התפקדות חודש מאי

spelling

New member
../images/Emo195.gifהתפקדות חודש מאי../images/Emo195.gif

חשבתם ששכחתי???חחחחח לא! כולם חייבים לענותתתתתתתתתתתתתת! שם: גיל: מזל: כמה זמן בפורום: פעם אחרונה שחשבתם על אליסה: מאכל החודש: שתיה החודש: בושם החודש: שיר החודש: קליפ החודש: אלבום החודש: משהו טוב שקרה: משהו רע שקרה: פדיחה: משהו מפחיד שקרה: צבע החודש: מי עשה לכם ת'חודש: בצפר\צבא\לימודים: נהנים שם: הכי בא לכם עכשיו ש: משהו שממסטל אותכם: הייתי רוצה עכשיו לבקר ב: ספורט החודש: מ 1 עד 100 כמה אוהב ת'פורום: פינה שאהבתם החודש: פינה שפחות אהבתם: למה מצפים מהחודש הזה: השלימו תמשפטים.. גל היא... אדם הוא.. נטלי היא.. שלי היא.. נמרוד הוא.. דוד הוא.. והכי חשוב... אייקון החודש:

עונה../images/Emo13.gif

שם:שלי גיל:עדין צעירה
15 מזל:אה..אין לי מזל-בתולה
כמה זמן בפורום:מההתחלה פעם אחרונה שחשבתם על אליסה:לפני חמש דקות כשהחלטתי לבקר פה
מאכל החודש:אמ..עוגה? שתיה החודש:קולה בושם החודש:בריטני ספירס-הבושם שלה שיר החודש:אין ממש..את האמת...אולי רק דנקר קליפ החודש:גניפר לופז-כל הקליפים שלה אלבום החודש:אין משהו טוב שקרה:קניתי בגדים לקיץ
משהו רע שקרה:העייפות,יום הזיכרון,כתבה שהייתה אתמול בחדשות שהעציבה אותי עד דמעות
פדיחה:אין משהו מפחיד שקרה:אין צבע החודש:ורוד מי עשה לכם ת'חודש:חברה שלי בצפר\צבא\לימודים:לימודים-בצפר נהנים שם:לאאאאאאאא הכי בא לכם עכשיו ש:לישוןןןןן משהו שממסטל אותכם:אין הייתי רוצה עכשיו לבקר ב:ים המלחח ספורט החודש:טניססססססססססס מ 1 עד 100 כמה אוהב ת'פורום:תלוי מתי.חח100 פינה שאהבתם החודש:הכול פינה שפחות אהבתם:--- למה מצפים מהחודש הזה:שיהיה שקט רגוע ולא מעייף
השלימו תמשפטים.. גל היא...המנהלת יצירתית מאוד
אדם הוא..מי שכותב את השאלון,שאגב הפעם לא היה חופר מידי
נטלי היא..נטלי היא פצצת זמן שפועלת לטובת הפורום כל הזמן
שלי היא..אני.חחח נמרוד הוא..נעלם טיפה,וחוזר,נעלם וחוזר אבל בדוגרי הוא נחמד מאוד
דוד הוא..מביא בשורות טובות תמיד?.. אני גרועה בלהגיד מה דעתי לאנשים
חח... תודה אדם
שיהיה לך ולכולם חודש נפלא

CharmedRulez

New member
מתפקד ראשון!

שם: דוד גיל: 19 מזל:מאזניים כמה זמן בפורום: מההתחלה און אנד אוף פעם אחרונה שחשבתם על אליסה: כל הזמן :]] מאכל החודש: בגלל שהיה פסח... אז עוגה כשרה לפסח - מוס שוקולד ממש טעים. שתיה החודש: נס על חלב ? חח בושם החודש: אין חחח שיר החודש: LOVE SONG של שרה ברייליס קליפ החודש: לא רואה כל כך ... משהו טוב שקרה: הולי אשכרה יצאה לעולם אחרי כמעט שנתיים שלא ראיתי אותה! ועוד עם שאנדו! משהו רע שקרה: פסח התחיל פדיחה: אין ספור... משהו מפחיד שקרה: הייתי לבד במשרד בצבא ופתאום היה רעש והמון אנשים והיה איזה 2 בלילה וזה היה מפחיד פתאום ולא קשור. צבע החודש: כחול מי עשה לכם ת'חודש: לראות את בצפר\צבא\לימודים: צבא. נהנים שם: תלוי ביום הכי בא לכם עכשיו ש: תהיה לי שינה טובה. משהו שממסטל אותכם: ממסטל? בחירת מילים מעניינת... חחח הייתי רוצה עכשיו לבקר ב: ניו יורק ספורט החודש: מה זה ספורט? אדם לא כולנו כמוך מ 1 עד 100 כמה אוהב ת'פורום: אוהב מאוד למה מצפים מהחודש הזה: שייגמר גל היא... נשמה טובה אדם הוא.. מטורף. אבל בקטע טוב! :]]]]] וספורטאי מצטיין נטלי ושלי הן... מפעילות מעולות נמרוד הוא.. מי הוא? דוד הוא.. אני! P:p: אייקון החודש - אני אוהב את ...

spelling

New member
מתפקד!../images/Emo163.gif

שם:אדם גיל:20 מזל:קשת כמה זמן בפורום:מהיום שהוא נולד בבית חולים תל השומר פעם אחרונה שחשבתם על אליסה:עכשיווווו!!!! מאכל החודש: עוף ברוטב טריאקי ואורזזזז של אימא! שתיה החודש:נסטי אפרסק ומים? בושם החודש: התנין של "לאקוסט" שיר החודש:טראנס מגניב של he's a pirate קליפ החודש:4 minutes אלבום החודש:כל מה שיש באמפי 3! משהו טוב שקרה: התחלתי ללמוד בווינגייט וממש כיף שם!והשתפרתי באימונים!ועוד חודשיים אני מדריך!!!!ואני חשוב על לעשות גם בספינינג.. משהו רע שקרה:כלום..הכל אחלה!555 פדיחה:חח היום היינו משתלה והיו שם ארנבים ואמרתי בקול "יא איזה שפן חמוד"-->והיה רשום מולי "ארנבים" אימא שלי הסתלבטה עליי שעות! משהו מפחיד שקרה: שמעתי שיר של אניטה פללי ופניתי לער"ן.. צבע החודש: כתוםםםםםםםםםםםם מי עשה לכם ת'חודש:כולכםםםםםםםם בצפר\צבא\לימודים:לימודים! נהנים שם: כן!!! הכי בא לכם עכשיו ש:יתנו לי מיליון שקל בזבוזים רק על דברים כיפים! משהו שממסטל אותכם:פסטה...וריח של עפרון סגול של ידידהשלי! הייתי רוצה עכשיו לבקר ב: לחזור למנהטן!!!!!!!! ספורט החודש:חדר כושר!!!!!!!!!!!!וכדורסל ראיתם איך מכבי ניצחו אתמול איזה מלכים!!!!!!!הוצאתי תגרון עליהם! מ 1 עד 100 כמה אוהב ת'פורום:10000000000000000! פינה שאהבתם החודש:הכל! פינה שפחות אהבתם: יש לי נטיה לא לאהוב שירשורי אוףף... למה מצפים מהחודש הזה: לאחיין החדש שלי!!!!!!!!!! השלימו תמשפטים.. גל היא...כחולה!ויש לה המון יצירתיות בחודשיים האחרונים! אדם הוא..מושא הערצתי הלוואי הייתי כמוהו!חחח נטלי היא..מגניבה ויצירתית ותפסיקי לקרוא לי במבהמן כי אני שונא במבה! שלי היא..ס'חמודה! נמרוד הוא..נפגע פסיכומטרי! דוד הוא..מגניב!!!!!!ודוד כן כולם צריכים לאהוב ספורט כמוני!חחחח והכי חשוב... אייקון החודש:
(סיוון??) הורידו תברק שלי לאאאאאאאאא!!!!!!!!!!

always be me mc

New member
יאללה חופרת../images/Emo3.gif

שם: גליה גיל: 19 מזל: בתולה
כמה זמן בפורום: מאז תחילתו אולי?
פעם אחרונה שחשבתם על אליסה: חח מן הסתם אתמול בגלל כל הקטע של התמונות
מאכל החודש: שניצל ואורז עם ירקות :) שתיה החודש: חלב בושם החודש: .... (כאילו באמת מה הטעם? גם ככה הילדים מלכלכים את הבגדים ויהיה לי ריח של ירקות LOL) שיר החודש: שאלה קשההההההה קליפ החודש: ואללה לא ראיתי אבל אני מקווה שהחודש כבר יהיה
אלבום החודש: חח האמת שהיום שמעתי את "האמנציפציה של מימי" יענו הדיסק של מאריה ודיסק להיטי מס' 1 שלה אבל ללא ספק הדיסק של ג'ורדין(למרות שעדיין אין לי אותו) מדבר אלי הרבה יותר ולכן אני בוחרת בו
משהו טוב שקרה: מאריה עם אלבום נוסף במקום 1# בבילבורד
(ואלבום שבהזדמנות אני ממש צריכה לנסות לשמוע כדי לדעת אם לקנות) משהו רע שקרה: בעיות עם הקול של ג'ורדין.. אני מקווה שיסתדר לה כי זה מאוד מדאיג
פדיחה: נראה לי אני מדחיקה את הפדיחות או משהו כי ברצינות שאני לא זוכרת!
משהו מפחיד שקרה: המקרה של ג'ורדין כי זה לא רק נשמע רע זה גם מאוד מפחיד לדעתי לפחות צבע החודש: כחול(כי אם הוא יפה על אליסה, מאריה, טום וקריס אז זה סימן שהוא מושלם!
)
מי עשה לכם ת'חודש: חברה שלי
בצפר\צבא\לימודים: שירות
נהנים שם: אפשר לומר
הכי בא לכם עכשיו ש: משהו מעניין יקרה אולי? משהו שממסטל אותכם: ג'ייסון קסטרו
הייתי רוצה עכשיו לבקר ב: קנדה
ספורט החודש: כן, בטח כאילו אני וספורט הולכים ביחד
מ 1 עד 100 כמה אוהב ת'פורום: שמעו חברים הוא פשוט 100המם!
פינה שאהבתם החודש: HOT או NOT בהחלט
פינה שפחות אהבתם: החוליה החלשה של התמונות
למה מצפים מהחודש הזה: להרבה חדשות מרעישות מאליסה
השלימו תמשפטים.. גל היא... חופרת על יתר המידה
אדם הוא..מצחיקן
נטלי היא.. מתוקה, נפלאה, עוזרת, תומכת
שלי היא.. נשמה
נמרוד הוא.. תעלומה
דוד הוא..בן אדם סבבה לגמרי
והכי חשוב... אייקון החודש: נראה לי
בגלל כל הנשיקות שנטלי מקבלת לאחרונה

למעלה