התפקדות חודש מאי

../images/Emo195.gif התפקדות חודש מאי ../images/Emo195.gif

ראיתי שאפחד מהבוקר
לא העמיד פה התפקדות אז החלטתי להעלות את הפינה לפני הערב
סליחה ש"גנבתי" את הפינה למישו/י
שם: גיל: מקום מגורים: משו שאתם רוצים להוסיף: תמונה

FRD

New member
שיהיה..

שם:רן גיל:עוד שבוע בערך 18:\ מקום מגורים:מודיעין משו שאתם רוצים להוסיף:לא גנבת..גם ככה אף אחד לא היה פותח:)

eden456

New member
מודיעין ???

אני רואה הרעותים השלימו עם האיחוד ..

FRD

New member
קודם כל-רעותניקים

ומה זה משנה?
הכל אותו חרא(בערך)

eden456

New member
כן אני יודעת רעותניקים../images/Emo3.gif

ומזה בערך,יש לך איזשהו ספק ??? כי בעיקרון היה ל ר ע ו ת נ י ק י ם ו למ כ ב י ם קצת בעיות
לא רוצים דגלים של מודיעין בלה בלה בלה ...

FRD

New member
אפשר להבין, לא?../images/Emo3.gif

וזה לא שכתבתי מודיעין בגלל האיחוד..פשוט "רעות" לא אומר הרבה לאנשים התרגלתי לכתוב מודיעין

Purple Mushroom

New member
התפקדות בזק .

שם : אלון . גיל : 31.1 מקום מגורים : תל אביב יפו . (ליד בלומפילד , כמה כמה הפועל תל אביב סכנין? ) משו שאתם רוצים להוסיף : ניגמר לי הזמן ?

eden456

New member
או.קי

שם:עדן גיל:13 ו-8 חודשים מקום מגורים:מודיעין משו שאתם רוצים להוסיף:ניהיה קצת שקט פה בזמן האחרון ....וו.... מה עם הדיסק????

מתפקדת ../images/Emo196.gif

שם: מאיה גיל: 20 מקום מגורים: כיסא, מחשב, בית, רחוב, שכונה, ראש העין, מרכז, ארץ ישראל, אסיה, כדור הארץ, גלקסיה .. חחח סתם לא יודעת מה נפל עלי.. רציתי להרוויח עוד שורה
משו שיש לכם להוסיף: אני שונאת את פיקצו
תמונה: בגלגול הבא..

Lee Roni

New member
:)

שם: לירון גיל: עוד שבוע בערך 17 :\ מקום מגורים: ליד עזה משו שאתם רוצים להוסיף:

Lee Roni

New member
כן...

לפחות יוצא לנו מזה משו טוב עם הבגרויות וכל החרא הזה...
את מוזמנת תמיד :)

zoharshushan

New member
ני ../images/Emo38.gif

שם:זוהר גיל:מתקרבים ל18 מקום מגורים: שם,בר"ג. משהו שאתם רוצים להוסיף: אלעד אני מקנא בך,אתה כלכך מוכשר.איך אתה מצליח לזכור לשים את הפיל והבועה כל הודעה...אני שוכחת כל הזמן לשים את ה
שאימצתי :(

MUSHcooCOil

New member
../images/Emo207.gif ההי D:

נפתח פורום שהוא די חדש. זה פורום כללי שמדבר על הכל. החל מדיבורים ועד למוזיקה, גרפיקה ומה לא? היינו מאוד שמחים אם הייתם נרשמים, מגיבים, מביאים קהילה משלכם:) אנחנו מודעים לכך שאין הרבה קהילה, אבל זו לא סיבה לא להרשם. אם תרשמו- תהיה קהילה. תודה רבה לכם. http://www.mush.hostvivid.com ד"א- המון חושבים שהפורום הוא פורום של הלהקה ביט 69, אז אנחנו רוצים להבהיר שלא! רק השם לקוח מהדיסק שלהם.

eladi88

New member
../images/Emo195.gifמתפקד../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

שם: אלעד גיל: 18+ מקום מגורים: פ"ת משו שאתם רוצים להוסיף: ממממ לא

pishkashit

New member
:)

שם: לירון גיל: 20 ושבוע!! מקום מגורים: ראשון לציון.. תמונה- זובי אם אף אחד לא שם אז גם אני לא

hagarshtar

New member
אה!

שם:הגוּר שטר D: גיל:14. מקום מגורים:רעננה |: משו שאתם רוצים להוסיף: ש ל ו ם כ ת ה א '

MORIYAE

New member
להלה../images/Emo98.gif

שם:מוריה גיל:18 מקום מגורים:קריתגת סיטי משו שאתם רוצים להוסיף: התגעגעתי...אז באתי

למעלה