התפקדות חודש מרץ+סטטיסטיקות חודש פברואר

StayAwake

New member
../images/Emo195.gifהתפקדות חודש מרץ+סטטיסטיקות חודש פברואר

טוב אז קודם כל סליחה על האיחור. הרגע חזרתי מהגדנ"ע שרופה כמו לא יודעת מה (
) והתפקדות הזאת מאוד מתאימה למצב
בכל מקרה, נתחיל בסטטיסטיקות של חודש פברואר - טוב קודם כל אני חייבת לציין שהייתה ירידה נוראית במספר הכותבים+מספר התגובות בחודש פברואר. חייבים לחזור למה שהיינו פעם!
אז החודש נכתבו 422 הודעות על ידי 17 חברי פורום. אני לא מאדימה החודש אף אחד כי אין ממש סיבה להאדים
בכל מקרה, אני מקווה שנחזור להיות פורום פעיל מאוד (מצידי תפתחו שרשורי תמונות, משחקים, חידות, בדיחות וכו' מתי שתרצו
) התפקדות חודש מרץ שם: גיל: מקום מגורים: בעד או נגד מפגש פורום בפורים: מה את/ה יכול/ה לעשות כדי לעזור להפעיל את הפורום? שיהיה חודש לפאנים!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מתפקדת. ../images/Emo192.gif

שם: תהילה.
מקום מגורים: דרום - ירוחם.
בעד או נגד מפגש פורום בפורים: נגד
מה את/ה יכול/ה לעשות כדי לעזור להפעיל את הפורום? אני אחשוב על משהו
- - - חודש מדהים.

2MayaN2

New member
אני גם מקווה שנחזור להיות פעילים ../images/Emo221.gif

למרות שזה טבעי שתיהיה ירידה... בכל מקרה ברוכה השבה
חוץ מזה שנשרפת (תרגישי טוב!
) איך היה?:) ומתפקדת: שם:מעיין גיל:17 וחצי
מקום מגורים:מרכז בעד או נגד מפגש פורום בפורים:אני תמיד בעד מפגש אבל לא נראה לי שאני אוכל להגיע בפורים
מה את/ה יכול/ה לעשות כדי לעזור להפעיל את הפורום? יש פה בנים?
אממ אני יכולה להפעיל את הפינות שלי באופן קבוע ולהגיב לאחרים כדי שיתפתחו דיונים:)

StayAwake

New member
היה מדהים../images/Emo6.gif

בעיקרון רוב הזמן סבלתי אבל כשזה נגמר מזה התבאסתי! הייתה לי מפקדת מדהימה, באמת. היא מזה עזרה לי כי נפצעתי והייתי חייבת לתרגל מטווח לפני המטווח האמיתי אז היא נשארה איתי ונתנה לי לעשות את זה בזהירות ולאט
היו מלא חוויות אבל אני שמחה להיות בבית גם

2MayaN2

New member
חח נשמע כמו טירונות אמיתית ../images/Emo221.gif

כי כל הסיפורים שאני שומעת על טירונות זה שכשעושים את זה סובלים, אבל בדיעבד אבל זה דווקא מאוד כיף
עכשיו את מוכנה לצבא

ספירצ

New member
:)

באמת נחמד מצידך שהחטלת לחזור!! :) שם: ספיר גיל: 17 מקום מגורים: המרכז חחח בעד או נגד מפגש פורום בפורים: אמ... אני לא אוכל להגיע אבל אם בא לכן לעשות תעשו חחחחחח מה את/ה יכול/ה לעשות כדי לעזור להפעיל את הפורום? מה שתגידו לי

מתפקדת! ../images/Emo13.gif

שם: אלי/קבב גיל: 15 מקום מגורים: נתניה
(נתניה חסרת האיקאה
מה יביא אנשים לנתניה עכשיו?!?!?!?!?) בעד או נגד מפגש פורום בפורים: אינלי בעיה... אני גם ככה אהיה בסנטר מתישהו בפורים עם חברות.. מה את/ה יכול/ה לעשות כדי לעזור להפעיל את הפורום? אמ... לפרסם אותו יותר... להכריח אנשים שחברים עם אטל ישראל להצטרף...

Adi641

New member
../images/Emo113.gif מתפקדת + מקווה שהפורום יחזור להיות

מה שהוא היה פעם
שם: עדי גיל: עוד חודש 16 מקום מגורים: עמק יזרעאל בעד או נגד מפגש פורום בפורים: נגד... יש לי מסיבה של מד"א ביום הראשון וביום השני אני צריכה לנוח.... וגם פורים זה חופש קצת קצר לא? עדיף בפסח לדעתי מה את/ה יכול/ה לעשות כדי לעזור להפעיל את הפורום? להמשיך לפתוח את הפינה שלי, להגיב על מה שאחרים כותבים..

purpleminnie

New member
התפקדות בדיליי

שם: סיון גיל: 13.8 מקום מגורים: חיפה בעד או נגד מפגש פורום בפורים: אני בחו"ל בפורים אז אני לא אוכל לבוא מה את/ה יכול/ה לעשות כדי לעזור להפעיל את הפורום? להגיב? להיכנס יותר, שמשרד החינוך יקל עלינו, זה שלהם אין חיים לא אומר, לא אומר שהם צריכים לגזול את שלנו

PnutButterNinja

New member
חח חודש לתוך פרצוף שלך XD

חחח בהתחלה קראתי את זה ליאפנים XD *לא הבנתי למה רשמת יפנים עם א' XD* אמממ טאדא אני מתפוקדת : שם:מה אכפת לך ? ~ הוד / הודי / איך שבאלכם , לא צריך לקרוא לי בשביל שאני אבוא XD *בדיחת קרש נוסח : "איך קוראים לה ? היא באה לבד ... O.0 " . גיל: 14 . ביטצ'זז XD *חח סתם , 14. מתוקיות* מקום מגורים: צפון כיוון חיפה *חיפה* בעד או נגד מפגש פורום בפורים: בעד אבל אני לא אצליח לבוא ... , בעיקרון אני נוסעת לתל אביב אבל אני הולכת עם אמא ככה שלא אשאר איתכן , אבל יש מצב להיי ידידותי אם לא תאכלו אותי *אהמ חנה אהמ קבב אהמ כל שאר חברות הפורום הגרגרניות החמודות שפה XD * מה את/ה יכול/ה לעשות כדי לעזור להפעיל את הפורום? משחקים ? , אולי חפירות עד אמצע הלילה XDD

StayAwake

New member
סתם לידע כללי../images/Emo6.gif

אפשר לכתוב יפן עם א' (יאפן) זה מופיע במפות בדר"כ
חחחח

purpleminnie

New member
וזה כל כך מעצבן

היה לי מבחן שלם בלשון, שהטקסט בו הוא על איים מלאכותיים והזכירו את יפן - יאפן ואני כל הזמן מחקתי את האלף. בסוף קיבלתי 95, בטח ירדו לי על זה חמש נקודות

StayAwake

New member
XDDDD

אני בבגרות שלי בלשון כתבתי שהשפה העברית היא שפה דלה וקיבלתי 90

ספירצ

New member
איפה בדיוק בבגרות כתבת את זה?

על מה הייתה הבגרות בכלל? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאוו אני לא זוכרת כלום ממנה חחחחחחחחחחחחחחחחחח

StayAwake

New member
היה לכתוב פסקת טיעון על משהו../images/Emo6.gif

ולא זוכרת על מה אבל נהנתי מהבגרות בהיסטוריה

למעלה