוב: סרט שנוא: עיר בעולם שהייתם רוצים להיות כרגע: קרה לכם פעם ש.... נתקעתם עם האצבעה קטנה בשולחן: נסגרה הדלת שלה אוטו על היד: נתקעתם בחלון: היה לכם וואחד אפצ'י ולא היה נייר טואלט בסביבה: ראיתם מישהו נופל וצחקתם מולו: חבר\ה קרוב\ה שלכם עשה "נפיחה" והתפדחתם ממנו: מורה צרחה עליכם ואמרה תשם הלא נכון: באתם למישהו בהיסטריה אבל שכחתם מה רציתם לומר: דמיינתם איך זה לשבת על מאוורר בזמן שהוא מסתובב: חלמתם על אליסה: חלמתם על מפורסם אחר: נתקעתם במעלית: פדיחות... פדיחה שקרתה בבית ספר: פדיחה שקרתה בבית: פדיחה שקרתה עם חברים איפשהו: פדיחה שקרתה שהייתם לבד: סיכום חודשי... שיר החודש שלי: טיפ החודש: הדבר הכי מצחיק שקרה החודש: הדבר הכי רע שקרה החודש: הדבר הכי טוב שקרה החודש: הבנאדם שעשה לי תחודש: החוויה שעשתה לי תחודש: אדם חקירות בע"מ רוצה לדעת.... את\ה משקר\ת הרבה? מה עשית אתמול? באיזה שעה הלכת לישון? מה הדבר האחרון שאכלת? מה הדבר האחרון ששתית? מי האיש האחרון שדיברת איתו? מה הרינגטון שלך? הסדרה האחרונה שראית? את\ה מדבר\ת לעצמך? מה את\ה אומר\ת? ניסית לעשן? ניסית לשתות? הדבר הכי רע שרצית לעשות למישהו? ולסיכום.. מה המצב? מה קורה? מה העניינים? מה ככה? איך הולך? יש חדש? איך לא? מה הכוונה? הא? לא הבנתי מה אמרת! איך היה השאלון?????

spelling

New member
מתפקד!

שם:אדם גיל:19 מגורים:עיר היובש והעובש
הסוד מאחורי הכינוי:כמו ארון ספלינג מפיק מכושפות חחח
צבע אהוב:אדום!
עונה אהובה:בין החורף לאביב ממש נעים בחוץ! מקצוע אהוב:אנגלית וביולוגיה!
מקצוע שנוא:ספרות ותנ"ך
מורה אהוב\ה:אנגלית והמחנכת! מורה שנוא\ה:ביולוגיה איזה בנאדם עילג! מאכל אהוב:פסטה ברוטב צ'דר אבל אימא עושה פעם בשנה כי זה לא בריא חחח שתיה אהובה:פאנטה אקזוטיק(סיוון מה המצב?)
מקום אהוב:ביתי החביב וחדר כושר! ריח אהוב:וניל ודלק ריח שנוא:שירותים צבוריים? אוכל שנוא:מיונזזזזזזזזזזזזזזזזזז שתיה שנואה:אני הבנאדם היחיד בארץ ששונא נס קפה? ספורט אהוב:אומנויות לחימה! מוזיקה אהובה:וואלה אוהב הרבה... מוזיקה שנואה:מזרחי או טראנסים! זמר אהוב:לא יוצא לי ממש לשמוע זמרים...אולי להקות שיש גם בנים.. זמרת אהובה:קלי קלארקסוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן שחקן אהוב:חח זה מוויל וגרייס... שחקנית אהובה:אליסה מילאנו! סדרה אהובה:מכושפות וויל וגרייס חברים! סדרה שנואה:סיינפלד..מה מוצאים בזה תסבירו לי? סרט אהוב:לא אוהב סרטים! סרט שנוא:מה לא הבנת מהתשובה למעלה! עיר בעולם שהייתם רוצים להיות כרגע:ניו יורק סיטייייייייייייייייייייייייי
קרה לכם פעם ש.... נתקעתם עם האצבעה קטנה בשולחן:כן המון!
נסגרה הדלת שלה אוטו על היד:פעמיים חחח
נתקעתם בחלון:אממ עוד לא היה לכם וואחד אפצ'י ולא היה נייר טואלט בסביבה:כן חח לא נעים בכללל
ראיתם מישהו נופל וצחקתם מולו:לא מולו אלא לידו!
חבר\ה קרוב\ה שלכם עשה "נפיחה" והתפדחתם ממנו:חח שיעור מתימטיקה ה' ישמור ועוד המורה באה באמצע איך התפדחתי! מורה צרחה עליכם ואמרה תשם הלא נכון:חח לא היא פנתה אליי בשם עומר רק 50 פעם באותו יום! באתם למישהו בהיסטריה אבל שכחתם מה רציתם לומר:לאאאאאאאאאאאא דמיינתם איך זה לשבת על מאוורר בזמן שהוא מסתובב:חח כן זה נראה לי מגניב! חלמתם על אליסה:כן אבל היא היתה ממש רעה אליי חלמתם על מפורסם אחר:לא זוכר! נתקעתם במעלית:לא,אבל חבר שלי אהב לעצור אותה בין הקומות...
פדיחות... פדיחה שקרתה בבית ספר:הקטע הזה עם האפצ'י... פדיחה שקרתה בבית:העפתי שמן לתקרה...רק רציתי לבדוק מה קורה שמשחקים עם הבקבוק...
פדיחה שקרתה עם חברים איפשהו:נכנסנו למסעדה והיתה אחת עם ראסטות וצחקנו עליה בלי שליטה! פדיחה שקרתה שהייתם לבד:חח אני שר שאני לבד בבית ומצחיק שאני מתבלבל במילים! סיכום חודשי... שיר החודש שלי:never again ק"ק טיפ החודש:אל תנסו לרוץ בעיניים עצומות!
הדבר הכי מצחיק שקרה החודש:לא ידעתי שצריך לשלם על האוויר של מתקן הסודה לשתיה ואימא שלי צחקה עליי מול כולם חחח
הדבר הכי רע שקרה החודש:פציעות ברגל... הדבר הכי טוב שקרה החודש:שירים חדשים לmp3 ! הבנאדם שעשה לי תחודש:אחי הקטן!חחח החוויה שעשתה לי תחודש:שלי חזרה לפורוםםםםםםםםםםםםםם אדם חקירות בע"מ רוצה לדעת.... את\ה משקר\ת הרבה?תלוי... מה עשית אתמול?חדר כושר נשבע לכם!
באיזה שעה הלכת לישון?12 וחצי נראה לי מה הדבר האחרון שאכלת?תפוח.. מה הדבר האחרון ששתית?מים... מי האיש האחרון שדיברת איתו?אחי הקטן... מה הרינגטון שלך?נו המעפן של סלקום... הסדרה האחרונה שראית?חברים את\ה מדבר\ת לעצמך?חח לפעמים מה את\ה אומר\ת?:יהיה בסדר"
ניסית לעשן?אממממ לא(ראו תשאלה הראשונה בסעיף) ניסית לשתות?לא..נגד אלכוהול!
הדבר הכי רע שרצית לעשות למישהו?לעלות על מישהו עם אוטו ולעשות עליו רוורס?
ולסיכום.. מה המצב?אחלה מה קורה?סבבה מה אצלך? מה העניינים?ואולה הכל טוסט מה ככה?הכל רגיל אין חדש.. איך הולך?ברגל.. יש חדש?אמרתי שלא! איך לא?כיא ין נו יא אהבל! מה הכוונה?שאתה טמבל.. הא?אה לא הבנתי מה אמרת!כי אתה עילג! איך היה השאלון?????------>מדהיםםםםםםםםםםםםםםם

always be me mc

New member
חח סיינפלד זה נחנד אבל לא כזה טוב גם לטעמי../images/Emo3.gif

ומה זה לא אוהב סרטים? בטוח אתה אוהב.. יאללה אדם ספר ספר אלא אם כן זה "חיבוקו של ערפד" ואז עדיף שלא תספר

Natali Milano

New member
מתפקדת

שם: נטלי גיל:16.5 מגורים: זכרון יעקב הסוד מאחורי הכינוי: נטלי מילאנו כמו אליסה מילאנו צבע אהוב: אין יש כמה עונה אהובה: קיץ מקצוע אהוב: אין מקצוע שנוא: מלא מורה אהוב\ה:אין מורה שנוא\ה: אין מאכל אהוב: מלא שתיה אהובה: קולה בירה שחורה XL מקום אהוב: הבית שלי ריח אהוב: בושם ריח שנוא: נוד או משו מסריח אחר אוכל שנוא: כבד שתיה שנואה: אלכוהול ספורט אהוב: כדורגל מוזיקה אהובה: פופ מוזיקה שנואה: דיכאון רוק כבד זמר אהוב:אין זמרת אהובה: כריסטינה שחקן אהוב: אין שחקנית אהובה: הוליסה סדרה אהובה: מכושפות סדרה שנואה: ראש גדול סרט אהוב: ספיידרמן סרט שנוא: אין עיר בעולם שהייתם רוצים להיות כרגע: LA איפה שאליסה קרה לכם פעם ש.... נתקעתם עם האצבעה קטנה בשולחן:לא נסגרה הדלת שלך אוטו על היד: קרה על האגודל נתקעתם בחלון: לא היה לכם וואחד אפצ'י ולא היה נייר טואלט בסביבה: לא ראיתם מישהו נופל וצחקתם מולו: לא חבר\ה קרוב\ה שלכם עשה "נפיחה" והתפדחתם ממנו: נפיחה? מורה צרחה עליכם ואמרה תשם הלא נכון: לא באתם למישהו בהיסטריה אבל שכחתם מה רציתם לומר: לא דמיינתם איך זה לשבת על מאוורר בזמן שהוא מסתובב: חח לא חלמתם על אליסה: כן חלמתם על מפורסם אחר: כן נתקעתם במעלית: לא פדיחות... פדיחה שקרתה בבית ספר: פדיחה שקרתה בבית: פדיחה שקרתה עם חברים איפשהו: באמת שאין פדיחות פדיחה שקרתה שהייתם לבד: סיכום חודשי... שיר החודש שלי: Christina Aguilera - Reflection טיפ החודש: אין הדבר הכי מצחיק שקרה החודש:מלא דברים הדבר הכי רע שקרה החודש: מבחנים הדבר הכי טוב שקרה החודש: הכרתי חברה הבנאדם שעשה לי תחודש אין: החוויה שעשתה לי תחודש:אין אדם חקירות בע"מ רוצה לדעת.... את\ה משקר\ת הרבה? לא הרבה מה עשית אתמול? מה שאני עושה כל יום באיזה שעה הלכת לישון? 10 יש בית צפר חח מה הדבר האחרון שאכלת? לא זוכרת מה הדבר האחרון ששתית? לא זוכרת מי האיש האחרון שדיברת איתו? לא זוכרת מה הרינגטון שלך? קנדימן של כריסטינה הסדרה האחרונה שראית? על טבעי את\ה מדבר\ת לעצמך? לא מה את\ה אומר\ת? ניסית לעשן? לא ניסית לשתות?כן הדבר הכי רע שרצית לעשות למישהו? לתת לו כאפה ולסיכום.. מה המצב? בסדר מה קורה? בסדר מה העניינים? בסדר מה ככה? ככה איך הולך? לא הולך יש חדש? לא איך לא? איך כן? מה הכוונה? בירה לבנה הא? בא לא הבנתי מה אמרת! חפיף פעם הבאה תבין איך היה השאלון????? ארוך ביותר

עוננההה../images/Emo13.gif../images/Emo195.gif

חזרתי הרגע מחברה שלי ואני פה כדי לענות.חח שם:שלי גיל:14 וחצי מגורים:חיפה הסוד מאחורי הכינוי:אמ..אין סוד-מכושפת[מכושפות]בטירוף[מטריף]P3[מועדון] צבע אהוב:ורוד עונה אהובה:אביב מקצוע אהוב:אין ממש..תנ"ך מקצוע שנוא:יש הרבה.חחח מורה אהוב\ה:רינה מורה שנוא\ה:תמררררר מאכל אהוב:אמ..יש המון המון המון שתיה אהובה:פאנטה קולה מקום אהוב:הבית ריח אהוב:אמ..הריח אחרי הגשם הראשון ריח שנוא:ריח של קקי של כלבים אוכל שנוא:אין שתיה שנואה:יין ספורט אהוב:ריצה בהליכון מוזיקה אהובה:שקטה באנגלית מוזיקה שנואה:תלוי מתי תופסים אותי.חח זמר אהוב:אמ..יש אחד אבל הוא רק שלי.חח זמרת אהובה:אמ..קלי.ק ואמ...יש עוד כמה שחקן אהוב:אמ..טום ווינלג----חתיך הורססס שחקנית אהובה:הולי מארי קומבס אליסה מילאנו וקריסטין קראוק סדרה אהובה:סמולוויל ומכושפות ותשוקת הנצים סדרה שנואה:אין ממש סרט אהוב:יש המון סרט שנוא:אין ממש עיר בעולם שהייתם רוצים להיות כרגע: ארה"ב קרה לכם פעם ש.... נתקעתם עם האצבעה קטנה בשולחן:לא נסגרה הדלת שלה אוטו על היד:כן נתקעתם בחלון:כן היה לכם וואחד אפצ'י ולא היה נייר טואלט בסביבה:כן ראיתם מישהו נופל וצחקתם מולו:כן חבר\ה קרוב\ה שלכם עשה "נפיחה" והתפדחתם ממנו:כן מורה צרחה עליכם ואמרה תשם הלא נכון:לא באתם למישהו בהיסטריה אבל שכחתם מה רציתם לומר:כן דמיינתם איך זה לשבת על מאוורר בזמן שהוא מסתובב:לא חלמתם על אליסה:כן חלמתם על מפורסם אחר:כןןן נתקעתם במעלית:כן פדיחות... פדיחה שקרתה בבית ספר:וואי יש המון.. צעקתי למורה לאנגלית שהייתה לי מול כולם-מה את מעשנת
פדיחה שקרתה בבית:אמ..אין ממש פדיחה שקרתה עם חברים איפשהו:יש לי המון וזה נשאר בין חברים פדיחה שקרתה שהייתם לבד:אמ..אין סיכום חודשי... שיר החודש שלי:יש הרבה..אמ שיר שהיה באלופה טיפ החודש:תיזהרו
אולי יש חיזרים הדבר הכי מצחיק שקרה החודש:קרו לי מליאן הדבר הכי רע שקרה החודש:רבתי עם גל
הדבר הכי טוב שקרה החודש:השלמתי עם גל.חח הבנאדם שעשה לי תחודש:גל.חח החוויה שעשתה לי תחודש:חזרתי לפורום
אדם חקירות בע"מ רוצה לדעת.... את\ה משקר\ת הרבה?לא
מה עשית אתמול?ראיתי בערוץ 2 תוכניות וראיתי תשוקת הנצים וסמולוויל וקניתי 4 גינסים חדשים באיזה שעה הלכת לישון?12:10-כשנגמר תשוקת הנצים מה הדבר האחרון שאכלת?היום או אתמול? מה הדבר האחרון ששתית?קולה מי האיש האחרון שדיברת איתו?ליטל----הייתי אצלה עכשיו מה הרינגטון שלך?אין הסדרה האחרונה שראית?תשוקת הנצים את\ה מדבר\ת לעצמך?לא מה את\ה אומר\ת?מתי? ניסית לעשן?לאאאא ניסית לשתות?יין ובירה-כן בחיק הטבע ..חח..סתם..עם המשפחה בימי הולדת ובכניסת שבת-קידוש הדבר הכי רע שרצית לעשות למישהו?אמ..לתת לי מכה ולסיכום.. מה המצב?הכול טוב ברוך השם מה קורה?הכול סבבה מה העניינים?הכול אחלה מה ככה?הכול טוב אדם
נראה לי אתה זקוק לפסיכולוג.חח איך הולך?חחח יש חדש?חח איך לא?חח מה הכוונה?חחח הא?חח לא הבנתי מה אמרת! איך היה השאלון?????נחמדימדי.חח קלארק ולאנה מתנשקייםםםם==-===ישששש

always be me mc

New member
מתפקדת וחופרת../images/Emo3.gif

שם: גליה
הסוד מאחורי הכינוי: שיר של מאריה בערך
צבע אהוב: כחול!
עונה אהובה: אביב הגיע פסח בא!
טוב גם סתיו חמדמד וחורף אבל רק לא קיץ
מקצוע אהוב: אנגלית ברור
ותקשורת לרוב
אולי גם אזרחות מקצוע שנוא: מתמטיקה
מורה אהוב\ה: המורה לאנגלית והמחנכת. מורה שנוא\ה: המורה למתמטיקה
מאכל אהוב: פסטה, פיצה, מלאווח, סלטים טעימים(כמו שסבתא ז"ל הייתה מכינה
) שתיה אהובה: ספרייט וחלב
מקום אהוב: הבית שלי? ברצינות אין כמו הבית וכל עיר אחרת תרגיש מוזר למדי חח אבל אם לא הבית אז רמת הגולן(בגלל המפלים היפייפים
) או אילת. ריח אהוב: בשמים? חח ריח שנוא: עישון
אוכל שנוא: בשר שתיה שנואה: בעקרון יש הרבה אבל כרגע לא עולים לי לראש ספורט אהוב: שחייה מוזיקה אהובה: פופ, אר אנד בי מוזיקה שנואה: מטאל וכל אלה.. זמר אהוב: ג'וש גרובן
וגם אר קלי הוא טוב
זמרת אהובה: מאריה קארי
טוב וגם ג'ורדין ספארקס מאמריקן איידול
שחקן אהוב: יו לורי
וגם טום ווילינג אני חושבת למרות שלפעמים הוא משחק בצורה מעצבנת! או וגם מייקל רוזנבאום(=לקס) הוא מעולה! נו והשחקן הזה ששיחק במלאך שחור ואת החבר של לאנה באחת העונות.. טוב אין לי כוח להיזכר חח שחקנית אהובה: אליסה, הולי, רוזה, קריסטין, לינדזי ועוד!(חח איך הרשימה של הגברים כזו מצומצמת ביחס לנשים) סדרה אהובה: מכושפות(
), רפוא"ש(
), סמולוויל(
), אנשים יפים(
), חברים(
) ועודדדד סדרה שנואה: האלופה.. זה כזה מאוס!
עדיף כבר שיחזירו את "תשוקות"(ולינדזי
) סרט אהוב: טיטאניק, אקס מן, איזו מין שוטרת, פסיכולוגית בגרוש(עם קורטני קוקס ודיויד ארקט), כל סרטי צעקה(במיוחד השני כי שרה מישל גלר מופיעה שם קצת
), לעיתים גם "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון" אבל זה טיפה מפחיד אותי.. המ.. ויש עוד סרטים אבל נמאס לי לחפור
סרט שנוא: קשה לי לומר. גם את הסרטים הגרועים אני אוהבת
עיר בעולם שהייתם רוצים להיות כרגע: לונדון
קרה לכם פעם ש.... נתקעתם עם האצבעה קטנה בשולחן: לא זוכרת מקרה שכזה. נסגרה הדלת שלה אוטו על היד: לא, אין לנו אוטו חח נתקעתם בחלון: לא ממש.. היה לכם וואחד אפצ'י ולא היה נייר טואלט בסביבה: לא חושבת חח ראיתם מישהו נופל וצחקתם מולו: יש מצב!! חבר\ה קרוב\ה שלכם עשה "נפיחה" והתפדחתם ממנו: לא חושבת מורה צרחה עליכם ואמרה תשם הלא נכון: לא באתם למישהו בהיסטריה אבל שכחתם מה רציתם לומר: כן יש מצב! חח דמיינתם איך זה לשבת על מאוורר בזמן שהוא מסתובב: לא!! חלמתם על אליסה: המ.. כן אבל לא ממש(יותר על מאריה
) חלמתם על מפורסם אחר: מאריההההה נתקעתם במעלית: חס וחלילה! פדיחות... פדיחה שקרתה בבית ספר: חח בטח שירדתי במדרגות ופתאום דיי עשיתי חליקה על הריצפה, או שמעדתי ו נפלתי לגמרי או שפגע לי כדורגל בפרצוף(
) טוב ויש עוד אבל נעצור פה חח פדיחה שקרתה בבית: הפלת הטלפונים
פדיחה שקרתה עם חברים איפשהו: נו שהמכנסיים נקרעו
פדיחה שקרתה שהייתם לבד: לא זוכרת כרגע. סיכום חודשי... שיר החודש שלי: Broken Wing בביצוע ג'ורדין ספארקס
טיפ החודש: הבא להביכך השכם להביכו
הדבר הכי מצחיק שקרה החודש: חח חברה שלי אבל זה לא חדש
הדבר הכי רע שקרה החודש: מתמטיקה שאני אעשה במועד ב' הדבר הכי טוב שקרה החודש: ג'ורדין ניצחה אולי?
! הבנאדם שעשה לי תחודש: ג'ורדין וחברות שלי! החוויה שעשתה לי תחודש: חופש בין הבגרויות?
אדם חקירות בע"מ רוצה לדעת.... את\ה משקר\ת הרבה? לא הרבה אבל כן. מה עשית אתמול? ישנתי חח באיזה שעה הלכת לישון? חצות פלוס כמה דקות מה הדבר האחרון שאכלת? סנדוויץ עם גבינה, עגבניות, קטשופ ופטריות
מה הדבר האחרון ששתית? או ספרייט או חלב חח קשה לומר. מי האיש האחרון שדיברת איתו? אמא שלי מן הסתם. מה הרינגטון שלך? אין לי . סתם מהצילצולים הרגילים בפלאפון(אין לי מושג איך משיגים רינגטון) הסדרה האחרונה שראית? חברים
את\ה מדבר\ת לעצמך? יש מצב אבל זה באשמת אופרת הסבון! מה את\ה אומר\ת? בטח להירגע, הכל יהיה טוב ושאני מטומטמת חח ניסית לעשן? חס וחלילה ניסית לשתות? לא הדבר הכי רע שרצית לעשות למישהו? אין תגובה
ולסיכום.. מה המצב? בסדר
מה קורה? לא הרבה
מה העניינים? נחמד
מה ככה? ככה טוב
איך הולך? לא הרבה וגם לא משהו יש חדש? חוץ מהשירשור הזה? המ.. נופ איך לא? כי אם בא לי אז אין
מה הכוונה? מה אתה חושב שהכוונה?
הא? דא!
לא הבנתי מה אמרת! גם אני לא אבל זה לא חדש
איך היה השאלון?????- חופר במיוחד

CheN323

New member
עונהנה ../images/Emo9.gif

שם
חן חן
חולניה איה איה
הסוד מאחורי הכינוי
לויודעת תגידו לי אתם
צבע אהוב
סגול וכחול עונה אהובה
סתיו מקצוע אהוב
צרפתית וביולוגיה מקצוע שנוא
ספרות והיסטוריהה בעעע, אני כל כך לא הומנית
מורה אהוב\ה
לביולוגיה
וצרפתית
מורה שנוא\ה
המורה לספרות
מאכל אהוב
סלטיםםם
שתיה אהובה
מיץ תפוזים/תפוחים, ומים
מקום אהוב
הקריה שלי
ריח אהוב
בשמים של בנים
ריח שנוא
בשמים של בנות
... חח סתם הרבה הרבה דברים אוכל שנוא
כל מה שאין בו סלט או פחמימות טעימות
שתיה שנואה
מוגז איכסה
ספורט אהוב
ריקוד
מוזיקה אהובה
הכל חוץ ממזרחית ודיכאון
לא מסוגלת מוזיקה שנואה
זמר אהוב
חמי רודנר ודניאל סולומון ואביב גפן ורובי וויליאמס
זמרת אהובה
כריסטינה אגילרה, ונסה קרלטון, וסולדד
ברור שחקן אהוב
אורלנדוווווווווו
שחקנית אהובה
אנג'לינה ואליסה והולי וריס
סדרה אהובה
מכושפות, בנות גילמור, סיינפלד, חברים... סדרה שנואה
לא רואה אותה פשוט
סרט אהוב
נערה בהפרעה סרט שולט, וכל האנימציות למיניהן עושות לי את זה. סרט שנוא
לודעת, אימה וכאלה
עיר בעולם שהייתם רוצים להיות כרגע
לונדון
קרה לכם פעם ש.... נתקעתם עם האצבעה קטנה בשולחן
עם כולן
למה לקפח נסגרה הדלת שלה אוטו על היד
הו לא טפו טפו טפו נתקעתם בחלון
נו סה
היה לכם וואחד אפצ'י ולא היה נייר טואלט בסביבה
אולי
ראיתם מישהו נופל וצחקתם מולו
הרבה
{סליחה אנשים} חבר\ה קרוב\ה שלכם עשה "נפיחה" והתפדחתם ממנו
יש אנשים מאוד מסויימים ^&$%&# מורה צרחה עליכם ואמרה תשם הלא נכון
הו המון
בעיקר שנה שעברה באתם למישהו בהיסטריה אבל שכחתם מה רציתם לומר
יואו מלאאאאא דמיינתם איך זה לשבת על מאוורר בזמן שהוא מסתובב
never. creo חלמתם על אליסה
כמה פעמים אולי
חלמתם על מפורסם אחר
המוניםםם, על סולדד וקוקו ויעל בר זוהר, הרבה
נתקעתם במעלית
פעם אחת בזיכרון פדיחות... פדיחה שקרתה בבית ספר
הו בבית ספר קורים הרבה דברים
פדיחה שקרתה בבית
לוזוכרת כרגע פדיחה שקרתה עם חברים איפשהו
כל מקום שאני נמצאת זה מקום אסטרטגי XD פדיחה שקרתה שהייתם לבד
אי הבנות וכאלה... עם עצמי אנוכי ואני
סיכום חודשי... שיר החודש שלי
roxette - no se si es amor ובכל כל השירים שלהם... טיפ החודש
תלמדו למבחנים יותר מיום לפני... הדבר הכי מצחיק שקרה החודש
וואי הבצפר היה הכי מצחיק כנראה
הדבר הכי רע שקרה החודש
כל מיני מינים
הדבר הכי טוב שקרה החודש
סתם דברים מעודדים כאלה שקרו... הבנאדם שעשה לי תחודש
אמא
החוויה שעשתה לי תחודש
בטח הריקודים או משו אדם חקירות בע"מ רוצה לדעת.... את\ה משקר\ת הרבה
לא
מה עשית אתמול
יצאתי עם חברים באיזה שעה הלכת לישון
3 *מלאך* מה הדבר האחרון שאכלת
המממממ גומי טעיםםם מה הדבר האחרון ששתית
מים יאפ מי האיש האחרון שדיברת איתו
אמא, לפני בערך שתי שניות ו-20 מאיות השניה מה הרינגטון שלך
SHUT UP של סימפל הסדרה האחרונה שראית
בטח בנות גילמור
את\ה מדבר\ת לעצמך
לפעמים
כשאני לחוצה מה את\ה אומר\ת
הו חן תתחתני איתי
. סתם, לוזוכרת... פעם באה אני אקליט את עצמי ניסית לעשן
לא
איכס
ניסית לשתות
לא
הדבר הכי רע שרצית לעשות למישהו
משו בין לזרוק מישו לאש לבין לזרוק אותו מהגג שלי. לא משו רציני. ולסיכום.. מה המצב
חצב מה קורה
החיים בוהו מה העניינים
חיים?... מה ככה
ככה טוב ככה איך הולך
טוב יש חדש
לא איך לא
לודעת לא אני החלטתי על זה
מה הכוונה
ש ש ש אין כוונה
הא
כן! לא הבנתי מה אמרת
זה פסדר גמאני לא מבינה שבוע נחמד לכולם

always be me mc

New member
תגידי מה הפירוש בחתימה שלך ל:

sole te amo ? אין זה הורג אותי כבר הרבה זמן. אני חייבת לדעת. כלומר אני יודעת שזה היה הכינוי הקודם שלך אבל מה זה אומר? אשמח אם תעני
ובכל מקרה זה תענוג לקרוא את ההודעות המסודרות שלך
אוי ענק לא הבנתי בהתחלה מה זה ריס בשחקנית ומשום מה קונזוליסה רייס עלתה לי לראש
ואז כמובן הבנתי שזו ריס וויתרספון המדהימה!
(אני אהבלה אני חח) חח ומצחיק שאת אומרת הכל חוץ ממוזיקה ודיכאון אבל אוהבת את אביב גפן חח הזוי זה
אניוואי אני חולה על ההודעות שלך
יום אחד גם לי תהיה משמעת לכתוב כל כך מסודר..

CheN323

New member
חחחחח זה פשוט שאני שונאת

לקרוא הודעות בלי צבע, ושאין הפרדה בין תשובה לשאלה. זה מציק לי
אני פשוט לא קוראת...
שריטה ממזמן הכינוי
הו, התחברתי לתפוז לפני כמעט 3 שנים בגלל סולדד פסטורוטי
והמועדון המעריצים הרשמי שלה שהיה {ועדיין קיים} פה בתפוז. אז הכינוי הוא בגללה- SOLE TE AMO משמע סולה אני אוהבת אותך...
דפוק קצת אני יודעת
בגלל זה החלפתי... אביב גפן שר רוק
הוא לא שר דיכאון. אני מתפלאת עליך
. אביב גפן ממש ממש לא שר דיכאון. דיכאון משמע כל הזמרי מזרחית האלה ששרים על "היא עזבה אותי אני מסכן הצילו החיים...." וכאלה
לא עולה לי כרגע דוגמא אבל כשיהיה לי אני ארשום לך

always be me mc

New member
ברור שהוא שר דיכאון..

כאילו יתכן שהיום הוא שר רוק אבל בעבר אני זוכרת הרבה דיכאון מה זה השיר הזה עם הפזמון "עד שיהיה טוב"? זה לא רוק. זה מלווה בטונים דיכאונים. אוף רק מלחשוב עליו קיבלתי דיכאון חח חוץ מזה שלא נדבר על העובדה שפעם הצבע שליווה אותו היה שחור והוא היה אפרורי שכזה. ו
שאמרת לי על מה הכינוי

CheN323

New member
זה לא דיכאון זה רוק../images/Emo70.gif

זה בדיוק רוק
. רוק בבסיסו בנוי גם מעצב אבל הוא לא דכאוני כמו כל השירים של הזמרים של המזרחית. את צריכה לשמוע יותר שירים ואני לא מגיבה על זה יותר

YaEl 15

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שם: יעל גיל: 15 מגורים: -- חח.. חסוי. וגם לא תכירו -- מקום קטן במרכז הארץ
הסוד מאחורי הכינוי: מאוד מורכב... השם שלי, בצירוף גילי הנוכחי. אני חייבת להחליף -- הוא מסגיר מדי
צבע אהוב: אממ.. שחור, חום (ללבוש..) עונה אהובה: סתיו, חורף. רק לא קיץ!
מקצוע אהוב: אממ... תנו לי לחזור אליכם.. חח סתם.. מחשבים. מקצוע שנוא: מתמטיקה
פיסיקה
ספורט
מורה אהוב\ה: אממ.. מחנכת? או המורה למחשבים? לא יודעת... מורה שנוא\ה: צרפתית! וספורט! מאכל אהוב: או.. יש הרבה. שתיה אהובה: פאנטה/ ספרייט. ומים.. מקום אהוב: הבית. ריח אהוב: חח גשם.. אוכל.. ריח שנוא: יש איזשהי ריבה תוצרת בית ששמא מכינה פעם בשנה... וזה כזה מסריח!! הייתי חייסת לעלות לקומה שלישית, לסגור את חדר העבודה של אבא, להדליק את מהמזגן (ולהתענג על פרק של ER) רק כדי לא להריח!! אוכל שנוא: חח.. גם יש הרבה. שתיה שנואה: אממ.. יין. ספורט אהוב: אין
חח.. לא יודעת, המילים 'ספורט' ו'אהוב' לא מסתדרות לי באותו משפט... מוזיקה אהובה: רוק? מוזיקה שנואה: חח... מזרחית, חלק מסוגי הפופ הדביק.. מאטל שאח שלי שומע. זמר אהוב: אין. רק להקות. זמרת אהובה: -- שחקן אהוב: יו לורי
שחקנית אהובה: אליסה, הולי, וגם ליסה אדלשטיין... סדרה אהובה: ההההאאאווווססססססססססס סדרה שנואה: אממ... יש הרבה. סרט אהוב: לא יודעת.. סרט שנוא: כנ"ל. עיר בעולם שהייתם רוצים להיות כרגע: אממ.. אין לי חשק להיות בשום מקום שהוא לא הבית שלי כרגע
קרה לכם פעם ש.... נתקעתם עם האצבעה קטנה בשולחן:אממ.. ניראה לי. לאו דווקא הקטנה. נסגרה הדלת שלה אוטו על היד: לא. אבל לMP שלי זה קרה (הוא שרד. רק שריטה קטנה) נתקעתם בחלון: אממ.. מה? היה לכם וואחד אפצ'י ולא היה נייר טואלט בסביבה: כן!!!!!!! ראיתם מישהו נופל וצחקתם מולו: חח.. פעם בטיול שנתי המורה שלי נפלא, וצחקתי, ומישהי אמרה לי שזה לא יפה, והמורה אמרה שזה בסדר, כי גם היא הייתה צוחקת אם אני הייתי נופלת, ואז.. נפלתי.
חבר\ה קרוב\ה שלכם עשה "נפיחה" והתפדחתם ממנו: חח.. מורה צרחה עליכם ואמרה תשם הלא נכון: לא. רק ביטאה את השם משפחה לא נכון. באתם למישהו בהיסטריה אבל שכחתם מה רציתם לומר: כן דמיינתם איך זה לשבת על מאוורר בזמן שהוא מסתובב: לא, אבל ננת לי חומר למחשבה
חלמתם על אליסה: לא
חלמתם על מפורסם אחר: כן!!! נתקעתם במעלית: כן. זה היה טראומתי מאוד. בגיל 6 עם אמא ואח שלי. פדיחות... פדיחה שקרתה בבית ספר:-- פדיחה שקרתה בבית:-- פדיחה שקרתה עם חברים איפשהו:-- פדיחה שקרתה שהייתם לבד: -- דווקא יש אבל : 1. אין לי כוח להיזכר.. 2. אני מתפדחת לומר
סיכום חודשי... שיר החודש שלי: יש הרבה. של "STAIND" בעיקר.. טיפ החודש: תאכלו ותשתו, כי מחר תמותו
הדבר הכי מצחיק שקרה החודש: אממ.. לא יודעת. חודש די מדכא. הדבר הכי רע שקרה החודש: מבחנים! הדבר הכי טוב שקרה החודש: עונה 3... של האוס... הבנאדם שעשה לי תחודש: חח.. החוויה שעשתה לי תחודש: חח.. הכל מתקשר... להאוס. כן גליה, אני אשתדל למצוא חיים. אדם חקירות בע"מ רוצה לדעת.... את\ה משקר\ת הרבה? אממ.. מה עשית אתמול? לא זוכרת. באיזה שעה הלכת לישון? 12 וחצי, רבע ל-1 משהו כזה.. מה הדבר האחרון שאכלת? פסק זמן
מה הדבר האחרון ששתית? מים. מי האיש האחרון שדיברת איתו? אבא. הפצרתי בו לחכות עוד שתי דקות. מה הרינגטון שלך? הפתיח של "בוסטון ליגל".. הסדרה האחרונה שראית? האוס! את\ה מדבר\ת לעצמך? הרבה מאוד. מה את\ה אומר\ת? הרבה דברים חח.. ניסית לעשן? לא. ניסית לשתות? לא. הדבר הכי רע שרצית לעשות למישהו? אממ.. ולסיכום.. מה המצב? רע. מה קורה? כנ"ל. מה העניינים? אהה מתחיל לעצבן! מה ככה? אההההההה!! איך הולך? אתה יכול לחרפן. יש חדש? לאא.. הכל כ"כ שגרתי. איך לא? ככה לא. מה הכוונה? גנבו לי כבר את ה"בירה לבנה"
הא? האהא לא הבנתי מה אמרת! לך לעזאזל!! איך היה השאלון????? רק בגלל החלק האחרון - מעצבן
ו...לא שמה תמונה
אני חייבת ללכת ללמוד!! יש לי מחר שני מבחנים~~ אחר כך אתם אומרים (אהמ** אדם) שאני לא ממלאה שאלונים

למעלה