התפקדות חודש מרץ

spelling

New member
../images/Emo195.gifהתפקדות חודש מרץ../images/Emo195.gif

שם: גיל: מגורים עולם: שיר שעשה לי תחודש: קליפ שעשה לי תחודש: ספר שעשה לי תחודש: סרט שעשה לי תחודש: תוכנית שעשתה לי תחודש: מאכל החודש: דבר טוב שקרה: דבר רע שקרה: דבר מצחיק שקרה: ציטוט החודש: תכנונים לחודש: צפיות מהפורום לחודש: אייקון החודש שלכם: מסר כלשהו?:

Natali Milano

New member
עונה

שם: נטלי גיל:17.5 מגורים עולם:? שיר שעשה לי תחודש: השיר שבריטני שרה לאחותה קליפ שעשה לי תחודש: אין ספר שעשה לי תחודש: בפעם ה-100 לא קוראת סרט שעשה לי תחודש: לא ראיתי ממזמן תוכנית שעשתה לי תחודש: לא דעת מאכל החודש: פלאפל דבר טוב שקרה: הורדתי תוכנה שמורידה קליפים מיוטויב דבר רע שקרה: ההריון של ג'יימי לין? חח דבר מצחיק שקרה: המתיחה שלי ושל גליה ציטוט החודש: אין תכנונים לחודש: אין צפיות מהפורום לחודש: ממ לא דעת אייקון החודש שלכם:
מסר כלשהו? מה המסר? להיות 10

always be me mc

New member
אויש../images/Emo122.gif

אני מקווה בשבילה(ובשביל התינוק) שהכל יסתדר לטובה כי זה באמת לא נראה מזהיר לדעתי.

עונה

שם:שלי גיל:קצת אחרי15 מגורים עולם:איפשהו בחור נידח בצפון שיר שעשה לי תחודש:וואי...בעיקרון שיר של גניפר לופז-DO IT WELL ושיר של להקה-STOP AND STARE קליפ שעשה לי תחודש:הקליפים של שני השירים הנל ספר שעשה לי תחודש:אמ...אין סרט שעשה לי תחודש:אמ..אין תוכנית שעשתה לי תחודש:סמולוויל והסוף של קייל XY מאכל החודש:אמ...אין ממש דבר טוב שקרה:אמ...אין לי ממש דבר רע שקרה:אין ממש דבר מצחיק שקרה:אז ככה: אחד באפריל .. שמעו סיפור,נכנסתי לנענע והיה תמונה של קלארק[מסמולוויל]והיה כוב שהוא יככב בסרט סופרמן אני קוראת את הכתבה ואומרת זה נשמע לא הגיוני...רואה את הקליפ=לא הגיוני ואז אני אומרת אולי זה נכון וטעיתי אני יורדת לתחתית העמוד וכתוב שזאת בדיחת 1 באפריל
ציטוט החודש:אמ..אין ממש תכנונים לחודש:יש הרבה...בר מצווה של קרוב צפיות מהפורום לחודש:שיהיה כיףףףף אייקון החודש שלכם:
מסר כלשהו?:תיזהרו מ-1 באפריל

אגב...לכל אוהבי הולי[כמוני,אחד הדברים שעשו

לי את השבוע האחרון היו מספר תמונות של הולי ושאנן[אחרי כמעט שנה שלא היו תמונות חדשות של הולי
למי שבא הנה תמונה: אני עדין מתלבטת על המראה שלה-אם הוא השתנה לטובה או לרעה

always be me mc

New member
עונה../images/Emo8.gif

שם: גליה
מגורים עולם: עיר הבירה של המדינה
שיר שעשה לי תחודש: לא הייתי אומרת שהוא עשה לי את החודש אבל עלי להודות שהשיר My Happy Ending הוא שיר מאוד נחמד שגם קצת נתקע לי בראש
קליפ שעשה לי תחודש: -------- ספר שעשה לי תחודש: לא ממש קראתי החודש למען האמת
סרט שעשה לי תחודש: 'מעודדות צמודות ביותר' ו'איזו מין שוטרת' הקרועים
תוכנית שעשתה לי תחודש:
למרות הכל(ולמרות לויס
), אני אגיד שסמולוויל ולמרות שאת אמריקן איידול אני גם מאוד אוהבת אבל בזמן האחרון התוכנית דווקא דיי הורסת לי
מאכל החודש: חח שניצל תירס אני מאוד אוהבת לאכול ולכן הוא הבחירה הראשונה שלי אבל עלי להודות שגם הממרח תמרים לא רע בכלל
דבר טוב שקרה: לורה וונדרוורט
אה והסרט שסופסוף הגיע אלי הבייתה ואני אוכל לראות אותו שוב ושוב
דבר רע שקרה: המעברים בין כיתה לכיתה במעון מעייפים אותי
למה אני לא יכולה להישאר בכיתה אחת וזהו?
דבר מצחיק שקרה: המתיחה שלי ושל נטלי
ציטוט החודש: "Up up and Away!"
תכנונים לחודש: לעשות משהו כיפי ולהשתחרר קצת(המ כמו לנסוע לתל אביב אולי?
) צפיות מהפורום לחודש: כמו תמיד שרק יצליח
אייקון החודש שלכם:
מסר כלשהו?:
נ.ב - יפה לך נטלי על שהבחנת בטעות בכותרת
ובאשר לך אדם אז לא נורא זה קורה והאמת זה גם משעשע
שבת שלום

spelling

New member
../images/Emo188.gifמתפקד

שם:ADAM
שיר שעשה לי תחודש:איזה רמיקס-אתם לא מכירים קליפ שעשה לי תחודש:הפרסומת של פלאפון עם ה"יאמי יאמי יאמי"..כל כך סקסית!
ספר שעשה לי תחודש:מי קורא ספרים היום? סרט שעשה לי תחודש:מי רואה סרטים היום? תוכנית שעשתה לי תחודש:יצא לי לראות סקס והעיר הגדולה ועכשיו אני מבין על מה ההתלהבות!זה קורע! מאכל החודש:שניצל של אימאאאאאא דבר טוב שקרה:השתפרתי באימונים..ווינגייט כפרה עליהם אמרו שאני נכנס חלק ללימודים בלי לשלם או לעבור שוב מבחנים(זוכרים את סיפור הברך שנה שעברה?) דבר רע שקרה:חום!כואבת הרגל!ואימא לא מוכנה לעשות לי פסטה ברוטב צ'דר(אני גרוע במטבח יש לי צו הרחקה משם)
דבר מצחיק שקרה:פדיחה:הייתי עם אימא שלי בת"א ונכנסנו לחנות והיא שאלה את אחת העובדות איפה אפשר למצוע משהו מסויים..המוכאת הסבירה ואימא שלי עונה לה "תודה לך"(אבל כמו שאומרים לבן)-הבחורה היתה ממש גבריתא בל אימא שלי שחבה שזה גבר..איזה פדיחות!אחרי שאמרתי לה..עפנו משם חחח
ציטוט החודש:"אימא יא פדחנית בואי אנחנו עפים מכאן לא יכולת להישאר רק עם התודה?!" תכנונים לחודש:מתחילים את וינגייט!!!!!!וזה החודש האחרון שלי בתור "לא דוד"! צפיות מהפורום לחודש:בא לי שיהיו אנשים חדשים!ושעוד אנשים אההמ (נמרוד דויד יעל) יגיבו... אייקון החודש שלכם:
אוף זה עומד להעלם בקרוב? מסר כלשהו?:רוסים לא אוהבים אותי..מה עשיתי רע??

למעלה